![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
^^ Не съм запознат много с исканията на хомотата, та би ли ме просветлил по въпроса. До колкото знам единствено не им разрешават брак и осиновяване на деца, което няма как да стане докато църквата не ги приеме (за брака), а за деца.. абе не знам, мисля, че една гей-2ка осиновила дете би му нанесла само вреда, но не от към от възпитание и милоглед по-скоро (тъй като в 21 век би трябвало да се остава човека сам да избира какъв да е, а не да му се натяква нещо нежелано от самия него), а от влиянието на външната среда към него. Та други параграфи на неравество не знам или поне в момента не се сещам. Единствено за по-трудно намиране на работа, тъй като все още има малумни работодатели, които вместо да максимизират производителния процес като привличат качествен персонал, те се интересуват от някакви такива странични работи (които са личностни), които не пречат на работата на даден служител. Ми бях не един workshop, който трябваше да бъде за дискриминацията като цяло. Надявах се да се спрем на дискриминацията спрямо жените и етническата такава, които ме интересуват най-живо, но се оказа ще е главно за права на хомосексуалните... Повечето хора бяха LGBTQ и някои от тях се шокираха от факта, че човек като мен е там. В това е основата на тяхния проблем. Затворено общество, без допир и яснота как стоят нещата извън техния свят. Излязох да говоря и им го казах и доста от тях се обидиха, други изобщо ме ме разбраха защото не говорих неща, които могат да прочетат в gay pride сайт или листовка. С две думи им казвах, че със седене на стол и говорене колко е лошо всичко и колко е гаден света нищо няма да се оправи... Мнозинството хора виждат хомосексуалистите като НЕНОРМАЛНИ и от там идват много от проблемите им. Това е нещото към което трябва да насочат услията си. Хората като мен са тези, които трябва да са им target group-а, защото аз имам допирни точки с обществата с които те нямат и аз съм този, който ще има някакъв реален (макар и малък) успех за ТЯХНАТА кауза. Викам им нека влезем в роли - аз ще съм средно статистическия човек от улицата и вие ще трябва да ме убедите, че не съм прав. Хайде сега - "Не е нормално да си гей" - и тия тъпаци ми се обидиха... Както казах тоя проблем с организцията и презумциите го имат АБСОЛЮТНО всички неправителствени организации. Нулев политически капитал и маркетинг, никаква насоченост и план. Бориш за правилна кауза по начин, който реално дори може да и навреди. Само се замисли за зелените енергии и продукти - абсолютно същите клоуни. Та тва е за мен проблема на тяхното общество. Има липса на интелигенция и организатори с яснота за света, който ги заобикаля. Иначе правно погледнато в доста малко държави има пълния комплект права, осигуряващи равноправност. В немалко държави има смъртна присъда или доживотен затвор за хомосексуалистите и за това не трябва да се изхожда от гледната точка на Европа и САЩ само. Но правния казус е само първата стъпка. Дискриминацията е главно социална - в училище, университет, приятелските кръгове и работа. Това е и аргумента против осиновяването - не че детето ще има психологически проблеми, защото ще търси майка/баща, а защото може да е подложено на натиск в училище и в средата си. Имам някакво ново проучване по темата и трябва да да му отделя време, защото е главно статистическо и може би ще е интересно. Доста разбъркано мнение се получи нещо - не знам дали ще ме разбереш ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ако откажат работа на мен или някой 'нормален' (не обиждам, просто давам оценка на половата ориентация в естественото й състояние) като сексуалност човек - няма да има последствие.
Ако откажат работа на гей - това е дискриминация на сексуално-ориентационна основа и може да се заведе дело без проблем с такива мотиви. А аз не се ли чувствам дискриминиран тогава в тази ситуация? Очаквам момента, в който ще се извиси нова пострадала от 'дискриминация' група - тези, желаещи брак с малолетни, въпреки че са пълнолетни. Лозунгът ще им е 'За любовта няма граници' и ще искат измени в Конституцията относно дееспособността на физическите лица. Примерно. Но вие отново намесете фашизъм, национал-социализъм или каквото и да е и определете всички, които не са толкова либерално настроени към гей-браковете, например, като коне с капаци, лумпени, националисти или еди какво си. Или като тъпи нетолерантни парчета. И преди Блеш или някой друго да се намеси с нещо - да, против парадите и гей-браковете съм. Не ме е срам от това. Не ме ебе дали съм толерантен или не, за да се впиша в 'демократичното освободено модерно общество'. И макар да съм нетолерантен за нечии очи, най-добрият приятел на приятелката ми е гей примерно. И нямам проблеми да общувам с него. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
^^ разбрах те много добре и може би си прав за някои неща. Но аз си мисля, че гейовете имат доста силна интелигенция, но тя май-май не подкрепя такива паради и тем подобни изяви.
