Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
2 страници V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Cradle Of Filth в България!
scion_of_storm
коментар Aug 18 2008, 01:16 PM
Коментар #31

Рицар на върховен дом Сянка

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Град: София
Потребител N: 1041

Хм, тя Круълти си е леко трудничка и иска доста писъци/смяна на тях и тем подобни, сигурно затова.

Може съвсем спокойно да си ме е яд тогава, макар че просто нямаше как да отида. Dusk, From the cradle, Nymphetamine, Her Ghost... избичили са доволно количество любими неща. smile.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Aug 18 2008, 01:23 PM
Коментар #32

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28394
Регистриран: 12-January 03
Потребител N: 3

Цитат(scion_of_storm @ Aug 18 2008, 02:16 PM) *
Хм, тя Круълти си е леко трудничка и иска доста писъци/смяна на тях и тем подобни, сигурно затова.

Ами не - учудващо, но Dani изобщо не се затрудни с вокалите снощи. Работата е там, че лайв аранжиментите на Cradle доста се различават от студийните, по-китарни и въобще по-тежки са. Това определено е в плюс за по-агревсивните парчета, но когато дойде ред на нещо по-лирично от рода на "Cruelty", се получава малко неадекватно.

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Aug 18 2008, 01:33 PM
Коментар #33

Аха, да, с изключение на Нимфетамин като се замислиш повечето неща действително са по-тресни, сигурно са го имали предвид това явление и са изкарали смислен за случая плейлист. Ама и те като Ин Флеймс - само час. Майната им, да дойдат с пълноценен концерт, ебаси.

--------------------

+Quote Post
Airin Of Ancelot
коментар Aug 19 2008, 11:05 AM
Коментар #34

warrior princess

Група: Потребители
Коментари: 3813
Регистриран: 1-May 06
Потребител N: 1323

Чудесен лайв изнесоха. smile.gif Малко кратък, вярно, но като за такъв фест е разбираемо. Неприятно впечатление ми направи публиката - на първия ред, където се предполага, че трябва да са най-върлите фенове, владееше странна пасивност. Знам, че текстовете на Cradle не са най-лесните за запомняне, ама само да седиш и да се пулиш, чудейки се кое парче свирят, е някак... hmm.gif Иначе самата банда се представи на типичното високо ниво, познато ни от DVD-тата. Много концентрирано свирят, координирано. Особено добро впечатление ми направи Charles Hedger - страшен китарист, много интересно и технично соло вкара в "The Principle Of Evil Made Flesh", например. Dani изглежда още по-смешно с новата си къса прическа, но във вокално отношение се представи супер. Дано ги видим пак скоро!

--------------------
Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes
Rage of the winter - magical wonder,
enchanted fury, majestic force...

+Quote Post
Braindead
коментар Aug 19 2008, 11:14 AM
Коментар #35

Condemned to Hell

Група: Приятели
Коментари: 2377
Регистриран: 13-June 04
Потребител N: 519

Точно и аз като се намърдах отпред успях да изгоня няколко човека "пеейки", хах, много обидно ми стана от факта, че някакви пичове с тениски на Cradle не знаеха една дума дори от припевите на класиките. Аз иначе си прекарах невероятно, концертът ми е сбъдната мечта, адски съм доволна, само на Нимфетамин направих кратка пауза от куфеенето, че не ми е особено любима, но пък тогава слушах кака Сара и й се възхищавах. Голям проблем беше и докато пообиколя на различни места и си намеря място с приличен саунд, главно това ми е критиката. Иначе добра организация, закъснението не ми направи чаааак такова впечатление, но пък за доста хора е дразнещо, разбираемо защо. Откъм сетлист сякаш по-доволна не можех да остана(за този му обем, разбира се)! С две думи - невероятен спомен! wub.gif

--------------------
"Moral principles are not allowed when you're a secretary!"

http://www.myspace.com/ladyofslaughterr

+Quote Post
Nwarth
коментар Aug 19 2008, 11:50 AM
Коментар #36

Непросветен
*

Коментари: 21
Регистриран: 20-July 08
Потребител N: 2876

Невероятно, неповторимо, очаквах много по-малко... Когато започна Dirge Inferno си помислих, че това ще е поредният концерт провал и бях готов през цялото време да си остана със скръстени ръце, но щом за последният куплет пуснаха вокалите всичко си дойде на място... Да мрат озвучителите, за бандата нищо лошо не мога да кажа, те не отговарят за звука, а всичко друго, което видях от тях просто ме отнесе в Ада ;Р. И мога да кажа, че и там има светлина в края на тунела ; D. Иначе... Сара... извинете, ама тя ми развали цялото настроение, знам, че винаги се държи така, но просто да го видиш наживо на фона на цялата група и моментите, в които погледнеш към нея и я чакаш да вкара прекрасни вокали, а тя сякаш се прозява (е, за това са виновни пак озвучителите, ама на Nymphetamine тя дори не изпя Джезебел версията, е нещо тотално произволно). Тъпо ми стана, не разбирам защо я държат ;Р. И Дани си обърка текста в Under Huntress Moon ; DDD. Абе въобще брутално преживяване, най-доброто тази година за мен, а не вярвам Горгорот или Дайъри да ме развълнуват толкова (но така смятах и за CoF ; P).

