Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
22 страници V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Мангустите нещо се правят на интересни
Ataegina
коментар Aug 20 2007, 12:47 PM
Коментар #121

XX

Група: Потребители
Коментари: 897
Регистриран: 4-December 03
Град: София
Потребител N: 342

България си има закони при това доста добри, но те не се спазват и от върховната власт и от изпълнителната wink.gif
Освен това, когато закононарушението е прекалено явно върховната законодателна власт просто променя закона biggrin.gif ето това ако не е за смях... през сълзи.

С това никой не се занимава. Ама я по добре да се втурнем да колим и бесим тия дето им трябва само един камшик.

--------------------
[color=orange]snishki v gryf
Go to the top of the page

+Quote Post
Nikola Bathory
коментар Aug 20 2007, 12:56 PM
Коментар #122

Прогресиращ

Коментари: 955
Регистриран: 12-June 04
Потребител N: 516

Цитат(TerminalFrost @ Aug 20 2007, 12:57 PM) *

bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif

хахахаха, кварталното пиянде лол

--------------------

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Aug 20 2007, 01:00 PM
Коментар #123

Facepalmer

Група: Приятели
Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

Цитат(Virgin_Steel @ Aug 20 2007, 11:55 AM) *
Цитат(TerminalFrost @ Aug 20 2007, 10:47 AM) *

Много добре, крайно време беше! bowdown.gif

Ти болен ли си? Тва е чист фашизъм. Има си полиция за тая работа. Това доколко я върши е друг въпрос. Различни организации да имат дублиращи се функции е признак на тотален разпад на държавата. Твърдо нйе!

--------------------

+Quote Post
TerminalFrost
коментар Aug 20 2007, 01:02 PM
Коментар #124

Метъл

Коментари: 1106
Регистриран: 28-April 06
Потребител N: 1315

^^ По-скоро кварталния безмозъчен дрисльо, търсещ колективна изява, поради неспособност за личностна.

+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Aug 20 2007, 02:07 PM
Коментар #125

King of Loss

Коментари: 1374
Регистриран: 11-February 06
Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯)
Потребител N: 1155

Цитат(SepulTeraHead @ Aug 20 2007, 02:00 PM) *
Цитат(Virgin_Steel @ Aug 20 2007, 11:55 AM) *
Цитат(TerminalFrost @ Aug 20 2007, 10:47 AM) *

Много добре, крайно време беше! bowdown.gif

Ти болен ли си? Тва е чист фашизъм. Има си полиция за тая работа. Това доколко я върши е друг въпрос.

no.gif

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Aug 20 2007, 02:17 PM
Коментар #126

Facepalmer

Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

Ами извинявай, ама за това полицията да не си върши адекватно работата в случая си има причини. Които ще вляят и на всяка друга структура, която припокрива тия функции. Просто няма смисъл. Идеята е хипер отчаяна, популиска, фашиска и тоталитарна. Това трябва да остане в миналото.

--------------------

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Aug 20 2007, 02:21 PM
Коментар #127

Демон

Коментари: 2148
Регистриран: 14-December 04
Потребител N: 693

Съгласен съм. Ма то това е пародия така или иначе. Кой ще им даде на тия батковци законово право да се разправят с когото и да е било? Доколкото знам "Егида" още нямат право да ти искат лична карта, пък тези щели да се бият с цигани...

+Quote Post
TerminalFrost
коментар Aug 20 2007, 02:36 PM
Коментар #128

Метъл

Коментари: 1106
Регистриран: 28-April 06
Потребител N: 1315

На хуйчо като този:

...трябва да се даде принудително някакво занимание, по възможност - по-тежко, и неизискващо умствено усилие.

+Quote Post
луда`калинка
коментар Aug 20 2007, 02:41 PM
Коментар #129

Просветен

Коментари: 496
Регистриран: 30-May 07
Град: Царевичака
Потребител N: 2116

Аре бе, няма ли още доброволци да се запишат? Аз мислех, че досега сте запълнили вече тефтерите...

