Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Убийство
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2
Megadeth
Обмисляли ли сте перфектното убийство? Аз от години, но никога риска не е сведен до минимум.
Wolfheart
Кого искаш да трепиш? Учителката по математика или по физика?
Megadeth
По принцип и двете ;р
Wolfheart
Ясно...

Иначе отказвам да отговарям по темата, понеже във форума пишат органи на реда whistle.gif
Wicked Child
Да.


Едит: Махам си обяснението, че видях последния пост...
Ta' Zhal
Смисълът на тази тема ми убягва.
Megadeth
Че незаконно ли е да се пишат такива неща? А всичките криминалета с убийства що не ги забранят, нали ги гледат и там органи на реда?
Crafter
Всъщност темата е изключително интересна.
Въпросът е какво може човек да измисли, предвиждайки всички обстоятелства... Дали можеш да знаеш всичко? Дали не грешиш?

Тъй де, не съм планирал убийство, просто размишлявам по принципни въпроси.
LordZombie
Завеждаш жертвата в тъмна гора, претрепваш го, след тва изкопаваш гроб дълбок минимум 3 метра и посаждаш най-отгоре едно дръвце, кой би се усъмнил rolleyes.gif
Ta' Zhal
Ми няма перфектно убийство, няма такова, което да не може да се разкрие. А и не ми се разсъждава над това, как можем да убием човек с подръчни средства, защото, както казах, темата ме притеснява.
Но фокусиран ултразвук, с добра честота, намиращ се например под леглото на жертвата, докато тя спи, би вкарал много демидж. Не, че не може да се разкрие, но поне е по-трудно.
abydos
Да, но така и не съм стигал до вариант, който да нарека перфектен. Сигурен съм, че мога да се измъкна с убийство, което само по себе си е достатъчен резултат.
Единият начин е да убиеш някой напълно непознат, без абсолютно никакъв мотив. Тогава трябва да се тревожиш само да не би да има някой очевидец и да не оставиш някаква следа от себе си и след това да изхвърлиш всички дрехи и оръжието, което си използвал.
Другият вариант е да си наясно напълно как се процедира при подобни разследвания, да знаеш какво ще търсят и да предвидиш всичките им стъпки и да не оставяш никакви следи, което си е доста трудно.
ludspamer
Винаги ми е харесвала идеята-за да не останат улики от трупа-да го заковеш да дякое дърво(поради липсата на кръст), да го изгориш, разпориш, изгориш вътрешностите, след което закопаеш пепелта от вътрешностите на 3 метра в земята icon_headbang[1].gif
луда`калинка
Твърде много свободно време имате, ми се струва ...
pa®tci
Бай Милен сигурно в момента потрива ръце, слушалката гадна tongue.gif
Aggressive Perfector
Издебвам през нощта в тъмна уличка.
Удар по тила.
Слагам в чувал.
Карам го с пикап в гората.
Вързвам за дърво.
Смазвам черепа.
Кълцам на парчета.
Заравям парчетата на различни места из гората.

Деба, пак съм забравил да си пия лекарствата, пфу!
zelatorr
Винаги ми е било много интересно как по филмите намират престъпника ако е в на съвсем различно място о това на престъплението. Но да предположим
отивате в най-малкото градче в някоя китайска провинция и в 03:00 през ноща прерязвате гърлата на 2ма китайци в тъмна уличка и НЯМА никакви свидетели. След това първия полет за България. Та как подяволите ще разберат тогава кой е убиеца????

blackmetal.gif
Crafter
Хурейшио ще те намери, а д-р Хаус ще те излекува!

... без значение, че нито ти си ги убил, нито си болен.
Megadeth
A варианта човек да се смели във фабрика за месо и да се пусне с другата кайма за продажба в магазините? smile.gif
Crafter
Или да го направиш на колани и обувки във фабриката на баща си? laugh.gif
Wolfheart
Ами направо да го изядеш?????


Айде стига тъпотии
Mario
отравяне с вещества които не оставят следи...ако има такива,би било доста трудно за разкриване rolleyes.gif
Wrath_Child
Вариантите са два:
Да се отървеш майсторски от трупа-няма труп-няма престъпление;човечецът ще го обявят за изчезнал и дотам;
Или да направиш всичко така,че да изглежда като нещастен случай ,естествена смърт или самоубийство.Тук си требе голямо майсторство вече.

