Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Аз съм чалгар
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Battle Magic
Защо въобще намесвате поезията в спор за музика? То пък е и една музика... и рапа и пауъра, и каквото се сетиш, не може да се сравнява с Дебелянов или с Ботев....
Wicked Child
Защото човекът, който каза, че Дебелянов бил "разреван" и "позьор" (ОМГ, поза в поезията, там не е ли важно да имаш талант, а не дали си вярваш?) е някакъв върл защитник на рапа. Само показвам как се увличаме по американската "улична" псевдо поезия, докато плюем по родните поети.
Mago De Oz
Цитат(Vlad @ May 22 2008, 04:24 PM) *
Умрял е на фронта и е завлякъл още хора с него заради болните си амбиции и комплекси

Ти ХАСАН ли се казваш, лайно предателско!? Заради такива боклуци като теб тази държава загива с всеки ден по-малко... утре и децата си така ще възпиташ... Не уважаваш загиналите за България, не уважаваш поетите на България... какво уважаваш, помияр миризлив?! Само да ядеш и да сереш ли е за теб живота бе?! Ти знаеш ли бе говедо мръсно, че когато генерал Вазов влиза в на преговорите в Ньой, генералите от Антантата стават и командват на останалите "Стани! Влиза ПОБЕДИТЕЛЯ ПРИ ДОЙРАН!" ...ти ли ще даваш определение, кой какъв е бил, бе!!! Ей, идва ми да счупя клавиатурата, като видя такива "българи" като теб да пишат... ти ли ходиш с камуфлажи бе... ти сигурно като видиш трикольора за 2 лева си готов да го оскверниш...камо ли да служиш на тази държава!
Battle Magic
^^ Заеби това... Просто е абсурдно сравнението. Димчо Дебелянов ми е любимият български поет... Просто не издържам да се приказват подобни глупости! Иначе за рапа- и аз не го обичам особено, но не е чак такова зло, каквото го изкарваш. Негрите също си имат проблеми, а това, че са черни, им е най-малкият... Остави ги да си живеят, първо виж нашите страхотни "патриоти", пък после виж негрите. Извинявай, но това за Дебелянов беше обидно. Хубаво, да речем, че въпросните лица не харесват поезията му, няма проблем. Ама вече да развиват теории какъв е бил комплексар и позьор, не е даже мизерно... Това е безбожна лудост... Нищо лично към никой, просто се поувлякох. Едно е сигурно- в тоя форум само патриоти, единствено аз съм родоотстъпник...
abydos
Цитат(Wicked Child @ May 22 2008, 09:43 PM) *
Глупак. В единия случай става дума за наш, български поет, който е признат от много по-образовани хора за брилянтен, а от другата имаш една група негри, които нямат текст без цинизми. Ама се иска да помислиш, за да се сетиш, нали?

Ха-ха, по-елементарен можеш ли да бъдеш? Запознат ли си с термина "двоен стандарт"? Защото лъхаш на такива и ставаш все по-смешен с изказванията си. Все се очудвам когато видя хора, горди с малкото интелект, с който разполагат, че и парадират с него. Досущ като "креационистите".
pa®tci
Що просто не спреш да му отговаряш; да си гори в собственето невежество, пък след няколко годинки опитай пак с фунията smile.gif
gadabout
Мисля, че е крайно време модераторите и/или екипа да вземат някакви мерки. Става повече от очевидно, че двама от потребителите си позоляват твърде, твърде остър език и вече обидиха не един човек, което, смятам, е достатъчно нарушение на правилата.
А изказванията им няма да коментирам, твърде заслепени са от собствената си простотия. Едва ли и бан ще помогне де, "Като утрепаш говедото, ще разбере ли то защо го трепаш?" Казах го преди време, ще го кажа пак: Разликата между интелигентния и тъпанара е, че интелигентния винаги си задава въпроси, за него има две, има и двеста, докато тъпанара е винаги категоричен, той винаги знае.
Смятам, че наистина ми е под нивото да се занимавам с въпросните двама, както впрочем е под нивото и на много други, така че излишно се нервираме.
Battle Magic
^ Само ми кажи- аз първият ли съм или втория mellow.gif
Mago De Oz
^^Айде и Ахмед се обади... кой си ти, че ще казваш кой да е с бан и кой не... кажи бе, умният? Като ти е много виско нивото, що не дойдеш да си поспорим утре някъде, по твой избор? Или както Боби каза, ще има криене, щото както казах и ще повторя, че помияри като ТЕБ и други подобни, само знаят да лаят, ама да си защитят достойнството като мъже, не ги търси! Щом се чуствате толкова обидени, ходете да се шибате, защото сте тъпи педали..на мен ако някой ми говори така, сън няма да спя, ама ще направя така че да се срещнем, а вие само мучите като скопени помияри!
scion_of_storm
Отново прекалявате...
Aggressive Perfector
gadabout
^^^^Нито единия, нито другия. Ти просто вземи се замисли малко, щото ти поне можеш - как и ти изведнъж реши, че съм "патриот" и прочие... Хващаш се и ти за думата. Да не говорим, че "поза" в литерурата няма нищо общо с "позьор", както го разбираме днес. Хвърляш се в елементарни разсъждения, каквито не мисля, че ти приличат.

