Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: И привет от една девойка
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Представете се
Adora
Ей ме на- и мене у форума. Чета си от известно време и тия дни си рекох- айде вече да се регна. Макар да не ми остава много време за скиторене из нета напоследък.
Хубавата музика я слушам от сравнително скоро- две години. И още ми е трудничко да прослушам по- тежките неща. Или иначе казано- напредвам, но бавничко. За момента се кефя страшно много на Kamelot, Moonspel, Ozzy , Judas, Purple. И имам слабост към женските вокали - Tarja, Sirenia, Lacuna Coil, Epica.
А сега следва нещо старомодно ( определям го така наполовина на шега, но за жалост не е съвсем ) - обожавам да чета. И веднага ми идва да изкрещя името на любимеца си- Рей Бредбъри.
Но пък последната книга , която наистина ме впечатли се казва " Акордьорът на пиана" - на Даниел мейсън.
Направо обожавам да отглеждам рози, нещо като хоби е. Скоро възнамерявам да си взема тъмно лилава. Но са си капризнички.
Хъм... и не се сещам какво още да споделя. Та за момента явно ще е това.
Daddy`s Girl
Добре си дошла, любителко на рози. smile.gif
Представянето ти ми харесва, надявам се да се забавляваш във форума или поне да научиш нещо интересно (полезно).

Забравих, аватарът ти много ми харесва! wink.gif
Hellraiser
Здравей и от мен. Надявам се да си прекарваш добре във форума. tongue.gif
abydos
Приятно прекарване, но малко ме съмнява. Колкото по-малко, толкова по-приятно ще ти е ;,
Adora
Благодаря ви и на тримата за посрещането.
Abydos, това си прозвуча като предупреждение. Ще видим как ще потръгне. tongue.gif
Sile
Здравей, девойко, хубав стил! Къде отглеждаш рози и от кога се запали по това? Лилави.. куул!
Adora
Здрасти, Sile. Като малка имахме градина на село с невероятни рози, но като правеха ремонт ги заляха с бетон. Сещаш се какво стана. И ме беше яд много. Та отидох в цветарски магазин с с думите" Искам рози , такива да си засея" . И мадамата беше много точна. Тръгна да ми обяснява разни неща и се запалих. Сега си гледам едни, които до скоро седяха на терасата, но студа си каза думата- и хоп в мойта стая. И дааааа , лилавата е уникална.
abydos
Аз пък в 8ми клас имах кактус, но той изсъхна след време...
Hellraiser
Едно време и аз се пробвах с един кактус, но не потръгна. biggrin.gif
Adora
Тц , тц ! А уж е най- издържлив. tongue.gif
LordZombie
Привет, дано се задържиш по - дълго. А, откъде си, всъщност, щото май не си написала, пък и как се казваш, де(и това май не видях да го има), така де и на колко години си ;д

И последно, други любими автори и някои любими книги да изброиш ? whistle.gif
Megadeth
И аз преди време се занимавах с един кактус, ма после се осъзнах и почнах да пия, та се превърна в розичка ;д
Warrior Of Ice
Добре дошла и приятно прекарване наоколо. smile.gif
Sile
Заляли с бетон!?... Само аз ли съм нямала цветя sad.gif Всъщност на село имаме рози и много обичам да ги подрязвам.
Adora
Цитат(LordZombie @ Oct 13 2010, 06:22 PM) *
Привет, дано се задържиш по - дълго. А, откъде си, всъщност, щото май не си написала, пък и как се казваш, де(и това май не видях да го има), така де и на колко години си ;дИ последно, други любими автори и някои любими книги да изброиш ? whistle.gif

Здравей, Лорде. Ами за сега ми викайте Adora, харесва си ми. Иначе- от Пловдив съм и на 18. А последното питане от твоя страна ми харесва най- много. Едмондо де Амичис ми харесва много като звтор, заради книгата " Сърце" . Ричард Бах ми е невероятна слабост. Следователно и книгите му. Фаворитите ми от него са "Джонатан Ливингстън Чайката" и "Едно". Не мога да пропусна и книгата на Владимир Набоков - "Лолита". Изобщо за книги може да изреждам доста. Зависейки в какво настроение ме хванеш , бих споменала и други. Даже сега се сетих да не пропусна: " Как се каляваше стоманата", Сага за войната на разлома", "Сага за воината на студеникръвните". И така нататък... А ако беше питал за любимо стихотворение , щях да ти кажа, че е "Гарванът " tongue.gif

Цитат(blood @ Oct 13 2010, 06:23 PM) *
И аз преди време се занимавах с един кактус, ма после се осъзнах и почнах да пия, та се превърна в розичка ;д

Blood, какво да ти кажа- пиенето решава доста проблеми. Нищо, че понякога и отваря доста tongue.gif

Цитат(Warrior Of Ice @ Oct 14 2010, 03:21 AM) *
Добре дошла и приятно прекарване наоколо. smile.gif

Благодаря

Цитат(Sile @ Oct 14 2010, 06:02 AM) *
Заляли с бетон!?... Само аз ли съм нямала цветя sad.gif Всъщност на село имаме рози и много обичам да ги подрязвам.

