![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Джиджахме си сношке с некакви пиьеници на тъз тема за таквъз тема, та хей го-в-на. Ще си изложа сега част от моите най-прешъс такива, няма да се престаравам много, че ма мързи лекинко
![]() ![]() Саундтракът на Саундтраците. Просто няма такава тегавост, депресия и психария. Това даже е първият филмов саундтрак (тип класическа музика де, на МОРТАЛ КОМБАТ този не се брои ![]() ![]() ![]() Всичките четири + PORTAL-а. Просто са У-Н-И-К-А-Л-Н-И. Кели Бейли ми се е превърнал сигурно в лИбимия композитор о.О Все се каня да седна да изровя още някакви негови неща, ама нали ме мързи... ![]() Този с Антъни Хопкинс дето е. Просто невероятна музика за един невероятен филм - мрачен, романтичен, атмосферичен отвсякъде. ![]() Хехе, тези двата са доста интересни, най-вече заради а-ла индиянският/африкански или ебем-ли-го-какъв-ритъм на основната тема. Наистина доста интересно за слушане. ![]() Тез всичките са ДОСТА читав и здрав индъстриъл. Музиката е писана от SONIC MAYHEM. Чак се втрещих от кеф като ги чух за първи път О.О ![]() Tоз засмалко да го пропуща в настоящата презентация, ама смятам засега да завърша с него. Невероятно завладяващ. Основната тема, мисля, няма нужда от коментар. Всъщност, останал съм с впечатлението, че това е най-масово известният саундтрак. Има защо, определено ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Howard Shore
![]() Няма слабо при този човек. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Бест саундтрак - Tenacious D
![]() ![]() Иначе примерно на една огромна част от аниметата OSTовете са много добри! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
![]() Саундтракът съм го циклила със седмици... -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Когато става дума за саундтраци ми изникват неминуемо две имена - Vangelis и Hans Zimmer. Без нито капка преувеличение, специално тези титани са застраховани от грешки и посредствени творби. Ще се отчета с някои невероятно любими неща, тези на Zimmer са твърде много, затова обръщам специално внимание на гръцкия гений:
1492: Conquest Of Paradise ![]() Blade Runner ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
![]() Човекът, правил саундтрака на тази игра, е просто гений! Мисля че се казваше Джаспър Кид! Това със сигурност ми е най-любимия саундтрак въобще! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
![]() Красота... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Аз пък цикля на тфа...
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Howard Shore ![]() Няма слабо при този човек. Всичко на този човек е велико ![]() Howard Shore - The Uruk-hai Howard Shore - Isengard Unleashed (Featuring Elizabeth Fraser & Ben Del Maestro) <- тази песен и по точно часта където ентите нападат аисенгард ме кара да потръпна ![]() -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
За Вангелис и Зимер съм с две ръце във въздуха!
Аз цикля от седмици на: ![]() има страхотни попадения ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Ей, Raquiem For A Dream !!! и филма и саундтрака са невероятни!!! Добре, че ме подсети, Боби, няма лошо да го изгледам отново
![]() Иначе ето ви саундтрак от мен: ![]() Яко Beatles, но с нов, по-различен аранжимент. Мен ме радва много, незнам за вас ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
![]() А това беше Сайлънт Хил, или? ... Howard Shore... Това от на Властелина филма ли? Хитмен-че мисля да му дам шансЕ ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Да, Властелина е най- добрата му работа, ама и другото не е за изхвърляне. Страшен е.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мдам, ясно защо не съм го чувал/слушал
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Berserk, Blood (играта, уникален е), DBZ eng, Final Fantasy VII + filma i VTM: Bloodlines. Забравих и Jesper Kyd
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Саундтраците на Half Life наистина са нещо феноменално, поклон пред Kelly Bailey. Иначе моят личен фаворит е музиката към Planescape Torment, дело на гениалния Mark Morgan:
![]() Плътно зад него се нарежда не по-малко култовият японец Akira Yamaoka и шедьоврите му към поредицата Silent Hill: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Чак след това идват саундтраците на игри като The Witcher, Divine Divinity, Warhammer 40,000: Dawn of War, Chaos Gate и др. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 10-October 07 Потребител N: 2362 ![]() |
Ами повечето ги казаха, но ето още малко.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
![]() Ау как можах да забравя саундтрака към играта Jets`n`Guns! Тoй е дело на изключително любимите ми шведи от Machinae Supremacy! В интерес на истината дори не съм играл играта, обаче саундтрака размазва! Аз даже си го смятам за отделен албум на групата... ![]() Някой ако има желание да чуе за какво става въпрос може да свали основната тема от тук! Ако му хареса, от тук може да го свали целия... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
На прима виста ми идват само тези на "Gladiator" и "Gone in Sixty Seconds". Много любими.
![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
The Cult - Painted On My Heart
![]() parcaleste,същото ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Идва ми да пиша много по тази тема, защото харесвам саундтраци и често си пускам. Обаче просто ще постна следния саундтрак и ще спра, защото няма смисъл да се говори повече.
![]() Едно от най-най-най-любимите ми музикални произведения на всички времена. Поклон! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Oпаа
http://youtube.com/watch?v=Qg44qKSbsdQ&feature=related http://youtube.com/watch?v=JdRPRvhXSCo&feature=related ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Да видим сега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
![]() Голяма психария е, но е готин. Пък и то за такъв филм ако не е психария, не знам какво ще е. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Нели! Абсолютно култови саундтраци си подбрала!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Как можах да забравя вчера да спомена "Snatch" и "Lock, Stock and Two smoking Barrels". Нечовешки филми и страхотни OST.
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
В момента слушам този и е страшно готин (както и самия филм). (Ици, не ни бий, хах)
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() Мега як, за разлика от филма, за който никой не си спомня сигурно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=5fa_rLO1ETs
![]() ![]() ![]() Превъртайки лентата май това е първият ми досег с метъла (в смисъл да забележа и да ме изкефят китарите). 97-ма някъде ще да е било... -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 12:39 PM |