^^^Много си горд, много си боен! Само дето аз не те обидих нито веднъж. Което ще рече, че ще ме биеш заради... заради какво, всъщност?
Wicked Child
Цитат(abydos @ May 22 2008, 09:06 PM) *
Цитат(Wicked Child @ May 22 2008, 09:43 PM) *
Глупак. В единия случай става дума за наш, български поет, който е признат от много по-образовани хора за брилянтен, а от другата имаш една група негри, които нямат текст без цинизми. Ама се иска да помислиш, за да се сетиш, нали?

Ха-ха, по-елементарен можеш ли да бъдеш? Запознат ли си с термина "двоен стандарт"? Защото лъхаш на такива и ставаш все по-смешен с изказванията си. Все се очудвам когато видя хора, горди с малкото интелект, с който разполагат, че и парадират с него. Досущ като "креационистите".

Ммм, това ти е познато, нали, о, двадесет и четириgодишно нощно гърне? За годините ти е смешно, че пишеш някакви необосновани мнения. Стана тъпо само да се заяждаш с мен и да си мислиш, че така показваш колко си прав. Напиши едно смислено мнение, защити тези велики българи- 50Cent, 2Pac, Азис, Tarkan...
Battle Magic, знам, че мненията са обидни. Цитирах ги да покажа как някои хора се палят да защитават чуждите боклуци, докато поругават наши общопризнати поети.
Ама той Дебелянов пише някакви отживелици, продиктувани от неговата лудост и от комплексите му, нали, далеч по-фешън е да пишем псувни и да ги декламираме на фона на еднообразен бийт.
Знам, че негрите си имат проблеми. И наистина е хубаво да вплитат болни за тях теми в текстовете си. Но едно е да пишеш за проблемите си в мерена реч, да създаваш литература. А съвсем друго е да използваш колкото се може по-вулгарни изрази. И никой от феновете на тази "музика" не си прави труда да преведе буквално това, което слуша, че да види тогава как изглеждат черно на бяло всичките му "п*тки", "х*йове", "шибаняци", "копелета" и "еб*чи на майки".
А Дебелянов е умрял в окоп, опитвайки се да накара хората с него да се махнат от там, защото са били под много неприятен ъгъл спрямо вражеските линии и просто са били разстрелвани един по един.
И какво става накрая- Дебелянов, който създава едни изящи поетически произведения е "ревльо" и "позьор", а 2Pac е един загрижен за обществения ред човек (даже са го осъдили за прекалена загриженост), който пише едни така дълбоки и пъстри текстове, проповядващи мир и всеобща любов. Пропуснах да спомена, че единият е загинал, докато се е сражавал за страната НИ, а другия са го гръмнали като куче в канавка, защото го е мързял черния задник да работи като честен човек, предпочел е да върви по "the gangsta' way"...
Mago De Oz
Абе, Сашо я стига и ти, моля те...тука някави недоносчета ще обиждат хора загинали за България, ще се правят на някакви велики интелигенти и умници, ще скачат на едно момче на 17 години, което ще има смелостта да си казва свободно мнението, после прекалявам...вярваш ли , че в момента ми треперят ръцете яд, че ти лайна никога няма а се осмелят да се срещнем !
Battle Magic
^^^ В случая не говорех за теб, не се обиждай. А за позата в литературата те разбрах, но не съм съгласен... Поста на Влад ме афектира...

