![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Колкото пъти съм бил в Полша, съм си говорил с местните и първата група, която са ми казвали, е Vader. Как така няма да са известни.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Темата е излишна, само да хвалим няква банда... че са велики, велики са... ама дайте за всички групи да направим по една тема и то ще стане ебати мазаляка...
![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^Ау, котьо, ама си нацелил... (mm)
Любимият ми албум си остава това, впрочем. Black to the Blind, имам предвид. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Темата е излишна, само да хвалим няква банда... че са велики, велики са... ама дайте за всички групи да направим по една тема и то ще стане ебати мазаляка... ![]() Точно такива теми не са излишни. Излишно е какво ядохме, пихме и срахме, колко ни е пораснала кистата на гъзъ и смятаме ли, че религията е интересен филм. Аз поне бих предпочел за групи да говорим. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 19-June 11 Потребител N: 4116 ![]() |
Колкото пъти съм бил в Полша, съм си говорил с местните и първата група, която са ми казвали, е Vader. Как така няма да са известни. Да, разбира се, но само между хора които слушат метъл. Behemoth например знаят всички защото Nergal разкъса библията на един концерт и цяла полска католическата църква беше възмутена. Vader са по-известни в чужбина. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
След почти перманентно слушане през последните седмици, "Welcome to the Morbid Reich" продължава да звучи все така убийствено. Не знам откъде извадиха енергия за така злобна и безпощадна тава след не толкова вдъхновяващия "Necropolis", но тук поляците определено са във върхова форма. Не е и като да няма и няколко препратки към Behemoth, по-специално началото на великата "I Am Who Feasts Upon Your Soul". Ако въобще върви да отличавам акценти от цялата поголовна сеч, то тя заема началната позиция, също и "Don't Rip the Beast's Heart Out", "Decapitated Saints", "Come and See My Sacrifice" и едноименната резачка. Остава да докопам двата бонуса към лимитарката и всичко ще бъде на шест.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Всичко му е хубаво на новия Vader, обаче тия пластмасови барабани ми тровят слуха много мощно! И колкото и яки да са идеите на Piotr, всичката тая автоматизирана ударна секция ми разваля кефа от този запис. Липсва Doc, кой каквото иска да ми говори!
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 26-January 09 Град: sofia Потребител N: 3225 ![]() |
На пръв поглед албумът звучи значително по-добре от предния. В крайна сметка, обаче, нищо не успя да хване ухото ми. На места солата ми идват в повече, песните вървят една след друга и албумът свършва, без нищо отличително. На тези, които не споделят мнението ми, препоръчвам да си пуснат който и да е от албумите до Revelations (включително).
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 45 Регистриран: 20-September 10 Потребител N: 3947 ![]() |
Аз пък ти препоръчвам да идеш на ушен лекар.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 26-January 09 Град: sofia Потребител N: 3225 ![]() |
Отидох на ушен лекар. Той също потвърди, че албума не е особено добър.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 45 Регистриран: 20-September 10 Потребител N: 3947 ![]() |
Нормално, след като всички ушни лекари са чалгари или в най-добрия случай фенове на старата ни естрада.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Бичкия и половина, смазващ нов албум! Вярно, и по-добри албуми са вадили, но аз поне нямам никакви причини да се оплаквам от "Welcome to the Morbid Reich" - дет метъл от А-група.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Да си призная, в момента го слушам за пръв път...
...не се чувствам пометен. Но ще слушам още. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3783 ![]() |
Бах маа му, тоя албум гази!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 01:16 AM |