Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ManOwaR
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Rodd1ck
А защо въобще трябва да ви пука кой плюе любимите ви групи, разбира се всичко си има граници като например фенка на Корн и на подобна музика да твърди, че Крейдъл били "злета".. mellow.gif
Едноок Смок С Дисаги
Цитат(Rodd1ck @ Sep 20 2006, 12:49 PM) *
фенка на Корн и на подобна музика да твърди, че Крейдъл били "злета".. mellow.gif

Бреееей
metalisto
Добри музиканти, но музиката им е малко особенна, не ми харесват
Wolfheart
^Особенна???
fugazi
Ша кажа smile.gif Га бях горе-доле къде тринайстото си лето чух на куп "Sign Of The Hammer" и "Fighting The World" smile.gif Изпаднах в луд възторг и бая са тресох след това........

...сега седят забравени в накой кашон,не ги слушам sad.gif

Страшно добра група bowdown.gif
metalisto
Ебаси форума може ли да водят за непросветен фен който е слушал в 13-тото си лето ManOwaR
ManOwaRadO
http://www.manowar.com/thesonsofodin/
Metallica
Не ми е от любимите,хареса ми мнението за химните на републиката
Rolf
Вижте тук - промо на новия сингъл.
lodborg
Цитат(Warrior Of Ice @ Nov 30 2003, 10:03 AM) *
Една от бандите с най-голям принос за съвременния облик на метъла (особено европейския пауър). Лично за мен са велики; това е една от групите, с които прослушах метъл... icon_headbang[1].gif За Joey DeMaio е излишно да казвам, че е бас гений, а Eric Adams е в личния ми Топ 5 за най-добри рок/метъл вокалисти.

Кратко, точно и ясно! Напълно отговаря на моето мнение. Първият албум, който си купих, беше Louder than Hell (това е и първият албум, за който съм ходил до най-близкия магазин на Unison почти през ден за да проверявам дали е излязъл вече. Не се смейте - '96-та имаше само Unison). Е, все пак да си призная, че съм "леко" разочарован от последния албум...

А колкото до еднообразието в текстовете - 99,999% от бандите, които са ориентирани към по-фентъзи текстовете страдат от хронична безидейност в тази насока. И все пак, текстовете на Manowar пленявaт... В повечето случаи.
blue_eyes_
Както се пее в една тяхна песен Other bands play Manowar kill metal.gif Това е една от малкото групи, които още с първото прослушване харесах.
Те са си класика отвсякъде. Имаше един период, в който много ги слушах, но сега не съм им кой знае какъв фен. Любимите ми албуми са Kings Of Metal и Sign Of The Hammer. Любимата ми песен е Master Of The Wind. Това е една от най-добрите балади, които някога съм чувала.
Weedsmoker
аз лично мн ги слушам icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif metal.gif
Iron Maiden
Благодарение на Manowar почнах да слушам хеви метал и изобщо всякъкъв метъл различен от неото, тези хора винаги ще ги уважавам, а който ги мрази значи нищо не разбира от музика
SteamOfBlood
Ами да добра група е... Но преди няколко дена с един приятел се запитахме Менолор Англичани или Американци са. Той ми каза, че са Американци, аз че са Англичани... Искам отговор на загатката?!
Warrior Of Ice
Американци са, разбира се. Въобще, за подобни колебания съществува един много полезен сайт: www.metal-archives.com
Airin Of Ancelot
Група с огромен принос в метъла. Не са сред най-любимите ми, но имат забележителни албуми и въобще са важни за жанра. Намирам модата да се правят опити за осмиването им при всяка възможност за крайно елементарна.
wqwrrr
Нима има съмнение?! ManOwaR са най-великите! Те имат звученето което винаги съм искал! Просто обичам тази група! Тук няма една две песни - слушам всичко което са правили въобще! Точно тази музика е моят живот(както се казваше в една реклама). Меноуар имат звученето, ритмите, вокалите, тръпката, стила, майсторството, текстовете, рифовете, качеството, реализацията, количеството, въобще всичко което трябва на един метъл! Те са култ за мен! Това е вечната група!