едит: Wicked, прав си с последния си пост по въпроса за Дебелянов ... Само дето не abydos каза БЕЗУМИЯТА ... За другите неща- не мога да се съглася....
scion_of_storm
Милене, недей сега в сляпа ярост...
Не казвам, че само ти прекаляваш, виж ми пак коментара. Имам чувството, че в тоя форум спря да се пише какво и да е с поне опит за добър тон и смислена дискусия, в която да не се намесват майки, лели, вагини, и всякакви други понятия от женски род...
abydos

lodborg
Аз имам чувството, че този спор за Дебелянов започна на контра. Не си правете контра с Дебелянов. Така или иначе, в следващите няколко седмици/месеца ще има спорове по всевъзможни теми, просто защото едната група юзъри е казала нещо, а другата група по дифолт трябва да е на контра. Axis and Allies. Дебелянов изтегли късата клечка и му се падна да е първи. Или пРъви.
gadabout
^^ "Трю метъл"
Фреска от Древна Асирия.
Изобразява член на древното общество на трю метълите, постепенно самозаличило се от лицето на Земята. Жалки последователи от това общество се срещат и днес, макар че..."

Mago De Oz
Сашо, майки, лели и роднини не съм споменал нито веднъж, ако някое е лайно, то това е той, а не роднините му ! и не ми приказвай за сляпа ярост, на мен дядовците са участвали във всички войни, че тук някакво мръсно помиярче се осмелява да дава оценки и мнения кой какъв е бил в тези войни !
Венци , няма контра тук...това е лично ! Вече стана лично. А ти не ми показвай кроманьонци, те са по хора и от теб, защото поне са имали някакво достойнство и ти си една лайно с глава, нищо повече !
Battle Magic
Цитат(scion_of_storm @ May 22 2008, 10:28 PM) *
Милене, недей сега в сляпа ярост...
Не казвам, че само ти прекаляваш, виж ми пак коментара. Имам чувството, че в тоя форум спря да се пише какво и да е с поне опит за добър тон и смислена дискусия, в която да не се намесват майки, лели, вагини, и всякакви други понятия от женски род...

А някога писало ли се е? Хайде сега...
Aggressive Perfector
Wicked Child, а за пънка какво ще кажеш? Нима и той не е рожба на улицата? Нима в него има голяма романтика и поетически талант? Ами траша? Ами траш метъла?! Ами хардкора? Искрено те моля да ми отговориш.
Wicked Child
Цитат(scion_of_storm @ May 22 2008, 09:28 PM) *
Милене, недей сега в сляпа ярост...
Не казвам, че само ти прекаляваш, виж ми пак коментара. Имам чувството, че в тоя форум спря да се пише какво и да е с поне опит за добър тон и смислена дискусия, в която да не се намесват майки, лели, вагини, и всякакви други понятия от женски род...