Малко ми е страно да заемам така неутрална страна, поради факта че лично се определям като умерен фашист и съм доста нетолерантен в някои моменти. Но трябва да има свобода на словото и да няма нито политичеста, нито социална цензура. ^ Сашко, много добре те разбирам. Дразнещо е като се правят на вечно отхвърлените, но това е... искаме или не те ще продължават да си искат своето, както разбира се и опозицията им. Абе имах още неща да добавя, но аромата на зеле със свинско ги отнесе. Само ще добавя - всяко чудо за 3 дена. И така до следващия гей-парад. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Това е и аргумента против осиновяването - не че детето ще има психологически проблеми, защото ще търси майка/баща, а защото може да е подложено на натиск в училище и в средата си. Ти колко деца имаш? Кое те кара да мислиш, че детето няма да има психологически проблеми с липса на един родител? Тези заучени фрази, с които изскачаш всеки път, нещо ми се губи смисъла от тях. Може би защото съм глупав - не знам!!! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 26-June 10 Потребител N: 3880 ![]() |
Определено съм против. Ми да и те са хора и те имат права... ама ние нормалните нямаме ли? Ако им позволим да си правят всяка година парадчета как аз утре да обясня на момченцето ми /ако имам такова/, тва че баткото да го опипва е забрането и подсъдно като са го излъчили по националната телеевизия при това имат и охрана. Утре ще излязат на парад педофилите после... да кажем хоратя тои харсват садо мазо и нз и аз. Аз нямам нищо против педерасите ама да не пародират с тва. Не ме интересува кво правят в леглото. Нека си го пазят за себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
И преди Блеш или някой друго да се намеси с нещо - да, против парадите и гей-браковете съм. Не ме е срам от това. Не ме ебе дали съм толерантен или не, за да се впиша в 'демократичното освободено модерно общество'. И макар да съм нетолерантен за нечии очи, най-добрият приятел на приятелката ми е гей примерно. И нямам проблеми да общувам с него. Не става дума дали ще общуваш с него, а дали като трябва да вземеш решение дали да назначиш друг гей на работа (примерно), ще постъпиш неутрално. ![]() ^^ разбрах те много добре и може би си прав за някои неща. Но аз си мисля, че гейовете имат доста силна интелигенция, но тя май-май не подкрепя такива паради и тем подобни изяви. Малко ми е страно да заемам така неутрална страна, поради факта че лично се определям като умерен фашист и съм доста нетолерантен в някои моменти. Но трябва да има свобода на словото и да няма нито политичеста, нито социална цензура. Аз мисля, че неутралната позиция е търсената в края на краищата. Аз лично нямам абсолютно никакъв интерес към това, което LGBT хората правят. Ама наистина нямам. Включвам се в тия спорове от гледна точка на това, че "толерантните" хора и тези които "нямат проблем само да не са ми пред очите", говорят глупости и всъщност може би и неосъзнато си дискриминират. Ти колко деца имаш? Кое те кара да мислиш, че детето няма да има психологически проблеми с липса на един родител? Тези заучени фрази с които изкачаш всеки път, нещо ми се губи смисъла от тях. Може би защото съм глупав - не знам!!! Статистиката ме кара и това което съм чел/слушал по темата ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Определено съм против. Ми да и те са хора и те имат права... ама ние нормалните нямаме ли? Ако им позволим да си правят всяка година парадчета как аз утре да обясня на момченцето ми /ако имам такова/, тва че баткото да го опипва е забрането и подсъдно като са го излъчили по националната телеевизия при това имат и охрана. Утре ще излязат на парад педофилите после... да кажем хоратя тои харсват садо мазо и нз и аз. Аз нямам нищо против педерасите ама да не пародират с тва. Не ме интересува кво правят в леглото. Нека си го пазят за себе си. Моля те, отиди и се кастрирай, че да не се налага да измъчваш бъдещите си деца цял живот. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Статистиката ме кара и това което съм чел/слушал по темата ![]() Не се обиждам от товоите мнения, даже напротив, мога да кажа, че ти си един от най-симпатичните ми хора в този форум. Просто понякога се дразня от факта, че не приемаш правото на хората да не са толерантни към нещо което (лично според мен) не е нормално. Както и в темата за циганите, просто ми се струва, че твърде много се изживяваш като защитник на група от хора, които съвсем нямат нужда от толкова защита. Даже както изглежда последно време, точно хетеросексуалните работещи бели хора имат нужда от защита, понеже явно те са най-дискриминирани. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Но не, ние се борим срещу ЗЛАТА политическа коректност... ...