![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 30 Регистриран: 24-January 10 Потребител N: 3711 ![]() |
В развитите западни страни, да си педераст или въобще да имаш някакъв дефект, те издига над другите и получаваш пари за това, това мен много ме дрази, за сега сме се запазили, като силно хомофобна нация, но съдеики по съществата излизащи от местата наречени чалготеки, скоро тези мероприятия ще се превърнат в стабилно посещавани карнавали.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
кефиш ме ще ти звънна....
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^^ Представям си след 1-2 години минава гей парад, и аз ще ходя на предните линии, защото според "съществата излизащи от чалготеките"(нали не са хора) това ще стане най-новия хит.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 219 Регистриран: 8-November 07 Потребител N: 2415 ![]() |
Не знам, мен лично гейовете ме отвращават, но пък нямам нищо против лесбийките. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Хитлер е изпитвал такава силна омраза към гейовете, че никой не се е учудил, когато най-накрая той самият се е оказал такъв.
Обикновено, когато ненавиждаме нещо с цялата си душа, основната причина може да бъде търсена не в него , а в самите нас. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Това ми напомня за един съсед - Митко от втория етаж, който супер много мразеше негрите.
Разбира се ние в квартала не бяхме учили философия, за да знаем, че причината се криела в него. Затова и всички бяхме много учудени, когато се оказа, че Митко всъщност е негър. Майка му си имала нещо с един тъмнокож, ама щото щото знаела, как ще му се подиграват съучениците, още като бебе го киснала в белина. Само петата на левия крак му останала черна, щото за нея го държала, докато го спускала в легена. Последно чух, че заминал в щатите и щял да издава рап албум. -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 30 Регистриран: 24-January 10 Потребител N: 3711 ![]() |
Историята с белината е доста безумна, белината действа разяждащо на кожата и бебето дори да оцеле след тази процедура, си остава черно. Иначе е доказано, че човека е бисексуален индивид, това се дължи на едно малко образувание в хипофизата, което е отговорно за сексуалната ни ориентация, но заради догмите налагани през годините, а и заради природния ни истинкт за размножаване, сме се обособили като хетеросексуални. В Древна Гърция содомията е била широко разпространена (сифилиса също) и 2-ри февруари е бил пика на еднополовите сношения, тъй като тогава са се празнували големите дионисии. И тъй като църквата през средновековието сериозно е промила мозъците на нашите деди, сега мразим педерастите и еврейте. А за Хитлер, той е мразел еврейте защото баща му е бил еврейн и е имал много тежко детство, това че Хитлер е гей е някаква нова информация, той е имал доста любовници, като най-изявена и любма му е била Ева Браун и това до някъде изключва вероятността да е гей.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Уви, явно не схвана иронията в поста.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Историята с белината е доста безумна, белината действа разяждащо на кожата и бебето дори да оцеле след тази процедура, си остава черно. Върви го кажи това на Митко Каспъра. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Въпросния Митко, може и да е реална личност, не знам, но не е станал бял след, като си е взел вана с белина.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 219 Регистриран: 8-November 07 Потребител N: 2415 ![]() |
Явно заразата е плъзнала широко и в България
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
за сега сме се запазили, като силно хомофобна нация Ние сме се запазили като силно омнифобна нация. Wohoo, go us! -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 574 Регистриран: 27-September 05 Град: Тук и Сега Потребител N: 953 ![]() |
-------------------- Truth is just a circle, spinning around until it meets the lies
then dies. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Тъпото е, че тоя, който я е внесъл наредбата, се измъква по някакъв супер глупав начин... Ставало въпрос за всякаква ориентация... Те правилно го питаха дали ако хетеросексуална двойка се натиска в парка, това е нарушение на закона.
Иначе, като толкова искат да има паради, да има, но да не са често, 2-3 пъти в годината примерно. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Сериозна тема, която определено не е за шоуто на двамата дебили, постоянно прекъсващи говорещия с "Отовори с да или не!"...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Този път поне са поканили хора, които могат да говорят. Преди канеха разни хора, които не можеха да вържат 2 думи на кръст.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Не че не ме дразнят гейовете, но осъзнавам, че това е ограничено мислене от моя страна и се опитвам да не му се поддавам, макар и да ми е трудно, защото гейовете не са ми особено лицеприятни!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
^ Това го гледах снощи по телевизията, помня че на репортажа беше показан един плакат, на който пишеше следното (или подобно): ''Днес тук, утре пред училищата''.
-------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Chimera, стигнах до извода, че metalness = gayness.
http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseact...logId=531253330 Тази дискусия също е интересна ![]() http://nemesisdivina.6.forumer.com/viewtop...9&start=140 -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
ТвоЙта п*тка няма ли да се гръмне най-сетне?
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
ТвоЙта п*тка няма ли да се гръмне най-сетне? Защо, искаш да заемеш мястото й ли? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Трудно ще стане, нямам разрешително.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според мен и тя няма, ама това не й пречи.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Жив и здрав да е бе.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 16-January 10 Потребител N: 3706 ![]() |
В развитите западни страни, да си педераст или въобще да имаш някакъв дефект, те издига над другите и получаваш пари за това, това мен много ме дрази, за сега сме се запазили, като силно хомофобна нация, но съдеики по съществата излизащи от местата наречени чалготеки, скоро тези мероприятия ще се превърнат в стабилно посещавани карнавали. За съжаление е точно така. Обществото се е изродило до степен да издига гротескното на пиедестал. Нормалните и прилични хора не са интересни никому, но дегенератите стават пример за подражание. Отвратително е. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Ха тъй. Обществото се изродило, живеем по-нездравословно... въобще светът отива по дяволите.
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd September 2025 - 01:25 AM |