Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Привет
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Представете се
Scanspeak
Здравейте и от мен,

ново попълнение, но опитно smile.gif Прослушах по-тежка музика през 1996-а, Металика, Мейдън, Кренбърийс. След това дойде първият ми албум на Мейдън - Fear of the dark и Hammerfall - Glory to the brave, по-късно Rhapsody, като толкова ги харесвах, че композирах рингтонове за Нокиа по техни песни ( свирех на пиано по това време ) и ги качвахме на неофициалния сайт на бандата в България. Беше дело на един пич, чийто координати за съжаление нямам...По-късно открих магията на блек метъла като предпочитах Satyricon, Immortal, Dimmu Borgir - българските Korozy - както и музиката на Nightwish от готик сцената.
В днешно време слушам предимно готик и фолк метъл, Van Halen, Deep Purple както и старите ми познайници Immortal и Hammerfall. Много ми допадат последните два албума на Within Temptation.
Освен метъл слушам много класика и опери - ходя от време на време и на двете - както и акустичен джаз, new age и мноого обичам фолк - скандинавски, ирландски, руски и германски.
Не ходя облечен както би се предполагало, даже съм доста далеч - ако ме видите през деня или когато съм по работни срещи...biggrin.gif Както и да е, радвам се, че съществува това място и че вече съм в редиците.
Warrior Of Ice
Добре дошъл и приятно прекарване наоколо! smile.gif
sharon
Привет и от мен. bye.gif
Megadeth
Здрасти майна ;>
Possessed
icon_headbang[1].gif
Plastik
Здрастееее
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.