![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Днес е денят в който поредната простотия ще намери място в милата ни родина!!! ![]() И денят, в който за пореден път група глупаци ще използват възможността да начешат чувството си за граждански дълг, споменавайки виновната за всичко държава. ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
добре бе хора, много мнения сте изписали та не прочетох всичко нормално, значи. за това, че хомосексулиста бил недъгав защото не можел да се взпрозивежда, т.е. недъг сравянвнан със слепотата в примера....
човече, ти добре ли си въобще? искаш да ми кажеш, че един химосексулист в нормално здраве не може да оплоди или да бъде оплоден? това е все едно да кажеш, на някой, който му е кеф да стои със затворени очи, че е недъгав защото не вижда какво има около него... мисля, че гадабаут достаъчно добре даде пример е двойките който има стерилен проблем - да, те не правят паради, но за тях се отделят огромни средства от здравеопазванет о на много страни. имат хиляди програми тип - искам бебе итн... в крайна сметка любовта е най-висшето чувстовко, когато те сполети ти не я управялваш, а тя теб, така че че дали е смъж или жена... в крайма сметка те не натрапват на никого това, което са, ако покрай теб мине чалга парад ще станеш ли чалгаджия - едва ли?! така че нека се радват хората, не виждам с какво ви пречат, пък ако на теб не ти пука за парада, а 2000 хиляди гея са щастлвии какво по хубаво от това - 200 човека да са щастливи след като не ти пречат? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Днес е денят в който поредната простотия ще намери място в милата ни родина!!! ![]() И денят, в който за пореден път група глупаци ще използват възможността да начешат чувството си за граждански дълг, споменавайки виновната за всичко държава. ![]() Виновни са тези които са го позволили V Нещо се обърках ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^ Чак не се усещаш май каква глупост каза.
Сериозно ли намираш някаква прилика между хомосексуалистите и некрофилите? "И двете са ненормални!", ще кажеш, само че хомосексуалиста има позволението на партьора си да правят секс, хахахах. И това е най-малкото, разбира се. Некрофилията си е официална болест и въобще... Абе изказването ти беше върха... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... двойките който има стерилен проблем - да, те не правят паради, но за тях се отделят огромни средства от здравеопазванет о на много страни. имат хиляди програми тип - искам бебе итн... Искаш да кажеш, че и за гейовете и за лесбийките трябва да се отделят такива средства, така ли? ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
И все пак смятам, че трябва да ги избием до крак
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Но сега не си ли противоречиш? Какво значи съществуващо? Това че съществува отрича ли това че е нормално? Природата не е ли съществуваща? Природата си има ред, нали така, а сред нея виреят и винаги ще виреят неща които са анти спрямо нея, нали така? Точно те се приемат за съществуващи. Но нормални е вече съвсем различно нещо. Не може нещо да е нормално щом не е в реда на природата. То винаги ще е извън нея, съществуващо отделно. И не мисля че е висша форма на еволюция да приемаш за нормално абсолютно всичко около теб, само защото се случва. Едва ли има юзър тук който отрича съществуването на неща които ги има от архаични времена, но не всичко заслужава приемане за и етикет за нормално... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 8-May 08 Град: Варнаааа, морето, сините вълни Потребител N: 2740 ![]() |
Нищо против - никому не пречи в действителност. Но не мисля, че това е начина за борба с дискриминацията. А такава съм сигурна, че има.
Покрай този парад твърде много показност се насъбра, но едва ли би била чак толкова, ако не беше Боян Расате и компания (идиот!). А все пак подобно шествие имаше преди 1-2 години (ако не се лъжа) - кво па ги ухапа щъркела сега?! ![]() Цитат така че нека се радват хората, не виждам с какво ви пречат, пък ако на теб не ти пука за парада, а 2 хиляди гея са щастлвии какво по хубаво от това - 2000 човека да са щастливи след като не ти пречат? I couldn't agree more with you ![]() П.П. Почвам да се чудя какво точно не е наред вече - това шествие да не ни е най-належащият проблем, че толкова много обсъждане и толкова много внимание по медиите?!?! ... странно общество, после гейовете и лезбийките били ненормални, бла... -------------------- Trouble.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
^Ами да, има сто пъти по-належащи проблеми от тези на меките китки. Защо Столична община даде разрешение за този парад, а когато момичетата и момчетата, подкрепящи НАТУРА 2000, протестираха, бяха винаги разгонвани от полицията и нямаха подкрепа от никого?
