![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ko mislite za twa qwmlenie ... izrut e ... prbem li widehte
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 14-October 03 Потребител N: 307 ![]() |
Кефи ме много сладура, обаче така и неможах да изгледам нито едно предаване от новото, което било по Нова
Иначи пича кефи...изродче абсолютно...не познавам друг човек, който да си е обръснал мишниците пред цяла България с горчица ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
am nqma da se nameri 2ri da go naprai
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Predi beshe shto-gode smeshen, sega e samo tup.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Преди по ме кефеше.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Тоя пък хич и не го знам как изглежда.Не гледам често ТВ особено пък развлекателни програми.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Predi kato be6e v "Sblusuk" be6e po-qko. Sega ne mu e tolkova qko 6outo...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() proof 101 ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 23-October 03 Потребител N: 313 ![]() |
Цитат Тоя пък хич и не го знам как изглежда.Не гледам често ТВ особено пък развлекателни програми. Виж ми аватара и умри от тъпотиа. така изглежда копелето. първите му епизоди бяха хубави ама след онва за тъпите цигани затъпя много. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
преди сам го гледал по Сблъсък...
там с една плюшена мечка кактоп равеше разни номера .. иначе не сам се натъквал след тва на неговите щурутии иначе старите работи маи са по-добри.......... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
И мен преди ме кефеше повече. Сега в новото предаване е много прост заедно с колегите си- малко ме дразнят:)
![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
PS:Tова с мечката беше много диво:)))), а и това с горчицата:).....
-------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
skoro o4akwaite brave_new_world w turboliga jiwot i zdrawe
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 25-June 04 Потребител N: 533 ![]() |
Ve4e ne me kefi
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
huh това с Матрицата беше култ каквото и да говорите, то е ясно че после ще затъпее, трябваше да вземе пример от Бичето!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Преди беше по-забавен.Сега е само лигав.Да не говорим че далеч не смешен вече.Единствените скечове които ми харесваха бяха тоя с матрицата и оня песен за на мечо х*я
-------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
v sblysuk beshe super qko. am sega s tva turboliga e dosta po-typo...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Единствено истинския стар турбо ме кефи. Лигата е педерастия. (Справка със 101 правила на блека)
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
/me plays bobi turboto - nakozvane !
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 02:06 AM |