![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
От ника ти предполагам, че си фен на Voivod... нали оттам идва?
Кой е любимият ти техен албум? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
^ На бас, че е от песента на Рапсоди.
Което ми напомня: Коя е най- лигавата (в смисъл на нетачена от метъл обществото, нетрю) група, която слушаш? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Кой ти е най-близкият до сърцето метъл стил? Говоря не точно за предпочитание...ами за някакви спомени, някакви емоции, които буди в теб? Пауър или блек... Трудно е да отговоря еднозначно, защото и двата имат своята значимост. Иии, ще бъде ли намерен някой път обесен водещият от "Картини от една изложба"? При кой малоумен превод на албум би се случило това според теб ;р? Мисля, че насилие над някой от концептуалните шедьоври на Rhapsody не бих понесъл. Неслучайно още не съм му ги предложил, и едва ли ще го направя някога. Иначе човекът се е захванал с благородно начинание, не е за въже. ![]() Какво кара Warrior of Ice да се бие и какво - да се смрази? Да се бие могат да го накарат сравнително малко неща, основното от които е посегателството над близки хора. Да се смрази - предателството от страна на споменатите близки хора. Какво от себе си спестяваш на хората? Свързано е с отговорът ти на въпроса за 'тайната самоличност'. =) Какво те провокира да мечтаеш? За какво мечтаеш? Спестявам нещата, които самият аз не харесвам в себе си. Не са много, но предпочитам да не ги изреждам. Да мечтая ме провокират най-вече интересни личности. Също така и достатъчно силното изкуство. А за какво - най-вече неща от личен характер, често напълно фиктивни. От ника ти предполагам, че си фен на Voivod... нали оттам идва? Кой е любимият ти техен албум? Фен съм на Voivod, но всъщност никът е от една фентъзи сага, свързана с първите албуми на Rhapsody, които прослушах преди канадците. Любимият ми албум на Voivod е "Killing Technology". Коя е най-лигавата (в смисъл на нетачена от метъл обществото, нетрю) група, която слушаш? Знам ли... Може би Disturbed. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Какво не ти харесва във форума?
Какво си слушал преди да прослушаш метъл? -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не ми харесват потребителите, които са тук с единствената цел да избиват някакви комплекси или просто да се заяждат с някого. Масовата неграмотност също ме дразни.
Преди метъла слушах рок, поп и електронна музика. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Каква е причината да си резервиран към промени по структурата на сайта (не на форума)?
Защо се зае с този проект въобще ? Можем ли да чуем разни твои музикални произведения, ако се намират такива ? ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
1. Причината се корени в това, че по начало съм консервативен относно всякакви промени по нещо, което работи сравнително добре. Но Венци ме убеди за динамичността, сега остава да се направи новият дизайн.
![]() 2. Заех се напълно случайно, първоначалната идея дори не беше моя. А за причината - в края на 2002-ра година почти нямаше български сайтове, посветени на метъла. Създаването на такъв ни се стори удачен начин да популяризираме музиката. 3. Там е работата, че всичките ми неща са продукт на съвместна работа с още няколко души, повечето от които имат доста странни схващания за споделянето на творчество. Може би по-натам... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Рапсоди ли са групата,с която прослуша метъл?И има ли нещо в тях,което не харесваш?
Какъв филмов жанр ти е любимият(и съответно кой филм)? Доволен си от сегашния си живот, нали? ![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Най-глупавата постъпка в живота ти?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Лекичко ставам нагла ама би ли се описал с 3 думи ?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
1. Как премина от просто слушател на метъл, в човек пишещ и занимаващ се активно с тази музика?
2. Липсва ли ти писането в списание и дали би искал отново да го правиш? 3. Знам, че музиката и форумът отнемат значителна част от свободното ти време, докога мислиш, че ще имаш възможността да се занимаваш толкова пълноценно? Мислиш ли да завещаеш някога начинанието Metal World? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Колко време смяташ, че можеш да издържиш без компютър и интернет?