+Quote Post
sharon
коментар Aug 19 2008, 01:47 PM
Коментар #37

Oryctolagus Cuniculus

Коментари: 7672
Регистриран: 10-January 06
Потребител N: 1112

^ Ти се радвай, че въобще отърва тениската си, човече! devil.gif На въпроса, при все това, че Liv въобще не ми е сред любимите вокалистки, наистина версията на Nymphetamine с нея звучи много по-добре. Докато Sarah изпълняваше нейната роля разбрах и защо точно - просто на местата, където Liv вкарва високите, дори специално в края, Sarah пее невъзможно ниско и някак провлачено. Както и да е, настроението на самото парче е по-важно, така че отминавам това по-скоро с лека ръка. Още повече, че другите й включвания бяха съвсем точни. Иначе това си говорихме след концерта, въобще нямаше да се разсърдя на повече наблягане на Midian, да кажем, но пак евала на бандата за концерта, какво повече...

+Quote Post
ERLANDSONCRY
коментар Aug 22 2008, 12:05 PM
Коментар #38

Непросветен
*

Коментари: 4
Регистриран: 20-August 08
Град: sofia
Потребител N: 2942

cradle of filth qko e bilo da eeeeeeeeeeeza sajalenie gi izspusnah koeto e nepriqtno no izliza nov album na cradle of filth shte go 4uq na 100 procenta icon_headbang[1].gif

+Quote Post
gad
коментар Aug 24 2008, 07:30 PM
Коментар #39

Crack The Skye

Коментари: 722
Регистриран: 11-March 04
Потребител N: 424

Аз съм разочарован. Сара пееше фалшиво, звука беше супер зле в сравнение с този на предните 2 групи. И някъде към края, когато Дани казваше "ехе ай да ръкопляскаме за организаторите, хвала" после като изтърси "applaude you miserable shits" просто се изстреля с глава надолу в ямата ми на неуважение. Спокойно може да ходи да яде лайна с водорасли по плажа, това беше момента в който спрях да аплодирам каквото и да е.

За сметка на това Bonobo ме покъртиха, супер красива музика happy.gif

--------------------

+Quote Post
winterstorms
коментар Aug 25 2008, 06:33 PM
Коментар #40

noctambulant

Коментари: 1754
Регистриран: 6-April 06
Потребител N: 1273

Sarah си пя повече от прилично, според мен. Звукът беше чудесен, поне там, където аз се намирах. Ако пропуснем изчезването на китарите в един момент, което бързо оправиха, сериозни гафове нямаше. Самата банда заби почти перфектно, лайв състав от класа са. Въобще, нямам от какво да се оплача. Остава само да ги видим и на самостоятелен концерт...

--------------------

+Quote Post
pa®tci
коментар Aug 26 2008, 12:19 AM
Коментар #41

Serpent Moves

Група: Приятели
Коментари: 5893
Регистриран: 20-May 07
Град: parc des partcalence
Потребител N: 2094

Никой нищо не рече за Николайчо

--------------------

+Quote Post
Dragontear
коментар Aug 26 2008, 10:08 AM
Коментар #42

Антихрист

Коментари: 3615
Регистриран: 13-March 06
Потребител N: 1211

Явно се беше дегизирал на 14 годишна пикла за да се слее с талпата, защото не успях да го видя.. или позная! guitar.gif

+Quote Post
Mago De Oz
коментар Aug 26 2008, 11:14 AM
Коментар #43

Metalhead

Коментари: 2899
Регистриран: 14-October 05
Потребител N: 973

И аз не го видях никъде... brickwall.gif brickwall.gif brickwall.gif brickwall.gif brickwall.gif brickwall.gif brickwall.gif

--------------------
"Покупка на нов албум... ~ 15 €

Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 €

Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!"
lodborg

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Aug 26 2008, 06:01 PM
Коментар #44

Голям пропуск е било... sad.gif biggrin.gif

--------------------

+Quote Post

2 страници V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 17th July 2025 - 12:39 PM