![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
май требеше да се виждаме с теб......
Аз тогава не, че се отметнах, а никой друг не прояви желание. Не съм забравил, нито съм против. Ще дойде и тоз момент. Любими метъл групи извън дета? Ами, без ред - Katatonia и Amorphis, след като излязоха от дета (и преди това още повече, хех) най-вече. Има и други, ама са малко и съм ги слушал малко, така че не са точно любими. ех... няма ли да отговориш? ама по-обстойничко и без преобладаващи оправдания, все пак не те нападам. А Духлата е една приятна пещера - уютна. Ама аз не съм сигурен какво да ти отговоря. За мен душевен ексхибиционизъм е да се покажеш през цяла България в ефира на Море от любов и да кажеш: "Ама, патенце, ама, съншайн, ама батко още си те обичка много! Цукам си те и те гушкам..." Рампарт или Тауър, хъхъ? Тауър, без да се замисля. Най-скъп, но и най за мен. Какви са политическите ти убеждения? Нямам такива. Истински свободния човек не робува на подобни глупости. А какви са религиозните ти предубеждения и в какво всъщност си склонен да вярваш? За религия ^ ---II---; в какво съм склонен да вярвам - в себе си, вярвам и в Човека. и сексуалните такива Стрейт хетеро. Иначе съм склонен към всякакви експерименти, стига не излизат извън хетерото. Склонен ли си към убийство, така де, има ли причина, заради която да отнемеш човешки живот? whistle.gif Да, склонен съм. Лесно се изнервям, макар и не от какво да е, но стане ли дума за близък човек и неговото душевно или физическо нараняване от трета страна - ако нещата излязат извън граници, съм склонен, да. Всеки нормален човек е склонен, нека не се заблуждаваме. Ха, сега - вървиш си в тъмна нощ през тъъмна(и много зловеща) гора... и изведнъж: насреща ти - вампир(ама един такъв-разложен и смърдящ на мърша, с кръвясали очи) ! Как ще реагираш? Ще обругая портите на аналната му девственост с могъщия си боздуган, а след това ще го изям, като започна от сфинктера. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Ще обругая портите на аналната му девственост с могъщия си боздуган, а след това ще го изям, като започна от сфинктера. ех този Manowar...какво ли не прави с хората ![]() ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
"Seven Churches" или "Scream Bloody Gore"?
v да, за теб кое е "по" питах. ; ) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^ Едва 2 години разлика, но... Схващам защо питаш, ала не се наемам да кажа кое е "по". Може би за мен лично "по" е Scream Bloody Gore, но по принцип - трудно е да се каже, а и не са толкова съпоставими.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Психология? Еба си, трябва да очакваме в близко бъдеще броят на починалите депресирани самоубийци да скочи неимоверно. Та ти ще им пуснеш малко от музиката, която слушаш...
и бързичко ще ги насочиш към правилния път ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
"Ама, патенце, ама, съншайн, ама батко още си те обичка много! Цукам си те и те гушкам..." ![]() ![]() So true... Я кажи сега, защо психология? Коя е най-"untrve"-не-садистична-та метъл банда, която слушаш? ![]() Какво е успех за теб? -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Ако правилният път е да избият стотици други преди себе си, вероятно ще ги насоча, да.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^^ Ти защо така ми копираш въпроса, ааа!
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Адонтоу, телепатия? о.0
![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
О, не знам. Психологът ще каже
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Я кажи сега, защо психология?
Ами живота ми се стече така, особено последните години, че навлязох в среди, където тази наука на практика показва на какво е способна, а именно наистина да променя хората. Коя е най-"untrve"-не-садистична-та метъл банда, която слушаш? tongue.gif Така като се ровя из архивите на лавиците, май са System of a Down. Какво е успех за теб? Не е еднофамилна къща с овчарка и москвич с жълто губерче на задното стъкло. Нито пари, жени, слава или издигане на някаква почва. Успех е да постигнеш пълно удовлетворение от живота си, ала такова, че да го има до последния ти миг. И да има от всичко в него. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, хора, благодаря ви за готините въпроси, само че времето ми изтече.
На стола сяда Stormrider ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Къде живеееш - Дай точен адрес с блок,етажь,вход ....
