Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Game Guide
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Megadeth
Е така се играе цс :>
abydos
1: http://www.youtube.com/watch?v=-PvrgG4T0yU
2: http://www.youtube.com/watch?v=-oeJaDVrBag

Ех, Диаблоо... 2011 е толкова далеч!
_TNT_
Да... 15 expansion-a на WoW ще направят, а за нас - нищо. crying.gif
ZerraX
^ хъх няма да коментирам новите класове... тоест клас... монк... - pala + assassin, баси жалката работа. Шаматът пък е некро + дру... добре, че поне са оставали барба. а не са го гаврили и него.

И какво става с героите от историята... "след преживения ужас те полудяли" ОКАЙЙЙЙ~ ебахти жалкото обяснение.
Иначе тоя монк е все едно Шао Лин миитс Стивън Сегал... да не говорим, че прилича на гадното копеле от Street Fighter...само, че има брада вместо коса xD
Абе дано 5тият герой да не е некъв ФЕЙЛ, защото със СК2 ме разочароваха вече.

_TNT_
Какво му е на SC2? От това, което показават по battle reports, изглежда обещаващо.

Monk-a го раздава като от класически kung-fu филм - няма лошо. tongue.gif Аз си искам paladin обаче! sad.gif

Едит: WoI, и аз мисля, че ще има още един, който би било логично да е rogue/amazon-о подобен.
Warrior Of Ice
Лично мен монахът доста ме изкефи, изглежда обещаващ. Иначе това си е идея още от времето на Hellfire, където беше доволно нереализиран като потенциал. Btw, сигурно ли е, че има само още един клас, въобще знае ли се колко ще са?
abydos
5 класа ще са първоначално. Като излезе играта и видят какво и липсва и кой тип геймплей не е засегнат за експанжън ще направт нов или ще върнат някои герои от старите Диаблота. Последният клас 99% ще бъде показан на Близкон 2011.
Монк-а ме кефи, има си комбота, които можеш да комбинираш и т.н. Вдъхновен си е точно от СФ и подобните игри.
ZerraX
^^^Схоред мен ще има много голям проблем с изравняването на силите, а и много ме подразни, че билдинга на терана отиде по дяволите, а това беше hardcore-a на терана. Да, имаш радар..., но каква полза тряя се пазиш от всякъде, а не да концентрираш силата на 1 място. Най-много се тревожи, че баланса в 1вата част вече няма да го има. След 5-6 пача сигурно ще го фикснат, но 1.0 версията ще има много дупки за попълване. Но иначе все още не губя надежда за 1 стабилна игра.

E, да... ама КАРАТИСТ В ДИАБЛО?!
Вярно, убиицата имаше кикове, но и трапове и поизъни и такива изчанчени работи.
А тоз поп ще се моли и ще ги кърти. Просто палата беше героят олицетворение на доброто... адски по-як беше с мощните щитове и брони, а сега... Шао Лин мастер в роба...
Warrior Of Ice
Според мен последният герой ще е някакъв с изцяло ranged damage, от типа на Rogue / Amazon респективно в 1 и 2. Мен поне винаги са ме радвали подобни.
_TNT_
^^ Монк-а е заслужил своето място в този род игри. smile.gif Освен това го имаше в HellFire, но както WoI каза не беше доразвита идеята му.
KiddRock
Абе не знам до излизането на Диабло 3, колко експанжъна ще се пръкнат за WoW, но на лице е вече новият експанжън за популярното MMORPG на Blizzard.
World of Waracraft: Cataclysm

Официален сайт + трейлър на Cataclysm
ludspamer
^Като му гледам трейлъра си е разтягане на локуми общо взето."Evil has come to devour the world", къде ли съм го чувал това преди?
Аа, the burning fucking legion....
KiddRock
Да.. Общо взето Близард взеха да се изчерпват на WoW тематика..
pa®tci
Кога ли ще направят игра, в която Доброто ще е тръгнало да завладява света...
Warrior Of Ice
Цитат(KiddRock @ Aug 22 2009, 08:44 PM) *
Абе не знам до излизането на Диабло 3, колко експанжъна ще се пръкнат за WoW, но на лице е вече новият експанжън за популярното MMORPG на Blizzard.
World of Waracraft: Cataclysm