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Природата си има ред, нали така, а сред нея виреят и винаги ще виреят неща които са анти спрямо нея, нали така? Точно те се приемат за съществуващи. Но нормални е вече съвсем различно нещо. Не може нещо да е нормално щом не е в реда на природата. То винаги ще е извън нея, съществуващо отделно. И не мисля че е висша форма на еволюция да приемаш за нормално абсолютно всичко около теб, само защото се случва. Едва ли има юзър тук който отрича съществуването на неща които ги има от архаични времена, но не всичко заслужава приемане за и етикет за нормално... Ама не разбираш ли че не ти този, който може да определи какво е против природата. Какво е против природата? Болестите? Бедствията? Рака? Това е неизменна част от природата и света около нас и това че не НАС не ни харесват не ги прави "анти спрямо природата". За мен лично само хората могат да правят неприродни неща (и това е тема на големи филосфски диспути, но да не задълбавеме). И точно етикетите и нормите са сред глупостите, които хората лепват на всичко което е различно. Това за мен е точно същността на проблема. От къде идва твоята дефиниция за това кога нещо илиза извън природата и съществува паралелно? Идва точно от нормите и навиците, които са били натъквани в главите ни от малки. Когато жените са почвали а ходят с минижупи скандалите са били също толкова големи. Или когато негрите са почнали да ходят в университети. Или когато хората са почнали да правят секс без брак. И не казвай че няма място за сравнение. Бариерите които хората са преодоляли в главите си тогава също са били толкова големи колкото и сега. Времетата напоследък (няколко века имам предвид), са времена в които хората се борят със себе си да се оттърсият от всички предубеждения и пристрастия и по-този начин ще разберем света около себе си много по-добре. Борбата против дискримминацията към различните групи хора е ключов фактор и хомосексуализма - малка част от него. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Съжалявам, не можеш да ме убедиш че умишленото непродължаване на биологичния вид има място до премахването на фереджета, носенето на минижупи и въобще неща които са свързани с религията. Хомосексуализма също е, но не само, аз не ти говоря като религиозен човек защото ако беше така щях да напиша само "така пише в Библията" и толкова.
Не определям аз кое е правилно, разбираш ли, нямам такова его. Това не е нещо козметично, нещо нищожно, че да го разлеждаш като някаква забрана от миналото. Това не е външния вид на хората, а целия им живот и продължаването му. Мисля че имам своето право да не го считам за нормално поведение и мислене също както ти можеш да го приемеш като разновидност на хората. Дай да се срещнем пак след 10 години и да видим кой е опознал света по-добре. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Там съм, нямаш проблеми
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Ааааайде пак продължаването на биологичния вид...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Да не ва арестувНаха ве, шо стана
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^ Хах, ти чакаш сеир, а?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ънче как; гледам интАресно е било. Ма тъпаците ако беха направили офанзивата с АКЪЛ щеше да стане много по-забавничко
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Как наказаха и ушаците обаче
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
на някой ако му стане неприятно, че някой ходи облечен като метъл с черна тенсика с някви чудовища и кървища по нея и реши да ги забранява? А ние прайм ли си паради? -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тва и преди го гледах. Глупости говорят. Все едно чета на 80% от потребителите тук мението... Оня трябва да стреля не във въздуха а в тия идитоти!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
И кво стана, в крайна сметка?! Събраха си се там, направиха си го. Нито много шум се вдигна, нито стана нещо кой знае какво. Ама важното е паника да има!
![]() на някой ако му стане неприятно, че някой ходи облечен като метъл с черна тенсика с някви чудовища и кървища по нея и реши да ги забранява? А ние прайм ли си паради? Ходим по концерти, наливаме се по градинки... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
... А ние прайм ли си паради? Точно там е въпросът ![]() ... Ходим по концерти, наливаме се по градинки... ![]() Едното няма общо с другото! Извинявай много, едно е да има организиран концерт на определено място под наслов "Не на дрогата" (примерно) или "Киркс'Ъф'Рок" даже ![]() ![]() Бай Милене, Вие чичко Ушевс що не се възпротивхте на това пък? Да кажете "Ми нема да ги пазим тия издънки на природата. Да си правят парада ![]() ![]() ![]() * за разлика от гейовете и пр. обаче, Моджо-Джоджо рулира ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Верно ли са арестували Расате, че и са го били даже!? o_O
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Евала на куките за побоя над плешивите.Само дето малко им е било, трябвало повече да ги смелят
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Нито много шум се вдигна Е ако наистина ти се е сторило, че не се шумя много, няма страшно. Предстои още една седмица коментари и анализи и други разни мъдри мисли по телевизии, вестници и радиа. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Можете ли да си представите, че в сериозно предаване по БНТ чух две тези на Gadabout. Първо, че хомосексуализма бил догма от типа на оралния и аналния секс при хетеросексуалните. Ами устите и анусите на хората са еднакви. О чудо! О откритие! Това трябва да е отговора на всички въпроси, или поредното използване на ануси вместо усти в драпането за тези в подкрепа на хомосексуалистите. Другото пък беше изключително гнусното сравняване със социалния проблем на бездетните хетеросексуални двойки. Те са си майка и татко бе, без значение дали имат някакви специфични вътрешни проблеми в организма, но какво значение има това нали трябва да сме уроди. Освен това осъзнавам за пореден път каква висша форма на егоисти са гейовете - цялата им основа на всичките им тези, че ги мразят защото са различни, отива по дяволите като се замислиш над това, че всъщност те приемат да бъдат интимни само с такива като тях, от техния пол, което е наистина голямо приемане на различните
![]() Стига ми толкова гейлък за тази година. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Можете ли да си представите, че в сериозно предаване по БНТ чух две тези на Gadabout. Това предполагам значеше, че тезите ми са несериозни. ![]() Питам се дискусия ли водехме или просто се надприказвахме. Това ме навежда и на мисълта, че, не че си чел мн това, дето съм писал, а просто си държал да си кажеш, каквото ти е било в главата. Пък аз междувременно да си дудна несериозните тези. Кофти. I'm Oppressed, както казваше някой. Modjo Djodjo или parcaleste май... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сериозно ли го мислиш?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
А на мен са ми супер интересни тия паради.
Хората излизат, за да се покажат (кой не обича да се хвали), а не е лъжа колко шарени експерименти си правят с външността транссексуалните, хомо... . -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 01:11 AM |