Имаш в предвид мен, I know.
Писна ми някакви всестранноразвити личности да пишат по пет коментара след всеки мой, само и само за да кажат, че им звучи абсурдно, колкото и смислено да е мнението ми. Сега се върни назад и виж колко пъти се повторих защо не обичам рапа и чалгата и защо не смятам, че заслужават внимание от когото и да било. После провери и колко хора ми казаха, че не съм прав, давайки свестни аргументи, с които да оборят моите. Да, определено "ти си на 16", "ти си тъп", "това беше смешно и абсурдно" са много смислени, да, да, а аз съм един малък идиот, който не може да си напише името правилно, даже не може да се подписва, пък съм се намърдал тук, за да изказвам просташките си, селски, тийнейджърски, базирани основно на неинформираност мнения. Това го чух петдесет пъти вече, ама интересно защо никой не ми каза кое е просташкото в мненията ми.
Казвате, че на моменти прекалявам с обидите- ама виждате ли сега, аз го правя с творческа цел, много ясно, че като нарека някого глупак или педал, ще постигна много по-силен ефект и повече хора ще разберат моето философско послание. Ако някой ден се видим, ще напиша някоя рап песен в защита на тезите си и ще ви я изпея, gangstas'.
Знам на колко години съм, няма нужда да ми го напомняте.
^Перфекторе, знам, че са рожби на улицата. Но нито в траша, нито в пънка се псуват като каруцари.
scion_of_storm
Филипе, такова никога не е имало. Дори в темите за политика, които си бяха ебали майката според мен. Е, това си е ебало майката повече о_O

В правото си е всеки да защитава род и чест, но защо да се изкривява това право в псувни и такива директни нападки...на всички говоря. Не като съдник, като наблюдател.

^ нямам предвид Милен или теб. А ВСИЧКИ, които мятат ругатня след ругатня. Включително и аз в дадени моменти, но смятам, че съм малко по-кротък вече.
Battle Magic
^ Като миротворец, по-скоро... Знам, че не си човек без позиция, но в случая заради "великия форумен мир" не я изказваш...
Wicked Child
Цитат(scion_of_storm @ May 22 2008, 09:39 PM) *
Филипе, такова никога не е имало. Дори в темите за политика, които си бяха ебали майката според мен. Е, това си е ебало майката повече о_O

В правото си е всеки да защитава род и чест, но защо да се изкривява това право в псувни и такива директни нападки...на всички говоря. Не като съдник, като наблюдател.

^ нямам предвид Милен или теб. А ВСИЧКИ, които мятат ругатня след ругатня. Включително и аз в дадени моменти, но смятам, че съм малко по-кротък вече.

Добре де, щом си против ругатните в един форум, как въобще може да ги понасяш в музиката?!?!
abydos
Цитат(Mago De Oz @ May 22 2008, 10:31 PM) *
А ти не ми показвай кроманьонци, те са по хора и от теб, защото поне са имали някакво достойнство и ти си една лайно с глава, нищо повече !

То си личи колко си запознат, но така е като съдиш за неандерталците от героичните пауър метъл текстове хаха :д Всъщност са повече като теб (не съм сигурен, не искам да ги обиждам хората, може да са били и по-разумни). Много ми е интересно какво постигаш с тези заплахи или по-точно какво си мислиш, че постигаш (освен че си смешен и жалък да ръсиш заплахи за бой в интернет форум като някой 13 годишен).
Дори да ти угоди някой да се срещнете и да се сбиете, дори да го набиеш, какво доказва това? Нищо, освен че си с по-ниска култура и липса на възпитание. Но то така правят хората, които не могат да се защитят с аргументи или да уважат другите, налитат на бой и си мислят, че ако са по-силни значи и са прави. Продължавай да обиждаш като малоумен циганин-каруцар, само доказваш, че съм прав и ме забавляваш :-).

parcaleste, аз нерви не хабя, искрено се забавлявам :д
scion_of_storm
^^ Нямат много общо, поне за мен, двете неща. То и аз доста често псувам и използвам по-вулгарен език, но го правя на шега и не за да обидя някого другиго.

Филипе, позицията ми е, че всеки, съдещ някой друг за това какво слуша и т.н. е човек с обречена кауза - нито ще му повлияе, нито пък ще докаже нещо пред себе си или пред другите. Толерантността се дава изключително трудно, за жалост.
Aggressive Perfector
Цитат(Wicked Child @ May 22 2008, 10:39 PM) *
Перфекторе, знам, че са рожби на улицата. Но нито в траша, нито в пънка се псуват като каруцари.

Eternal Devastation - Dry Law

"I Wanna get drunk
But I don't Know how
This fuckin' law
I don't give a shit
Can't even think
About lots beers
Don't wanna vote why so much fear?

