Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Войната на пътя
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Beerzebub
http://analysis.actualno.com/news_160774.html

Цитат
Всеки шофьор у нас знае добре - служителите на КАТ са там, където могат да глобяват масово, но не и там, където биха улеснили трафика и биха повишили безопасността на движението
pa®tci
^ Това между другото и на мен ми е направило страхотно впечатление. Могат да се скрият след някой светофар, около който особено в едната посока е силно благодатен за нарушения (визирам специално този пред централният вход на Централни гробища), за да изкарат кинти (и евентуално да са първите, дето ще се обадят ако стане сакатлък (а там стават, колкото и парадоксално да звучи)), обаче да застанат така, че да се вижда патрулката и шофьорите да си имат едно на ум, да се цивилизоват един вид - нъцки. После защо стават толкова катастрофи т.н. Ами като "служителите на реда" реално не са си на мястото, как да стане? dry.gif
pa®tci
Цитат
Автобус прегази жена в центъра на София
При друго произшествие жена, на около 60 години, бе ударена от лека кола "Фиат Пунто" недалеч от сградата на Народното събрание и е в болница
05.06.2008


Млада жена беше прегазена от автобус на градския транспорт от линия 79 на кръстовището на бул. "Дондуков" и бул. "Васил Левски".
Инцидентът е станал при завиване на автобуса от бул. "Дондуков" по бул. "Васил Левски" в посока Сточна гара.
Самоличността на убитата все още не е установена, тя е на видима възраст около 20-23 години.
Първите предположения бяха, че и жената, и автобусът са тръгнали на зелен светофар. Може би жената се е подхлъзнала и е паднала под колелата.
Пътници свидетелстваха, че по целия маршрут шофьорът на автобуса, който след инцидента беше в стрес, е карал внимателно и не е превишавал допустимата скорост, а при завоя към "Васил Левски" се е движел съвсем бавно.

След друг инцидент пред сградата на бившето китайско посолство на бул. "Цар Освободител" възрастна жена на видима възраст около 60 години е приета в "Пирогов".
Жената е била ударена от син "Фиат Пунто" на жълтите павета. По думите на шофьора Стефан Михалев тя е изскочила изневиделица пред автомобила. След удара е била в съзнание. Шофьорът твърди, че не е карал с превишена скорост, а причината за инцидента е неправилно пресичане на пешеходката.

Петима души са загинали при катастрофи през изминалото денонощие в страната. Станали са 28 тежки пътнотранспортни произшествия, при които са били ранени 35 души.

Писна ми братче sad.gif
gadabout
Ония дни си седя в едно заведение и зад мен сяда една мощна група от охранени добици на по 22-27години, с ланците, телефоните, дрешките и грамогласните простотии в уста. Та един от тези Ентелектуални левенти си седи и гордо заявява:"Вчера, бате, кат' ме фанАха куките на Цариградското, ама аз пиян на кирка, раи'ш ли... Ама добре, че бяха нек'ви пичОве, та ме пуснАха, а па аз кирка, бате, кирка..."
No comment.
pa®tci
Eдна кирка да му ковна освен в главата на тоя мухльо и на всичките мъ там, прилежащи на "акъла" censored2.gif
Ludnichar
Една му е малко!

А за това с автобуса нямам думи... Не знам кой е бил виновен в случая, обаче шофьорите на градския транспорт карат така, че мене вече ме е страх да задминавам автобус! Вчера ден на цариградско примерно един тръгва да влиза в моята лента баш докъто го задминавам без хич да му дреме че има кола! Нали е голям! Нямаше и къде да избягам и набих спирачки, добре че колата зад мен беше достатъчно далеч и успя да спре иначе не знам...
И тва е всеки път... И маршрутки, и таксиджиите - и те същата работа! То не стига, че в София има в пъти повече коли, отколкото могат да се движат, ами и на никой не му дреме как кара!
Beerzebub
Ако не бъркам светофара, на който 79 завива от Дондуков по Левски, пуска едно временно завиващите вдясно (демек рейса) и пешеходците. Вторите по закон са с предимство. Не знам какво точно е станало, обаче аз лично бих го определил като нещастен случай. Но пред правосъдието шофьорът е виновен.
usmif
^ Не бъркаш.

А шофьорът, по моите сведения, се е огледал внимателно. Момичето е бързало за работа и е изкочило изведнъж. Явно е мислила, че ще успее да мине, знам ли ... нещастен случай е най-правилно. Супер нелепо ...
prayer4eto
В някой от вестниците днес пишеше даже за лек автомобил, който е блъснал момичето под рейса ... unsure.gif
usmif
^ Ами, май се е подхлъзнала, като е бързала ... Била е колежка на съквартирантката ми sad.gif Точно си е била взела изпитите и се е дипломирала - адвокат sad.gif

В такива моменти се замисляш какво е важно в тоя живот ...
Beerzebub
Трагедия! Нека почива в мир момичето.