Мен не ме кефи мисловната дейност.Ако реша да убивам,искам да имам право да накълцам заслужилото си го същество директно,без някой да ми пречи или преследва след това.И понеже в нашия безумен свят това е невъзможно,съм се примирила,че нема да убивам.
луда`калинка
Не, мили мои, просто го бутнете на улицата да го прегази някой нашенски мутраген с мазния си джип. 100% никой няма да разкрие извършителя. Смее ли!!? brickwall.gif
Mario
измислих го....веществото ще бъде хероин (свръхдоза)-на всичкото отгоре ще изкараш жертвата наркоман
Vaskes
Най-добрият вариант наистина е да направиш така, че трупът да не може да бъде открит. Което е трудно да се направи без да бъдеш забелязан. По-лесен вариант е да се отървеш от оръжието на престъплението, което обикновено е една от главните улики. Но и това не се сещам как може да стане. От Mythbusters на два пъти правиха опити с ледени куршуми и все разбиваха мита.

Между другото, убийството на Георги Марков е доста интересно.
pa®tci
Цитат(Vaskes @ Apr 22 2008, 11:43 PM) *
Най-добрият вариант наистина е да направиш така, че трупът да не може да бъде открит...

... In An Acid Filled Drum I Put You!
After Two Weeks Its' Sludge
You'll Turn To!
Then I'll Take My Plastic Scoop!
And It's Into The Toilet With You!


lodborg
Дали не забравяте угризенията, които всеки един уж перфектен килър би изпитвал след това? Именно това би ви съсипало психически в случаите, в които не ви издаде. Много малко са хората, които хладнокръвно биха могли да убият човек, който не им е сторил нищо. При самозащита и на война е нещо съвсем друго.
Megadeth
Цитат(Wolfheart @ Apr 22 2008, 11:12 PM) *
Ами направо да го изядеш?????


Айде стига тъпотии

Айде бе, кое е тъпото?!
lodborg
Прочетете "Портрета на Дориан Грей".
Braindead
"Амеикански Психар" ще бъде поучителен също. laugh.gif
SepulTeraHead
Цитат(lodborg @ Apr 23 2008, 12:12 AM) *
Дали не забравяте угризенията, които всеки един уж перфектен килър би изпитвал след това? Именно това би ви съсипало психически в случаите, в които не ви издаде. Много малко са хората, които хладнокръвно биха могли да убият човек, който не им е сторил нищо. При самозащита и на война е нещо съвсем друго.

То според някои проучвания и през ВСВ само 30-тина % от войниците са стреляли в посока на врага умишлено...


Цитат(abydos @ Apr 22 2008, 09:40 PM) *
Единият начин е да убиеш някой напълно непознат, без абсолютно никакъв мотив. Тогава трябва да се тревожиш само да не би да има някой очевидец и да не оставиш някаква следа от себе си и след това да изхвърлиш всички дрехи и оръжието, което си използвал.

Е то нали в САЩ имаше един снайперист такъв. Човека си пърпореше с едно камионче и очистваше съвсем случайни хора и то от разстояние. Бая се озори тогава полицията докато го хване си спомням.

Лошото е, че учителката по математика/физика не е случаен човек no.gif
scion_of_storm
Винаги ми е харесвала идеята за някакво елегантно убийство с кама, примерно. Сатърът също е секси laugh.gif

[unreal]Но пък...содомайзд бай уайлд улфс, ениуан? Излизате си на предполагаем излет, там колиш бесиш, каквото правиш, и оставяш трупа нейде по-навътре, където дивите животинки все ще го оползотворят. Ама после лесно могат да хванат нишката на убийството, ако като сте се катерили са ви видяли доста хора. [unreal/]

