Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ...за комшиите
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4
KingSlayer
^Щом това те кефи, начи е ОК tongue.gif
Мене такива дребнавщини не мое ме бутнат. Аз съм закален още от малък с резачки.
Някои падат в казани като малки, други са заченати на концерт на KISS laugh.gif
InsArtTure
Абе голяма кретения е да пречиш на когото ид а било. Що за тийнейджърско вълнение е това да надуваш музиката. Аз си слушам със съсвем нормален звук и музиката си е пак същата.

Гледам някои по-нагоре писали-"през останалото време до дупка". Трябва да си идиот за да слушаш с надути колони музика. Това слушане ли е?

А комшиите дето надуват чалга не са някакви депресирани пубери, а купонясващи селяндури. Те нямат избор.
KingSlayer
^E, прав си естествено. Особенно спазваме благоприличие в часовете от 2.00 до 4.00 и след 11.00. разбира се през останалото време оставяме волумето да се движи според настроението, както и според звуците одвъд панелката biggrin.gif
Wrath_Child
Цитат(KingSlayer @ Aug 12 2006, 11:51 AM) *
^Важното е още първата седмица да им строшиш кахърите и да покажеш Who's the BOSS devilsmiley.gif
Препоръчвам ти да започнеш с нещо на Destruction да видат, че не се шегуваш biggrin.gif

Мисля да започна с Destruction, Slayer , Sodom , а за финал- Pungent Stench и Bolt Thrower...

Всъщност аз не съм такъв човек.Никoй няма да се оплаче от мен. whistle.gif
Alekto
Цитат(InsArtTure @ Aug 12 2006, 09:07 AM) *
А комшиите дето надуват чалга не са някакви депресирани пубери, а купонясващи селяндури. Те нямат избор.

Ебаси мисълта дето изказа. Опитваш се да обориш глупостите на едни с други такива.
InsArtTure
^ Кое по-точно са глупости? Там, където съм живял и е имало съседи, надуващи чалга са били такива. А другото ми наблюдение е на младежи, затварящи се в статите си, пускат силно Крейдъл примерно и се дразнят на света.

Е кое е глупост?
Alekto
"те нямат избор"..."селяндури".Добре че всички тука сме кой от кой по-интелигентни градски и най-вече широко скроени,големи хора.Начина, по който се изрази е глупав.
И аз ходя по чалга купони и обичам ракия и салата.И знаете ли какво - яко ми е!
SepulTeraHead
Аз обичам ракия и салата без да ходя по чалга купони.
Alekto
^Селяк. wub.gif
InsArtTure
Ами аз не ходя по чалга купони. Понякога се събирам на някого на вилата и те пичовете си пускат Сигнал+ леко и си вечерят салата и ракия.

Аз обаче говоря за селяндури. Такива дето висят по чалга дискотеки, въргалят се по масите и после се търкалят по улиците, крещейки текстове на песни.

Това е селяндурско. Нали това се опитваме да направим, бе. Да покажем, че Балканец може да значи селянин, но не селяндур. Та, Адрианче, чуй какво искам да кажа. Силната музика е хубаво нещо, но е хубаво да се стараем да не пречим на другите. Щото искаме същото от тях.
SepulTeraHead
Цитат(InsArtTure @ Aug 13 2006, 10:29 PM) *
Та, Адрианче....

ПППППФФФФФФФФФФФФФФФФФААХАХАХАХАХААХАХАХАХААХАХАХАХАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111
_sk8mastR_
Като сме отворили дума за съседите чалгари, те по-скоро са аругантни коп#ленца, на които им липсва възпитание. Примерно, как може 40 и косур годишни хора [новите съседи] да се съберат с техните си авери в двора на ракия и на скара [до тук не виждам нищо нередно, но забележете:...] и да надуват мазните чалгии до след 1 часа сутринта! Обадих се на ченгетата! То не се търпи! Разбирам да им се слуша любимата музика и да им се тъпее, но да да си имаме уважението, аз ако ще си надувам ужасната музика първо: гледам да е след 5 на обяд, че може някой да е решил да спи следобеден и второ: надувам за час-два, после ми минава. Даже като съм на купон след няколко часа ми се приисква да е по-тихичко. Все си мислех, че човешката простотия има граници, надявах се и се убеждавах в това, но не би...
Slash

icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif
_sk8mastR_
Цитат(Slash @ Aug 14 2006, 03:08 AM) *
icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif
Това сега намек към мен ли е laugh.gif ... Защото не ми се вярва някой да смее да скверни това чудо на техниката с чалга...
Slash
Точно. Когато на комшиите им се обсъжда, колко мизерна е работата им, как нямат пари, колко тъпи са жените/мъжете им, какво ще ядат утре, какво ще серат вдругиден... а на теб просто ти се отмаря с твоята любима музика - слушалки. [/Реклама]
_sk8mastR_
edit: Не мога да спя със слушалки, а забравих да спомена [да ве! вярно!], на другия ден от 6 трябваше да съм на крак.

