![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 5-May 08 Град: София Потребител N: 2738 ![]() |
като малък без да искам си забих нож в шията ...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Как без да искаш си забиваш нож в шията
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Еми явно е бил любопитен какво ще стане..
-------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 5-May 08 Град: София Потребител N: 2738 ![]() |
Как без да искаш си забиваш нож в шията ![]() еми доста тъпо се получи... бях до един шкаф и реших да клекна и "забравих" да си сгъна ръката... ръката се удря в шкафа, а ножа в шията ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 4-February 10 Потребител N: 3729 ![]() |
като малък - говорим за 3 годишен - на село ме пратили да една къща (не си мислете село - кокошки, овце, свине... все още не мога да го проумея). На 10 метра от нас имало вързани 3 каракачанки, големи, със бяс. Аз съм имал воден пистолет, и съм бил почнал да стрелям по тях, докато лигите им текат, лаейки с все сила по мен. Дядо ми в последния момент ме е видял, направо като светкавица избягал 10-те метра и се хвърлил върху мен - в същия момент в който синджирите не издържали. Бяха разкъсали крака му зверовете, после 3 месеца ни баяха. Как се отървах (че и дядо ми) - не знам... И аз имах подобен случай веднъж като ми скочиха две кучета. За една бройка щях да си замина. После имаше шевове на няколко места... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Бе бой на тия пумяри мамка им, шутове тупаници до дупка:Д
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Едно ПТП преди 4 години.
Съзнанието ми се връщаше на моменти, останалото ми се губи в шока Момент 1: Безкрайният полет към асфалта. Да, времето сякаш наистина се разтяга.Не помня обаче да ми е минал живота пред очите.Спомням си точно обаче невероятното спокойствие което ме бе обзело,и разачарованието в мисълта която можеше да се окаже последна ''-Хм,това ли било?" (смъртта) Мрак. Момент 2:Пълзенето Както и да е,явно съм се приземила вече, при все че не помня как е станало. "-Трябва да се разкарам от пътя преди някой да ме е размазал" Трева. Мрак Момент 3:Тълпата Около дузина лица на непознати надвесени над мен.Шум от приближаваща се линейка. Не си спомням особено добре лицето на парамедика,всичко изглеждаше размазано заради мозъчното сътресение. Носеше някаква сребърна дрънкулка на врата си, и проверявайки в какво състояние съм се измайтапи "-Знам че съм грозен,но пробвай да ме погледнеш в очите" Смях.Кръв в очите. Мрак. -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 01:33 AM |