Но пък зверчетата ще се нахранят поне happy.gif

Трябва ти доста хладнокръвие и донякъде безчувственост, за да извършиш такова нещо и дума дори да не излети от устата ти. Доста малко го притежават това качество, именно затова повечето биват рано или късно разкрити. Но пък поне има някакви доста иновативномислещи убийци, като погледнем назад в историята ;р
zelatorr
Аз пък се кефя на някакви масови кланета или терористични атаки в киото има огромна паника и мниого жертви. Гледах онзи ден едно клипче как се разфасова човек. Беше потресаващо.
Pyjamka
"Престъпление и наказание" е книгата, която доказва, че перфектно убийство няма, именно заради угризенията, които човекът изпитва след това. smile.gif
Иначе, чета си периодично от книгата "Криминалистика for dummies" и се удивявам колко много информация оставяме след себе си, преди всичко биологична, без дори да разбираме. Освен това, една добра следствена система би могла да хване и най-"неуловимия", просто защото ние, хората, живеем в общество, а не един в гората, друг - на полето, а когато се появи някой със сътър, никой да не го е виждал след това.
Неповече от седмица след като извърши зверско двойно убийство, русенецът Шиклов бе задържан. Ето случай отпреди месец някъде. wink.gif
SepulTeraHead
A oния двете момиченца, дето веднъж в живота си се бяха престрашили да отидат на дискотека и ги убиха, с убиеца им какво стана? Да не е неуловима супер нинджа от друга планета? Или син на политик/мутра?

И ето тук стигаме до схемата за перфектното убийство. Ако съм политик/мутра ще ви изколя и изнасиля всички по особено жесток начин по сред бял ден на обществено място и после ще ми дреме на кура за последствията (защото такива няма да има). Баси якото.

Not.
Pyjamka
Уви, българската действителност съществува в другите държави по света само в книгите с научна фантастика. hmm.gif Такива посегателства срещу личността, нейните правата и живота й има само при военни режими и диктатури на терор. Не ми се искаше да се зачеква тази тема, но собствената ни реалност винаги ни застига.
onnellinen
Едва ли, просто ние си го виждаме, ама не виждаме как е другаде. (началото на темата за насилието в училище май подкрепя мисълта ми). (Интересно, че един човек пуска тези теми smile.gif )
Megadeth
Цитат(lodborg @ Apr 23 2008, 12:46 AM) *
Прочетете "Портрета на Дориан Грей".

10 малки негърчета smile.gif by Агата Кристи
Eddie_The_Beast
basic instinct, basic instinct. basic instinct
Megadeth
wtf
Beerzebub
Цитат(Pyjamka @ Apr 23 2008, 05:53 PM) *
Уви, българската действителност съществува в другите държави по света само в книгите с научна фантастика.

Айде дай конкретен пример, бре да му се не види!
Иначе приказките за това че сме последни в целия свят по всичко са ми ясни...
onnellinen
Ти чак сега ли го видя smile.gif
Beerzebub
Явно smile.gif
onnellinen
Имаше някаква отрова, дето като се сложи в супа, и все едно човекът е получил удар.
gadabout
По въпроса за хладнокръвното убийство (по-точно за невъзможността нормален човек да извърши такова) - прочетете разказа "Сърцето издайник" на Едгар Алън По

По въпроса за перфектното убийство - прочетете разказа "Убийство на улица "Морг", пак на Едгар Алън По.

И двете са от сборника "Разговор с мумия"

И двете ще ви докажат невъзможността да извършите такова убийство без последици, освен ако не сте изключително луди и същевременно гениални, а такива хора се срещат само във филмите.
SoulThief
За перфектно убийство не съм мислила, но с познати веднъж дискутирахме кой е най-добрия начин да се отървеш от трупа (това също е важна част от цялата процедура biggrin.gif) Най-много ми допадна идеята да го сготвиш rolleyes.gif Само костите остават проблем.
onnellinen
Ами.. при кремирането изгарят трупа и смилат костите на прах - ако имате къде да ги смелите и да ги пръснете... smile.gif
paradox
Цитат(SoulThief @ May 5 2008, 09:19 PM) *
Най-много ми допадна идеята да го сготвиш rolleyes.gif Само костите остават проблем.

взимаш си едно кученце и проблема е solved whistle.gif
Arq
Мислила съм милион пъти, как бих могла да убия някой, но как да покрия всички улики...и всеки път нещо куца...иначе не бих убила човек...не и по собствено желание...някък испитвам ужас, при мисълта, че някой ще изчезне от лицето на Земята заради мен...
Danny47
Взимам пистолет, маска и ръкавици, застрелвам, който имам да застрелвам и си отивам... само гледам да няма патрулка наоколо, другото не ме притеснява, все пак тва е България и смее ли някой да гъкне! whistle.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.