Съдейки по снимката, която видях по сайтовете, момичето трябва да е пресичало Левски в посока моста Чавдар. И не виждам какъв автомобил би могъл да я блъсне, при положение че в този момент е зелено за минаващите направо и надясно по Дондуков. Стреснала се е от рейса и се е паднала... нещо такова ми се вижда най-вероятно.
Оня ден един дядо падна точно пред колата, докато се прибирах от Люлин. Обърна се, видя Шкодата и въпреки че почти беше пресякъл лентата по която се движех, се опита да се върне назад, при което падна странично. Не че имаше шанс да го ударя, спрях без да свирят гуми. Лошото беше че въпреки това си чукна главата в бордюра. За щастие му нямаше нищо, но само от едната паника можеше да си разбие главата...
gadabout
Чух за това по новините. Ненормални хора...
Наистина е трагедия, но въпреки това никой не може да отрече, че сами са си виновни...
Aglarana
Дими и семейството му винаги са ми били много симпатични! От разни изяви в Сблъсък, Комици и т.н. предавания правеха впечатление за страхотна двойка sad.gif
Жалко, че едно толкова силно и незабравимо усещане може да те погуби...
scion_of_storm
250 км/час, заслужава си го, колкото и грубо да прозвучи.

Нека почива в мир, естествено, и лека да е пръстта.
Aglarana
^ Наистина е грубо и не мисля, че някой оправдава това, че е карал с 250 км/ч. Тъжно е...
scion_of_storm
Просил си го е, просто, както и да го погледнем.

А Сленг имат хубави песни, спомням си като бях малък... smile.gif
pa®tci
Цитат(scion_of_storm @ Jul 2 2008, 11:09 PM) *
... спомням си като бях малък... smile.gif

Oh teh maturness rolleyes.gif
Beerzebub
http://www.dnes.bg/article.php?id=55392

excl.gif excl.gif no.gif censored2.gif
Blashyrkh
много зле..... no.gif Вчера карах по магистралата и на няколко пъти натисках спирачки заради тъпи копелета, които не гледат как се включват. Един софийски педерас ми мига, звъня и кво ли не в желанието си да ме изпревари от дясно на едно кръгово до Стара Загора.... А бе ебало си е мамата.
ViolentBeauty
^^ Ужасно, просълзих се! Само като си помисля, че преди няма и седмица минахме по този път!
Трябва ли всеки път като съм пътувала по тези пътища към Варна или Бургас лятото, да се чувствам късметлийка, че съм стигнала жива?!?!?!
Beerzebub
http://www.dnes.bg/article.php?id=55440

Затвор? Хайде де...
gadabout
И двамата от Сблъсък са ебати лекенцата.
pa®tci
Кампании-лампании, путки-майни... те ви са *smirk*



А има и по-големи олигофрени:


Цитат
Спор на пътя приключи в ПироговBgNewsroom - 08 Август 17:16В Пирогов е приет С.К. на 27 години, прострелян в лявата подбедрица, съобщават от болницата.Докаран е от жк."Дружба" без опасност за живота. Мъжът е бил прострелян със стоп-патрон в левия крак от вбесен шофьор след спор кой кого засякъл. Простреляният е закаран в института за спешна медицинска помощ без опасност за живота, но най-вероятно кракът му ще бъде опериран.Мъжът, който го е прострелял, е изчакал органите на реда и е дал показания, съобщава БГНЕС.
Mago De Oz
Цитат(ViolentBeauty @ Aug 8 2008, 03:06 PM) *
^^ Ужасно, просълзих се! Само като си помисля, че преди няма и седмица минахме по този път!
Трябва ли всеки път като съм пътувала по тези пътища към Варна или Бургас лятото, да се чувствам късметлийка, че съм стигнала жива?!?!?!

ДА, за съжаление... за всеки е така... мамка му да еба!!! И за сведение на всички, има друг път да Бургас, малко се заобикаля, но е 1000 пъти по-спокоен и безопасен, минава се през Харманли, Тополовград, Елхово... аз ползвам само него и мога да кажа, че е хубав и нормален път, но ги няма идиотите от главният през Петолъчката.