--------------------
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

+Quote Post
miroslava_dinova
коментар Aug 20 2007, 04:26 PM
Коментар #130

Прослушващ метъл
**

Коментари: 128
Регистриран: 23-July 07
Град: dolni dubnik obl. Pleven
Потребител N: 2245

Днес прочетох, че във Варна имало и съвестни цигани които си плащали тока, дори са пуснали подписка да и свалят електромерите за да си засичат и те изхабената енергия. Айде после ще продължа по темата, че след минута си тръгвам от работа mad.gif

--------------------
miroslava dinova

+Quote Post
MadHatter
коментар Aug 20 2007, 04:42 PM
Коментар #131

ghost of the sun

Коментари: 3537
Регистриран: 5-September 05
Потребител N: 924

Казаха, че предложението за формиране на това безумие по-горе, е отказано smile.gif

--------------------
Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.

+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Aug 20 2007, 04:45 PM
Коментар #132

King of Loss

Добре тогава, по вашата логика ми остава да се примиря с това, което се случи дори и снощи:
Пътуване с автобус 83 от кв.Хладилника към Надежда.19.08.2007г:
Хладилника, 7 автобуса и 2 трамвая имат спирки там - билети в радиос 500 метра - НЯМА.Навсякъде където пише 'Билети Тук' беше място с потрошени джамци и пълно с бездомни цигани вътре.След чакане от 30 минути, спирката беше толкова претъпкана с цигани (половината пияни) че с моя багаж станах разноглед да гледам на 8 посоки дали няма някой да си хареса нещо от багажа ми.
Рейса дойде, естествено успях да се кача...последен, ония всички се натъпкаха за да седнат, напълниха рейса.Докато извършвах хипер-операцията да си наглеждам багажа, да си извадя пари и да си купя билет от шофьора вече стигнахме до другата спирка където след качването на още дозина мангали вече нямаше как и да мръдна с багажа да си продупча билет.Оставих багажа на погледа си и преждевременно някак успях да го перфорирам.След няколко спирки крясъци и викове на мангалски половината слезнаха и съответно на Красно Село се качиха два пъти повече, тогава шофьора изведнъж реши, че ще е за гараж 'Земляне'. На циганетата им беше все тая, нямат багаж, билет не са дупчили, а и посока май нямаха... слезнаха всички и се разотидоха на някъде. След 15 минути дойде следващия рейс...аз вече бях без валиден билет, а вътре пак половината беше тъпкан с тъмнокожи, казах си 'Е , дано на следващата спирка (Факултето) слезнат и има къде да седна'..бях прав, но не и затова че ще има къде да седна, качиха се пак двойно повече отколкото бях слезнали, повечето пияни и пеещи някакви отвратителни мангалски песни. Мисля, че почна да ми причернява..да приемем че вече много ми се спи. Две спирки циганите намаляваха и ставаше все по-спокойно... докато не се стигна до Константин Величков, там имаше 10 свадби(може и една да е била, но никога не съм виждал една свадба с 300 'човека' на нея...).
Положението ставаше все по-красиво, вече освен че бях прав с огромно количество багаж (палатка, спален човал и тн) бях и притиснат от дрипливи, безгрижни, потни и смърдящи мангали, разбирайте и дебели мангалки с оскъдно облекло puke.gif puke.gif puke.gif
Към Захарна Фабрика почнаха да уредяват, като вече българското присъствие в автобуса скачаше (около 15%) ... но познайте какво се случи на спирката в този прекрасен квартал (поредния мангалски квартал)...да , познахте! Качиха се още няколко дузина гелосани мангали, които за малко не порутиха рейса отзад...
На 'Орион' доста българи не успяха да се качат в 83 заради блъсканицата вътре и заради заплахите на мангалите, да не се качват щото нямало място...чудя се само ако на мястото на всичките тия десетки мангали се беше качил един човек, щеше да има поне още един таксуван билет...
Ех, помислих си аз, след малко пристигам в Надежда и Адът ще приключи... уви това беше само началото, когато видях че преди Надежденския мост, цялата спирка на 83 чернее, от мангалета на не повече от 15-16 години и всичките очевАдно се бяха приготвили за дискотека.За огромно мое съжаление веднага се сетих коя ще да е тази дискотека , вика й се 'Никеа' и това е мястото, което всеки трезвомислещ човек би срутил с огромни количества експлозиви и пропан-бутан.
Мангустите, които до предната спирка не пускаха българите, бързо се сгърчиха и направиха място в рейса на своята рода, че дори някои изпосядаха един в друг, по трима.......
До мен застанаха 3 момиченца на по 12-13 годинки , облечени баш като околовръстни, макар и толкова недоразвити, че да ти се додрайфа.И сега освен пеещите цигански песни мангали отзад, говорещите на мангалски десетици по-средата имах и три мини-курвички , които ми плямпаха на говнярския си език.Една спирка преди да сляза ги попитах съвсем нормално 'Абе, вие български език знаете ли?' , след малоумните и празни погледни, получих едно измънкано 'Ами да', аз им казах 'Тогава се постарайте в България, в българския рейс и въобще навсякъде да говорите на български, никой не е длъжен да ви слуша неписания език'.Трите веднага се почувсваха сконфузено и незнаеха какво да кажат, но за сметка на това едната веднага почна да шушка на другата и да гледат към събратята си отзаде.Добре че дойде моята спирка, защото знаех че ще стане нещо лошо..слезнах и докато мангалите се мобилизират и наскачат от седалките си, шофьора вече беше затворил вратата...
Е, оживях след всичкия тоя кошмар. Но повече не бих го преживял. Градксия транспорт за мен вече е нещо като септична яма и изобщо не смятам да припарвам до него !!! Дори в Турция , градския транспорт ми беше по приятен.
Управниците се чудят защо хората си купуват толкова много коли и защо никой не иска да се вози в грАдския транспорт - ами едно от обясненията е това...другите неща са друга тема!(референция към темата за това как ми откраднаха плеара...)!