Every fucking year
Always the same Shit
We got to follow the rules of these
Fake Politicians

Election Way
No drunks today
Spoiled our Life
Fuck off Dry Law

Mayors, Senators, Presidents
Getting drunk just like a punk
Dry Law
For what this shit was made for?
Dry Law
I will drink till I Fall

Election Way
No drunks today
Spoiled our Life
Fuck off Dry Law

Fuck this law fuck the votes
Drink a Thousand beers
Show that you don't give a fuck to rules
Drink your beer 'till vomit on their shoes,

Every fucking year
Always the same Shit
We got to follow the rules of these
Fake Politicians

Election Way
No drunks today
Spoiled our Life
Fuck off Dry Law"
Wicked Child
Цитат(abydos @ May 22 2008, 09:44 PM) *
То си личи колко си запознат, но така е като съдиш за неандерталците от героичните пауър метъл текстове хаха :д Всъщност са повече като теб (не съм сигурен, не искам да ги обиждам хората, може да са били и по-разумни). Много ми е интересно какво постигаш с тези заплахи или по-точно какво си мислиш, че постигаш(освен че си смешен и жалък да ръсиш заплахи за бой в интернет форум като някой 13 годишен).
Дори да ти угоди някой да се срещнете и да се сбиете, дори да го набиеш, какво доказва това? Нищо, освен че си с по-ниска култура и липса на възпитание. Но то така правят хората, които не могат да се защитят с аргументи или да уважат другите, налитат на бой и си мислят, че ако са по-силни значи и са прави. Продължавай да обиждаш като малоумен циганин-каруцар, само доказваш, че съм прав и ме забавляваш :-).

Имаше една поговорка, не я помня, но по смисъл означаваше, че като не става с добро, трябва с лошо.
gadabout
Абе, знайте ли к'о?

Специално за да направя кеф на Магьосникът от Оз - айде верно да се видим, а?!
Нека седнем на по бира и да започнем същите тези теми, каквито започнахме тук (само тр да си припомним откъде точно се почна). И нека тогава да видим дали ще излезем същите, каквито се наричаме един друг, дали ще мислим същото един за друг, дали няма тоя път да се разберем.

Ето това е достойно, според мен.
lodborg
Ще се наложи явно аз да обобщя какво се опитват да кажат двете страни, защото явно сами няма да се справят.

Едната страна съвсем не плюе по всичко, де що има, освен метъла. Плюва се само по рапа и по чалгата. Другата страна си мисли, че тук бива отричана всяка музика, несъдържаща жица в себе си. И двете групи се поувлякоха. Имаше метафора с ядки. Истината е не че първата група яде само фъстъци, а че има алергия към лешниците и орехите. За останалите видове ядки никой нищо не е казал.
InsArtTure
Цитат
Абе, Сашо я стига и ти, моля те...тука някави недоносчета ще обиждат хора загинали за България, ще се правят на някакви велики интелигенти и умници, ще скачат на едно момче на 17 години, което ще има смелостта да си казва свободно мнението, после прекалявам...вярваш ли , че в момента ми треперят ръцете яд, че ти лайна никога няма а се осмелят да се срещнем !

Само така, Милене, поне аз те подкрепям. Не съм сигурен колко има разбиране от другите, но аз съм наясно. Но за едно недей да се паилш толкова. Това дали си бил във война или не не определя морала и достойнството ти.

Аз и в казарма не съм бил, но това не ми пречи да ги имам и да си меря и приказките и отношението и да съм готов да се срещна с всеки един, с когото съм спорил.

