![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Ок, другото няма да коментирам - какво ще стане, ако схващането, че хомосексуалността е нормална, се разпространи?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
А защо не започнете от дефиницията на нормално?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Дефиницията на "нормално" тук е чисто биологична- да можеш да извършваш всички необходими жизнени процеси. Размножаването включително.
Какво ще стане, ако се разпространи схващането- ами ще се наложи като модел, това ще стане. Може да ви прозвучи безумно, но всички виждаме, какви са резултатите от това, че младите приемат алкохола/ цигарите/ наркотиците за нещо нормално. Представи си го така- искаш ли синът ти да отрасне с възприятието, че да си гей е просто въпрос на избор? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
В голяма заблуда си, човече.
Това, че някой започва да се друса, не значи, че приема наркотиците за нормална част от веществата, дето да приема. По същия начин аз, като приемам гейовете за нормални хора, не бих тръгнал да правя секс с тях, само защото това не е ненормално. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Има разлика в това да приемеш гея за нормален човек и да приемеш хомосексуализма за нормално нещо... Аз никъде не съм говорил за гейовете като за ненормални хора, ако ти прави впечатление. Обсъждам ориентацията им. А такива обществени прояви като парад нямат общо с възприемането на отделната личност за нормална. Те целят възприемането на ориентацията им за такава.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чакай сега, сексуалната ориентация на даден човек не е част от личността му, така ли? Защото това разбрах от поста ти...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е. Зависи какво разбираш под "личност", де. Но в крайна сметка, това, какво чукаш, не определя твоите качества, така че, според мен, не е.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тотално се изгуби. Спри се о време.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щом казваш, ок.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
А защо не започнете от дефиницията на нормално? Дърво. Огън. Земя. Метал. Вода. Флора. Фауна. Мъж. Жена. Дете. ![]() Не знам за чий намесваш наркотиците, gadabout, те нямат място тук, също както веганизма и екзорсизма. И с теб ли не сме се разбрали за уважението към готиния човек който няма нужда да се знае какво прави в леглото си и неуважението към сексуалната му ориентация? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, наркотиците нямат място тук, но ги намесвам в контекста, който Ta'Zhal приложи, инак не бих ги вкарал.
А това за уважението/неуважението не го разбрах. Днес съм тъп. Или поне по-тъп от обикновено. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Slash се опитва да ти каже, че можеш да уважаваш готиния човек, без значение дали е гей или не, обаче никому не е нужно да се знае чий гъз е бил порен предната вечер. Обяснено по възможно най-директния начин, за който се сещам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Допусках, че иска да каже това, само че ми се струва твърде глупаво поляризиране на нещата всичко това.
Защото, както казах, мн от тези на парада ще искат да покажат точно разпорените си гъзове, но това съвсем не е лицето на средностатистическия хомосексуалист. И той именно не излиза на парад с тази цел, обясних защо го прави. И ако смятате, че целта на парада е именно тази - да се показват кой кого е порил - то тогава гледате мн повърхностно на нещата, откъдето идва и неразбирането... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
А защо трябва да има депресирани и свити хора? Това е личен живот! Ти това не разбираш. Винаги когато един човек е наясно с личния живот на другия нищо хубаво не се получава...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Според мен модерното общество е достатъчно толерантно като законова база към обратните, така че всякакви демонстрации спрямо дискриминацията са напълно излишни. Не е нелегално да спиш с хора от същия пол (както е било някога), не могат да ти откажат работа на това основание, не могат да те спрат да ходиш по улиците. Нямам нищо против хората да спят с когото и да било в свободното си време, не бих се подиграл, не бих направил нищо лошо, стига да не ми се навира в лицто. Към публичните прояви и демонстрации обаче реагирам като към пушенето на обществени места - едни хора бъркат в здравето на други с вредните си навици. И пушачите в момента реват, че са дискриминирани, ама никой не им обръща внимание.
Едно е да съм напълно толерантен към гейовете, друго е да ми се налага да гледам целуващи се мъже по улиците. Още малко и новини на майчин език ще поискат. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Не, това не е личен живот - тези хора се борят за общостта си, чрез пълноценността на която да имат спокоен личен живот. Те не искат да ти кажат, че вчера са правили страхотен орален секс с Пешо. А че в това орален секс няма нишо по-лошо от това да са го правили с Пенка. И че, точно след като не го бърка никого, това какво прави в лелгото си не би трябвало да е повод да не му се даде работа, да не му се окаже помощ и още куп неща, които имам чувството, че съзнателно пропускате в тази тема.
