![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Понеже си спомняте предните животи сигурно
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Ще ми сеееее обаче
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 12-December 10 Потребител N: 3995 ![]() |
Ами не твърде много. Каквото има да става ще стане и да ме е страх, и да не ме е.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 4-February 10 Потребител N: 3729 ![]() |
Ужасявам се!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Погребението ще е забавно, но след това....цяла вечност скука
![]() -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
Ау, Смъртта! Само да ми падне! Чакам я с голямо... търпение.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Не е нещо,от което трябва да се страхувам.Все пак настъпва.Въпросът не е в това кога и как ще дойде,а в това дали си заслужава да я чакаш.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 09:08 AM |