Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Сериалите, но не латино
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Sile
^ А, добре че ме подсети за Farscape да си го тегля и него, като малка го гледах и бях много зарибена.
noel_f
Най-интересният епизод на Spartacus: Gods of the Arena досега.
Епизод 5
noel_f
Събрала съм всички серии в блог. Ето линк:
http://streamspartacusgodsofthearena.blogspot.com/
Kommissar
Сега изгледах Inside Freeman's Mind (вече няма как да видя г-н Гордън без да се изхиля) в тубата. Нямам идея дали се води сериал, но толкова не съм се смял от доста време.
noel_f
Препоръчвам Melissa and Joey.
scienza
Казали сте не латино, тогава с гордост ще изредя, че съм гледала "Перла" и "Двама завинаги". Сега чакам новия сезон на "Листопад" и междувременно зяпам "Забранения плод". Евала на комшиите, много ме кефят сериалите им. Особено ме кефи тва, че ги дават в прайм тайма.

Инак любимите ми сериали са "Анатомията на Грей" , "Монк" , "Малкълм". Харесвам "Ало, ало", "Женени с деца" и "Хана Монтана". Но никога не съм харесвала "Алф"! Доста ми беше тъп като бях малка. Забравих и "Изгубени". Първите два сезона бяха супер, после всичко стана прекалено объркано. Наскоро го засякох май по AXN и се шашрдисах от новите персонажи, старите... изобщо.. Можеше да не си правят чак такива експерименти с паметта на зрителя.
Deranged
Не съм фен на сериалите, но ме кефи The Walking Dead, като зомби фен. Сега съм си заплюл Dead Set. Други сериали не гледам сериозно, само ако хвана някой ситком по телевизията, нищо повече.
Daddy`s Girl
Единственият сериал, който многоо харесвам, е "How I met your mother". Супер е! Даже и плакат си имам. laugh.gif
Уф, дано скоро има нови епизоди. dry.gif

http://images2.fanpop.com/images/photos/30...47-1280-800.jpg
Kasiel
Pushing Daisies
Страхотно филмче!
Artillery
Тръгнаха сериите на този сериал:
whissey
^ ...който се оказа много приятна изненада. Точно такъв сериал ми се гледаше, с лек привкус на The Tudors (по същата причина се чака и The Borgias). От актьорите съм доволна - Jamie Campbell ми е по-поносим от обикновено, изпълнението на Eva Green ми хареса също; единствено относно Joseph Fiennes съм раздвоена, интересно ми е да го видя в следващите серии.
Като за сериал, чийто сюжет е предъвкван в солидно количество филми, е издненадващо грабващ. Ще се следи. happy.gif
Artillery
Моргана обпределено - да! Ама това русоляво пишлеме никак не ми се връзва с нагласите придобити от древнокелтските митове за крал Артур. Сюжета е странен и различен от обикновените постановки, именно защото се стреми да бъде оригинален (то и няма избор при това масово преексплоатиране на темата), но някакси убива митичното и легендарното и епичното в тази история... абе гледайте британския филм "Екскалибур" от 1981 и ще разберете какво имам предвид.
sharon
Скочих на "Camelot" още като се появи понеже си падам по подобни екранизации, вече как ще е занапред ще видим. Като за пилотна серия съм доволна (особено от финала), а и точно разликите в сюжета ме впечатлиха доста. За Eva съм с две ръце, тъй като и без това ми е много любима актриса, но се присъединявам към Artillery относно детинската визия на Bower във водещата роля на Артур - щеше да е по-добре, ако я бяха поверили на "брат" му. Така или иначе, Човекът си остава James Purefoy, негативният образ му пасва отлично тук. devilsmiley.gif Дано присъства повече занапред, че не ми харесва статистиката в imdb.
Artillery
Цитат(sharon @ Mar 7 2011, 11:51 PM) *
Така или иначе, Човекът си остава James Purefoy, негативният образ му пасва отлично тук. devilsmiley.gif

Хаха да той обикновено играе гадното копеле, към което въпреки всичко изпитваш симпатии.
ZerraX