А без близките си хора? Мислил ли си някога за създаване на семейство? Умееш ли да плуваш и да скачаш на високо (съвсем нямам предвид буквалния смисъл)? -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Рапсоди ли са групата,с която прослуша метъл?И има ли нещо в тях,което не харесваш? Какъв филмов жанр ти е любимият(и съответно кой филм)? Доволен си от сегашния си живот, нали? ![]() 1. Не са Rhapsody. Прослушах с Metallica, после бяха Maiden, Judas, Helloween, Manowar... Rhapsody се появиха значително по-късно. Няма неща, които да не им харесвам, но ми се ще да бяха поели в по-тежка насока, каквито индикации даваха след "Power of the Dragonflame". 2. Научна фантастика. Любим филм - Матрицата. 3. Да, до голяма степен. Което не значи, че не се опитвам постоянно да го направя още по-добър. ![]() Най-глупавата постъпка в живота ти? Че се записах в Американския колеж навремето. Резултатът - няколко напълно пропиляни месеца от живота ми. Лекичко ставам нагла ама би ли се описал с 3 думи ? ![]() Не. 1. Как премина от просто слушател на метъл, в човек пишещ и занимаващ се активно с тази музика? 2. Липсва ли ти писането в списание и дали би искал отново да го правиш? 3. Знам, че музиката и форумът отнемат значителна част от свободното ти време, докога мислиш, че ще имаш възможността да се занимаваш толкова пълноценно? Мислиш ли да завещаеш някога начинанието Metal World? 1. Случайно. Предложи ми се възможността и реших да се пробвам. Винаги съм обичал и музиката, и писането, та се радвам, че се случи да ги съчетая. 2. Отдвавна не ми липсва. Честно казано, голяма отговорност и натоварване е. Дали бих искал - разбира се, стига да се появи подходящо такова. 3. Не си правя илюзиите, че цял живот ще мога да продължавам така. След 5-10 години вероятно ще имам много повече отговорности и ангажименти, свързани със семейство и какво ли още не. Да, бих завещал портала на точния човек, когато се наложи. Колко време смяташ, че можеш да издържиш без компютър и интернет? А без близките си хора? Мислил ли си някога за създаване на семейство? Умееш ли да плуваш и да скачаш на високо (съвсем нямам предвид буквалния смисъл)? 1. Под седмица. Накрая просто ме хващат нервите. Пристрастен съм, осъзнавам. 2. Още по-малко. 3. Мислил съм, разбира се, напоследък - все по-често. В крайна сметка децата са може би най-значимото, което човек може да остави след себе си. 4. Съжалявам, не разбрах метафората. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Имам предвид дали умееш да се носиш по течението или обичаш в живота ти постоятнно да има нови обрати, а също така дали поемаш често рискове и впускваш от едно начинание в друго.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Кога ще се жениш? Имаш ли си жена, която да те откаже от форума?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Мислиш ли, че съм забравил за обещаният разговор с теб ?
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Какво е мнението ти за "трвещината"?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имам предвид дали умееш да се носиш по течението или обичаш в живота ти постоятнно да има нови обрати, а също така дали поемаш често рискове и впускваш от едно начинание в друго. По малко и от двете, предполагам. Не поемам често рискове, но не са ми и чужди. Предпочитам да знам, че имам някои сигурни неща в живота си, но пък ми е неприятна перспективата всичко да си стои едно и също. Кога ще се жениш? Имаш ли си жена, която да те откаже от форума? Ако зависи от мен, няма да се женя въобще. Бракът е отживелица; нищо не пречи човек да има нормално семейство и без такъв. А форумът и жената не са в конфликт, поне за момента. ![]() Мислиш ли, че съм забравил за обещаният разговор с теб? Пет пари не давам дали си забравил, или будуваш и спиш с тази мисъл. ![]() Какво е мнението ти за "трвещината"? Негативно. До определена възраст съм склонен да разбера и дори да оправдая подобно поведение, но човек трябва да порасне все някога. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
От какво ти е побеляла така косата на млади години
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И майка ми са я питали същото, като е била на моята възраст.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Снимката на профила ти Ози Озбърн ли е или си ти?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Караш ли още фиестата?
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Снимката на профила ти Ози Озбърн ли е или си ти? Аз съм, отпреди четири години и нещо. Млад позьор, какво да го правиш... Караш ли още фиестата? ![]() И още как. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Ама вий тука забравихте да измъчвате админа с досадни въпроси!
Е, значи аз...Такаам, най изтърканите запитвания: 1.Религиозен ли си и в какво си склонен да вярваш?; 2.Докарвали ли са те някога до състояние на истерия (или желание да очистиш някой дразнещ субект)? ![]() 3.Мии, любими книги, автори, жанрове в литературата (освен онези, дадени в профила ти) и т.н. 4.Ако се беше родил в ерата преди Интернет и Глобализцията, с какво щеше се захванеш ? -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
1. Не съм религиозен и никога не съм бил. Не изпитвам нужда от това. Склонен съм да вярвам в собствените си възможности и в подкрепата на близките си.
2. До истерия не са ме докарвали все още. До желание за убийство - да. Двете не са задължително свързани. ![]() 3. Мисля, че там е посочено достатъчно подробно; няма смисъл от огромни списъци. ![]() 4. Сигурно щях да съм музикант. Или пък писател. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Би ли приел нестандартна идея, като екстра към форума?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Зависи от идеята. По принцип нямам нищо против нестандартното.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Кой ще сложиш на столецО?
Стари Аморфис или нови Аморфис? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И двата периода ме радват еднакво. Иначе любим албум май ми стана "Silent Waters".
А сега е време задникът на lodborg да се сгрее на стола. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Изживяваш ли се като синя каска?
![]() Пак аз, ех... -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 03:09 AM |