+Quote Post
prayer4eto
коментар Aug 20 2007, 04:46 PM
Коментар #133

Master of your sorrow

Коментари: 2201
Регистриран: 24-April 07
Град: Sofia
Потребител N: 2034

^ То е формирано това нещо, при това доста отдавна. Само дето не е официално, ами си е организация към БНС. Един от blog.bg-то ги беше снимал как правят всяка събота събиране в училищния двор и маршируват ... (не си спомням кое училище беше ... hmmm.gif )

--------------------
Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound
Free are those who conquers in vain but won't stop to run
Battered and down they pick up their pieces to rise as one

+Quote Post
traektoriq
коментар Aug 20 2007, 05:02 PM
Коментар #134

Hero Of Sand

Коментари: 760
Регистриран: 20-June 07
Град: у нас
Потребител N: 2153

Цитат(Virgin_Steel @ Aug 20 2007, 05:45 PM) *
Е, оживях след всичкия тоя кошмар. Но повече не бих го преживял. Градксия транспорт за мен вече е нещо като септична яма и изобщо не смятам да припарвам до него !!! Дори в Турция , градския транспорт ми беше по приятен.
Управниците се чудят защо хората си купуват толкова много коли и защо никой не иска да се вози в грАдския транспорт - ами едно от обясненията е това...другите неща са друга тема!(референция към темата за това как ми откраднаха плеара...)!