А към другите - хубав спор водите, малко циничен, но като цяло смислен. Продължавайте-там се ражда истината.
Aggressive Perfector
Doug Mulray - I'm a Punk

"I don't stand up for cripples on a peak hour bus
I'm a punk (He's a punk)
I never help me mum do the washing up
I'm a punk (He's a punk)

I take drugs and get drunk
I take drugs and get drunk
I take drugs and get drunk
I'm a punk, I bet that you think I'm a cunning stunt
I'm a punk

I sometimes walk around with my shirt tail out
I'm a punk (He's a punk)
I always leave the pub when it's my turn to shout
I'm a punk (He's a punk)

I take drugs and get drunk
I take drugs and get drunk
I take drugs and get drunk
I'm a punk, I bet that you think I'm a cunning stunt
I'm a punk

I always feed me dog with his muzzle on
I'm a punk (He's a punk)
I never help my dad cut the lawn
I'm a punk (He's a punk)

I take drugs and get drunk
I take drugs and get drunk
I take drugs and get drunk
I'm a punk, I bet that you think I'm a cunning stunt
I'm a punk

I read the worst graffiti on the toilet wall
I'm a punk (He's a punk)
I never leave the pictures 'till the lights come on
I'm a punk (He's a punk)

I take drugs and get drunk
I take drugs and get drunk
I take drugs and get drunk
I'm a punk- (What a rude person!)
I take drugs and get drunk
I take drugs and get drunk
I take drugs and get drunk
I'm a punk

Sometimes I get very cranky"
Wicked Child
Цитат(lodborg @ May 22 2008, 09:48 PM) *
Ще се наложи явно аз да обобщя какво се опитват да кажат двете страни, защото явно сами няма да се справят.

Едната страна съвсем не плюе по всичко, де що има, освен метъла. Плюва се само по рапа и по чалгата. Другата страна си мисли, че тук бива отричана всяка музика, несъдържаща жица в себе си. И двете групи се поувлякоха. Имаше метафора с ядки. Истината е не че първата група яде само фъстъци, а че има алергия към лешниците и орехите. За останалите видове ядки никой нищо не е казал.

И техното и хауса, но за тях смятам, че с повечето сме на едно мнение.
Ммм, Перфекторе, тия текстове не могат да стъпят на разложеното кутре на 2Pac:
Look here little nigga
Most of these niggaz be bitches too
but you'll never hear that side of the story
So uhh, we finna do this shit like this

It's like I tell my niggaz, keep your eyes on these bitches
They love to G a nigga young dumb and gettin riches
What the fuck you think a trick is nigga
Nigga done stick and wet his dick
and then get tricked out all his riches by a -- BITCH!
I'm here to school you to the rules of the game, it'll cost ya
Think you alla that just cause she let a nigga toss her
It's like a motherfuckin priveledge
So don't give up your conversation, give that bitch your 7 digits
When she call ya, ask that tramp whassup
And if she hesitate, nigga hang up, worrrd up
And let that bitch meditate to the dial tone
And call me when you're ready to bone, and it's on
A motherfucking mack tonight
Stay that stay strapped cause my raps is tight
You fuckin punks, I hate you snitches
Went against the grain and the game to be fake ass bitches

(God, damn! You can't just hit them niggaz with that game
and expect them to accept it; girl your heard me it gets skanless.
But we gonna kick this shit like this here)

[Chorus: 2Pac]

I can't stand fake ass bitches
Lyin ass niggaz and you punk ass snitches
[repeat 2X]

Time to show these bustas who's boss
Run up on a real motherfucker and get tossed
The game is deep, and thicker than a motherfuckin jimmy
Broke hoes runnin round yellin "Gimme!"
I can't stand it, hoes talkin bout they got a man
Shit all I wanted her to do is suck my DICK
So how about hittin a motherfucker on my pager
Busy now bitch but you can give me the pussy later
Fly how I fade her, played her like a game of Sega
Fuckin with the player that done made her, huh
And I ain't sleepin caught you creepin for my money
Got the dick and now you get the pistol honey (bitch)
So get the bozack, knockin hoes back, keep my dough stacked
So where the motherfuckin hoes at?
Punk niggaz can't fade the mack, livin fat
Gettin paid to rap, it's like that, you motherfuckin bitches

Yeah, yeah that's my motto
She educated a whole bunch of you old raggedy-ass niggaz
So y'all take that shit back to y'all camp and uhh
you sleep on that there, it's like

[Chorus 2X]