Hail, Gods of War!!! , както се пееше в една тяхна песен от последното DVD.
brainwash
Това е една от групите, които много бързо се харесват и също толкова бързо омръзват. Подходяща е за прослушване на метъл (девсвени ушички), но на мен така и не успяха да ми се харесат.
Slash
Цитат(Airin Of Ancelot @ Nov 21 2006, 04:28 PM) *
Намирам модата да се правят опити за осмиването им при всяка възможност за крайно елементарна.

А аз я намирам за безкрайно забавна и напълно резонна. biggrin.gif

Готови... пак???


Дееба, наскоро котарака ми ми надупчи кожените гащи!!! Това е идея за заглавие на нов албум на ManOwaR: Who Made A Hole In My Leather Pants... ph34r.gif

Поне няма да се повтори някоя стара дума, което си е постижение откъдето и да го погледнеш. icon_headbang[1].gif
Virgin_Steel
ManOwaR не е групичка - те са начин на живот за феновете. Затова повечето от вас в песните им чувате само мешани думички. Приемете го с факта, че сте ограничени на тази тема и не си давайте мнението, което може да се каже лековато за абсолютно всяка група. Осъдете ги че не свирят Saint Anger, Crazy Cat (Helloween), Burn in Hell (Judas), Fly (Guardian) ...все хубави парчета, за радост не ми се налага да разделям Manowar на периоди както останалите групи.
Svetyl
Прав си, че не ти се налага... те имат два периода, периода на албумите и периода на 943593593457-те дивидита smile.gif
Много ги харесвах, ама много! Не споря, че са добри музиканти, феноменални са. Но тия безкрайни лайвове са си подигравка с феновете. И не стига, че я издадат някой сингъл за 2 години, я не, ами и нищо ново не предлагат...
Слушайте NANOWAR!

Което ме подсеща, че в едно българско рок списание прочетох, че щели да идват. Nanowar де. Знаете за кое списание става въпрос, да не правя реклама.

Иначе да се надсмива човек на Manowar някак не ми се вижда модно вече... знам ли, чак е жалко, че има още хора, които не осъзнават каква подигравка си прави групата с тях с тия постоянни нови и нови концертни дивидита...
Те наистина ли са начин на живот? Може би да... какъв ти живот братче 20 яки песни на кръст. Спомням си едно време като ги слушах, как ме беше адски яд като свършваха тия 20 песни. Исках още и още... ама нямаше. Защото на пичовете явно повече им се занимава с мацки... всъщност не ги виня. Но си пропиляват таланта.
Virgin_Steel
Аз пък се кефя на всяко ДВД и има доста групи дето издават безкрайни сингли и тн и тн. Както казах, те са начин на живот за феновете и сега точно сядаме да гледаме новото им ДВД с ManOwaRado кеф, а? Няма да си въртя едно и също. Щом има материал - ще има и ДВД-та. А за една група е достатъчно да правят все хубава музика, та да не ми се налага да чакам изкуплението шаушенк във всеки следващ...
Svetyl
Нищо не каза... то май и аз нищо не казах де...
Virgin_Steel
http://arenabg.com//details.php?id=59479
Ето това нека изгледа всеки преди да почне следващата си критика! bowdown.gif
Svetyl
Не съм го гледал, няма и да го гледам... какво да ти кажа ако смяташ, че да свириш 10 години едни и същи песни е хубаво... значи аз не се развивам правилно щом смятам, че не е.
Airin Of Ancelot
Честно казано, предпочитам да издават по един албум на 4-5 години, но да е изпипан до съвършенство, отколкото ежегодно да бълват полуфабрикати, както правят болшинството млади банди.
Svetyl
Мда права си, те не бълват полуфабрикати, а бълват двд-та...
Airin Of Ancelot
Аз за дългосвирещи студийни творби говоря. Концертните издания на една банда не ме интересуват толкова. Пък и след като болшинството фенове на Manowar и самите музиканти се кефят на DVD-тата, къде е проблемът?
Svetyl
Че феновете на Manowar може би стават все по-малко smile.gif И че е жалко за такива добри музиканти.
Virgin_Steel
В адска грешка си... ManOwaR не живеят назад във времето, технологиите са се развили и имат възможност да предават почти буквално техните изяви, като качествените ДВД-та с 1400 дпи и 7+1 канален звук, това е удоволствието от всяко тяхно ДВД, че имаш възможност да преживееш тези концерти и тн. А щом не искаш да гледаш - твой проблем, най-добре повече не поглеждай в тази тема защото явно само критикуваш без покритие!
Svetyl
С достатъчно покритие критикувам бе мой човек smile.gif Какво да му гледам на това двд, нещо ново ще видя ли? Какво като е някакъв адски як дигитален запис, ако с ръка на сърцето ми кажеш, че в музикално отношение групата не тъпче на едно място, не знам... всъщност не, не тъпче... деградира smile.gif
Virgin_Steel
Копеле за тебе анален секс ли е за разнообразие с жена ти например? Айде замисли се кое е деградация и кое радикалност и постоянство и как се постигат истинските неща...и стига си писал като 14 годишен, че се излагаш!
stage
Цитат(Virgin_Steel @ Dec 24 2006, 04:39 PM) *
В адска грешка си... ManOwaR не живеят назад във времето, технологиите са се развили и имат възможност да предават почти буквално техните изяви, като качествените ДВД-та със 1400дпи и 7+1 канален звук, това е удоволствието от всяко тяхно ДВД, че имаш възможност да преживееш тези концерти и тн.