Не всички имаме избор. Освен това мангалите в градският транспорт са ежадневие. А тази сцена е съвсем обикновенна smile.gif просто на човек не му пука и толкова , не виждам какво можеш или мога да направа. хората не смеят да направят забележка на пиклювците на по 14 който си гожворят меко казано на висок тон за свирки , та камо ли на смърдела застанал до тях и цялата му рода насядала по двама трима или пет човека на седалка. И ако им кажеш нещо почват роднините ти до 9 коляно. Крали са ме 5 пъти в градският транспорт, и полицаи ги хвнаха и ги държаха около 1 час пред районното след това ги пуснаха . dry.gif

--------------------
Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих.

+Quote Post
Svetyl
коментар Aug 20 2007, 05:06 PM
Коментар #135

Поетично бездушен

Коментари: 6131
Регистриран: 8-October 03
Град: Русе / Велико Търново
Потребител N: 295

По БНТ вървя материал за тая армия ли квото е там. И за фон бяха пуснали Nightwish - Planet Hell biggrin.gif:D:D

--------------------
Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse.

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Aug 20 2007, 06:03 PM
Коментар #136

King of Loss

Цитат(traektoriq @ Aug 20 2007, 06:02 PM) *
Не всички имаме избор. Освен това мангалите в градският транспорт са ежадневие. А тази сцена е съвсем обикновенна smile.gif просто на човек не му пука и толкова , не виждам какво можеш или мога да направа.

Ето това е най-стойностното мнение , което можеш да получиш по темата.Олицетворението на примирението и безхаберието.Не мога да повярвам как успяват някои хора да стоят с толкова нисък дух...

Добре е, че в историята на България не всички са си казвали 'ами нека свикваме, ше ни набиват резани п...ки и тва си е'...

+Quote Post
Vlad
коментар Aug 20 2007, 06:08 PM
Коментар #137

лайно

Коментари: 1536
Регистриран: 18-August 05
Град: софия
Потребител N: 904

Virgin_Steel рейсовете пълни с метъли преди концерти са още по-лошо преживяване за останалите пътници.
И аз имам случки в рейсовете.Един път в 83 като се прибирах с приятели и някъв мангал си слушаше музичка на телефона и му казах я спре ако може.Нашия човек чак се расърди и доиде и почна да се репчи нещо че сме били некви расисти не знам си кво.Съвсем човешки му говорех че просто пречи с шума.И на спирката там преди моста за към Надежда преди да се затворят вратите оня бам неква тупаница и слезна.Щофиора естествено не отвори вратите като се развикахме и за добре като се замисля, че ония като наискичат щеше да има спринтове по моста.После обаче като ми потече кръв няква жена която на циганка си приличаше ми даде кърпичка(може ида не е била обаче с такъв спомен съм останал).Та винаги има различни гледни точки.Аз преценявам човека по отделно(освен скинарите те всички са за бой).Вярно над 90% от мангалите са избушляци,но има и свестни хора.Пък и на мен много повече мизерии са ми правили българи и кво са да хвана да мразя българите ли?
За конкретния случай в Красна поляна все си мисля че си има причина за станалото.Баба ми и леля ми живеят там, както и доста познати и никога съм нямал проблем.Минавал съм късно вечер точно и при въпросните общежития.Обаче има доста келешчета дето се правят на мъже и правят мизерии и тва си дава отражениеЛошото е обаче, че последствията ще ги отнасят всякакви хора.А ченгетата пак са се хванали за кубурите както винаги.Верно че да вършиш сериозна работа не е като да биеш група младежи с плакати dry.gif
Virgin_Steel в тази дупка наречена дискотека която спомена преди като не се събираха мангали не се ли събираше цялата надежденска измет със статута на квартални дупета и положението беше по-лошо.Сега поне тия си идват от някъде кефат си се там и си заминават.
За БНС нямам думи.Дори не е забавно,а си е жалко.

--------------------

+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Aug 20 2007, 06:22 PM
Коментар #138

King of Loss

Цитат
Virgin_Steel рейсовете пълни с метъли преди концерти са още по-лошо преживяване за останалите пътници.