Нормално, това си им е златната кокошка. wink.gif Дразня се, че хвърлят толкова ресурси по такава остаряла концепция, вместо да разработват нови и интересни заглавия, но реално печалбите си оттам ги правят.
abydos
Те работят. СК2, Диабло 3, новото необявено ММО, което според най-достоверните слухове си е чисто ново IP. Просто когато над 9млн.-а потребителя играят нещо, няма как да не го поддържаш и да издаваш ново съдържание за тях.
0vErDAWN_92
Starcraft !!!!
Warrior Of Ice
Цитат(abydos @ Aug 25 2009, 01:03 PM) *
Те работят. СК2, Диабло 3...

Да, работят - по 5+ години. Не че нещо, но оригиналният StarCraft е създаден за има-няма две години от много по-скромен екип с, убеден съм, много по-скромен бюджет. Е, някак...
abydos
SC2 се бави предимно защото екипа им е работил доста време с екипа на УоУ, за да могат да изкарат експанжъните, които феновете са искали. А и никой не е имал такива очаквания за СК както хората имат за СК2 smile.gif. Това си е Близърд де, винаги са работели бавно и никога не ги е било страх да отлагат заглавия до припадък на феновете.

btw ще има нов Commandos!
0vErDAWN_92
Цитат
SC2 се бави предимно защото екипа им е работил доста време с екипа на УоУ

В Blizzard над различните проекти работят различни хора.
MetallicaAntiFan
Близард са машина за пари, т'ва е. При това, не знам за к'во ще правят Стар Крафт 2 или пък Диабло 3, нима предишните са лоши. Сървърите на Диабло 2 в Близард още са активни и играта още се играе. Сега гледам някакви нови класове, някакви измислици, напълно брзмислено е. По - добре да направят един римейк. Същото е и за Стар Крафт 1, играе се по цял свят и сега кво, ще изкарат нова, с надупена графика и с няколко нови единици.

Някой игра ли Wolfenstein?
ludspamer
Играх го малко, ма нещо не ми хареса много, не е нещо особено.Някъв блек маркет за атачменти към оръжията не е лош, ма оръжията са си горе-долъ същите.

Засега наблягам на CoD4 мултито, яко касапница.Но и много изнервящо някво, навсякъде лест стенд/мартирдом/гранейд лончър ламери.
sgoh
^^Абсолютно съм съгласен! Мръсна машина за пари са. Аз така и не разбрах, що напрайха Diablo II навремето, при положение, че първата се играеше по цял свят dry.gif


А Старкрафта сигурно ще е пълна шитня като не е пикселизиран laugh.gif
MetallicaAntiFan
Цитат(ludspamer @ Aug 25 2009, 04:24 PM) *
Засега наблягам на CoD4 мултито, яко касапница.Но и много изнервящо някво, навсякъде лест стенд/мартирдом/гранейд лончър ламери.

Аз я играх до преди месеци, но после последва преинстал на уиндоус, а в маниата вече махнаха пачовете и не мога да я играя. Би ли ми казал от къде да дръпна пачовете, шот търся и само в gamershell, а от там тегля като костенурка. Иначе КОД 4- ката е уникален мултиплеър, голяма КРАСТА!

---------------------

А Старкрафта сигурно ще е пълна шитня като не е пикселизиран.