Oh you too nigga, don't think we ain't talkin bout your punk ass
You old fake ass nigga
Standin there wearin all them Pendletons and khakis and all that
You soft as a motherfuckin grape
Ain't this a motherfuckin bitch
I can see right through your flower ass
Some of these niggaz is bitches too, man I tell ya
It's gonna be harder and harder to be a Thug in ninety-fo'
but we gonna do this shit
Y'all take this shit and you play this shit for every single
fake ass bitch out there
And there's plenty of em
You probably got one sittin next to you right now
Bobbin his fake ass head to this, dope ass shit that he listenin
scion_of_storm
Харесвам Тиесто smile.gif

Бтв, досега по Евровизия имаше 75 годишен рапиращ дядо с още пичове - "Romance" май се казваше. Една от най-добрите песни, защото беше изпъстрена с различни похвати, не само рап или скучният, преескпониран поп.

Това малко офтопик, ама то май няма много онтопик като цяло... :Р
Mago De Oz
Цитат(gadabout @ May 22 2008, 10:48 PM) *
Абе, знайте ли к'о?

Специално за да направя кеф на Магьосникът от Оз - айде верно да се видим, а?!
Нека седнем на по бира и да започнем същите тези теми, каквито започнахме тук (само тр да си припомним откъде точно се почна). И нека тогава да видим дали ще излезем същите, каквито се наричаме един друг, дали ще мислим същото един за друг, дали няма тоя път да се разберем.

Ето това е достойно, според мен.

Аз съм готов, само кажи къде и кога !
pa®tci
Цитат(gadabout @ May 22 2008, 10:48 PM) *
... само тр да си припомним откъде точно се почна...

От Мадона кАде свири Пантера (и Ротинг Стоунс) guitar.gif metal.gif
abydos
Че какво му е на текста? На мен ми прилича на рап версията на Manowar - пее за позьори, доносници и предатели, подмазвачи и т.н.
Wicked Child
^
Manowar не го правят по такъв гнусен начин. Ако ми беше прочел по-горното мнение, щеше да видиш, че не критикувам лирическите теми на рапърите, а начина, по който ги поставят.
InsArtTure
^ Офф, верно вземи млъкни. dry.gif
abydos
Гнусен за теб, не виждам никакъв проблем с начина му на изразяване, нито е гнусен нито нищо, ти в тези няколко теми каза много по-гнусни неща и псува доста по-вулгарно.
За тях (и не само) текстовете на Manowar са толкова брутално смешни, че дори им се подиграват. Това нищо не доказва, освен че различните хора харесват различни неща и това, че ти харесваш нещо не го прави по-добро от друго.
gadabout
Хора, айде верно, казвайте кои искате, та като се види, че има желаещи, ще организираме една среща.

@ Маго, само да не дойдеш с десет кила желязо в себе си! Ако след като поговорим все още мислиш същото за мен - имаш пълното право да ме направиш на пастет, само че ми е друга идеята.
Battle Magic
^^ А ти пък да спря да му бъркаш в мозъка... За какво го нервиш, като знаеш какво ще каже... Каза го поне 2463435757 пъти. Вече даже и забавно не е... изтърка се...
telia
Mago, извинявай, ама ми става малко болно, като те чета напоследък. Той е толкова по-малък от теб Wicked Child... Не ти казвам как да се държиш, ама ще си позволя да кажа, че ти трябва да си този, който с отстъпчивост и порицание, не с грубост, да посмекчи тона. Дразниш се, ама така яко се дразниш... т.е. палиш се, без да знаеш как да го накараш да чуе онова, което е под грубите думи. Като те чета и се сещам за някои колеги. Келеметата не трябва да ги галим и да им се молим, ама трябва упорито и хитро да водим превенция и целта да е оная, в която сме убедени и която бихме пропагандирали за децата си. Надявам се да ме разбра. Останалото е пара. И издиша. Цялата тема можеше да е градивна.
abydos
Цитат(Battle Magic @ May 22 2008, 11:18 PM) *
^^ А ти пък да спря да му бъркаш в мозъка... За какво го нервиш, като знаеш какво ще каже... Каза го поне 2463435757 пъти. Вече даже и забавно не е... изтърка се...