Нека си представим такава ситуация: уморителна работна седмица, която още не е свършила; малко сън; слаби нерви; проклети съседи и мазна чалга, когато най-после е намерено някакво време за сън.

И да се похваля - на другия ден получих многобройни похвали и потупвания по рамото за обаждането в районното от всички съседи изключая тези, които дойдоха да молят любезно 'да понамалят музиката, ако не искат проблеми'.
Metallica
Аз съм щастливка комшиите под нас също слушат метъл ако щете вярваите.Радостното е че са 10-ина години по млади от нас дори бяха си сформирали групичка icon_headbang[1].gif
SteamOfBlood
^Определено не мога да кажя същото за мойте пич..Съседката ми е яка (дори бих казал че бая)...но поредната чалга фенка dry.gif ...При всичко става така..Ето най-яката какичка w00t.gif и ко чалга!Баси господ е несправедлив да му се невиди..!
Бранник
Под мен магазин - траят си хората! smile.gif Над мен чалгаджийки, ама ги е страх да надуят уредбата! biggrin.gif А другите съседи дори и да чуят само поглеждат изпод око - щото знаят кой съм аз! cool.gif Най-голям проблем ми прави мама, макар че все по-често я чувам да си припява и тя някой песни на Ruoska! happy.gif
noel_f
При мен е обратното-те ме дразнят. Имам един съсед през лятото изкарва касетофона на двора и пуска някакви чалги и то толкова силно, че целия квартал се оплаква, а къщата му е точно до нашата.Излишно е да казвам на какъв тормоз съм подложена цяло лято suicide.gif
sepulturatr
ЛЕЖИ ГО wub.gif
Dark`Crimson
Добрееееееееее, censored2.gif censored2.gif censored2.gif censored2.gif нещастието excl.gif
Как може, как може подяволите съседите в къщи, да не не оплакват от 2х75+150Вата, бабата на 80 да може да го преживее, а тук да ми идва някъв рус една педя по-висок от мен швед и да ми каже, че му пречи музиката, която идва от 2х6+17 dry.gif ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА! Мамка им нещастна! Аз да намаля съба, да смъкна volume на среда (от макс), и след 10 минути да ми се цъфне съквартиранта и демонстративно да ми намали още почти докрай, evil2.gif , тука защо няма икона "повръщане" щото сега повръщам по всичко живо sad.gif(((((((((((((((((((((((
:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Вярно имам си слушалки убиец, но немога да се шматкам из апартаментченото с компа под мишница и слушалките на главата! sad.gif(((((((((( А къде е тръпката така ? icon_headbang[1].gif
Vehement`Desire
Досега не съм имала проблеми със съседите, заради музиката, която слушам, но е истина и че гледам да се съобразявам.. в повечето случаи.. въпреки, че обичам да я пускам силно. Обаче със сестра ми не се спогаждаме на тази тема. Тя не понася метал, аз не понасям нейното техно и общо взето компрмисният вариант е да не слушаме музика, когато и двете сме си вкъщи, което е доста кофти, защото аз обичам да слушам музика винаги, независимо какво правя. Понякога е много досадно да трябва да се съобразяваш с околните. особено ако те не се съобразяват с теб. Затова, мен ако питате - "Око за око, зъб за зъб." cool.gif
wqwrrr
Ами, те моите съседи си имат проблеми с музиката, а май и целия блок по някога tongue.gif

Но и те не падат по-долу. Единственото, което може да заглуши чалгата на мангалите под нас е моя метъл. laugh.gif
Dark`Crimson
То и аз се съобразявам - от 14 до 16 и след 22 гледам да не пускам музика, или ако пусна да е доста тихо, ама това прекали. Затова си имам план вече evil.gif .... devil.gif
tears_of_blood
Aз съм много възпитано момиченце devilsmiley.gif и не надувам музиката. Блокът, в който живея, е сигурно от сътворението на света, пълен със свои набори brickwall.gif Поради факта, че всички са глухи,дойде ли време за "Дързост и красота" отвсякъде, братче, кънти гласа на Рич и Стефани blackmetal.gif Уж пенсионери, ама имат телевизори с Ебати колоните brickwall.gif А най-любимия ми номер е, когато съседите (малкото по-не стари) вдигнат купон (с чалга естествено) и после към 12-1 се почват едни скандали, семейни свади и тн. Еееееееех
noel_f
В стария ми апартамент под нас живееше един стар човек, когото побърквах просто усилвайки уредбата до последно, но човека изтърпя стоически biggrin.gif Сега пък ми се връща - моят съсед ден и нощ е на Азис и Софи Маринова puke.gif
Danny47
Аз само мога да кажа, че съседите ми знаят барабаните на доста метъл парчета smile.gif!
sepulturatr
Оня ден тъкмо лягам към 1 часа някаде ,унасям се и изведнъж чувам някви люти ромски ритми от горния етаж!!!!!!!!
Отивам аз гол до кръста ...
Кво правиш ти бе педал !!!!!!!!!! Намаляй шибаната музика щот ща строша бе !!