Не питай за бетона. Ето, че имаш. В градина е по- готино.
prayer4eto
Добре дошла и приятно прекарване тук! smile.gif

I like your (font) style tongue.gif
Daddy`s Girl
Цитат(Adora @ Oct 14 2010, 10:23 AM) *
"Как се каляваше стоманата"

Тази същата книга я имаме в домашната библиотека и е купувана едно време..много отдавна (доста преди аз да се появя).
Та, не вярвах, че някой сега би я прочел. Какво те впечатли в нея? Какво и защо ти хареса?
Adora
Цитат(prayer4eto @ Oct 14 2010, 07:38 AM) *
Добре дошла и приятно прекарване тук! smile.gifI like your (font) style tongue.gif

Тенк ю smile.gif

Цитат(Daddy`s Girl @ Oct 14 2010, 07:50 AM) *
Цитат(Adora @ Oct 14 2010, 10:23 AM) *
"Как се каляваше стоманата"

Тази същата книга я имаме в домашната библиотека и е купувана едно време..много отдавна (доста преди аз да се появя). Та, не вярвах, че някой сега би я прочел. Какво те впечатли в нея? Какво и защо ти хареса?

Интересна е от историческа гледна точка. Добър стил на писане. Пък и съветските теми са ми интересни. Разказва за интересно време, борбата срещу капитализма. В тази книга лично аз си намерих много истини, такива житейски, нямащи нищо общо с гражданската война. И така. Но определено не на всеки ще се хареса.
Megadeth
Дай да те видим де...
RunningWild
Вие с тия кактуси толкова и сте ги гледали щом са изсъхнали biggrin.gif Не че разбирам много от ботаника....
По темата:
Здравей, приятно прекарване и предполагам, че на всички ще им е интересно да качиш някоя снимка на розите си.... Сигурно има доста хубави smile.gif
fusion
Здрасти smile.gif
И моят кактус изсъхна (?!?!), но исках да ти благодаря, че четеш Бредбъри biggrin.gif

Също поздравления за Камелот, Лакуна Коил, Пърпъл и Сирениа smile.gif
Може би ще ти харесат и TO MERA? wink.gif
Adora
Цитат(blood @ Oct 14 2010, 07:15 PM) *
Дай да те видим де...

Ех де... Ще ме видите, но малко по-нататък. Просто не ми харесва, че малко или много, човек се влияе от външността. Изграждайки си представа, мнение, даже и да не познаваш някого лично, се влияеш. Ако ти е симпатичен и хубав - това засилва симпатиите, ако не е - засилва негативите. Поне доста често е така. Та затова снимчицата може да почака малко.

Цитат(RunningWild @ Oct 15 2010, 08:44 AM) *
Вие с тия кактуси толкова и сте ги гледали щом са изсъхнали biggrin.gif Не че разбирам много от ботаника....По темата:Здравей, приятно прекарване и предполагам, че на всички ще им е интересно да качиш някоя снимка на розите си.... Сигурно има доста хубави smile.gif

Здравей. Като го каза това се сетих, че тия рози все не ги снимам. Като нямам хубав апарат и се дразня и не си правя труда. Но миналата година щракнах светло лилавата в двора. А червената я чакам да цъфне и ще я щракна. Другата лилава не смята , че е май. С тия 30 градуса в стаята ми явно е решила, че е май. tongue.gifhttp://surf-hosting.1gb.bg/upload/1356100_0381.jpg

Цитат(fusion @ Oct 15 2010, 12:47 PM) *
Здрасти smile.gifИ моят кактус изсъхна (?!?!), но исках да ти благодаря, че четеш Бредбъри :DСъщо поздравления за Камелот, Лакуна Коил, Пърпъл и Сирениа :)Може би ще ти харесат и TO MERA? wink.gif

Здрасти, Бояне. smile.gif Аз освен да ти благодаря, че ми благодариш tongue.gif Не е лоша песента.
FATE
smile.gif
RunningWild
^Доста стойностен коментар. Чудя се как ли Adora би могла да ти отговори толкова изчерпателно biggrin.gif
Megadeth
Цитат(Adora @ Oct 16 2010, 01:04 PM) *
Дай да те видим де...