Интересно твърдение, колко често има концерти и рейсовете се пълнят и от кога такива са 2 млн / 8 млн ? Със същия може да обвиниш и старците, които обсъждат политиката и пълнят рейсовете за Горна Баня...

Цитат
Virgin_Steel в тази дупка наречена дискотека която спомена преди като не се събираха мангали не се ли събираше цялата надежденска измет със статута на квартални дупета и положението беше по-лошо.Сега поне тия си идват от някъде кефат си се там и си заминават.

В голяма грешка си...
Все още се събира измет в тази дупка, с разликата че сега мангалите се движат по 100 като излезнат, чупят рейсовете, не дават на хората да спят, всеки ден се бият там и всеки ден около дискотеката е пълно с пластмасови шишета, пликчета и какви ли не боклуци и особено в детската градина !!! Така че, сега е МНОГО МНОГО ПО-зле.Пробвай се в Неделя да се качиш към 10 часа в 86, 85, 83, 108 ... и не разказвай митове че си е било спокойно.

Цитат
Пък и на мен много повече мизерии са ми правили българи и кво са да хвана да мразя българите ли?

Лоши хора има навсякъде, не е ли нормално по принцип българите да правят мизерии? Ти си единичен случай...това също е неоспорим факт.

+Quote Post
Battle Magic
коментар Aug 20 2007, 06:31 PM
Коментар #139

Warrior of Knut

Коментари: 1483
Регистриран: 11-December 06
Потребител N: 1726

http://dnes.dir.bg/2007/08/19/news2011824.html - ХАХАХАХА! Тия са ултра яки icon_headbang[1].gif

--------------------
Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near,
Where was God when you were dying
Reek of war is master here.
Left behind are slaughtered strangers
Enemies become your friend
This is how the fear takes over
When its time to meet the end.
Fields of flesh from graves ripped open
Only the dead can see an end to war,
Sleeting snow where bones lay broken.
Tell me what all this was for

Die for God, Die for what?
Was it worth dying for?

+Quote Post
Vlad
коментар Aug 20 2007, 06:32 PM
Коментар #140

лайно

Коментари: 1536
Регистриран: 18-August 05
Град: софия
Потребител N: 904

Много добре знам за кво става въпрос по спирките.Мисълта ми беше,че сега идват правят си там квото правят 2 часа и се махат.Много пъти съм минавал покрай спирката като си тръгват и никога не са ме закачали.А преди като се събираха гъзарчетата само да минеш и "а у ей метъл".Не искам са да ме изкарате някъв върл защитник на мангалите просто не трябва да се гледа чак толкова едностранно.

--------------------

+Quote Post
DAEMONAXIA
коментар Aug 20 2007, 06:32 PM
Коментар #141

Прослушващ метъл
**

Коментари: 121
Регистриран: 17-June 07
Град: гр. София
Потребител N: 2140

Virgin Steel,излишно е да коментирам написаното от теб по мой адрес... suicide.gif
аз имам мнение и го дадох... това че ти не си разбрала написаното,е твой ,не мой проблем...
Благодаря ти за добрите чувства,но едва ли имам нужда от тях...И последно ще ти кажа ,че не ти си човека който може да дава определения за начина ми на мислене, защото не ме познаваш.Ако ме познаваше надали щеше да правиш,такива елементарни коментари wink.gif .

--------------------
I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Aug 20 2007, 06:40 PM
Коментар #142

King of Loss

Vlad , всъшност за последните 7 месеца, двама мои приятели и трима познати от квартала са били бити точно от тези мангали.За последната година и половина на спирките са били згазени 12 ромчета и турци, защото си 'играели' . Остави ме да съм наясно с това, че не идват, забавляват и си отиват.В момента ходя по дела точно от такива случаи в хубавия ни квартал и арната дискотека...