Боли ме батанарката, ако не е пикселиран. Ако има добра история и нещо с което да ме грабне ще се играе. Графиката не е критерии дали една играе е добра или не. Кво като Диабло 2 примерно му графиката не е добра сега, още хора я играят. Пример за насрана графика и скапан геймплей е УОУ. Има игри които са правени през 2000 ната примерно и още не могат да бъдад надминати. Има и игри които са за СЕГА или Нинтендо които още не могат да бъдат надминати.
abydos
CoD4 patches&servers: http://www.ukhdclan.com/ отделно има много, много сървъри. много спират ГЛ, ЛС и т.н. - само да потърсиш малко.
Има някои патчове и в маймундата.
I Like Scat Porn
Blizzard не могат да сбъркат


.
Warrior Of Ice
Цитат(MetallicaAntiFan @ Aug 25 2009, 03:33 PM) *
Някой игра ли Wolfenstein?

Умерено яка е, с достатъчно увличащ геймплей. Похвално е и постигнатото в графично отношение с иначе поостарелия Tech 4 енджин. Свръхестественото измерение като концепция ми се вижда щипнато от Soul Reaver-ите, но пък обогатява приятно играта. За оръжията - стават, особено с ъпгрейдите.
MetallicaAntiFan
Много е оптимизирана за ниските си системни изисквания. Разбрах, че мултито много са го осрали?

Мерси на abydos.
abydos
Heroes of Newerth
http://beta.heroesofnewerth.com/H829BYwa3z/facebook.php
52,675 Keys Available!
MetallicaAntiFan
Meзи ми на РПГ, такова ли е?
Sunforger
Не, DotA offshoot е. Доста сполучлив, смея да твърдя (разбира се, има какво още да се желае откъм баланс, но все пак играта е в бета фазата си все още).
the_mess
"Според Blizzard, няколко месечното прекъсване на World of Warcraft в Китай съвсем скоро ще приключи, играта ще излезе от тест сървърите и отново ще попадне в ръцете на над 5 милиона потребители с дръпнати очи. От китайската генерална администрация отнасяща се към пресата и публикациите, обаче са на друго мнение, като според техните експерти WoW не просто съдържа притеснително ниво на хорър елементи, кръв и насилие, но и като цяло е перфектния наръчник за направата на биологични оръжия."
suicide.gif
sharon
^ Я пак? blink.gif Не, че е прецедент, но се замислих колко трябва да си изтрещял, за да скалъпиш нещо такова. mellow.gif

Наскоро врътнах Overlord II по препоръка на pa®tci - хич не е толкова зле, колкото очаквах. Липсата на арената наистина е неприятна, но поне останалото си е на ниво, като че ли след коментарите се бях настроила за нещо под допустимата летва. Все пак съм доволна, малко дразнещо е това, че в един момент става доста циклаторска, но не е и като да няма компенсиращи елементи.
Следват Dead Space, че съм й се наточила от много време насам, новият Wolfenstein ще я последва.
abydos
crafting-а е в основата на био-тероризма.
Sunforger
И алхимията, естествено. laugh.gif
_TNT_
В пристъп на отчаяние какво да играя си спомних, че си скъсах нервите да подкарам Sacred 2 с patch 2.34. Преинсталирах едно 10тина пъти и така и не можах да играя. Сега видях, че актуалната версия е 2.43, но май няма крак за нея още. Някой от вас успя ли да изиграе играта с версия 2.34?
pa®tci
Цитат(sharon @ Aug 28 2009, 04:03 PM) *
... Следват Dead Space...

В момента я завъртам за 5-и път. happy.gif Препоръчвам ти да се съсредоточиш в ъпгрейдване на Line Gun-a и Plasma Cutter-a + RIG-a, с лек приоритет на кислорода. wink.gif
scion_of_storm
worship dungeon:
http://i30.tinypic.com/9rj32u.jpg

!!
обожавам хироус 3 и 5 съществата, единици са грозниците само ^^
Mor Galad
Ако не съм се объркал нещо и темата не е само за компютърни игриу искам да спомена една, на която никой не ме е побеждавал все още, съвсем сериозно - дама или позната още като коран в по-малките населени места.
MetallicaAntiFan
Отизиви за Ватманъ?