lodborg, именно - законова база - това наистина го има - елементарните етични норми го изискват. Но те не се борят за законовата база. Те искат да бъдат приемани за обикновени хора по всички параграфи. Ако е там въпроса, защо се налага да има специални закони за тях?! Те не са инвалиди. Напълно жизнени хора са, способни на всичко, на което и ние. Те се борят за разбиране - на мен самия ми е трудно да им го дам, защото психологията на социума, а и на отделния човек не е дораснала дотам, но поне опитвам и не искам да им преча, нито им се сърдя. Доколко са избрали най-подходящия начин да втълпят на обществото това, което искат, няма да коментирам. Факт е обаче, че и обществото не прави никакво усилие, а си дудне едно и също. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Те се борят за разбиране Аз пак ти давам примера с пушачите - напълно ги разбирам, че имат нужди. Не им забранявам да си пушат, не бих ги спрял на улицата да им се подигравам. Всичко, което искам, е като се прибера от някое заведение дрехите ми да не вонят на пушек. Толкова. По-голямо разбиране от това просто няма накъде. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сравняваш придобит порок, навик, със сексуалната ориентация, станала част от живота на даден човек, определила цялото му битие? Не намираш ли сравнението за неуместно? Да пушиш е нещо извън теб - можеш със и без него, но сексуалността, което си избрал - тя е част от теб. Дори не подозирате колко голяма част е при това... Не че можем да се поставим на мястото на един гей...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
България е най-бедната страна в Европейския съюз. Няма човешко отношение между хората, без значение какви са, така че е наивно да искаш отношение към хомосексуалните, Gadabout, дори и най-добрия ти приятел да е засегната страна.
Освен това във всяка една държава си има различни закони за тези хора така че няма определен модел за отношение към тях. Да, човешкият е ясен, достатъчно бе писано за това, но и от двете страни трябва да има отношение, като от другата страна е хубаво да има скромност и дори малко свян, защо не питай, защото ако не разбираш че има неща които са правилни и неправилни, значи съм си изгубил няколко часа. Толкова от мен. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
От последните ти думи разбирам, че хомосексуалистите просто трябва да седят и да чакат мига, в който обществото ще ги приеме за напълно нормални, а дотогава да си траят и да имат свян. Това честно ли ти се струва?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
А защо не започнете от дефиницията на нормално? Дърво. Огън. Земя. Метал. Вода. Флора. Фауна. Мъж. Жена. Дете. ![]() Мога да сумирам това ти определение с една дума - ПРИРОДА. Едва ли че отречеш това. Тъй като: 1) в природата хомосексуализма съществува от хилядолетия (няма нужда от източник), но 2) все още не е премахнат от еволюцията, въпреки че тези индивиде не оставят потомство по очевидни причини (няма нужда от източник), 3) съществува сред всички животни в социални групи включително и хората (при някой видове достига 40% от популацията (източник)), 4) в последните международни издания по темата има консенсус че това НЕ е заболяване или болест (източник от 2001) следва че хомосексуализма е НОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ. Коя част от горепосоченото е не-вярно? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Благодаря ти за това включване!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мисля че вече обсъдихме въпроса за това да си пазят леглото за себе си, това имах предвид под свян. А защо имат общност като искат да бъдат приемани за нормални хора? Защото нямат отношение? Никой няма. Взехме да се въртим като пумпали...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Значи това, че си част от някаква общност, не те прави ненормален - обратното е ненормално.
А те специално я имат, защото тази общност има свои интереси, които тр да защитава пред другите, защото заедно са по-силни и може да бъдат чути, а поотделно ще бъдат смазани. Не виждам защо въобще е нужно да изяснявам това. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
4) в последните международни издания по темата има консенсус че това НЕ е заболяване или болест Ок, това е супер, значи е каприз. А в един пост тук, от на майната си, се съгласих с gadabout, че има хомо при животните. Има и инцест. Знам, две различни неща са. Когато напишеш СЪЩЕСТВУВАЩО ЯВЛЕНИЕ, а не нормално, ще съм напълно съгласен... Беше ми приятно, пичове. no offence |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сравняваш придобит порок, навик, със сексуалната ориентация, станала част от живота на даден човек, определила цялото му битие? Не намираш ли сравнението за неуместно? В един свой по-стар пост самият ти използва сравнение между гейовете и метълите като явления и типове поведение, така че в този ред на мисли - да, намирам сравнението си за напълно и стопроцентово уместно. Пак казвам, не базирам отношението си към тях на това, че спят с хора от своя пол, че пушат или че слушат метъл. Само че разбирам и оправдавам напълно раздразнението на всеки, който се ядосва, че - хората от съседната маса си издишват дима от цигарите в лицето на малкото му дете - в три и половина през нощта съседите са набичили Behemoth, докато човекът се опитва да спи - на съседната маса двама мъже се натискат без капчица срам, докато той се опитва да празнува годишнина от сватбата със съпругата си, примерно. Или се опитва да погълне безпроблемно вечерята си. Иначе нека си слушат метъл, нека си пушат, нека са си гейове. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Pedo Bear няма нищо общо с гейски работи, epic fail е да се използва в тази тема.
А като говорим за темата - нямам нищо против педалите, да си правят квото искат ама парадирането е тъпо - вижте ни колко сме различни... що не правят парад на шизофрениците? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
4) в последните международни издания по темата има консенсус че това НЕ е заболяване или болест Ок, това е супер, значи е каприз. А в един пост тук, от на майната си, се съгласих с gadabout, че има хомо при животните. Има и инцест. Знам, две различни неща са. Когато напишеш СЪЩЕСТВУВАЩО ЯВЛЕНИЕ, а не нормално, ще съм напълно съгласен... Но сега не си ли противоречиш? Какво значи съществуващо? Това че съществува отрича ли това че е нормално? Природата не е ли съществуваща? Не се опитвам да си играя с логически бомби (аз и не мога ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Днес е денят в който поредната простотия ще намери място в милата ни родина!!!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
що не правят парад на шизофрениците? Е те и без тва не са сами, закво им е...?! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 12:47 AM |