![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Ами малко късно правя тази тема, надявам се няма проблем. Та казвам се Силвия, на 15 съм и живея в Бургас.Уча в местната немска гимназия.Метъл слушам от около 4 години, предимно дуум, блек, мелодичен дет, готик и симфоничен.Любими групи имам много, но в по-общи линии Nightwish, Draconian, Swallow The Sun, The Old Dead Tree, Katatonia, My Dying Bride, Daylight Dies, Funeral, Fallen, Lord Belial, Naglfar, Darkthrone, Rotting Christ, Dissection, Runemagick, Dimmu Borgir, Graveworm, Immortal, Wintersun, The Sins Of Thy Beloved, Summoning, 1349, Anorexia Nervosa, Eternal Tears of Sorrow, Dark Tranquillity, Amon Amarth, Solitude Aeturnus, Shape of Despair, Skepticism, Pantheist, Novembers Doom, Nokturnal Mortum, Finntroll, Moonspell, Old Funeral, Grave, Gorgoroth, Catamenia, Carpathian Forest, Burzum, Cemetary Of Scream, Forest Of Shadows, Forgotten Tomb, Forgotten Woods, Impaled Nazarene, On Thorns I Lay, Kalmah, Lake Of Tears, Satyricon, Rain Fell Within, ....
skype: in_deaths_embrace Ако имате въпроси.... ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Добре дошла! На 15, а вече толкова добре запозната с доста стилове! Браво.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Оуууу яки групи!!! Признавам те за про от гледна точки на изброените банди, добре дошла и приятно прекарване \m/
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
И защо такъв ник?
Здравей:") -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Привет и от мен, наистина приятни групи си изредила.
![]() Та, да те попитам - какво четеш, любима книга? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 9-February 07 Град: the 13th graveyard Потребител N: 1854 ![]() |
ооо Сисе добре си дошла!
![]() П.П.идва ваканцийка обещала си да излезем в морската...бира ще пийнем ще нападнем някой и друг заблуден метъл...или човек ![]() -------------------- who are they i'm afraid to ask... ?
it's always the same that i am just like them, the wolves into daylight and [...] the rain what is this that tells me I am not alone? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
![]() Яки групи! ![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
И защо такъв ник? Ами идва от името на една песен на Dimmu Borgir, която освен че ми е любима тяхна, с нея зарибявах незапознатите с групата. Та, да те попитам - какво четеш, любима книга? Ами чета фенъзи и хорър предимно.Любими книги....Като цяло творчеството на Толкин.Но най-любим си ми остава разказът му "Листо от Нигъл".Също така обожавам Кинг.Която и да е негова книга която хвана я чета на един дъх, но "То" си е класика.Също наскоро препрочетах "Една нощ през самотния октомври" на Зелазни и ме накара по-сериозно да се отнеса към нея и да започна да се чудя кои всъщност са главните герои....Друго любимо четиво ми е сагата на Тери Брукс за Шанара (само не праветегрешкта като мен да ги четете в разбъркан ред).Но класиката си е класика, любим си ми остава Пътеводителят на галактическия стопаджия....един двоен пангалактически гаргаробластер, моля! ооо Сисе добре си дошла! ![]() П.П.идва ваканцийка обещала си да излезем в морската...бира ще пийнем ще нападнем някой и друг заблуден метъл...или човек ![]() Помня, помня.....само да изтрезнея и да ме приберат в къщи, веднага ще излезем....само че сега се спотайвам да нападам, щот много оплаквания има вече.... -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Wow, страхотни групички си изредила, да не говорим и за комбинацията фентъзи-фантастика, мернах Зелазни...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
Добре дошла
![]() ![]() ![]() -------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
Оооо! Кинг, да той е краля все още за мен! Поздрави!
![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Здравей...
Някак си ми се струваш много позната ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ами светът е малък....
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ъъъъ сега виждам, че и на теб любима Боргир песен ти е "В прегръдката на смъртта". Поздравления, при мен е същото положение!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Ами чета фенъзи и хорър предимно.Любими книги....Като цяло творчеството на Толкин.Но най-любим си ми остава разказът му "Листо от Нигъл".Също така обожавам Кинг.Която и да е негова книга която хвана я чета на един дъх, но "То" си е класика.Също наскоро препрочетах "Една нощ през самотния октомври" на Зелазни и ме накара по-сериозно да се отнеса към нея и да започна да се чудя кои всъщност са главните герои....Друго любимо четиво ми е сагата на Тери Брукс за Шанара (само не праветегрешкта като мен да ги четете в разбъркан ред).Но класиката си е класика, любим си ми остава Пътеводителят на галактическия стопаджия....един двоен пангалактически гаргаробластер, моля! Браво, браво. Всички книги на Тери Брукс ги е превеждала майка ми, между другото. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Добре дошла
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Завърнах се, по-скоро.
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Стига гонил жени, Блъде!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
особено дъщеря ми
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 06:58 PM |