Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Behemoth
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
scion_of_storm
Доста добра група според мен, даже една от любимите ми. Смесица от блек и дет, като по-старите им неща са с по-изяван блек характер, докато тези от по-скорошните им албуми - Zos Kia Cultus и Demigod представят повече брутализъм, абе въобще клонят към дет-а (поправете ме ако преценката ми не е правилна wink.gif). Та, вие какво мислите за групата?
Satanic_Slut
Satanica е най-стойностния албум за мен!
Warrior Of Ice
+1. А групата е изключително добра, самобитна.
Blashyrkh
Една от най-любимите ми блек групи. bowdown.gif

1993 - From the Pagan Vaslands - просто без коментар. Велик е!!!

Sventevith също ме кефи страхотно много, както и Grom.

В дет варианта си, също много ми харесват, най-много може би Thelema 6, последният също е доста силен. Прави впечатление, че като си сменят коренно стила, пак си остават уважавана и добра група.
Wolfheart
Страхотна група.
Доста оригинално и неповлияно звучене. Създават неповторима атмносфера. Всичките им албуми кефят.
scion_of_storm
E на мен всичките им албуми ми харесват,но все пак фаворити са ми Thelema 6,Zos Kia Cultus и последният-Demigod.И наистина,както каза Blashyrkh като че ли преминаването им на места от блек към дет въобще не влияе на качеството на творчеството има.Абе въобще: metal.gif metal.gif metal.gif
winterstorms
Тези пичове с доста труд се превърнаха в една от най-големите групи в стила си. "The Apostasy" ще е сред великите албуми за тази година!
Rolf
Май ще идват в София по покана на Most of Evil! metal.gif suicide.gif
sLayEr
da...6te idvat band.gif
sepulturatr
Като цяло обожавам полски групи ,но точно бехемот whistle.gif

Слушал съм ги много де добри са все пак metal.gif
Mort
Новия албум е доста смазващ... Нови елементи са вмъкнали на моменти, дори разни хорове и женски гласове се чуват. Вписват се по страхотен начин в бруталната музика!
Mangalf
бехемот мажат.

SLAVES SHALL SERVE!!!
enemy
Бехемот са просто дъ бест ... няма други такива.Аз лично се кефя на всички етапи от развитието им от - до просто, ама "satanica" и "demigod" си остават номер 1 ... просто уникални албуми са за мен metal.gif
Свар
Цитат(scion_of_storm @ Apr 9 2006, 08:56 PM) *
Смесица от блек и дет

Blackened death.

The Return Of The Northern Moon ,...From the Pagan Vastlands и Grom унищожават.

Behemoth - Dragon's Liar (Cosmic Flames and Four Barbaric Seasons) ми е любимата песен. Когато решиха да станат дет ,трябваше да прекратят Бехемот и да почнат с друго име.

С удоволствие бих отишъл на концерта ,ако имам възможност (вероятно ще имам).

Edit : Pagan pride forever,
Born to die in honour, not to serve on knees!

.....
ShannonLarkin
пууууууу метълиииииииииииииииии!! измретеее!! гадни миризливи прошляци!! измийте си косите бе!! blackmetal.gif laugh.gif
Warrior Of Ice
Поляците са сила! Днес Vader изкъртиха всичко в Black Box. Behemoth ще се гледат със сигурност. metal.gif
Mort
Eто го и видеото на Prometherion!
lodborg
Д'еба колко е яко! icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif
scion_of_storm
Добре е станало, бичкия до дупка tongue.gif
Warrior Of Ice
Зверски клип! icon_headbang[1].gif Перфектно се връзва с песента...
beyondtheblack
Бехемот са най-яките имиджари в метъла. Перфектно съответствие звук/визия - без да са бутафорни.
Hellbound
Много добра група bowdown.gif icon_headbang[1].gif Особено много ме кефят последните им два албума.
Slaves shall serve bowdown.gif
beyondtheblack
За мен Demigod е по-добрият от последните...
Иначе Pandemonic Incantation bowdown.gif
Rolf
Kvlt! metal.gif Приятно ми напомня на Decade Of Therion.
Blashyrkh
Цитат(Mort @ Oct 28 2007, 01:38 PM) *
Eто го и видеото на Prometherion!

