![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
Райд дъ уингс оф дет! Сакрифайс дъ крайинг рам! Евиденс оф инфинити - прокриейшън оф да уикед - Твист оф ди ънноун - прокриейшън оф да уикед! Йеа мадафака!!! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
По музиката, която слушам мога да определя какво ми е душевното състояние, ако мога така да се изразя.. Не мога да преценя какво ми се слуша, когато го чуя - тогава всъщност ми става ясно. Странно, и при мен е така. ![]() Рядко ми се случва обаче да се чудя какво да слушам. Избирам групата или песента, които ми се натрапят в ума. И когато ги пусна, изчаквам да видя дали музиката ще ми се напасне на състоянието. В повечето случаи първото, което ми дойде на ум отговаря на това, от което имам нужда. Също тъй рядко имам периоди, в които никоя музика не може да ме удовлетвори, да не знаеш какво да слушаш, всеки звук да те дразни, да е такъв все едно си го повтарял 120398 пъти подред... В тоя случай просто спирам музиката за малко или си пускам Депеш Мод, и то само определени песни. Те ме спасяват, тъй като не ми омръзват бързо... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
I'm so happy. Cause today I found my friends.
They're in my head. I'm so ugly. But that's ok. 'Cause so are you. We've broke our mirrors. Sunday morning. Is everyday for all I care. And I'm not scared. Light my candles. In a daze cause I've found god. Yeah yeah yeah yeah... I'm so lonely. And that's ok. (alt: 'cause today ) I shaved my head. And I'm not sad, and just maybe I'm to blame for all I've heard. And I'm not sure. I'm so excited. I can't wait to meet you there. And I don't care. I'm so horny. But that's ok. My will is good. Yeah yeah yeah yeah yeah... (Chorus) I like it. I'm not gonna crack. I miss you. I'm not gonna crack. I love you.I'm not gonna crack. I killed you. I'm not gonna crack. (x2) I'm so happy. Cause today I found my friends. They're in my head. I'm so ugly. But that's ok. 'Cause so are you. We've broke our mirrors. Sunday morning. Is everyday for all I care. And I'm not scared. Light my candles. In a daze cause I've found god. Yeah yeah yeah yeah... (Chorus).. -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 13-July 08 Потребител N: 2856 ![]() |
Каква идеолоия, какви пет лева... В излишни филми се вкарвате. Музиката е яка, това е достатъчно.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 09:44 PM |