Коя е първата група,която прослуша ? Кво работиш/или кво сакаш да работиш ? В кое даскало си завършил ? Кое е по трю от Лили Иванова и Роси Кирилова ? -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
N. Най-откаченото нещо, което си правил? Разкажи накратко.
E. Entombed или Emeth? (олдскуул или брутъл, ще рече, макар и тъпи примери) K. Kow or Chicken? (телешко или пилешко, ще рече) R. Raping or Ripping? Or both? O. Oбици - да, не? Ако да - какви, ако не - кога и ще правиш ли въобще някакви дупки някъде? S. Секс с детски трупове или секс с животински трупове? Или секс с трупове на животни-бебета? A. Анален секс, обичаш, практикуваш? (отдавна ти се каня... шегичка, с жена, ясно е) D. Dreaming about... ? (No, really! Forget your necropedophile nature for a while!) I. Имаш инстинкт за... ? S. Стиска ти да... ? T. Трябва ли да идвам до Плевен, за да те домъкна в София? I. Искаш ли да постигнеш нещо конкретно, какви са бъдещите ти творчески планове? K. Кисело мляко обичаш ли с лозовите сърми? А с филията с Ютеница?! B. Бил ли си бил пиян, ама зверски? Разкажи. O. Обичаш ли палачинки? S. Severe Torture or... S. ...Sinister? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
LordZombie:
Къде живеееш - Дай точен адрес с блок, етажь, вход - да не си агент на МОСАД, че малко подозрително питаш... ? Коя е първата група, която прослуша? Баш първата HammerFall май (песента "Hearts On Fire" ако трябва да сме точни, защото другите неща много малко съм им слушал), но първата (с главно "Пър")... Motorhead мисля. Картинката в подписа ми говори сама за себе си. ![]() Кво работиш/или кво сакаш да работиш? - Нищо не работя и искам нищо да не работя. В смисъл, не да не работя, а работата която работя да е нищо. В кое даскало си завършил? - Аз не завършвам ВЪВ даскалото... завършвам САМОТО даскало. Домът за деца и младежи с умствена изостаналост в Могилино, иначе. Успех - 88,14 по скалата на Хитлер. Кое е по трю от Лили Иванова и Роси Кирилова? - Велислава Дърева. * * * Aglarana: Искаш ли да ми подариш това? - Разбира се. Ако ми направиш това. : ) А след като мине еуфорията с тези чудесни подаръци, може да се оженим и да имаме много хубави (ако приличат на теб) деца. : ) * * * Шефо: N. Най-откаченото нещо, което си правил? Разкажи накратко. - Много са. Страшно много. Последното което правих е да шмъркам нескафе 3в1. Но установих, че 2в1 е по-яко, защото захарта от 3в1-то ми дразни на носа. Ако е за пиене предпочитам 3в1. : ) И водка също така (съм шмъркал), но за това не искам да си спомням. (аз не, че си и спомням много...). E. Entombed или Emeth? (олдскуул или брутъл, ще рече, макар и тъпи примери) - Хм... Emeth. Брутъла може би води с малко. А примерите ми довеждат черепни фрактури, всеки път като си ги пусна... K. Kow or Chicken? (телешко или пилешко, ще рече) - Chicken. Знам какво означават, не ме третирайте така, все едно не сме учили английзки у могилино. :[ Бтв, бях голям фен на Cow & Chicken по Cartoon Network едно време, ахах. Червения дявол ("Red one" or watevah o_O) винаги успяваше да ме надърви с убийствено якото си дупе, а приятелите на Chicken Flem и Earl, ми бяха истински житейски примери. R. Raping or Ripping? Or both? - Raping AND Ripping... and then raping again. O. Oбици - да, не? Ако да - какви, ако не - кога и ще правиш ли въобще някакви дупки някъде? - Обеци бре, ахах. Не съм голям фен на пиърсинга като цяло. Но нищо чудно след време да ми скифне нещо, обикновенНо така става. Първо не искам нещо, после го искам ... а накрая не знам какво искам. Ако ще си правя - ще е и на двете уши (и на маточната шийка, ахах - шегичка :Р). S. Секс с детски трупове или секс с животински трупове? Или секс с трупове на животни-бебета? - Да. : ) A. Анален секс, обичаш, практикуваш? (отдавна ти се каня... шегичка, с жена, ясно е) - да, харесвам го (когато не го прилагат на мен - шегичка, ахах. :Р). По-важно е ТЯ (Силвето [от Тя и Той]) да го харесва де, ахах. D. Dreaming about... ? (No, really! Forget your necropedophile nature for a while!) - хех, ми в момента единствено да ме приемат някъде, да не ме изгонят на първата седмица, да завърша, да си намеря хубава работа, да сключим хомосексуален брак и... (шегичка, ахах), един ден да имам семейство, и (син, който да стане травестит... шегичка мн ясно :Р) те така... Винаги съм искал дъщеря, бтв (това сериозно). Не ви трябва да знаете защо (бъзикам се, ахах). : ) Другото което е, от векове мечтая да съм брутален, безкомпромисен, изкормващ-всичко-живо(а-и-неживо) дет метъл басист в още по-брутална брутъл дет метъл група. Всъщност аз съм всяко едно от изредените, само не и дет метъл басист, ахах (в група пък, 2 пъти ...). Някой ден, може би. : ) I. Имаш инстинкт за... ? Тук ще отговоря, както би бил отговорил моят добър приятел Алфред Хичкок: "Did I fucked his mom?" * o_O S. Стиска ти да... ? - ахах, не съм спал от (има-няма) 48 часа (доколкото мое смятам [но не ви съветвам да разчитате на това :\), яко