Боли ме хуя за туй

Предпочитам 100 пъти гаден запис, но музиката да има чувство човек. А по нагоре Айринчето каза нещо много вярно... мисля че сега ще разбирате защо мразя толкова групи от рода на Хамърфол.
Svetyl
Нещо не разбрах Девствената Стомана... мерси че ме подмлади все пак smile.gif
Ville
Никога не съм ги слушал много, но са респектиращи.
conguestadors
Аз също съм съгласен с мнението на Светъл, че деградират. Не може да се лежи само на стари неща и да бъдат повтаряни безброи пъти на концерти и ДВД-та.
Lady_Fire
Колко много неща са се казали по темата... аз искам да допълня само още нещо - обожавам ManOwaR, за мен те са The Групата. На тези, които не ги харесват, мога само да кажа, че те просто не са успели да почувстват музиката на ManOwaR, защото тяхнаха музика главно се чувства и усеща, поне за мене е така. И ако наистина ги обичаш, няма как да ти омръзнат, няма начин, защото винаги намираш нещо ново като послание, дори и в текст, който си чувал стотици пъти... Чувала съм толкова много критики и обиди по адрес на ManOwaR, но както мисля вече беше казано, това няма да промени нищо - те ще си останат завинаги Крале на Метъла в сърцата на много, много хора. Според мен проблемът на повечето недоброжелатели на ManOwaR е, че не могат (или по-скоро не искат) да правят разлика между следване на собствен стил и цитирам 'тъпчене на едно място'. Още повече, че негативните неща, които се говорят за Кралете, могат да се кажат с малки различия и за много други групи, но като че ли ManOwaR са едни от главните мишени за нападение, което пък ме навежда на мисълта, че всичко това може да е продиктувано от голяма доза завист, заради големите успехи и многото фенове на групата. Все пак всеки може да си слуша каквото иска, но това не значи, че задължително трябва да намира кусури на това, кеото не харесва. И мисля, че Ерик е успял да го каже най-добре и то в едно изречение :
' Kiss my ass if you don't like me I don't care ... '

Цитат
Нещо не разбрах Девствената Стомана...

