![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
''Алиса в страната на чудесата'', ''Мечо Пух'', ''Малкият принц ''. ; ] Чела съм ги по няколко пъти и си остават най- любими.
-------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 136 Регистриран: 14-August 10 Потребител N: 3918 ![]() |
Алиса в страната на чудесата, а след това ме изкефи играта American McGee's Alice, която пресъздава нещата по психарски начин.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вор в законе ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 2-September 10 Потребител N: 3932 ![]() |
Lion King.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 136 Регистриран: 14-August 10 Потребител N: 3918 ![]() |
Също така се кефех на списания Мики Маус (още си ги пазя и са доста, давам ги за не по - малко от 1000 лева
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 16-August 10 Потребител N: 3920 ![]() |
Ъм .. моята любима книжка пък се казваше "Пин Пин" и се разказваше за едно яребиче. Всяка вечер ме приспиваха с нея хаха.
Също много харесвах и книжките на Братя Грим и тези с руски приказки. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Любимата ми детска книга е Приказка без край, при все че човек на каквато и възраст да я прочете, няма да сбърка. Иначе обожавах Наука и техника...
Сънчо... не зная, имам чуството че съвременните дечица са далеч по-отракани и не би им привлякъл вниманието. Аз бих си го гледала и до днес.. -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 30-September 10 Потребител N: 3953 ![]() |
Мюнхаузен!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 06:28 PM |