DAEMONAXIA как може някой да разбере нещо, в което няма нищо за разбиране? Ти имаш ли точно мнение - НЕ. Просто си пишеш и поради същата причина аз пиша 'елементарни' коментари. Празнодумието ми е от любимите явления по форумите, за съжаление някои го владеят мн добре, аре стига ОФФ.

И пак по темата:
http://www.dnes.bg/article.php?id=40163

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Aug 20 2007, 06:57 PM
Коментар #143

Рицар на върховен дом Сянка

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Потребител N: 1041

There's a million ways to see the things in life
A million ways to be the fool
In the end of it, none of us is right
Sometimes we need to be alone
whistle.gif

--------------------

+Quote Post
Ataegina
коментар Aug 20 2007, 07:42 PM
Коментар #144

XX

Коментари: 897
Регистриран: 4-December 03
Потребител N: 342

Точно на място си го каза Virgin_Steel - празнодумие. Всички примери за гадните мангаля дето трошат и бият и крадат са ясни на всички. Аз съм сигурна, че поотделно всеки един човек от тоя форум е пострадвал от циганските набези- пряко или косвено.
От там нататък изхода е ясен - трябва да се търси решение. Не да се дават милиони и милиони примери - колкото хора толкова и инциденти.

Имаше едно изказване на човек, който много ми харесва и буди в мен само възхищение - управителя на военно-историческия музей (този с мустаките забравих му името - за мой срам). "Българите са като орли! А вие ято от орли виждали ли сте?"
Крайната цел се постига или поотделно - ако имаш силата да го направиш сам, или в съюз с хора с ясните възгледи какво точно искат. Начините за достигане на крайната цел се изглаждат докато се стигне до консенсуса.
толкова е просто...Проблем - решение! Ама май, за да стане организирано нещо трябва да се знаят тия две неща пък за сега те са неясни.
Глупости от рода на тия на смешкото Расате са толкова безидейни, че да ти се доплаче.

--------------------
[color=orange]snishki v gryf

+Quote Post
Battle Magic
коментар Aug 20 2007, 08:20 PM
Коментар #145

Warrior of Knut

Коментари: 1483
Регистриран: 11-December 06
Потребител N: 1726

Ами като няма кой друг да се надигне, те ще да са. Може да са смешни и всякакви, но като народът е страхлив (има и изключения разбира се), какво може да се направи? Съгласен съм, че има безброй примери за мизериите, които правят мангалите. Но, ако хората не бяха такива страхливци, циганите никога нямаше да си позволяват такива волности. Ето ви още един пример- бях в трамвая, когато 2ма цигани внесоха телевизор, гардероб и 2 шкафа- ватмана дори изчака 5 минути, за да качат всичките, най-вероятно крадени вещи. Те абсолютно запушиха изхода на трамвая, но никой нищо не им каза. Само една баба им направи забележка, но те я заплашиха и тя млъкна. Когато трябваше да слизат и да разтоварят, даже имаха наглоста да "карат", нас, другите пътници да им свалим гардеробите и тн. Аз не помръднах, въпреки, че ми казаха 666 пъти да им сваля тъпите предмети. Странното е, че се намери някакъв 40 годишен (принлизително), който не само им помогна, без дори да са го карали, ами им свали всичките неща, и както всеки можа да види- той трепереше от страх. Всички се правеха, че не са видели нищо, и такааа. Да се надяваме, че поне при подобни случаи, които са скандални, но не чак толкова опасни за живота, така наречената Гвардия, ще се намеси, ако е на местопроизшествието. Мога да давам примери безброй, но какво значение има, след като никой не прави нищо. Аз и да искам, не мога, първо защото нямам годините и второ ,защото не е много умно решение да се бориш сам срещу всички . А това дали българите са орли е доста спорно. Не знам дали биха опавдали това твърдение в дадена ситуация. Засега не са никакви орли, а някакви страхливи врабчета... Но поне врабчетата на са толкова мръсни, пък и не се оправдат с това, колко смели са били предците им. Какво значение има какви са били предците, след като тези, за чието съществуване са се борили, днес са толкова жалки..