Svetyl, стоманата по-скоро би била 'чиста', отколкото девствена... cool.gif
Svetyl
^ Искрено се разсмях...
Крале на метъла... извинявам се много ама кой им дава право да се титулуват така? Завист? Каква завист бе smile.gif Завист от хора, които правят вариации на един текст. Послания? Менуор говорят smile.gif Много говорят. Чудя се колко думи има в текстовете им... 20-ина?
А че следвали собствен стил... Running Wild следват собствен стил, Pantera са следвали собствен стил, CoB...
ама Менуор smile.gif
Lady_Fire
Цитат(Svetyl @ Dec 25 2006, 10:41 PM) *
Крале на метъла... извинявам се много ама кой им дава право да се титулуват така?

Ако не се бъркам Virgin_Steel мисля, че беше отговорил на този въпрос - феновете им са им дали тази титла, те не са си я измислили сами. А ако това не ти харесва като факт, вече е друга тема...


Цитат(Svetyl @ Dec 25 2006, 10:41 PM) *
Послания?

Искаш да кажеш, че в текстовете на ManOwaR няма послание...?! Извинявай много, но това е изключително повърхностно изказване от твоя страна, което даже не ми се коментира. И не броя на думите определя това дали примерно има послание или не, но явно това не ти е понятно.

А и твойто мнение е доста по-достойно за искрен смях...
KingSlayer
Manowar следват своя стил вече колко години bowdown.gif
Каквото и да пиша за тях ще е слабо и бледо...
Svetyl
Lady_Fire радвам се, че съм те разсмял... не знам, и аз съм бил стена... ъъъ фен на Менуор де, следователно спирам да говоря smile.gif
Predator-S
Кво за МанУлаР? laugh.gif
alpha prime
Завчера познах великият им сингъл кинг ъф кингс само по думите .. каква поезия !!!!!!!!!!!!!1
Legionnaire
Цитат(Svetyl @ Dec 25 2006, 10:41 PM) *
Крале на метъла... извинявам се много ама кой им дава право да се титулуват така?

Аз... и още много други фенове по целия свят.
Manowar са уникални, оригинални във всяко едно отношение. Влязоха в историята на метъл музиката като титани. За тях развитие не означава свирене на кънтри.
Издавали били DVD-та. Кефя се на всяко едно тяхно видео. И абсолютно не смятам, че една група трябва да издава албуми по график.
Това е единствената група, която си тежи на мястото и не се е разпаднала или е засвирила нещо по-различно от хеви метъл в най-чист вид. Това е една от малкото метъл групи, на която слушам всичките албуми с удоволствие (при това целите). А когато излезна Warriors of the World го слушах 2 седмици нон-стоп без да си помисля да си пусна нещо друго.
И Svetyl, кажи ми имаш ли любима метъл група и ако да, отколко време ти е любима?
Svetyl
Да имам любима група, това са Saxon. Да, на 18 съм и са ми любими едва от 4 години. Да, ти сигурно сега ще започнеш да говориш как слушаш нам си кои си от нам си кога си. Да не ми пука. Да Manowar се излагат.
KingSlayer
^Curse the GODS laugh.gif
dilinjara
Привет на всички,които слушат ONLY HEAVI METAL! Не някакви неота, деута и не знам си кви кучи стилове! Започнах да слушам HEAVI точно с MANOWAR-с първия им албум-преди много години/ех как лети времето!/. Та като чета постовете на някои, как МАNOWAR тъпчели на едно място, не се развивали и т.н. Ами мисля, че те са еднa от малкото групи, които не изневериха на HEAVI и точно това ги прави според мен N-1! Чуйте новите DEF LEPPARD, TWISTED SISTER /все групи, които много харесвах навремето/ и ще видите развитие. Ами това си DISKO /FUCK THE DISKO/. Kакто писах в една друга тема никой не прави това, което правят MANOWAR САМО С 2 КИТАРИ! ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА 2007ма!!!
Svetyl
Мда, Менуор не изневеряват на Heavi metala. Дори и не изневеряват на Меви Хетъла smile.gif
Vermic
Меви метал не разбрах отново?!?!?!?!? huh.gif huh.gif
Kingol
Сигурно "Меви" означава "Менуърски". wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.