...и я спря drinks_drunk.gif
Wintersunset
Съседите са гадно нещо... особено ако са на възраст от 45 до 55- 60 години.
Винаги ме гледат странно, веднъж ми блъскаха по тръбите на парното...
А една вечер извикаха полиция, дори не беше късно... аз бях втрещена, честно оО
... И като ме видят подмятат нещо от сорта на "Ааа, до магазина ли отиваш ? А после кой ще слуша музика, а,а " и добавят една "блага" усмивка...
Аргх...
noel_f
И мен много ме дразнят такива пенсионери-сноби mad.gif suicide.gif
FallenAngel
Моите съседи напоследък не ми мрънкат, ама го постигнах с много скандали happy.gif
Преди отгоре само ми звъняха да намалям музиката, после си спряха домашния и като идваха до нас да ми звънят на вратата, се правех, че не ги чувам и не отварях. А на този грозен бъчвест сноб до нас трябваше да му обяснявам две години, че като толкова му пречи и музика, и приказки, трябва да си вземе къща, а не да споделя един вход с още 15-тина семейства... ама той не е виновен, че се е родил прост dry.gif И понеже всеки път като ми звънеше някой на вратата, докато лажа "Здрасти, как си?" той вече беше излязъл по боксерки и врещеше, че се опитвал да спи... та и за това трябваше да си викаме по половин час и аз напук му усилвах музиката... дори веднъж му напълних ключалката с дъвка, хляб и лак за нокти и после му се наложи да си разбива вратата, за да влезе у тях. Май още не е сигурен, че съм била аз devilsmiley.gif whistle.gif

...Но скоро не съм имала проблеми wink.gif
noel_f
Днес сватба ли имаше до нас или какво - незнам, но беше страшно ph34r.gif Цял следобед е кънтяла ''Шест кокошки съм заклала''. Не можах да си науча заради тях. brickwall.gif
`Xandria`
Цитат(FallenAngel @ Mar 12 2007, 03:17 AM) *
дори веднъж му напълних ключалката с дъвка, хляб и лак за нокти и после му се наложи да си разбива вратата

laugh.gif

В нашия ход пък сме някакви темерути, музика, бомби, извънземни... никой няма да обърне внимание на никой, дори веднъж щяха да ми разбият носа, аз колко пъти да им казвам, че желязна врата не може да се затръшне. Всякакви екземпляри. Не е смешно положението всъщност rolleyes.gif , но...
Sirenia_fan
от сичките ми комшии само един не възприема метъла, но както го научих преди години да понася диското, така сега ще го приуча и на метъл. devilsmiley.gif
wqwrrr
^ Ти живееш при доста странна порода толерантни комшии... huh.gif
Sirenia_fan
ами, те повечето от тея толерантни хора са къде наполовина, къде на 100% глухи. по-малката част са хора слушащи всяква чужда музика, а един още по-малък процент са одъртели метъли прескочили 50-те. rolleyes.gif само тоя, който превъзпитавам редовно, не слуша никва музика и в главата му е само сериала дързост и грозота. в квартала ми има около 10-15 млади хора (такива на мойте години и по-малки), всичко останало са пенсии, пенсии и пак пенсии. sad.gif и това е мн кофти за мене, щото с дъртите не можеш да си кажеш и една дума - смята, че си длъжен да се вслушваш в остарелите им съвети, а с младите не можеш говориш и с тях, щото повечето са тъпи като джапанки или са инфантилни като избягали от трето весело. абе, в "златен" квартал живея...
Slash
Цитат(Sirenia_fan @ Apr 10 2007, 04:51 PM) *
с дъртите не можеш да си кажеш и една дума - смята, че си длъжен да се вслушваш в остарелите им съвети, а с младите не можеш говориш и с тях, щото повечето са тъпи като джапанки