На мен адски много ми харесва, все пак не е някоя марвелска пумия, т'ва са ДЦ комикс подяволите. Всичко е изпипано на макс така, че прави всеки момент от играта като истински. А и информацията за всеки персонаж в играта също е много интересна.

_TNT_
Тези дни се занимавам с "The Last Remnant". Играта има изключителен потенциал. Всъщност това е едно от малкото качествено нови неща, които съм пускал от години. Жанрът е fantasy RPG в реално време с походови битки. Точно бойната система ми обра точките. Армията на героя се състои от union-и (stack-ове), които за разлика от heroes (например) са комплект от различни единици. Всеки път, когато union-a се сбие, се изреждат да атакуват всички unit-и. Интересното става, когато два или повече отряда атакуват един. Бойната система е уникална и предразполага към епични тактически сблъсъци, а често и преиграването им. Графиката е добра, музиката - също. Историята не ме грабна особено, но има доста cut-scenes, които все пак успяват да те "вкарат" в света. Трудно ми е да опиша колко впечатлен съм от тази игра. Обаче идва голямото "но". Проклет конзолен порт. За първи път съм толкова вбесен от провала на тъпите конзоли. Управлението и менютата са потресаващи. Тия хора не се научиха, че RPG и RTS с джойстик НЕ СТАВА. Дори движението на героя е ужасяващо (въпреки че се свиква). И все пак, пробвайте "The Last Remnant" - поредната прекрасна игра, осакатена заради малоумните xbox i ps...
Vendo
Цитат(Nikola Bathory @ Aug 21 2009, 03:32 PM) *
Излезе новият Wolfenstein. Накратко - разочарован съм. Средна хубост порт на конзолна игра. Тъпо...

Друго си е Battlefield нали? rolleyes.gif
MetallicaAntiFan
Цитат(Nikola Bathory @ Aug 21 2009, 03:32 PM) *
Излезе новият Wolfenstein. Накратко - разочарован съм. Средна хубост порт на конзолна игра. Тъпо...

Хахаха, порт на конзола хахаха
Michael
Тия от близзардс са ибаси шибаняците!Сека година пускат по 1 нов експанжън а отлагат яките си проекти като диабло 3 и сккрафъ 2.Иначе за диабло 3 е било казано,че през 2011 ше го пуснат.Обче за старкрафт 2 едно ме ного дразни.Колко години го чакахме,сигурно толкова ще им отнеме да направят другите 2 части dry.gif
Anomandur
Наскоро започнах да играя Titan Quest и трябва да си призная, че останах доста приятно изненадан (за който не я е чувал, става въпрос за нещо като Diablo, само че с много по-добра графика, и вместо в някакъв фентъзи свят действието се развива в древна Гърция). Абе доста е интересна smile.gif и не са и много голями изискванията също така
ludspamer
Съвсем не е само Гърция, после има Египет, Ориента, даже в експанжъна се играе в Хадес icon_headbang[1].gif
Anomandur
Мерси за поправката smile.gif Още съм доста в началото,и не знам как се развива играта нататък smile.gif
scion_of_storm
Аз заради нея ще си взимам видео карта бе. Е, и за други неща, ама ми се цъка, цъкал съм малко в приятели..

иначе, с две аверченцанца решихме да пробваме различни неща на дота.

Ето днешния резултат от 3 съмънъра в парти /уорлок, енигма, фурион/:

http://i31.tinypic.com/m7ritj.jpg

иначе earthshaker + tauren chieftain = таурен пауър. много лоша комбинация, но скрийнове нямам.
ZerraX
Ау тва дотата още ли е жива уе. Аз спрях да я игроя преди 1 години. Ice Frog e много тъпо парче...
На Кенеф №3 само RPG/ORPG играя. TKOK > all
Иначе на Titan-a имам 30 lvl герой xD мързи ме да играя още. Ама трябва поне на нормал да я врътна, че сега съм в Китай.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.