Game of Thronezzz
Во Царствии Твоем
Иииии,,, какво ви е мнението за първи епизод от екранизацията на "Песен за огън и лед". При мен покри 99% от очакванията. Трудно е да се идържа по седмица до следващият епизод brickwall.gif
HateBreeder
Къде отиде Game of Thrones? Един хубав сериал да излезе, и да вземат да го махнат... Ебах ти тъпото (съжалявам за псувнята). На фона на всички бози, които излизат, това е страшно добро. Кога го дават по НВО, за да си платя скапания абонамент и да сядам пред телевизора, за да го гледам? Направо съм бесен. Искам да изколя целия екип "филми" на Замунда и да им набуча главите на колци в окръжност, после да ги запаля и да пикая на тях...
krava_v_kosmosa
Според мен станалото в zamunda е някакво недоразумение. Доколкото разбирам, в момента са качени и 4-те серии, да се надяваме, че изцепките са били дотук. Иначе чувам добри отзиви за екранизацията на Дж.-Мартиновата сага. Някой (освен Во Царствии Твоем) вече да има впечатления от епичното сериалче, излъчвано всяка неделя по HBO? Събирам мнения, тъй като доста хора ми споделиха за предимствата на сериала пред книгата, та съм разколебан дали да дърпам.
HateBreeder
Бих ти го препоръчал,не е от онези екранизации,в които ползват героите и историята,за да направят "The bloodiest and epic movie ever",както се случи с Lord of The Rings.Очаквах да имам повече критики към него,но не би...Изпипан е почти до съвършенство.Приятна и ненатоварваща с излишни емоции актьорска игра,уникален декор,невероятни и перфектно изпипани бойни сцени и голяма доза реализъм в кръвопролитията.нямам представа къде се снима,но съм изумен от заобикалящата среда.По-добре не биха могли да се справят,дори и да искат.На фона на всики идиотии излизащи напоследък(не говоря само за сериали) е доста свежо.
ZerraX
Един сериал/филм никога не би имал предимства пред книга, по която е екранизиран, но определено епикът зад Game ov Trollz се е справил повече от добре. Аз почти прочетох книжлето и вече изгледах до 4та серия и съм вери хааапи от това, което виждам. Опенинга адски много ме изкефи, добър избор Шон да играе Нед Старк. Общо взето само Санса (сигурно, защото като персонаж мн дразни) и Кейтлин (очаквах по-млада да е ;/) не ме кефят. Денерис е супер яката мадама супер съм доволен <3, Хал Драко е култов. Точно така си представих краля - баси развратния пияница biggrin.gif. Аз очаквах да спестят вулгарните работи и гангбанг сцените, но те са решили, че си трябва хардкорец biggrin.gif, което е + за сериала. Валът е точното място за нов клип на Immortal. Жалко, че в този сезон няма да се набляга на него ;/. С голям интерес очаквам да вида как са пресъздали Орлово гнездо, очаквам епични гледки.

ПП: "Winter iz kuming, bi4iz. Thiz 0n3 will beh long 'n' dark thingz will kume with it."
pa®tci
GoT-чето кърти, определено. Много добре развиват историята, а кастингът е ударил десятката (само Lena Headey ме дразни, че продължава да си играе ролята на Сара Конър). Адски е зарибителното, а ако трябва да се точи седем-осем годин' докле завърши... suicide.gif
Sile
Torchwood S04E10 - Season Finale - Паметна! bowdown.gif
Chapter
Моето съзнание в момента е обзето от Доктора... Просто този сериал с всеки епизод става все по-интересен.. и с всеки епизод се учат как да рисуват все по-хубави извънземни, защото на скоро като гледах пак първия и втория епизод се удивих колко много изгеждат като някоя аматьорска измишльотина..

bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif


Sile
^^ Обичам те! Още не са излезли титри на Докторо 10та серия ;/
Chapter
Аз съм стигнала едва до средата на 5ти сезон и гледам да отлагам, че не искам да стигам до там където е стигнал защото просто не мога да се представя да трябва да чакам по цяла седмица за следващия епизод!
pungent_stench
FAT PIZZA

Най-смешното нещо дето съществува, филма от 2003-та сигурно сте гледали, но сериала е абсолютен култ.
Chaotic One
^^ Хах, познато чувство.. В момента си трупам епизоди, за да мога да изгледам няколко подред. :Д
Иначе междувременно се опитах да подхвана Torchwood, но въпреки образа на Джак, не успях да догледам дори 1ви сезон.
Всъщност, единствения сериал, който гледах с постоянство през последните няколко седмици, беше True Blood и сега искам да скалпирам сценаристите за гадния финал..
Chapter
И аз си мисля като наваксам с епизодите да започна с Torchwood.. Много ме изкефи това чее Джак е Лицето Бо
Sile
^ А не бе, само ми е интересно как става това Лице. Ако не беше Джон в този сериал, нямаше да го гледам сигурно, той му придава оттенък, i'm in love... wub.gif Но да ви кажа, интересен е, по - реалистичен и тегъв от Доктора. В полседния сезон си правят такъв ташак с нас, както Мофат в последните серии на Докторо.
Маруш
Фанах да гледам The Shield тия дни и изкъртва! icon_headbang[1].gif
I Like Scat Porn
Star Trek: TOS кърти мивки! НЪРД ДО СМЪРТ
pa®tci
На "The Walking Dead" как завърши първи епизод направо ми счупи главата, честно. Дарабаунт фор преz.

И "Двама мъже и половина" засили яко, след общо взето разочароващата първа серия се разцепваме на следващите. Къчър определено се е вживял в роляа си на дебил и силно спомага класата на шоЛото, нещо, което никога не бих го повервал ако ми го бехте казали преди някакво време. Новата "шапка" също е адово СИЛНА.

"Как се запознах с майка ви" (щот' според мен така трябва да се превежда, мухъла разказва историята на двете си деца, дееба) очаквано продължава да разтяга хипер-локумите и чат-пат има някой проблясък. Добре че е Барни да вади жежките кестени от огИня чат-пат. Въобще, някъде от около трети сезон насам нещата са доста зле, ама все нещо трябва да се гледа на закуска, де'а.