която не е нищо повече от проста логика и човещина, ама айде. В повечето случай е чисто и просто липса на топки. Ограничава мисленето, сковава езика, промотира мазнотията, манипулира обикновения прост човек. По-обратно на човещината от това здраве му кажи. Има огромна разлика да си с предразсъдъци относно някой черен и да са ти забавни вицовете за тях, да речем. А пък толкова забавни ги прави именно сковаността на обществото по въпроса и явленото лицемерие. За самия парад - аргументът защо им трябвало да си демонстрират сексуалността обратните и да правят паради направо ме вбесява. Защо ходите на метъл концерти, господа? Хората просто искат да срещнат подобни на тях и да се позабавляват заедно, нямат ли право? Гледах преди малко репортажа по новините и не видях нищо извратено, някакви младежи с нормални кежуъл дрешки, тук таме цветовете на дъгата и някакви лелки, които уж са майките им. Лично мен нищо от това не ме стряска, ужасява или притеснява. -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Статистиката ме кара и това което съм чел/слушал по темата ![]() Не се обиждам от товоите мнения, даже напротив, мога да кажа, че ти си един от най-симпатичните ми хора в този форум. Просто понякога се дразня от факта, че не приемаш правото на хората да не са толерантни към нещо което (лично според мен) не е нормално. Както и в темата за циганите, просто ми се струва, че твърде много се изживяваш като защитник на група от хора, които съвсем нямат нужда от толкова защита. Даже както изглежда последно време, точно хетеросексуалните работещи бели хора имат нужда от защита, понеже явно те са най-дискриминирани. Еми всеки човек си има убеждения - аз съм с по-либерални такива, що се отнася до морал, общество и т.н. Спред мен към хората трябва да се подхожда индивидуално, а не статистически, за тва става дума. Бидейки нетолерантни, нищо няма да постигнем. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Унитариански свещеник от град Медиаш в Централна Румъния уби двете си деца в двора на църквата и се самоуби, като се хвърли пред влак, съобщи Аджерпрес, цитиран от БТА.
35-годишният свещеник прерязал гърлата на двете си деца, съответно на пет и седем години, в двора на унитарианската църква, в която служел. Телата на децата са открити няколко часа по-късно от служител на църквата. След това мъжът се самоубил, като се хвърлил пред влак. Гейовете са виновни. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Нещо не схващам иронията в поста ти.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Каква ирония - нали гейовете са виновни за содома и гомора и масовото нашествие на скакалци.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^^Бате, ако нема да играеш шах, кажи да не те чакаме де, бахти несериозната работа.
Mнението ми за педалчетата е да си киснат по дупките и да не пречат на никой, както аз не им преча, че чукам животни. Предполагам да изляза да парадирам с това, ще ги хване гнус.. ми нормално е. И те са ми гнусни. :> Без Халфорд де ;д -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
В повечето случай е чисто и просто липса на топки. Ограничава мисленето, сковава езика, промотира мазнотията, манипулира обикновения прост човек. По-обратно на човещината от това здраве му кажи. Защото безсмислена омраза към хора, които не са ти направили нищо = мъжествност и остър ум. ![]() Цитат Има огромна разлика да си с предразсъдъци относно някой черен и да са ти забавни вицовете за тях, да речем. А пък толкова забавни ги прави именно сковаността на обществото по въпроса и явленото лицемерие. Айде иди разказвай на някой черен вицове за апартейда да видим колко ще му е забавно и как ще направи огромната разлика. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Всички трябва да еволюираме малко или много и да се учим един от друг, но белег за проблеми сред хора с общи разбирания е недопускането на каквато и да е критика, да не говорим за осмиване. За мен терминът алтернативна сексуалност винаги ще си остане най-точен и който гей се обижда от това е изтрещял балък. Равнопоставеността и дискриминацията са две еднакво вредни неща. Няма равнопоставеност между една сексуалност, която създава поколение и друга, която не. Затова не трябва да се облъчват деца във втори клас с King & King, статуквото не е нещо което е изгодно на една група консервативни задръстеняци, а е една от най-ясно очертаните константи. Аз например предпочитам алтернативен пред класически рок, мога да направя такова сравнение защото пак е нещо, което носи удоволствие и е част от живота ти. Не мога да проумея как ще тръгна да тръбя на света, че алтернативният е равнопоставен, като класическият е баща му. Той просто е моят любим тип рок и моето предпочитание. Та така и тези с алтернативната сексуалност.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Явно много са нашумяли тези паради, щом баба влиза в стаята(а аз гледам концерт на The Voice TV) и вика : "Т`ва ли са гей парадите?" .
