![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-August 11 Град: Русе Потребител N: 4147 ![]() |
^ Пълно е с уроди, но не само в България ами е така и по целия свят. Трагично е, че в наши дни един много висок процент от престъпленията са извършени от младежи. Но това не е всичко, има деца като Радко Котев , които изумяват света със своята интелигентност. Но както повечето от вас казват всичко е започнало от семейството. Миналата година по психология учихме се развитието на индивида и оформянето на личността и как това започва с възпитанието на родителите, но навлезе ли индивида в пубертета най-голямо влияние му оказва приятелската среда. Според мен младежите в наши дни не са с нищо по-различни от тези в миналото. Децата/тийнейдрърите вианги ще се бунтуват срещу принципите на родителите си и правилата. Там е това, че времето се променя и принципите на родителите и правилата се променят и затова младжите се бунтуват срещу различни неща от тези срещу които родителите им са се бунтували. Така че според мен днешната младеж може да постигне много успехи в многобройните сфери на живота и аз като част от тази младеж се боря за постигане нещо по-добро!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 29-July 11 Потребител N: 4134 ![]() |
Трагикомедия!То и нашите набори не са много читави,но като гледам отдолу какво излиза,направо не ми се мисли.На 13 години изрусен,с татус,пиърсинг и две кутии цигари в джоба.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 29-March 11 Потребител N: 4062 ![]() |
Аз съм на 18 години, следователно съм от "днешната младеж". Не мисля че всички млади хора са пропаднали, имам много приятели които мислят будно(и аз съм от тези хора.. надявам се.) Глупаво е да се слагат всички млади хора под общ знаменате. Не казвам че няма боклуци напротив, има много които крадат, пият, пишат дрогират се или пречат на работата на преподавателите. Най-много ме дразни че не пречет само на работата на преподавателите ами на още 20 човека примерно. Попадал съм в ситуация в която ми се налага да водя спор или разговор с мой връстник който просто не иска да приеме това което му се казва. Като се замисля тези "деца" не са виновни, всичко идва от това как ще бъдат възпитани от родителите си. На продителските срещи 50% от родителите не знаят какво се случва с децата им, много болно ми става когато чуя родители на мои приятели да казват "бай Вазов" или "бай Ботев" А в същото време децата им се опитват да спукат балона с мръсен въздух в който се намират и да прогресират.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Цитат имам много приятели които мислят будно(и аз съм от тези хора.. Според мене не само си от тези хора, но и си роден за лидер на будно-мислещата младеж. Всъщност не, ти си техният Исус. Имам идея! - ще те разпънем на обърнат кръст и ще те използваме за писоар. Така ще останеш поне 2000 години легенда. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
ахахахахахахахаха, единственото ти смислено мнение, браво, хареса ми
![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
![]() ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 29-March 11 Потребител N: 4062 ![]() |
Не знам защо се отнасяте така спрямо мен, да вярно е че звучи задръстено всичко това излязло от устата на метъл фен но това е истина обичам да чета и да научавам нови неща за света околко мен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Загубило си бъбрека това момче от побоя... Тия лайна да ги вкарват в някоя стая и да ги хване някой, дето знае къде да удря и само да боли, без да уврежда.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Това са пълни отрепки ако сме в Америка ще му лепнат поне 2 присъди по 100 и няколко години там законодателството е така, за мен това са моклуци.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 29-July 11 Потребител N: 4134 ![]() |
Ако някой и за секунда си е помислил, че жертвата е невинна, то е много заблуден. Невинните никой не ги бие за спорта, винаги има някаква причина. Всички, участвали и в това, и в предишните сбивания, са безмозъчни келеши. Първо се утрепат, а после като ги хванат се правят на много травмирани от случилото се и да съжаляват за действията си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
не че нещо ме избива на веганизъм или права на животните или нещо от сорта, ама тва е просто гнусно...
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1151778 ебати. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Абсолютно съгласен съм, това е уникален тормоз, понякога хората не се замислят за нещата, които правят...
-------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да бе, колко пържоли ще са излезли от него, да беше поотраснало повече..
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Oтново си тъп, не е фрапиращ факта, че са го заколили, а това, че преди това са го тормозили супер много и го унижавали...
-------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вие аристократите сте далеч от този тип проблеми. Има случаи, в които мангали, за да откраднат месо, режат задните два крака на прасе и бягат, без да го колят, без нищо, все едно е предмет. Нищо не разбираш и виждаш по-далеч от носа си. А тоя тип пропаганди са за ограничени кретени.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
блъд, проблемът не е в прасенцето. проблемът е, че който мъчи животни що утре да не го направи и на хора -- кефът от това да се гавриш с нещо живо е доста психопатски, не?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тва са тъпи чалгари, те се избиват и помежду си. Просто са неспасяем случай, тва че опозоряваме 1-2ма, няма да спасим положението. Трябва да се изкорени причината да са такива, ама цяла България ли да изгорим, деба?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Бате ви Блъд е прав, колкото и кретенски да има изказ. Казвам го като човек, който от 10 години си хаби нервите в криминогенна среда.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
блъд, проблемът не е в прасенцето. проблемът е, че който мъчи животни що утре да не го направи и на хора -- кефът от това да се гавриш с нещо живо е доста психопатски, не? То това си е вече съществуващ проблем, напоследък колко често се говори за брутален побой над 15 годишни, за бащи, изнасилващи и/или биещи децата си, даже съм попадал на клипове в нета от някоя си държава от стария съветски блок, където долните изроди решили за гаврата някъв случаен човек да го занесат в гората, да му бъркат в очите с отверки и да го налагат с метални предмети.А доколкото знам и в Африка има разни държавици, които са са си затворили границите и никой си няма и на идея какво се случва там... Пък тия в дискотеките кво да ги коментираме, напили се на животни и съответно си имат взаимоотношения с индивиди от същия вид ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 147 Регистриран: 19-December 11 Потребител N: 4197 ![]() |
Хах, нещата малко ми напомнят на спирала - всяко поколение е по-кофти от предишното, а ямата между поколенията става все по-широка и по-широка... Плодовете на либерализма са горчиви.
![]() -------------------- Sands are flowing and the lines are in your hand
In your eyes I see the hunger, and the desperate cry that tears the night |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
И на тъпизма също.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ти нямаш ли още забрана да обиждаш новите потребители.? Изчаквай ги до 50тия пост некъде да се зарибят и тогава. ;д
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
Някои от роклите са ужасно кичозни.
![]() ![]() ![]() -------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:33 AM |