... щото "Карнавал" (нещо което зазяпахме напоследък) със сигурност не става за гледане на закуска (отрязаните ръце и крака не ме притесняват, ама като се зацаливат кьоравия и оная с брадата и ми идва малко в повече). Иначе доста стабилно сериалче, има две сезончета само и доколкото съм в час си е завършено (което е ДОБРЕ).


Та тЕка, чекамо "Гаме ъф Тронес". hmm.gif
sharon
^ "Карнавал" си е добър, наскоро го изгледах. Странно сериалче на фона на масата напоследък, но определено радва.

Аз хванах American Horror Story, който започна миналата седмица и съм във възторг от първите два епизода - мракобесие, ефектна атмосфера и нито един герой, който да е с всичкия си. Очарователно, така че пускам тийзър. happy.gif
Warrior Of Ice
Цитат(pa®tci @ Oct 18 2011, 07:35 AM) *
На "The Walking Dead" как завърши първи епизод направо ми счупи главата, честно.

+1, въобще целият сериал е доста пипнат.

Аз вчера догледах "Falling Skies" и също останах доволно очарован. Може би не най-оригиналната концепция, но има силни идеи и увлекателна фабула. За пръв път гледам Ноа Уайли в по-различно амплоа от това на доктор Картър, обаче прави много добра роля.
Chaotic One
Хм, никой не е споменал новия Dexter?..
На мен лично сезона ми се услади, а на финала ми увисна ченето, въпреки че предусещах подобен завършек.
Въобще много поклинане на сценаристи ми се струпа тази година. :Д
conguestadors


Изключително добър сериал на HBO!

Които ми затвърждават мнението, че правят страхотни продукции. За пример "Рим" и "Игра на тронове".
pa®tci
^ До ден днешен се чудя защо така и не го продължиха.

"American Horror Story" свърши... нема такова свършване. типично по американски - с трагедия на всички нива. А започна толкова обещаващо...
sharon
На мен ми допадна много, точно нещо такова очаквах. Щях да се издразня, ако финалът беше позитивен. Готви се втори сезон с отделна сюжетна линия.
SoulOfPerdition
^ Подкрепям! Този сериал няма как да е позитивен. smile.gif Брутално започна и брутално завърши! Страшен сериал! Такава сериална психария не бях гледал от много време. smile.gif
pa®tci
Чакайте бе, кой е казал нещо, че иска хепи ендинг? Просто самият завършек като завършек беше МАЛОУМЕН и нямаше грам нищо общо с нищо от предните серии (като логика). Да не говорим в тая къща как започнаха да се прескачат като бълхи. Да, в предние епизоди имаше страхотни и брутални моменти, но това, особено с елхата беше... покъртително за гледане.

... и всъщност точно то бе хепи ендинга - дори и мъртво американското семейство празнува Коледа и всички са щастливи, дъ фемили спирит, не нам си к'о. Гив ми а брейк!
sharon
Затова е американско семейство, нормално. laugh.gif Всъщност след последните гадости не знам вече какво друго им оставаше да правят отвъд, така да се каже. Виж, ако беше "Asian Horror Story" със сигурност щяха да запеят съвсем друга песен. death.gif
SoulOfPerdition
^ Всичко е до извратеността на ума. :Р
pa®tci
^^ Да бе, ясно, по-принцип точно заради това по начало бях скептичен (явно с право) относно тоя сериал. Просто ми (ни) дойде изнанагорно и ме (ни) просна в гърчове на пода.
pa®tci
Баааахти това "The Walking Dead" как се напрегна, напрау се поразих. За щастие опасенията ми, че след Дарабонт ще се оБсерат нещата, към тоя момент грам не се оправдават. Адски силно. Зпочнах да се замисля дали да не зачета комикса, ама като се знам, най-вероятно няма да се сдържа и ще си оспойля нещата до невъзвръщаемост.

За сметка на това "Двама мъже и половина" изпада в дълбока безтегловност. Вече явно нищо смислено не могат да измислят и си говорят само за сране и пърдене.
Megadeth
^То тва му е якото на мъжете и половина ;д
Artillery
Сега гледам екранизацията на "Майстора и Маргарита" от 2005, никога не съм оставал доволен от филмиране на любима книга, но този случай е на път да разбие традициите!
pa®tci
Цитат
Things continue to look up for zombies. Sunday's (March 18) Season 2 finale of "The Walking Dead" drew a whopping 9 million viewers who turned in to see the dénouement of the show's sophomore season.

That's up 50 percent from Season 1's finale, according to an AMC press release, making it the highest rated episode in the series' history.

How does that stack up against the rest of Sunday night's lineup? In the same hour, both CBS' "The Good Wife" and ABC's "Desperate Housewives" drew approximately 9 million viewers each, too, with NBC's "Celebrity Apprentice" clocking in at 5.2 million.

So, yeah, pretty pretty good for cable. And downright phenomenal for zombies.

Наесен... suicide.gif
SoulOfPerdition
Californication - адски емоционален и забавен сериал. smile.gif Уникален Духовни. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.