![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Хм, тя Круълти си е леко трудничка и иска доста писъци/смяна на тях и тем подобни, сигурно затова.
Може съвсем спокойно да си ме е яд тогава, макар че просто нямаше как да отида. Dusk, From the cradle, Nymphetamine, Her Ghost... избичили са доволно количество любими неща. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Хм, тя Круълти си е леко трудничка и иска доста писъци/смяна на тях и тем подобни, сигурно затова. Ами не - учудващо, но Dani изобщо не се затрудни с вокалите снощи. Работата е там, че лайв аранжиментите на Cradle доста се различават от студийните, по-китарни и въобще по-тежки са. Това определено е в плюс за по-агревсивните парчета, но когато дойде ред на нещо по-лирично от рода на "Cruelty", се получава малко неадекватно. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аха, да, с изключение на Нимфетамин като се замислиш повечето неща действително са по-тресни, сигурно са го имали предвид това явление и са изкарали смислен за случая плейлист. Ама и те като Ин Флеймс - само час. Майната им, да дойдат с пълноценен концерт, ебаси.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Чудесен лайв изнесоха.
![]() ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Точно и аз като се намърдах отпред успях да изгоня няколко човека "пеейки", хах, много обидно ми стана от факта, че някакви пичове с тениски на Cradle не знаеха една дума дори от припевите на класиките. Аз иначе си прекарах невероятно, концертът ми е сбъдната мечта, адски съм доволна, само на Нимфетамин направих кратка пауза от куфеенето, че не ми е особено любима, но пък тогава слушах кака Сара и й се възхищавах. Голям проблем беше и докато пообиколя на различни места и си намеря място с приличен саунд, главно това ми е критиката. Иначе добра организация, закъснението не ми направи чаааак такова впечатление, но пък за доста хора е дразнещо, разбираемо защо. Откъм сетлист сякаш по-доволна не можех да остана(за този му обем, разбира се)! С две думи - невероятен спомен!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 20-July 08 Потребител N: 2876 ![]() |
Невероятно, неповторимо, очаквах много по-малко... Когато започна Dirge Inferno си помислих, че това ще е поредният концерт провал и бях готов през цялото време да си остана със скръстени ръце, но щом за последният куплет пуснаха вокалите всичко си дойде на място... Да мрат озвучителите, за бандата нищо лошо не мога да кажа, те не отговарят за звука, а всичко друго, което видях от тях просто ме отнесе в Ада ;Р. И мога да кажа, че и там има светлина в края на тунела ; D. Иначе... Сара... извинете, ама тя ми развали цялото настроение, знам, че винаги се държи така, но просто да го видиш наживо на фона на цялата група и моментите, в които погледнеш към нея и я чакаш да вкара прекрасни вокали, а тя сякаш се прозява (е, за това са виновни пак озвучителите, ама на Nymphetamine тя дори не изпя Джезебел версията, е нещо тотално произволно). Тъпо ми стана, не разбирам защо я държат ;Р. И Дани си обърка текста в Under Huntress Moon ; DDD. Абе въобще брутално преживяване, най-доброто тази година за мен, а не вярвам Горгорот или Дайъри да ме развълнуват толкова (но така смятах и за CoF ; P).
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^ Ти се радвай, че въобще отърва тениската си, човече!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 20-August 08 Град: sofia Потребител N: 2942 ![]() |
cradle of filth qko e bilo da eeeeeeeeeeeza sajalenie gi izspusnah koeto e nepriqtno no izliza nov album na cradle of filth shte go 4uq na 100 procenta
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Аз съм разочарован. Сара пееше фалшиво, звука беше супер зле в сравнение с този на предните 2 групи. И някъде към края, когато Дани казваше "ехе ай да ръкопляскаме за организаторите, хвала" после като изтърси "applaude you miserable shits" просто се изстреля с глава надолу в ямата ми на неуважение. Спокойно може да ходи да яде лайна с водорасли по плажа, това беше момента в който спрях да аплодирам каквото и да е.
За сметка на това Bonobo ме покъртиха, супер красива музика ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Sarah си пя повече от прилично, според мен. Звукът беше чудесен, поне там, където аз се намирах. Ако пропуснем изчезването на китарите в един момент, което бързо оправиха, сериозни гафове нямаше. Самата банда заби почти перфектно, лайв състав от класа са. Въобще, нямам от какво да се оплача. Остава само да ги видим и на самостоятелен концерт...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Никой нищо не рече за Николайчо
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Явно се беше дегизирал на 14 годишна пикла за да се слее с талпата, защото не успях да го видя.. или позная!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
И аз не го видях никъде...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Голям пропуск е било...
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 12:39 PM |