![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Не разбирам едно нещо и може би съм споменавала и друг път тук - за каква дискриминация и кви 5 лева говорим, когато става дума за назначаване на работа и уволняване? На интервюто не ви питат "ти гей ли си?" На работа можете да слушате недоебалите колеги, които се бъзикат (отново за милионен път) на тема секс и да си мълчите; не е нужно да казвате "аз съм гей и не ми е много интересно коя си харесал снощи". На никой не му пука, че човекът Х е обратен. Никой няма да знае, че човекът Х е обратен, докато Х сам не си каже и не си доведе еднополовия партньор на партито с колеги (ако има партньор, разбира се).
Така че, цялата тази история с "дискриминиран съм" ми изглежда повече като "искам да съм като хетеросексуалните кретени, които не могат да говорят за друго, освен за секс". Гей-парад е една голяма глупост за нашата страна именно защото на никой не му пука. Съществуване не се показва с паради, нито сериозни права се извоюват с паради. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
В повечето случай е чисто и просто липса на топки. Ограничава мисленето, сковава езика, промотира мазнотията, манипулира обикновения прост човек. По-обратно на човещината от това здраве му кажи. Защото безсмислена омраза към хора, които не са ти направили нищо = мъжествност и остър ум. ![]() Цитат Има огромна разлика да си с предразсъдъци относно някой черен и да са ти забавни вицовете за тях, да речем. А пък толкова забавни ги прави именно сковаността на обществото по въпроса и явленото лицемерие. Айде иди разказвай на някой черен вицове за апартейда да видим колко ще му е забавно и как ще направи огромната разлика. Аз лично не мразя никого. Не мисля и че създателите на Саут Парк мразят някого. Не е задължително да разказваш вицове за апартейда пред негър, както и вицове за еднокраки пред еднокрак (пък специално мисля, че голяма част от тях изобщо не им пука и дори може да ги намерят за забавни - има образовани и необразовани). Общувал съм със и съм бил приятел със доста повече черни, отколкото ти вероятно си виждал в живота си, и да, повечето не са комплексирани на тая тема. -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3783 ![]() |
Против манафските шоута съм. Да си ги правят насаме.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вор в законе ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 2-September 10 Потребител N: 3932 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 2-September 10 Потребител N: 3933 ![]() |
Аз съм против гей парадите не защото ми пречат и не защото съм си попринцип против гейовете.(нито ми пречат, нито съм против обратните) Сексуалният живот и ориентация на човек са нещо твърде личностно, което е неприемливо да бъде разгласявано на света, защото на светът хич не му пука кой с кого се ***
Няма нищо лошо в различността като цяло, но когато тя бъде натрапвана, когато "различния" крещи на всеослушание, че е такъв, това е израз или на комплексарщина или на вътрешна несигурност в това, което той е. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 24-November 09 Град: София Потребител N: 3648 ![]() |
Твърдо против педалската демонстрация!
-------------------- Fear is necessary to separate those who are willing to be guided by those who are ready to guide others.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Нали за равенство се бутат?За какво са им паради,хетеросексуалните какво,да не се разхождаме с тениски "Аз съм природосъобразен"..
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
От всички гейове само Халфито го уважавам...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 136 Регистриран: 14-August 10 Потребител N: 3918 ![]() |
Да ама Халфорд не е смешен позьор. Докато тия педерастчета по гей парадите парадират с това и се виждат някои доста гнусни гледки.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Ох, пък щото на Халфорд дрешките му не крещят сексуалната му ориентация...
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 6-March 10 Потребител N: 3759 ![]() |
Ами не, всъщност...
-------------------- The dead have taken my soul...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 09:47 PM |