![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Каня на стола Blashyrkh.
-------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Само секунда изчакай:)!
Кой ти е любимият герой или бог - от която и да е митология, от който и да е епос? И защо? Това само искам да те попитам, Блеш по-късно ще го, ако ми щукне нещо. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Бих изчакала, докато има въпроси, разбира се.
![]() Любимият ми персонаж, от любимата ми митология, е ирландският герой Кухулин. Описан е като абсолютното съвършенство, свръхчовешки силен, красив, умен, смел, честен, и - най-вече - с несломим характер. Освен това, притежава и онези черти, които биха могли да се смятат за недостатъци, но правят образа му пълнокръвен, а и в културата, от която произлиза, са били по-скоро характеристики на истинския воин. Съдбата му приключва още по-трагично, защото е посрещната с достойнство. -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Винаги съм го чел Кучулайн, не знам защо О.о
Но силно предполагах, че към по-келтски селения ще се запътиш ;п мерси за отговора) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Blashyrkh е на стола сега, нали?
1) Какво се промени за теб в последните 2-3 години? 2) От темата за планинарството виждам, че си напред с материала. Какво те запали по планините? 3) Какво не ти харесва в ЕС? (ако има такова, разбира се) -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Коя е най-великата mountain of might за теб?
Кое даскало си завършил, бтв? :П -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Тая тема е готина и гледам, че последния седнал не е отговарял, айде да отговаря
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
След като на Blashyrkh очевидно не му се отговаря, ако някой друг има желание, може да сяда.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
След щателна проверка на всички, които са сядали на стола, предлагам Chimera да седне. Ако се съгласи, ще питам.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
За или против презервативите?
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
Е?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
След щателна проверка на всички, които са сядали на стола, предлагам Chimera да седне. Ако се съгласи, ще питам. Плашещо е, че чак сега виждам това... Спрях да следя темата по едно време, сори за което. Ама и вие си траете ![]() Цитат За или против презервативите? За. Най-вече ако са с форма на Ктулху и аромат на чили с шоколад ![]() Питайтье. -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 22-November 09 Потребител N: 3646 ![]() |
Обичаш ли да се разхождаш сред природата?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Много, особено през пролетта.
-------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Като беше малка, каква искаше да станеш?
![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Е как ве, презервативи е мега тъпо...
Иначе какво да запитам...как се получи така, че си толкоз "куул" и "хип"? Дай да ти спретнем един хорорскоп. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като беше малка, каква искаше да станеш? ![]() Архитект. Но в пети клас ужасната реалност, наречена математика, ми нанесе удар под кръста. Иначе какво да запитам...как се получи така, че си толкоз "куул" и "хип"? Дай да ти спретнем един хорорскоп. Една дума, бейби - скорпион. Толкова съм яка, че астрологическите определения парадоксално се изкривяват наопаки, образуващи инвертен и затворен кръг. Бог сам от мене да се пази, както се казва. -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Твоята муза? (не в буквалния смисъл
![]() Кое е най-отвращаващото нещо, на което си се натъквала? ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
За какво мечтаеш в момента, какво би искала да имаш или постигнеш?
-------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Иначе какво да запитам...как се получи така, че си толкоз "куул" и "хип"? Дай да ти спретнем един хорорскоп. Една дума, бейби - скорпион. Толкова съм яка, че астрологическите определения парадоксално се изкривяват наопаки, образуващи инвертен и затворен кръг. Бог сам от мене да се пази, както се казва. Оооо, ясно! Ама какви презервативи тогава! ![]() Скорпионът в най-висшата си форма (каквото си) обичал да се отдава на авто-канибализъм, след което с лекота възкръсвал от пепелта... С каква лекота, малко ме съмнява. Бях разправяла тук във форума за първата си любов, който ми написа най-красивите думи... "Думите ме ограбват...бягам в своя свят и мълча, тоест, плача" "Огънят погълна всичко. Но цветята се спасиха - те окапаха преди пожара" Обаче се държеше с мен като пълен чук (верно, бяхме хлапета...) и аз му изневерих. С най-добрия му приятел (така де, не с филанкишията...). Георги просто изчезна и отказа да говори с мен завинаги. После разбрах, че се остригал нула номер, станал полицай, оженил се за двойничка на Памела Андерсън, имал две деца и отказал изобщо да се занимава с музика. А и ти ли си така злопаметна като повечето скорпиони (и раци, впрочем)? -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
^Защо не си спестиш любовните триъгълници за някой друг форум?
^Повечето скорпиони - злопаметни?! Явно си попадала все на идиоти. Не познавам злопаметни скорпиони. Аз съм скорпион, но не злопаметен. Ъъ, аз не знам къв въпрос да питам Chimera.. Айде като измисля някъв ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти спокойно може да си занесеш злобата в някой друг форум. И не се меси в чужди разговори. Аре баста.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Твоята муза? (не в буквалния смисъл ![]() Въображението ми. То превръща всичко в муза :р Цитат Кое е най-отвращаващото нещо, на което си се натъквала? ![]() Трамвай 22 в 18ч. Съвсем сериозно. За какво мечтаеш в момента, какво би искала да имаш или постигнеш? Желая да оптимизирам нещата, които имам в момента. Инак, в по-развлекателен план ми се иска да се върна към ездата. А и ти ли си така злопаметна като повечето скорпиони (и раци, впрочем)? Не знам колко са злопаметни повечето скорпиони. Ако преценя, че си заслужава да реагирам обратно, мога да държа въпросното нещо прясно в ума си колкото е нужно. Понякога, за щастие, почти мигновенно изключвам негативизмите. Фифти-фифти. -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Занимаваш ли се професионално с нещо? Ако не, какво би искала да бъде?
-------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ От няколко месеца се занимавам с писане (статии and the likes), но представата ми за "професионално занимаване" са малко по-различни. Инак, за близкото бъдеще имам намерение да подхвана нещо свое в сферата на изкуството, било то в писмена, графична или друга форма; нещо, което ще ми доставя удоволствие и любовта ми към него ще компенсира психическото натоварване от работния поток. Засега съм се насочила към графичния дизайн, но не мога официално да заявя, че ще се спра на него. Въпреки всичко е валидна опция.
-------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Какво ти помага в трудните моменти? Сама ли се "стягаш"?
-------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма нищо по-хубаво от това сам да се върнеш в релсите. 90% от времето успявам. Ако се случи да не успея, има към кого да се обърна за окуражителна дума.
Питайте и днес, и довечера някой ще ме смени на стола ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Къде пишеш статии, текстове? По скромното ми мнение, въплъти поразителния си интелект в словото. Не че не съм за изобразителното изкуство, но...Словото с главно С и всичко останало. И дай насам да те четем, че като срещна някой толкова умен (и толкова млад!) сред идиотията, която ни заобикаля, просто изпадам в екстаз.
![]() Какво учиш, също така? Сори, ако вече си ми казала... -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Онлайн статии, блогове, напоследък и 1-2 списания. Благодаря за милите думи
![]() Инак сега уча Графичен дизайн. Съвсем начален стадий, но се старая да напредвам, а и ми харесва като занимание. -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
(Сори за дабъл постинга)
My reign has come to an end :Р Благодаря за проявения интерес на всички включили се. Качвам на стола blood, който забелязах, че активно се е включвал в темата, но не видях да е бил избиран. -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 10:59 PM |