Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Христос Воскресе!
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3
HateBreeder
Ех,само яденето обичам от вашия празник...Направо е прекрасно.
ZerraX

Че той умирал ли е biggrin.gif
Megadeth
Яко в гъзъ на трупа му бе, той да възкръсва. И в гърба мога ;д
HateBreeder
Ицката е пич,поне е знаел как да накара хората да вярват в него...Овце
gadabout
Аре стига пози па виА, на всеки църковен празник, едно и също...
HateBreeder
Съжалявам, нямам представа какво е, все пак не бях влизал от 2 години... Пък и аз лично не позьорствам. Наистина съм атеист, не съм кръщаван, което само по себе си означава, че не съм християнин...
Mor Galad
Смешни са ми псевдоатеистите, които демонстрирайки колко не вярват в Бог, се опитват да покажат колко големи мъже се чувстват. В смисъл предлагам следващата стъпка да бъде да влизаме в детски форуми и да обясняваме как Дядо Коледа не съществува и хора с никове като Serem na Vas да обясняват как ще го ебат в чувала.
HateBreeder
Тук не става въпрос само за Бог,а за едно човешко "дело",което е меко казано абсурдно...
Mor Galad
^ Не ме разбирай погрешно, аз съм убеден атеист и написах курсова работа на тема "Религията като масова форма на невроза според психоаналитичното учение на Зигмунд Фройд". Това, което намирам за нелепо, е не атеизмът, а знамето, в което някои хора го превръщат, като по този начин го приравняват по форма с религията и просто влагат различно съдържание в тази форма.
HateBreeder
Всяко фанатизиране на факти и случки е вид "религия"...Така че,дори псевдоатеистите могат да се нарекат "религиозни",нали?
Mor Galad
Да, поне според мен е точно така.

"Религията" е начин да се откажеш от свободната си воля и желанието си да мислиш и да потиснеш страховете си, търсейки абсолют. Но повярвай ми това го могат и доста други познати ни концепти - игри, наркотици и дори наука, ако я абсолютизираш и се криеш зад нея. Някъде бях спорил с скатпорн-а за това какво представлява науката. Ако ти е интересно можеш да напишеш името Карл Попър в гугъл и да видиш какво означава, поне според мен, да мислиш, а не да вярваш.
Thrashard
smile.gif
SepulTeraHead
Воистина воскресе!
SoulOfPerdition
За католиците възкръсна миналата седмица, за православаните - вчера... Колко пъти е възкръсвал батко Христос бе? :Р Баси гаврите с паметта му.
anarho punk
Кур за християнството и три за изповядващите го овце!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.