![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 11-February 08 Град: София Потребител N: 2588 ![]() |
Значи темата е за малодушието и овцедушието на българина а не кой е по от другите.Тука в тая тема за пореден път се доказва че ние освен да се караме и спориме за друго не ставаме.А такива референдуми като тоя в Бургас дават възможност на управляващите да ни връткат и да правят каквото си искат без да може да се направи нищо.А вие продължавайте да си спорите кой е по-велик Америка или Русия,кой е по интелигентен българинът или чужденецът и т.н. "Една патка мислила мислила и накрая се удавила"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Абсолютно съм съгласна с теб чичо Владе.
Тоя народ все още няма ясната визия за какво да се бори. Затова липсва и обединението. Хаби се енергия по протестни митинги, референдуми и куп подобни глупости позволени от измислената "демокрация". Българинът трябва да престане да протестира - трябва да започне да изисква. Протестът както казваше моят чичо баш накланя мааалко в лево било то еврейските шапчици, фесове или цилиндри. Информираност и взаимоподкрепа - това са за мен водещите към някакъв прогрес действия. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
А ти какво правиш за България? Пишеш хубави неща за нея по разни форуми? ![]() Ако сега ти кажа да запалим НС, ще дойдеш ли? Или само ще присъстваш на седЕнки пред него и ще се правиш на протестиращ? Като ти гледам постовете, ми изниква една картина на едно момченце, тъкмо навършило пълнолетие и изкласило гимназия, което се качва на самолета за САЩ и си мисли колко е зле България. И се качва точно в момента, когато вече трябва да се напъне малко, за да си стъпи на собствените крака. Сефте... ^^^ Имат пълното право да се мислят за най-могъщите. Другите пък имат право да не са съгласни с това ![]() За първото ![]() И все пак бъдещето е в тръбопроводите. ![]() И в горивото от оборска тор! Ataegina, ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Хахаха, да запалиш НС? Това ли е патриотизъм, това ли е "правене на нещо за България"? Чудя се в какво семейство си расла или от къде си формирала тези твои (абсурдни) възгледи... по-добре май да не се чудя, а само да се смея :).
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ ^В Сащ ще ми е по-лесно да си стъпя на краката, и заради това съм по-склонен да отида там, отколкото да остана тук. А между друготонеоснователно ли е да си мисля, че България е зле? Защо?
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
abydos - риторичен въпрос беше
![]() Battle Magic, неоснователно е. Страната я правим ние. Ти наистина ли предпочиташ да отидеш и да бъдеш господин Никой? Ама то е логично - като ше се напъвам от нулата, поне да знам, че и аз съм нула. Не, не е истина просто... http://slava.bg/news/1729.html?all=true#1 Цитат Ония ще паднат,ако ги бутнем всички-без да се делим на "ние", "вие","те"!А до тогава ще си обменяме умни мисли по форумите! ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Точно пък ти ще ми кажеш, че там ще бъда никой, точно ти
![]() ![]() Едит- Повече няма да споря по тая тема, защото имам усещането, че отговарям на еднакви въпроси, които просто са зададени по различен начин. Няма смисъл в това, иначе се получи добра дискусия, евала! -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
С такова мислене няма да прокопсаш
![]() ^^ Oт една страна пародийно шествие, от друга невероятен цинизъм от страна на управляващият премиер (ега не дочека резултато от вота ![]() Просто не е истина в каква пародия живеем ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точно пък ти ще ми кажеш, че там ще бъда никой, точно ти ![]() ![]() Едит- Повече няма да споря по тая тема, защото имам усещането, че отговарям на еднакви въпроси, които просто са зададени по различен начин. Няма смисъл в това, иначе се получи добра дискусия, евала! Дете, евала ти! Ибаа ти самочувствието! Явно си голям връзкар в Щатите... Опаа, то тука в България всичко хубаво става само с връзки, дай да не обвинявам братския ти американски народ. Ако щеш спори, и без това говориш едно и също. Еднакви въпроси, еднакви отговори - все едно. Успех и по-скорошно заминаване! ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Абе, я минете на шибани ЛС-та, мамка му шибана да еба.
Аман! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
нищо.
изтрийте го тоя пост -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ай мийн дет диз гивз ми дъ шитз.
Горното ми мнение си остава в сила. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Втпрос към червените и сините: защо темата не е затворена? Нима дискусията не се изроди достатъчно и мислите, че все още има какво да се каже по темата? Офтопик, лични нападки и т.н., на мен ми е интересно, но все пак...вие си знаете
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Втпрос към червените и сините: защо темата не е затворена? Нима дискусията не се изроди достатъчно и мислите, че все още има какво да се каже по темата? ... Че то си върви по темата, ти какво четеш ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Наистина НЯМА такъв народ, дето за особена експресивност на изказа използва английски език с българска транслитерация. Прилича на царска Русия - там аристокрацията е била пристрастена към всичко френско доста дълго време, вкл. и когато ги напада Наполеон . Само че тая я няма от 1917
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Ееепа... стига та стига народът ни да е по-черен от дявола...
то не, че е неоснователно да се твърди, че сме разединени и всеки гледфа как да захапе другарчето за задника, ама то стана модно да си псуваме родината, бахмааму brother. Само си чешат езиците, нищо не правят тия люде. щото и не могат - живеят си в измисления интернет свят и обсъждат как се сваля правителство, няя начин brother. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
онелинке, извинявай че ти пиша ника с тези лоши буквички, а не с латиница.
Не знам кой те е трескал с тиганчето по главицата, обаче не те е щадил явно. Кажи му да свири отбой. Може и на себе си малко да свириш отбой, защото си като някакво частно предаване по "Хоризонт". Това имам само да ти кажа, и без това темата скоро сигурно ще е затворена. Не знам какво и защо избиваш като мисли/комплекси и подобни простотии, обаче си като главния клоун в пълната програма на цирк Балкански. Със здраве, и с поумняване дано. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
... частно предаване по "Хоризонт"... Е че що! Там знаеш ли какви яки такива съм бил свидетел? Направо ти иде да се изцъкаш! Като примерно, как осъден в и лежащ затвора тука, съди "държавата" в Хага, печели делото и взема некакви цифри. И то това перманенто и нищо общо с частен случай - Култовинка! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
http://ziezi.net/gavra.html
Одобрявам изразяването на недоволство. Според мен именно самокритиката е ключов фактор и израз на желание за самоусъвършенстване... Но !ай сиктир! с тия определения за българщината тип "българска му работа" - казано с типичната образуваща много бръчки гримаса. Много ви моля драги българи престанете с тази антибългарска пропаганда. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^
![]() ![]() ![]() Това нещо е недопустимо, крайно време е да забравим идиотските си спорове и да защитим подобаващо българската нация,от гнусния геноцид на който е подложена! ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Ти си геноцид.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^ ''геноцид'' е образно казано ,нека някой по-образован от мен да изрази същността. Май започваш да спориш
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ не бива да те обхваща параноя от такива неща.
Този сайт е леко смешноват и всъщност беше поставен по-скоро за контраст. Мнението ми беше главно за опустошителната вътрешна война, която вилнее в България. ^^ а ти си къдрав! ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Ще се мина с машата, за да ме оставите на мира!
![]() ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 02:09 PM |