Не, не знам какво ще каже, точно затова ми е интересно, чудя се какво още ще измисли и извърти, за да нагласи нещата. До вчера беше едва ли не всичката друга музика, после всичкото електронно, днес е техно и хаус само, някви гнусни негри били тъпи гангстери, сега не ги критикувал тях или лириката им, само начина им на изразяване...
Те и псувните и заплахите се изтъркаха, но никой не прави нищо по въпроса.
Aggressive Perfector
Цитат(abydos @ May 22 2008, 11:13 PM) *
За тях (и не само) текстовете на Manowar са толкова брутално смешни, че дори им се подиграват.


"...Stand and fight
Live by your heart
Always one more try
I'm not afraid to die
Stand and fight
say what you feel
Born with a heart of steel..."


Вече е официално: можеш да си го завреш отзад!
abydos
Така става като не мислиш преди да пишеш. Аз нямам нищо против текстовете на Manowar(даже са сред групите, които слушам най-много), имат си много хубави, имат такива, които не взимам на сериозно.
Мога разбира се, но не мисля, че ще го направя. Ти ако искаш пробвай.

http://en.wikipedia.org/wiki/Quote_mining
Battle Magic
She Is Waiting To Kiss My Hand
But She Will Wait For My Command
My Chains And Collar Brought Her To Her Knees
She Now Is Free To Please
Woman Be My Slave
That's Your Reason To Live
Woman Be My Slave
The Greatest Gift I Can Give
Woman Be My Slave
Before Her Surrender She Had No Life
Now She's A Slave Not A Wife
Her Only Sorrow Is For Women Who Live With Lies
She's Taken Off Her Disguise
Woman Be My Slave
Chained Unto My Bed
Woman Be My Slave
Begging To Be Fed
Your Body Belongs To Me
Woman Come Here
Remove Your Garments
Kneel Before Me
Please Me
Woman Be My Slave
Chained Unto My Bed
Woman Be My Slave
Begging To Be Fed
I Want You Now
Woman Be My Slave


песничаката е яка, забавно е... Но тоя текст не най-великото произведение на изкуството, нали?
Wicked Child
Цитат(abydos @ May 22 2008, 10:22 PM) *
Цитат(Battle Magic @ May 22 2008, 11:18 PM) *
^^ А ти пък да спря да му бъркаш в мозъка... За какво го нервиш, като знаеш какво ще каже... Каза го поне 2463435757 пъти. Вече даже и забавно не е... изтърка се...

Не, не знам какво ще каже, точно затова ми е интересно, чудя се какво още ще измисли и извърти, за да нагласи нещата. До вчера беше едва ли не всичката друга музика, после всичкото електронно, днес е техно и хаус само, някви гнусни негри били тъпи гангстери, сега не ги критикувал тях или лириката им, само начина им на изразяване...
Те и псувните и заплахите се изтъркаха, но никой не прави нищо по въпроса.

Писна ми да ми слагаш думи в устата.
Цитат
Не разбирам как въобще може да слагате метъл/хард рок и чалга, сръбско, техно и рап под общ знаменател.

С това мнение ви станах яко антипатичен, нали?
Негрите гангстери са ми противни, да. Може да са големи фенове на мира, ама имаш ли идея колко деца загиват в техните престрелки. А тия, които само се правят на гангстери са още по-зле. Ама то сигурно е полезно за нас, младите, които само търсим обекти на подражание. Утре си купувам пистолет и отивам да застрелям някой даскал.
С това за електронната музика се изхвърлих наистина. Не съм слушал толкова много и не съм запознат с всички подстилове. Признавам, че бях прав само отчасти.
^ Не е някакво произведение на изкуството, да. Ама няма и "ще и лижа п*тката", "ще и го завра отзад", "ще и дам да го смуче", "кучко, ела" и тем подобни. Просто преведи един подобен текст на български и виж как изглежда написано. Много е трудно да възприемеш чуждите цинизми като такива, докато не си ги преведеш дума по дума.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.