![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^айде да не обръщаме на хранилка и тука...
Lord Zombie: Любими философски теми? Най-добър концерт, на който си бил? Какво ядеш в момента? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Абе,я и аз да поразпитам. ^^
Любим жанр книги? Какво те вдъхновява да пишеш стихотворения и разкази? А като съм почнала за литература - любим автор имаш ли си? -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Любими философски теми? Смисъла на живота или темата за края на света Най-добър концерт, на който си бил? Twisted Sister в Ловеч миналата година Какво ядеш в момента? Нищо, някви сандвичи ядох до преди малко Любим жанр книги?Какво те вдъхновява да пишеш стихотворения и разкази?А като съм почнала за литература - любим автор имаш ли си? Хорър,Адвенчър,Философски книги обичам да чета. Най различни неща ме вдъхновяват, често природата, околната среда, есента, мрачните неща, тъжните неща. Любим автор, колкото и изтъркано да е, Стивън Кинг, просто наистина е гений! -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
И кога според теб ще бъде края на света?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
По другата тема мога да ти спестя философстването
![]() -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
И кога според теб ще бъде края на света? Е, не знам, човек винаги е искал да предскаже края, ама досега никой не го е направил. Когато - тогава. ![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
@LordZombie: Хм... Я да измисля няколко въпросчета:
1. Любим цвят, и защо? 2. Любима емоция/чувство, и защо? 3. Война или Мир?(тук няма защо) 4. И последно: Любим метал(злато, сребро, т.н.т.) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интересни въпроси
![]() 1.Черен - не щото съм метъл и трябва да съм много зъл, а щото ме кефи цвета, излъчва спокойствие според мен.Иначе също така харесвам и синьото, пък по принцип мисля, че всеки цвят си има особенна красота( без розовото ![]() 2.Хм...апатията...защото, лично според мен, може да бъде следствие на всички други чуства 3.Нормално е да кажа мир, не ми се мре все още...макар и да обичам да гледам филми/играя игри за войната... 4.Медицинска стомата - не ръждясва и не се чупи ![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 21-October 08 Град: Варна Потребител N: 3059 ![]() |
Така да видим дали съм я схванала тази игра ...
Ще задам сега едно въпросче на @LordZombie и дано нещо не ви я прецаквам...вие ще кажете де ![]() Та...Вярваш ли в телекинезата? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Много яка тема!
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Tи.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
vouch;
гоустката да е :Д --- кой е най-хубавият ти спомен от гимназиалните години /ако не е прекалено лично/? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Циците ти колкото тези на аватара ли са?
Ма верно, отговори! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Кой и как те запали по метъла?
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
кой е най-хубавият ти спомен от гимназиалните години /ако не е прекалено лично/? Ако става дума за весели спомени, свързани с класа ми, много са и трудно ще избера любим: -зеленото в девети клас, когато за пръв път се изпонапихме дружно и част от нас обикаляха из Боровец, пеейки песни на Черно фередже -когато почти успяхме да запалим кабинета по рисуване със спирта, който ни дадоха за чистене на чиновете -когато ни смениха временно класната в 11-ти и всички момчета започнаха да си извиняват отсъствията с медицински бележки от гинеколог ...и така нататък. ![]() Циците ти колкото тези на аватара ли са? Е, ти пък, не чак толкова, разбира се. Нали затова е аватар. ![]() Кой и как те запали по метъла? Братовчед ми преди време. И той беше прослушал наскоро и промиваше мозъците на всички около него с Iron Maiden и Judas Priest, та така прихванах. -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Заслужавате ли си страданието бе, деа <:
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Ма не, верно, колко точно са ти големи циците?
И друго: Какво и къде учиш, ако не е тайна. И трето: Най-якото ти напиване... ? (Възраждам темата, сеш'те ли се? Ghost е още, дайте да я довършим и да караме напред с друг, че да живне това място) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ма не, верно, колко точно са ти големи циците? Толкова ли е важно? ![]() Какво и къде учиш, ако не е тайна. НБУ, масови комуникации. Най-якото ти напиване... ? Преди две години на купон с едно ужасно менте... Алкохол така не ме е удрял друг път! ![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... 90 сантиметра гръдна обиколка последния път, когато мерих... Кога? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В 12-ти клас май.
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Какъв човек би възприела за "различен" или "странен"?
Въобще, срещала ли си такива хора? Харесва ли ти тук и колко по скалата от 0 до 4? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какъв човек би възприела за "различен" или "странен"? Няма подобно нещо за мен. Всеки е такъв, какъвто иска. Харесва ли ти тук и колко по скалата от 0 до 4? Не че много често се навъртам, но ме кефи мястото. ![]() ![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
|
|
![]()
Коментар
|
|
Предполагам сте приключили с мен, така че на стола сяда monolithe.
![]() И започвам: Откога пишеш за метъл? Каква друга музика харесваш? С може да те спечели един човек? -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Ghost не отговори на моя въпрос, обидно е
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Откога пишеш за метъл? Каква друга музика харесваш? С може да те спечели един човек? Тъкмо се надявах да не подпукате мен! Ами добре... Да видим! Значи - сериозно почнах да се занимавам някъде около 2002. Тъкмо беше излязъл Sons Of Northern Darkness на Immortal. Хванах се да му драсна едно ревю, защото тайничко се надявах брат ми да го ползва за някой от броевете на фензина "Total Eclipse". Мисля, че от там тръгна цялата работа. И до ден днешен си пазя първия файл с ревюта на старата машина! На втория въпрос ще ти отговоря така: Принципно не се ограничавам в това, което слушам. В последно време съм се отнесъл по разни меланхолични нещица, където преобладава само пиано, клавир, цигулка или нещо такова. Помага ми да се отпусна, така мога по-добре да вникна в музиката, която не е пренаситена от инструменти... Понякога минималистичното и семплото звучи толкова сложно, повярвай ми! Обичам също така и народната музика, българският фолклор е вълшебен и трябва да се гордеем с него. Танцувал съм народни танци 13 години и това породи любовта ми към нашенското! Човек може да ме спечели по много начини. Принципно съм открит човек и допускам хората близо до себе си! От което често си и патя! Но... Ами знам ли... Усмихнатите, приветливи хора са с предимство ![]() -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Има ли песен, която чувстваш своя, лична, която по специален начин се откроява от всичко останало? Една единствена!
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
А Dying Wish на Anathema!
Макар че наистина ми е много трудно да кажа само една! -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
monolithe от групата ли идва или ти си му придал собствено значение?
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И двете!
-------------------- And they do arose me
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 06:21 PM |