Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Feb 10 2011, 09:34 PM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 |
Аз употребявам горещо какао с вафли и бисквити
-------------------- |
|
|
|
Feb 10 2011, 10:49 PM
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 |
е аре стига са, тва си е сериозна тема....
;д -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
|
Feb 11 2011, 05:18 PM
Коментар
|
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 74 Регистриран: 25-January 11 Потребител N: 4022 |
Моите наркотици: Метъл, Игри, Компютри. Алкохол - понякога. Цигари - не. Кока -кока кола
|
|
|
|
Feb 11 2011, 10:54 PM
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 |
Цигари в доста голямо количество, алкохол - рядко и трева - 2-3 пъти досега.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
|
Feb 12 2011, 10:44 AM
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 |
Зомбито се развива ;д
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
|
Feb 14 2011, 07:53 PM
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 6-December 10 Град: С. София Потребител N: 3991 |
Цигари и музика редовно. Другото не го тача, освен алкохол от време на време.
-------------------- And our boots,deep in the mud.
|
|
|
|
Feb 16 2011, 04:11 AM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 |
Моите наркотици - кафе и постоянно отлагане на учебния процес.
-------------------- |
|
|
|
Feb 16 2011, 03:41 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 |
^Това последното е темата на магистърската ми теза, нарича се procrastination. Най-добрият превод, който успях да измисля на български е описателен - ненужно отлагане.
А иначе по темата - игрите са най-големият ми наркотик. На моменти се чувствам адски зависим и макар да знам, че имам да върша сума ти неща, не мога да устоя на изкушението да си пусна още една партия шах или Magic: The Gathering. Фактът, че пиша за този феномен и знам какво го причинява и какви са механизмите, по които действа, не ми помага особено. В общи линии никой не може да лекува себе си. Освен това употребявам и големи количества кола, но там определено не става дума за зависимост. Алкохол пия само с приятели. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
|
Feb 16 2011, 04:32 PM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 |
^Да, знам, че се нарича procastination. Психология ли учиш?
-------------------- |
|
|
|
Feb 16 2011, 05:11 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 |
^Завърших. В момента завършвам и магистърска степен по човешки ресурси.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
|
Feb 17 2011, 01:45 PM
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 17-February 11 Потребител N: 4039 |
Ехх тези цигари...еххх....
|
|
|
|
Apr 6 2011, 03:27 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 106 Регистриран: 28-December 10 Потребител N: 4005 |
Някога случвало ли се е да ви предлагат дрога предлагали? Каква ? Дрогирали сте се ?
Аз, лично не съм и не искам ! |
|
|
|
Apr 6 2011, 04:37 PM
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 |
Не мога да цъкна по 2.И защо тревата се слага при наркотоците?Да не би някой да се е пристрастил към нея?
|
|
|
|
Apr 7 2011, 09:20 AM
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 |
Да не би някой да се е пристрастил към нея? Мче тревоманите, които познавам, си я пушат редовно... -------------------- |
|
|
|
Apr 7 2011, 09:26 AM
Коментар
|
|
Не мога да цъкна по 2.И защо тревата се слага при наркотоците?Да не би някой да се е пристрастил към нея? Според неврологията марихуаната е психотропно вещество. Няма значение дали води до пристрастяване или не. Уверявам те, че е по-лесно да се пристратиш към Кола, отколкото към LSD, но това не означава, че второто не е наркотик с мощно въздействие върху психичната система на човека. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
|
Apr 7 2011, 09:27 AM
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 |
Хахахах, колата и кафето пристрастяват много, вярно е. По едно време ги бях докарал до 6-7 кафета на ден... Оттогава нямам приятели.
-------------------- |
|
|
|
Apr 7 2011, 11:25 AM
Коментар
|
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 136 Регистриран: 14-August 10 Потребител N: 3918 |
^При всеки е различно. Аз си пия кафе редовно, но по едно-максимум две на ден. Недей да плашиш децата, които започват да попийват кафенце.
|
|
|
|
Apr 7 2011, 01:50 PM
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 |
И аз цокам кафе стабилно,започнах на 10 с чаша за чай,а сега пия дори по-малко.Така че,на който,както му хареса...Наистина е второто най-приятно питие.
А за тревицата,явно тези които твърдят,че са пушили,са си намирали някаква друсаничка,защото чистата просто понижава кръвното...До сега не съм чул някой да е починал от злоупотреба с трева и едва ли ще се намери такъв,на когото да му се случи.Това означава,че е много далеч от вредата и наркотичността на лекарствата,например. |
|
|
|
Apr 7 2011, 04:12 PM
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 |
Да не говорим, че от въпросните лекарства няма никва гаранция че помагат.А за тревата не бих казал че е много безвредна, но определено помага при високо кръвно и при нерви.
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
|
Apr 7 2011, 04:24 PM
Коментар
|
|
От лекарства, които се вземат без предписание със сигурност е по-безопасна. Марихуаната не е най-вредният наркотик без съмнение. Все пак е позволен в Холандия. Определено обаче не е безвредно кефче, което просто сваля кръвното. От свръхдоза трева умрели няма. От възпаления на лигавицата на носа и въздухоносните пътища като цяло обаче - има. А до това води доста по-бързо от цигарите или поне така сочи теорията и клиничната практика в неврологията, с която аз съм запознат. Лаишката идея, че тревата е безвредна идва от истината в това твърдение, когато се разгледа изолирано еднократна доза или да кажем много рядка като честота употреба. Освен това наистина не води до бързо пристрастяване като да кажем никотина. Освен това помага при глаукома.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
|
Apr 7 2011, 08:27 PM
Коментар
|
|
The Union. Изгледай филма (няма субтитри за жалост) и сравни своята гледна точка с него.
|
|
|
|
Apr 7 2011, 10:04 PM
Коментар
|
|
Освен това наистина не води до бързо пристрастяване като да кажем никотина. Освен това помага при глаукома. Тва вече си зависи от психиката на човека. Аз лично не съм от най-силните и най-вероятно затва ше я спирам скоро време;д -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
|
Apr 7 2011, 11:51 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 |
алкохол (мъстикя с чесън), музика, Лимонатята ми е страст!, цигарите са ми слабост, секса също, ама ако си взема Сузуки интрудър или монстър трък - мъж нема ми требе!!
-------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 26th October 2025 - 05:43 AM |