![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 75 Регистриран: 3-July 06 Потребител N: 1428 ![]() |
Казвам се Ицо и съм на 14 живея в Шумен слушам МЕТЪЛ от 10 месеца
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Привет!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
хахахах И къв Ой!, баченка?
Предлагам да помолиш да ти сменят ника на BONEHEAD, макар че надали си дори това. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 75 Регистриран: 3-July 06 Потребител N: 1428 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Принципно абсолютно нищо, но ми е интересно какво дефинираш като Ой! имайки предвид разбирането ти за скинхед, подписа...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Слушай каквото си искаш.Добре дошъл!
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
10x Mobs
![]() постваите ще ми е приятно да си намеря приятели "братя" от Internet i pi6ete nickove si V IRc, SkYPe az s1m BiG_BaD_BoY t1rsete me v #metal |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Добре дошъл
![]() Евала за групите....гледам, че по тежко си падаш. ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ем брато такоз ме кефи примерно не мога да слушам Rammstein ili SlipkNot Пантера ме кефят ама пак слабо влизат
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Виж сега...
Етническото население в България е напаст в по-голямата си част, факт. В по-малките градове е ужасно. Мога да дам пример с един мой познат от Сливен, който не може да излезе вечер, защото в квартала му Асан и Айше джебчийстват като за Световно... Обаче Ти Ще си махнеш тъпия подпис и аватар, защото нито си изчел нужната литература, нито си на нужните години за да имаш толкова твърди убеждения. И ако баща ти те види кви' простотии пишеш тук - ще ядеш шамарите, прав ли съм?! Добре дошъл! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
може да си прав донякъде, но те наистина трябва да измрат особенно циганите и относно баща ми сигурно ако махна турците няма щото "обича цигани"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
На 14 толкова сигурна позиция... а на теб какво са ти направили циганите? И скинар ли си? Или просто някакъв гаден позьор?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 28-June 06 Град: Варна Потребител N: 1420 ![]() |
Сладък правопис.
Привет и от мен. -------------------- You never saw the way
How i wanted you to stay And now you're gone I'm on my own |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
всичко ми е ясно - едно 14- годишно позьорче със много злоба /и то не знае защо/ и много малко акъл!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^ За себе си ли говориш?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ми живях 10 години в гетото на шумен тези гадни мангали достатъчно ме тормозиха и биха и сега е време да си ВРЪЩАМ има много причини да ги мразя
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
А през тези 10 години в гетото (хахахаха) прочете ли някоя книжка? Такава, по-специфична?! Хитлер, Сталин, ала бала?
И Нели хубаво зададе въпроса за Ой!-а... ще разсясниш ли какъв Ой!, какво разбираш под Ой!. Такива неща. Пъ.Пъ. Продължавам да настоявам за снимка! -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]()
Коментар
|
|
еми под ои разбирам Браник скИНхеадс и подобни а по-то4но какъв пик настояваш
и тия които искат да ми противоречат да си дръпнат филма третото турско робство и пак да говорим просто не искам други коментари преди да го изгледат |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
Аз мислех, че Браник ги водят RAC по-скоро. Но аз не разбирам, де.
Иначе твой пикчър искам! Копнея. -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ем ше пОстна ама още няам нов ... скоро тия дни ще получиш и ако влизаш в ИРс или Скайп дай някъВ ник
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, де. Само тогава ми кажи дали отговаряш на описанието
рус сини очи бяла кожа ??? Връзки с мен не ти трябват... -------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
нем пълна противоположност съм 4ерна коса т1мни очи т1мна кожа "як тен" хах и ХИТЛЕР не е бил рус с сини о4и
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Да вземем да махнем бан-а на Александър Левит, може да стане още по-забавно, отколкото беше...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А нали ти е ясно, че Хитлер е затварял хора в концлагери въз осонова на външни характеристики?
И, че за Хитлер висша раса е арийската - т.е. руси, със сини очи. И всички останали раси за него са боклуци?! И в такъв случай е очевидно, че и ти самия спадаш към боклуците?! Самото безмислие (Хитлер е с тъмен тен, тъмна коса и т.н., но същевременно с това смята хората, които изглеждат по този начин за низши) не ти ли говори колко абсурден е нацизмът?! И колко си смешен с неразбраната си идеология... Идеята на пича над мен ме прегази. Мооооля ви, нека, нека!!! -------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
стига стига с тоя нацизъм писна ми всички да говорят за МенЕ като някакъв позйор и повече не си коментирам насоките ЩЕ ПРЕБИВАМ СЕКИ СРЕШНАТ ЦИГАНИН ИЛИ ТУРЧИН и ще правя к`вото си искам !!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А до сега изобщо пребивал ли си някой? Или само си лаеш?
-------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
да.. но това си е моя работа и повече не ми се коментира .. тука в тая тема за представяне разпит ми напрайхте
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
То това е идеята
![]() Къф друг Ой! слушаш освен Бранник? -------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
SkinHeads чувал съм и за други но не мога да намеря
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 11:14 PM |