![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Уместен за какво?
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
За признаване, особено ако ние самите вложим малко хумор
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Аз все още се чудя как е възможно целокупния български народ да е против независимо Косово, а официално страната ни го е признала.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
И как го прецени че е целокупния?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ми щото аз, примерно, до сега да съм мернал само един да защищи Косово и то от гледна точка на това "да им е гадно на сърбите" (TVV хейтърчето, к'во да го правиш).
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
И как го прецени че е целокупния? Ми като изключим, че не познавам нито един човек, който е ЗА Косово, а познавам страшно много хора, и те също познават хора, които са ПРОТИВ независимо Косово, но не и хора, които са ЗА - няма сериозна причина да мисля, че е наистина целокупния български народ. Поне тая част от него, която има мнение по въпроса. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Аз все още се чудя как е възможно целокупния български народ да е против независимо Косово, а официално страната ни го е признала. как бе нали 2 седмици чакхме да ни кажат какво трябва да мислят политиците -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Темата беше погребана, но няма как да не се включа по повод на изключителния хумор, който някои хора притежават. Признахме Косово заедно с още няколко държави, с които парадоксално през 41-ва година нападаме Сърбия в един и същи момент. Евала, ако ни биваше, много по-уместен ход щеше да е позицията: "Ще го направим заедно с Македония..." , да речем. Но не... Много точен коментар. Размишлявах немалко по темата, но честно казано не се сетих за примерът от ВСВ. Личното ми мнение е че причината поради която признахме Косово в приятната компания на Унгария и Хърватска е сравнително ясна. Това са трите страни, които граничат със Сърбия и имат желание да признаят новата страна. Съвсем логичен ход е да го направят заедно с мисълта, че поставят сърбите пред свършен факт и така те трудно биха затворили границите си едновременно. Ако една от трите страни го направи сама, то тогава Сърбия ще може да реагира моментално поставяйки другите две страни пред ясния ултиматум "Ако и вие признаете Косово, ние правим еди какво си". В този смисъл... малко грубо от страна на нашата дипломация, но за сметка на това напълно адекватно на политиката на правителството по този въпрос. И между другото лично аз подкрепям тази политика. Една малка поправка, Лени. Нападанието ни не е заедно с Хърватска, която по онова време е част от Кралството на Сърби Хървати и Словенци. А и нещо за това, което каза за Македония. Трудно бихме признали Косово заедно с тях (макар и да би бил показателен жест), защото те самите надали ще го признаят в близко бъдеще. Македонските националисти ще са откровено ядосани от факта, че правителството им признава отцепилата се шиптърска страна при все че те самите имат огромно такова малцинство (по различна информация между половин милион и 800 000, което представлява повече от 25% от цялото население на страната и на практика е мнозинство в поне три областни града включително и символичния Струга). -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 01:02 AM |