Пред 2 дена се връщах от Плевен и колко зверски се завъртя една кола зад мен на магистралата, от единят край до мантинелата и обратно... просто ужас...
pa®tci
Добре, обяснете ми колко малоумен трябва да си:

Цитат
Фолксваген блъсна линейка в центъра на София
http://media.abv.bg/img.phtml?id=275283
21.08.2008

Фолксваген блъсна линейка на кръстовището на бул. "Васил Левски" и ул. "Гурко". Колата на "Бърза помощ" е превозвала жена с инсулт.
Движението на мястото на инцидента веднага е било спряно за два часа, което предизвиква огромни задръствания.
Автомобилът се е движел по "Гурко" и на кръстовището пред Спортната палата е ударил идващата по бул. "Васил Левски" линейка, съобщиха полицаи.
В резултат на удара линейката се е преобърнала няколко пъти и е била и допълнително ударена от бял форд.
Минути след инцидента на мястото са пристигнали полицаи и служители на "Бърза помощ", които са извадили болната от линейката.
Виновник за катастрофата е водачът на фолксвагена. Той не е дал предимство на линейката, която е била в специален режим на движение - с пусната сирена и светлини.
В София е всекидневие самонадеяни шофьори на мощни коли да не дават предимство на автомобилите със специален режим - линейки, пожарни, полицейски.

На такива според мен трябва да им се отнема книжката, да се взема солидна глоба и от година до три в пандиза censored2.gif
Beerzebub
Жената, която изпадна от линейката на "Гурко", почина


http://www.dnes.bg/article.php?id=56190
pa®tci
Цитат
Променят маршрута на трамвай №9 до септември 2011 г.

Заради строеж на нова метростанция до септември 2011 г. се забранява движението по бул. "Мария Луиза" между надлез "Надежда" и ул. "Опълченска" в посока центъра
10.12.2008
От 12 декември 2008 до 1 септември 2011 г. се изменя маршрутът на трамвайна линия №9, съобщиха от Столичната община. За същия период се забранява движението на превозни средства по южното платно на бул. "Мария Луиза" в посока центъра в участъка между надлез "Надежда" и ул. "Опълченска".
Причината за въвеждането на забраната е строителството на метростанция 5-II от втория диаметър на метрото на бул. "Мария Луиза" в участъка между трамвайното обръщало на надлез "Надежда" и ул. "Опълченска".
От 12 декември 2008 до 1 септември 2011 г. трамваите по линия №9 ще се движат по маршрут от бул. "Мария Луиза" през подлез "Надежда" до старото трамвайно обръщало "Надежда".


Това ше е ебати сечта! В тоя участък си е ебало майката от задръстване сега, представям си като затворят едното платно ЗА ДВЕ ГОДИНИ каква свинщина ще настане
_TNT_
ДВЕ ГОДИНИ. Ненормални ли са? suicide.gif
Това, естествено, е пожелателно толкова, не искам да си помисля реално колко време...
Blashyrkh
suicide.gif

Ебаси тва метро...
Void KD
кФа ФоЙнаАа По пАтИщЪтЪ уЕ БрАтОчКи?!?!?! НеМа ТакОаА НеШо Уе! ДоВеЧеРа Ке сЕ НаПиЕм КаТ сФиНйЪъЪ И Ке Се кАчИм У ГоЛфУ(3-ка МноГу ЯсНУ) И кЕ КаРаМе По пАтИшАтА ПиЯн КаТ сФиНя.

Мисля, че написах достатъчно и повечето от вас могат да разберат за какво говоря whistle.gif
sgoh
Предостатъчно беше даже suicide.gif
pa®tci
Ако се потвърди сме Happy, да happy.gif
Ако не се - (пореден) кур за правораздавателната ни система.
Мега-наглостта на защищаващите адвокати от сутринта ми лази по нервите.



Цитат
... Продължавам да съм много дълбоко убеден, че ефективното изтърпяване на наложеното наказание няма да изиграе онази превантивно възпираща и възпитателна роля върху членовете на обществото, поне в онзи смисъл, в който законодателят е заложил тази генерална превенция в текста на закона...


Ми дай никой да не влиза в затвора бе, бурсук. Ега се скашкаш. Отрепка.
ludspamer
Щял да обжалва, моля ви се. Не се ли вижда как се излага, 2,5 години са му малко а той ше ги обжалва!
Ludnichar
След като в малоумното ни правосъдие, има хора, дето да се занимават с обжалванията му, ще обжалва и още как...
Дреме му на него на **** че се излага, важното е да отърве пандиза!
Clayman
бе тоя руски пияница да влиза така му се пада че прекъсна 1 живот и съсипа цяло семейство
Ludnichar
2 семейства!
J'eor
Абе не виждам защо от историята със Стависки се прави такъв голям бум (най-вероятно 'щото е известна личност, де), ако беше някой "обикновен" човек или недай си Боже обикновен човек с много пари, отдавна да се е отървал ей така, без нищо.
Ама законодателство, какво да се прави.
Ta' Zhal
................