--------------------
Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near,
Where was God when you were dying
Reek of war is master here.
Left behind are slaughtered strangers
Enemies become your friend
This is how the fear takes over
When its time to meet the end.
Fields of flesh from graves ripped open
Only the dead can see an end to war,
Sleeting snow where bones lay broken.

Die for God, Die for what?
Was it worth dying for?

+Quote Post
Aglarana
коментар Aug 20 2007, 08:26 PM
Коментар #146

Истинска измамница

Коментари: 2917
Регистриран: 25-April 05
Град: Under the Northern Star
Потребител N: 795

Еми тази гвардия се била намесила вече. В някакъв трамвай 2 цигани се спречкали с 2 българи - момче и момиче. Един от тези на Расате се появил и мангалите слезнали от трамвая.Това го разказаха по новините по БНТ.

--------------------
First wish for this night:
Let me be your delight.

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Aug 20 2007, 09:07 PM
Коментар #147

Рицар на върховен дом Сянка

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Потребител N: 1041

Outcast a time of war,
the mankind lost control
of life and death, under surveillance

I watch the children pray,
while God just turns away
Our in the ruins they seek shelter
These streets were once my home,
but those golden days are gone,now I'm fighting to survive

Stone cold, man or machine
Stone cold, the end of our dream

The world is on the street,
it's kill or to be killed
With no exception your're on your own

We should have seen it all along,
the writings on the wall,
tell me what have we become...

В момента е едва ли не военно положение. Ебаси.

--------------------

+Quote Post
Killers
коментар Aug 20 2007, 09:32 PM
Коментар #148

Прослушващ метъл
**

Коментари: 107
Регистриран: 13-June 07
Потребител N: 2136

деба и мангустите гадни мърашави вчера ми идват некфи мангали с чужда лична карта и искат две карти на Globul да им пиша а на картата беше някфа баба колко хора измамиха тия майка им мръсна циганска brickwall.gif

гледам тука се явяват некфи циганолюбци чак ги защитават ега си изпатите от тех смешнци смотани расисти сме били да расист съм мразя цигани турци араби негри китайци евреи.... некой нещо иска да ми каже ли?

--------------------

+Quote Post
луда`калинка
коментар Aug 20 2007, 09:33 PM
Коментар #149

Просветен

Коментари: 496
Регистриран: 30-May 07
Град: Царевичака
Потребител N: 2116

Цитат
В момента е едва ли не военно положение. Ебаси.

В момента ли? Хе-хе, чакай де, къде е тя още...По-весело ще става whistle.gif

--------------------
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

+Quote Post
traektoriq
коментар Aug 20 2007, 09:55 PM
Коментар #150

Hero Of Sand

Коментари: 760
Регистриран: 20-June 07
Град: у нас
Потребител N: 2153

Цитат(Virgin_Steel @ Aug 20 2007, 07:03 PM) *
Ето това е най-стойностното мнение , което можеш да получиш по темата.Олицетворението на примирението и безхаберието.Не мога да повярвам как успяват някои хора да стоят с толкова нисък дух...

Добре е, че в историята на България не всички са си казвали 'ами нека свикваме, ше ни набиват резани п...ки и тва си е'...

Прав си, ти си се възпротивил напълно на системата smile.gif по всички параграфи. Много обичаш да слагаш етикети или да правиш коментари. Ти си по-навътре в системата от мене, и колкото повече се мъчиш да бягаш, толкова по-навътре си. И не ми сочи историята на България, нещо те няма на предните редици, нали? Примери може да давате ма и вие лаете, аз поне знам че оправия няма, защото ви е страх.

--------------------
Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих.

+Quote Post

22 страници V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 6th July 2025 - 12:56 PM