е. То не е толкова до "стискане" (на цици ![]() T. Трябва ли да идвам до Плевен (д'ге), за да те домъкна в София? - Ако дойдеш, ще си построим сал и ще идем в София, а за платно ще закачим стари(те ми) наполеонки (с лика на Барак Обама), които вятарът ще вее, на фона на "Jackal's Eyes Fell on Us ( ; ) ) и залязващото слънце над Нил (знам, че тук няма Нил, но това пък си е моето (болно) въображение!) *dreaming emotikon*. ![]() ![]() I. Искаш ли да постигнеш нещо конкретно, какви са бъдещите ти творчески планове? - в момента мислите ми са заети с твърде различни неща, човек. Например, защо винаги след като пия бира през нощта, на сутринта в устата си имам вкус на тестис на серопозитивен виетнамец (не, че не ми харесва, просто питам защо :О - шегувка :Р). Днес ще пробвам да пия само през деня, а ако има същия резултат - ще се посъветвам със специалист, или с личният си лекар - д-р Менгеле (който вместо статоскоп, на врата си носи гайгер-мюлеров брояч). В "D" съм отговорил (нещо от сорта) на това което питаш тук, бтв. K. Кисело мляко обичаш ли с лозовите сърми? А с филията с Ютеница?! - откакто се помня много обичам кисело мляко (и баница, но това е друга тема. Баба ми прави много яка, но ако знаеше истинската ми същност, нямаше да иска да ме вижда никога, камоли пък да ми прави баница, ахах. Хубаво е че не знае ;]). С "да" отговарям на въпросите ти тук. :Р B. Бил ли си бил пиян, ама зверски? Разкажи. - Доста често бия пияници, в интерес на истината. : ) Много зверски при това! (ахах, схванах аз! :Д) -> Аз самият не обичам много да съм зверски пиян, защото не мога да възприемам нищо от ставащото около мен и рано или късно, ми става гадно. Аз не, че по принцип възприемам нещо, но представи си какво е ... Обичам да не съм много пиян, не и прекалено малко, хем да ми е мъгла в главата (или поне повече от обикновенНото за мен - много демек), хем (по възможност) да знам къде се намирам. Това идеално се постига с един микс, който ще ти (по)кажа лично, защото е едно от най-великите ми изобретения и не искам някой да открадне идеята и да тръби наляво-надясно за него. Често (не често, а винаги) ми се случва, като си легна пиян, дълго време да размишлавям по един изключително спорен и философски въпрос - главата ли ми се върти, или тъпата стая. Мисля, че е стаята (лично мнение). O. Обичаш ли палачинки? - Да. : ) S. Severe Torture or... S. ...Sinister? - ахах, хубав въпрос. Макар, че мразя така да избирам ... Severe Torture, айде, from me to move*. :Д *** "Did I fucked his mom?" * - "бал ли съм му майката? (б. пр.) From me to move * - от мен да мине (бел. а.) Хехе, чак сега видях, че всяка първа буква на въпросите, започва с буквата съответстваща на първите букви... o_O o_O ... абе нищо. :Д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Волен Сидеров или Боян Расате ще бъде нашият нов фюрер? :О
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Lemmy от Motorhead!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
* * * Aglarana: Искаш ли да ми подариш това? - Разбира се. Ако ми направиш това. : ) А след като мине еуфорията с тези чудесни подаръци, може да се оженим и да имаме много хубави (ако приличат на теб) деца. : ) * * * Остава ни да уточним датата за сватбата, защото, освен баница, мога да правя и страхотно пюре, и крем-карамел, и още милион вкусотии! :} -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Наистина си ненадмината във всичко. ;р
Дано светлият моментът настипи час по-скоро, и църковните камбани възвестят свещеният ни брачен съюз. ;р |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Що така бе?
-------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Останаха ли металистье у Плье'ен?
А кръчми, ДГ? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
1. Срещат се разни екземпляри.
2. Кръчми има за сметка на това. Колко време требеше да стоя бре, ахах ? Време ли е да ставам веч ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Браво, момче, има хляб в теб...ама има и още какво да се желаее...така че, въпросчето ми е следното :
Би ли развивал така добре покълналата мизантропия в теб до нови висоти ? И какво са ти виновни еврейте де....те са далеч ? -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ахаха, разбира се. It`s all about hate and intolerance!
А сега сериозно: принципно, еврейския народ ми е безразличен, не съм някакъв нацист (нито сатанист, расист, стилист или пък машинист), а обичам да се шегувам с тези неща. Странно, като се замисля, но е така. Няма лошо, мисля. : ) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^абе, имало още деца с капацитет в тая държава
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Who'd win in a wrestling match, Lemmy or God ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
No one. Lemmy IS God.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ахахахаха да! Тотален култ. И онова за Ван Хален... :Д
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 01:18 AM |