Въпрос:
Колко от вас са запознати с това, как се измъкна Живка Илиева? Въобще колко от вас знаят, коя е тя, без да се ровнат в Гугъл? И колко такива престъпления остават безнаказани. Ако Максим не беше публична личност, щяхте да сте забравили за случая отдавна. Не го оправдавам, виновен е и трябва да бъде наказан, обаче това лаене, дето го удряте по него, е тъпо. И дразни. Цял свят уреден, само Максим - проблемът.
gadabout
^Подкрепям с вси крайници. Да го осъждат, всекиму каквото заслужава. Но тоя шум и това тъпо "лаене", както Та'Цзал каза, е наистина страшно грозно.
Mago De Oz
Тази овца не беше ли същата, която уби едно момче в Перник, като прескочи мантинелата и се вряза челно в другата кола? Аз лично не знам колко я осъдиха...
Ta' Zhal
Опа, извинявай, грешен източник. Тук друг ми вика, че е осъдена, а бях чел, че е на свобода. axesmiley.png
Warrior Of Ice
Как бе, 14 години й дадоха. Съвсем правилно, всъщност.
Ta' Zhal
Ами това го пише на едни места, на други пише това: http://dnes.dir.bg/2007/07/03/news1847441.html

А това за затвора е от 20ти юни, значи това е по-актуалното.
Clayman
Цитат(J'eor @ Jan 7 2009, 08:11 PM) *
Абе не виждам защо от историята със Стависки се прави такъв голям бум (най-вероятно 'щото е известна личност, де), ако беше някой "обикновен" човек или недай си Боже обикновен човек с много пари, отдавна да се е отървал ей така, без нищо.
Ама законодателство, какво да се прави.

Еми Максим Ставийски беше рекламно лице на кампанията "Не карай пил" друго няма да кажа.
pa®tci
Цитат
Висока скорост уби четирима младежи край Пещера
Загинали са 33-годишният шофьорът и трима младежи на 16, 17 и 18 години
06.02.2009


Четирима младежи са загинали при катастрофа с джип на пътя Исперихово-Ново село, община Пещера, съобщиха от Националния медицински координационен център.
Инцидентът е станал около 5 ч. сутринта и най-вероятно е предизвикан от движение с несъобразена скорост, при която шофьорът изгубил управление над превозното средство и се забива челно във водоскок.
В джипа са се возили петима души, оцелял е само 17-годишен младеж който е откаран в пазарджишката болница. По първоначална информация той е с контузия на главата и комоцио, но без опасност за живота. Загиналите са шофьорът - на 33 години, и трима младежи на 16, 17 и 18 години.
Движението в отсечката на тежката катастрофа е ограничено, предупреждават от КАТ.
В края на декември четирима младежи на възраст между 14 и 18 години загинаха, а момче на 15 години беше ранено при зверска катастрофа по пътя между смолянското село Средногорци и Рудозем. Причината отново беше превишена скорост.
От началото на 2009 г. при катастрофи са загинали 56 българи. От 1 януари до днес в страната са станали 550 катастрофи, като в първите дни на февруари техният брой е 68 с 11 загинали и 71 ранени.[/b]
Само за последното денонощие в страната са регистрирани девет пътни произшествия, при които са ранени десет души. В София са станали 97 леки и две тежки катастрофи, двама души са пострадали.

Това са по близо двама души на ден (да не говорим за февруари)! Тия хора не знам какво трябва да стане, за да се осъзнаят, тотална малоумщина...
pa®tci
Цитат
Седем загинали в катастрофи през изминалото денонощие
08.03.2009

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 20 тежки пътно-транспортни произшествия със 7 загинали и 26 ранени, съобщиха от пресцентъра на МВР.За района на София са станали 71 леки и 2 тежки катастрофи с двама ранени. /БГНЕС /

ohmy.gif pinch.gif ermm.gif
karelian
Сега чета, че ще раздават книжки на официална церемония, а на шофьорите ще им прожектират кървави гледки от катастрофи. Все тая! В България книжки се дават по един начин, без значение дали е на церемония, под маса, на маса и т.н. От началото на годината са много малко дните, в които не са съобщавали за ПТП. Няма оправия! brickwall.gif
pa®tci
Днеска цяла сутрин по талавизоро дуднене: "Пътувал/а съм един час от Петте кьошета до Попа", четирийс' минути от Орлов мост до Плиска." Да ви го тура - слезте от колите и ползувайте градският транспорт (който откакто се затопли и излязохте със същите тези коли, автобусите са празни (пълнят се защото се бавят заради Вас, дето сте се накачулили на шибаните си джипчета и прочее голфчета или каквото и да е) а като видиш десет коли, я в две от тях да има повече от човек, я не).

Ако пък не искате да се "блъскате" по градския транспорт, карайте колело. Времето е екстра за това! ... или Ви е под достойнството?


Да Ви го тура в лайнарите!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.