Бехемот са си Бехемот
icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif
Danny47
От няколко дни не мога да спра да слушам The Apostasy. Баси добрият албум! icon_headbang[1].gif
Mort
Аз какво разправям...
Exhumator
Е, не е лош, но в сравнение с по-старите за мен лично издиша...
Warrior Of Ice
Е, чак да издиша... Най-малкото като продукция и техника не изпълнението ги превъзхожда много. Иначе на мен любими ми остават "Satanica" и "Thelema 6", трудно ми е да си представя как биха ги надминали.
Gelu
Абе як е The Apostacy, нема спориме ся. И се пак любимата ми тяхна песен-Slaves Shall Serve bowdown.gif
Airin Of Ancelot
"The Apostasy" за мен е един от албумите на годината. Не бих го нарекла най-добрият на Behemoth, но пак си е изключително солиден запис, няма слабо в него. Групата става все по-технична и тежка, което само е в плюс за музиката им. Колкото до старите творби... "Satanica" е фаворит, определено!
RazorJack
абе хваща слуха тва The Apostacy, демек е добро ама не мога да кажа колко добро щото тея блекарии не са точно мой тип и не бих седнал да ги слушам сериозно smile.gif бтв има елементи в песните дето неприятно много ми мязат на cradle of filth незнам защо smile.gif
Hellbound
Цитат(Danny47 @ Nov 30 2007, 01:17 PM) *
От няколко дни не мога да спра да слушам The Apostasy. Баси добрият албум! icon_headbang[1].gif

+1
Exhumator
Цитат(RazorJack @ Dec 2 2007, 12:24 PM) *
абе хваща слуха тва The Apostacy, демек е добро ама не мога да кажа колко добро щото тея блекарии не са точно мой тип и не бих седнал да ги слушам сериозно smile.gif бтв има елементи в песните дето неприятно много ми мязат на cradle of filth незнам защо smile.gif

Е ебати блекарията е Апостазито нямам думи... brickwall.gif
Finntroll
Прав си smile.gif Когато те свириха блек метал, аз бях все още в техникума wink.gif
Vodka_AhelOI
Mnogo dobra grupa .. poveche me kefqt DEATH albumite nai-veche DEMIGOD i noviq-THE APOSTASY mi tfa e
winterstorms
Цитат(RazorJack @ Dec 2 2007, 12:24 PM) *
бтв има елементи в песните дето неприятно много ми мязат на cradle of filth незнам защо smile.gif

В ред ли си... huh.gif
RazorJack
Цитат(Exhumator @ Dec 2 2007, 07:49 PM) *

ей ама като почнете да ми знаете така ...

ами кво е бе умнико?
поп-фолк с елементи на готик? smile.gif или някъф друг журналистически измислен подстил с елементи на нещо друго? баш блек си е за мен cool.gif
lodborg
Дет. С поп фолк елементи. biggrin.gif
Finntroll
Цитат(RazorJack @ Dec 4 2007, 07:56 PM) *

ами кво е бе умнико?
поп-фолк с елементи на готик? smile.gif или някъф друг журналистически измислен подстил с елементи на нещо друго? баш блек си е за мен cool.gif

Чист дет метал си е ама ...
Exhumator
Цитат(RazorJack @ Dec 4 2007, 05:56 PM) *

ами кво е бе умнико?

Кво да ти кажа, тъпако, почни и ти да знаеш, не ти преча аз...
beyondtheblack
Цитат(Exhumator @ Dec 1 2007, 12:27 AM) *
Е, не е лош, но в сравнение с по-старите за мен лично издиша...

Да, за жалост - предишният e къде-къде...
Alti
Въобще не ми харесват.Никакъв блек не ми харесва.
beyondtheblack
Те отдавна не са блек, нали го обсъждахме вече.
scion_of_storm
То пък него дет още по-малко го кефи biggrin.gif
Exhumator
Будала! no.gif
lodborg
Тук можете да видите трейлъра към видеоклипа на "At the Left Hand of God". icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif Изгледах го, сега отивам да се избърша.

Едит: Ебати лудницата!!!
Ta' Zhal
Трейлърът е страшен, много ми хареса. А Бехемот, въпреки че не съм им фен, имат хубави неща, в някои мои настроения ги слушам. Любим засега ми е Demigod. Само някой ако може, да ме светне, какви са тея тесктове, има ли някакъв смисъл в тях, или са просто рандом имена от писанията на Кроули/ Древен Египет?
wqwrrr
icon_headbang[1].gif
Нямам търпение да излезе! По всичко личи, че ни чака най-якия клип в блек и дет метъла или ако не това, със сигурност нещо епохално!
Vlad
Мен ми изглежда като поредната блек метъл простотия некви горящи кръстове зловещи хора suicide.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.