Ех де... Ще ме видите, но малко по-нататък. Просто не ми харесва, че малко или много, човек се влияе от външността. Изграждайки си представа, мнение, даже и да не познаваш някого лично, се влияеш. Ако ти е симпатичен и хубав - това засилва симпатиите, ако не е - засилва негативите. Поне доста често е така. Та затова снимчицата може да почака малко.

Е, ясно е, че е така, все пак външността издава много от това, което си. Нали затова е представяне, цялостно, не избирателно. (:
shogot
Влиэам в стилистиката на нкои хора... СЛУШЪЙ SKID ROW И МИ ПРЪТИ ТВОИ ГОЛИ СНИМКИ (уригва се и потупва големо шкембе)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RunningWild
А! Ето това вече е духът на истинския метъл форум! bowdown.gif
Adora
Цитат(blood @ Oct 16 2010, 02:13 PM) *
Цитат(Adora @ Oct 16 2010, 01:04 PM) *
Дай да те видим де...

Е, ясно е, че е така, все пак външността издава много от това, което си. Нали затова е представяне, цялостно, не избирателно. (:

Не всичко , което е красиво отвън, е красиво отвътре и обратното. И това, че снимката ще почака, значи , че ще почака, не че няма да я има. tongue.gif

Цитат(shogot @ Oct 16 2010, 04:29 PM) *
Влиэам в стилистиката на нкои хора... СЛУШЪЙ SKID ROW И МИ ПРЪТИ ТВОИ ГОЛИ СНИМКИ (уригва се и потупва големо шкембе)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Първата част на изречението ми допада, втората- някак си не. Ако минем без уригването и шкембето е по- възможно да се постигне съгласие tongue.gif
Megadeth
Цитат(shogot @ Oct 16 2010, 08:29 PM) *

СлушЪй сега мухльо, иди си пиши смешните ревюта и не се обаждай много, много.
ludspamer
Хаха, абе тоя келеш ли ше го слушаш?
shogot
Докато си саскам тука се чудим що сакаш да речеш, лудспамъре... ама я таим респект към блъда шото и Хакухо би се уплашИл от теглото му!
Volt Thrower
добре дошла
Megadeth
^^Hahahahaha на тегло ли се мъчиш да обиждаш? Леле мамоооо, ти явно верно си рядко глупаво създанийце.
Chaotic One
Здравей, добре дошла и да се задържиш. happy.gif
Поздрави за четенето, особено за Бредбъри. От любимите ми е.
А пък розата изглежда много хубава, определено очаквам още снимки. Аз имам оранжева китайска, но горката само прави опити да вирее.. xD
Crafter
Здравей и добре дошла!
Философските ти разсъждения ме радват, така че ти пожелавам приятно и продължително прекарване тук!
Adora
Цитат(Chaotic One @ Oct 18 2010, 12:09 PM) *
Здравей, добре дошла и да се задържиш. happy.gif Поздрави за четенето, особено за Бредбъри. От любимите ми е. А пък розата изглежда много хубава, определено очаквам още снимки. Аз имам оранжева китайска, но горката само прави опити да вирее.. xD

Здрасти и от мен smile.gif Радвам се, че има още почитатели на Бредбъри. Те китайските са си проклети - у нас ни една такава не оживя xD

Цитат(Sturmfuhrer @ Oct 19 2010, 05:39 AM) *
Здравей и добре дошла!Философските ти разсъждения ме радват, така че ти пожелавам приятно и продължително прекарване тук!

Благодаря ти. А те някога и по-философски бяха tongue.gif
ping_pong_bitches
Буквално ли си девойка ме терзае?
Megadeth
Колко по-нататък снимката.?
Adora
Цитат(ping_pong_bitches @ Oct 30 2010, 05:12 PM) *
Буквално ли си девойка ме терзае?

evil.gif Е , добре, развесели ме. Вярно, че заглеждам и някоя друга мацка понякога, но чак пък толкова tongue.gif

Цитат(blood @ Nov 23 2010, 01:03 PM) *
Колко по-нататък снимката.?

Аз заради теб не я пускам, че да не се влюбиш в мен wink.gif
Sile
Научих нещо, лилавият цвят е цветът на любовта. smile.gif
Megadeth
А кафявото е цветът...
^хмм, ти ни кажи!
Sile
На неуместния сарказъм, който проваля всичко. Айде да не разваляме темата със заядливи реплики. Не ми се обяснява що го казах, близко е до ума.
noel_f
Добре дошла! Хубаво хоби (розите). Различно. smile.gif

PS: тъмнолилава
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.