То навсякъде е така. И най-якото е, че всеки мисли така за другия. laugh.gif
Vlad
Кой е тоя атрактивен квартал бе?
zelatorr
Преди когато живеех в къща се съобразявах защото под нас бяха леля и чичо. Сега съм в блок и си слушам съвсем нормално и никакви проблеми до сега. Преобладават възрастните хора тук, но не се оплакват горките. Има дни в които излизам от нас (7ми етаж) към 08:00 и чувам БТВ-Новините идващи от 1вия етаж. censored2.gif censored2.gif censored2.gif Вечер като се прибирам същата история, но както и да е. Единствено намалям звука заради родителите когато си легнат.
Sirenia_fan
аз пък няма с кой да се съобразявам. под нас има очен кабинет, а под него някви турчеля, ама те не са хора и не се съобразявам с тях.

влад, квартала е голям, заема повечето от центъра. казва се Възраждане, но аз съм "уцелил" да живея в най-сдуханата му част. sad.gif
Ataegina
Четох някъде за влиянието на музиката върху водата. Как, докато замръзва и пускат "да слуша" различни стилове музика. Различните трептения оформят кристалчетата и те придобиват различни форми. Тъй като водата е в основата на живота експеримента беше обвързан с всичко живо наоколо от тия трептения. Та казват хората, че цветята наай-много линеели от хеви метъла, защото замръзналите кристалчета били някакъв хаос.
Всички тия недоволни съседи страдат за своите цветя и затова звънят по полиции или тропат с метлите по подове, тавани biggrin.gif biggrin.gif save the world... green party
Sirenia_fan
ооо, тва ше е яко да се пробва с метъл. да видим тогава на какво ще приличат кристалчетата. сигурно ще приличат на прическата на развълнуван диригент. laugh.gif laugh.gif
Свар
Никаква идея как го приемат...навярно не е добре ,но кого ли го интересува в случая ?
Никой не се е оплакал ,а ако се е оплакал не съм обърнал внимание mellow.gif
Sirenia_fan
Цитат(indifference @ Mar 11 2007, 08:26 PM) *
Съседите са гадно нещо... особено ако са на възраст от 45 до 55- 60 години.
Винаги ме гледат странно, веднъж ми блъскаха по тръбите на парното...
А една вечер извикаха полиция, дори не беше късно... аз бях втрещена, честно оО
... И като ме видят подмятат нещо от сорта на "Ааа, до магазина ли отиваш ? А после кой ще слуша музика, а,а " и добавят една "блага" усмивка...
Аргх...

преди години имахме една много гадна съседка, която не ни опяваше за музиката (най-вече, щот тогава уредите ни за музика не бяха толкова мощни като сега), но все нещо се заяждаше и един път ме издразни с некъв коментар за нашите гости, какви хора сме водели вкъщи и за отмъщение й сложих каноконлит в патрона от външната страна докато я нямаше вкъщи. прибра се малко преди да се стъмни. и понеже тогава все още нямаше денонощни ключари беше принудена да спи на стълбите. на другия ден й казах, че аз съм го направил и че мога да направя така, че да не излезе никога повече отвътре да умре от глад и да се спаружи още повече. от тоя случай тая никога повече не си отвори устата и не се показваше навънка, когато се прибираме.
indifference, ако решиш да им отмъстиш изчакай да излязат и им сипи каноконлит в патрона. няма да го залепиш, но като се втвърди лепилото ключа няма да може да влезе в патрона дори на милиметър... devilsmiley.gif devilsmiley.gif devilsmiley.gif
Alekto
Ах ти, малко злобно човече!Тръпки ме побиват, xqxqxx!Toy-like people...
Sirenia_fan
хах, това за мен ли се отнасяше? laugh.gif unsure.gif
enemy
аве лица всички ли сте попаднали на толкова гадни съседи ве?Как може само моите да са лица ... не ми праят проблем за музиката, не блъскат по стената, като пуснат чалга и като и им се разтропам я намалят, даже от време на време ми дават кинти или манджа (главно сладки или баница sp_ike.gif )
Хммм май няма от какво да се оплача ... съседите мечта laugh.gif
Sirenia_fan
дават ти кинти да не им тропаш по стената? blink.gif бахти яките съседи! колко пари искаш за тях? купувам ги! tongue.gif laugh.gif
Exilia
Ами...Не зная,трябва да ги питам.Не слушам много силно музика в нас,защото в повечето време майка ми си е удома и най-много да си изпрося някой скандал...Иначе съм винаги предупредена кога ще има чалга парти...Идва момчето,казва ми "Саше,довечера ще е шумно,подготви се." и аз слагам слушалките...Има моменти,в които дъня...Но гледам да не е в периода 2-4 smile.gif В общи линии щадя си колоните през повечето време.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.