![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Да, има тема за футбол. Но, според мен, такова нещо като Европейско първенство по футбол, трябва да бъде изкарано отделно. В темата за футбол се джафкат както обикновено за някакви глупости.
Европейското заслужава отделна тема. Все пак ще е наистина интересно. Та, кажете, фаворити, това-онова? Какво очаквате като цяло? Аз съм за Германия като явен фаворит, въпреки че самите германски футболисти си казват, че ще им е трудно. Също съм и за Русия заради Гуус Хидинк. Та, чакам мнения. Моля, админи, оставете темата, после като мине първенството, я изтрийте... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
След като България (вечния ми фаворит ;р) и Англия (другия ми фаворит) няма да участват, съм за Германия. Иначе като цяло, европейското няма да е особено интересно...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Англия ги няма, да. И именно поради тази причина ще е по-интересно. Няма да има надървени коментатори, които само при докосване на топката от английски футболист да овикват света.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Италия са фаворит според мене
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Аз по правило съм си за Швабите. Но има и други много силни отбори, пък може и отново да има някоя и друга изненада. Рано е да се правят категорични прогнози.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Фен съм на националния отбор на Англия вече 12-13 години... Чувствам го адски любим и ми беше много шибано, че не се класира! Обаче и не заслужаваше! В мача срещу Хърватия единствения човек, който знаеше къде се намира, беше Джо Коул... Е не става така!
България както добре знаем, не се класира за пореден път и общо взето оставам без любим отбор... Та вероятно ще подкрепям главно Германия, защото попринцип съм и фен като държава и най-вече като музика, освен това един от любимите ми футболисти, макар и в слаба форма , (Швайнщайгер) играе там! Също така смятам, че най-голям шанс за това Евро имат именно те! Друг отбор, на който донякъде симпатизирам, но най-вече заради много любим играч е Испания! Играча е Давид Силва от Валенсия и наистина супер много му се кефя! Испанците имат със сигурност най-добрия отбор на хартия от към имена, обаче често е било така и винаги се провалят! Франция са си фаворит попринцип, обаче още от групата почват срещу 2 от най-силните отбори в турнира, + още един доста корав и никак не се знае дали ще им се усмихне сътбата още там! Играчи и те имат в изобилите (а Насри ми е и любимец) , обаче нещо не ги виждам като Евро Шампиони! Италия отстана без Канаваро... Неста също го няма! Мисля че приключват още в групата! Остава Холандия от тая група! Те винаги са ми били симпатични и ще се радвам, ако стигнат по-напред в трурнира... РОМъния не искам да ги коментирам, да отпадат! ![]() За това Евро не мисля, че някой ще допусне по-малък отбор да спечели... След 2004, когато 2-та големи турнира се спечелиха от Порто и Гърция не сме виждали никакви изненади... Често и съдийската свирка влизаше в употреба, за да ги предотвратява (особено през 2006, когато барселона ги набутаха направо на върха в Европа)! Вероятно наистина Уефа е претърпяла големи загуби и са взели нещата в свори ръце... Така че по-малките отбори не виждам смисъл да се коментират! Та остана може би един от фаворитите, на който искрено му желая да не спечели и да отпадне възможно най-рано! Не че не са ми симпатични, обаче при тях играе една смешна персона с мноооого гел в косата, симулираща само като има играч на 10 метра от нея, а когато няма такъв на повече от 20-30 - обичаща да прави всякакви смешни маймунджулъци с топката... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Петлите ще изкукуригат още веднъж!
Vive la France! Vive la France! ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Открай време си имам слабост към холандците
![]() А пък англичаните със сигурност ще оставят празно място в това Евро, странно ще ми е. А дано видим красиви, изпълнение с голове мачове, не масовка от 0-0 равенства... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
От доста време не следя изобщо футбол и играта ми е доста скучна като цяло. Даже ми става весело като гледам в темата "Футбол" как се хранят хората, чак пък толкова на сериозно да се взимат... Но все пак като дойде европейско или световно някак си успяваше да ми привлече вниманието. Е, този път наистина ми е безразлично. Преди ме кефеха холандците, иначе. Сигурно пак съм за тях.
![]() ![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 20-March 08 Потребител N: 2644 ![]() |
Въпреки, че Англия и Бъглария ги няма пак ще е напечено и интересно. Като фаворит ми се очертава Холандия. Колко часът започва във неделя мача, някои знае ли?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ееее, човече, Шиърър беше ВЕЛИК! Изключителен играч, просто, във всеки мач се раздаваше до края на силите си!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Англия, та Англия... ми заслужават да ги няма.
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Аз съм за Франция !
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Да не се приема като нападка, но си мисля, че французите ще се провалят още в групите, особено щом не извикаха Трезеге
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Леле на румънците как ще им се ебе мамата.....
Предложиха ми билет за Португалия - Чехия, ама нямам излишни 100 евро.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Трезеге винаги ми е бил особен. Никога не ме е кефил като футболист, обаче има някакви егати феноменалните проявления от време на време. Французите като цяло не ги харесвам открай време :Р Само Еманюел Пти и Дидие Дешан бек ин дъ 98'
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Нямам никаква идея кои играчи играят за националните си отбори и кои са силни и слаби. Винаги подкрепям немците, тъй че вероятно и сега ще съм за тях.
Кога е първия мач, че да проуча поне малко дотогава? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
В събота.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
В събота са: Швейцария - Чехия и Португалия - Турция
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Смятам, че швейцарците и чехите ще спретнат нещо интересно. Някакво такова усещане, дано се окажа прав.
![]() А в мен напира садистичното желание Кристиано Роналдо да отнесе някоя хубава аркада да му видя лицето >:О >:О ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Аз съм за Испания или Холандия. Ако не те - Чехия , Хърватска или в краен случай Германия.
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
мисля, че французите ще се провалят още в групите, особено щом не извикаха Трезеге ![]() На мен Вилтор ще ми липсва повече в състава на Франция. Иначе от Трезеге не виждам чак такава нужда, при положение че в отбора са Анелка, Бензема и най-вече Анри. -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бензема играе, но Анелка поостаря вече и не е в добрата си форма от преди, същото може да се каже и за Анри
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Анри направи слаб сезон в Барса, обаче в националния ми се струва, че ще се почувства на мястото си и ще направи силен шампионат. Общо взето имам големи очаквания от него, дано да се оправдаят.
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
В събота. И явно ще е от 7 часа, тъй че май няма да го гледаме. Но смятам, че е добра идея да се организираме за някои от другите мачове. Погледнах набързо отборите и не видях много интересни неща. Немският изобщо не ми се струва силен, а защитата им се състои в частност от трима от най-доказалите се като некадърни защитници в немското първенство. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Някой намерил ли е къде да го гледаме онлайн? Аз само 2 виетнамски канала намерих, ама връзката е ужас..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
zdf.de
Ти даже и немски знаеш. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Хайдеее едните ми любимци записаха победа
![]() ![]() Третият отбор, за който ще стискам палци е Италия. Нямам прогнози за фаворит - ще се надявам моите любимци да стигнат възможно най-напред. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^
![]() "Каква поредна футболна драма, уважаеми зрители !" ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 01:08 PM |