Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Game Guide
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
abydos
Точно обратното. Много от хардкор играчите минават на ХоН, вече има и турнири и т.н. Дота е морално остаряла, а и ограничена от War3. С няколко стотин хиляди само в бетата сам си прави сметки кой я играе...
Тя не е имитация. Това е обновена ДотА. Пълна глупост е това, което казваш за единственото предимство на ХоН. Както е и глупост това за ЦС:С. Виж статистиката в Стеам, после пак да си говорим.
Crafter
SIN, малко е смешно да гледаш кварталното клубче и да смяташ, че целия свят е така.
S.I.N.
Да, с героите на DotA, хич не е дота, нали? Сигурно ДотА е имитация. Назови ми имена на сериозни (български примерно) играчи които предпочитат HON пред DotA. Icefrog си знае работата, прави DotA все по - балансирана и по - добра. От лятото до сега, само в BG HLR говореха за HON, и то не повече от 10 - 15 души, вече не се споменава. Даже май и Вентрило сървър направиха на HON, сега дали се ползва? Точно хардкор играчите си знаят мястото и цъкат DotA. Съмнявам се че HON в близкото бъдеще ще стигне DotA като развитие. И сега какво, ще ми кажеш че я е стигнала? Трябваше ни много време за да създадем по - сериозни турнири по дота. ПО ДОТА! И то за какво? За някакви 500 лева на първи отбор. И конкуренцията не е голяма даже. Водещите отбори в България никога не са били повече от 4 - 5, какво, ще ми кажеш че HON ще стигне ДотА ли? Много шум за нищо.
_TNT_
Аз дота не обичам, но S.I.N., разгледай програмата на ESL - като гледам не е като да не се играе HoN.

Нещото, което ме "мъчи" от доста време, е защо и как успяват да поддържат интереса към CS 1.6, да кажем. Последният турнир, от който гледах няколко мача, беше IEM Dubai и картите са си същите от времето, от което аз спрях да играя (мнооого отдавна). Вероятно са намерили страхотен баланс, но не им ли писна едно и също? Не виждам особено развитие в играта. Старкрафт, например, се разцепват да го играят в Корея, но се въртят доста карти, което съчетано с перфектния баланс си е перпето мобиле за пари.
abydos
Играй си ДотА тогава, ХоН е ДотА, но подобрена по всички параграфи. Както и да е, то нали по нашите зали само ЦС се пуца, Сорса никой не го играе, следователно целия свят не играе Сорс. Същата работа и с ДотА, HoN е някво модче там дето никой вече не го играе.
Иначе някакви мнения за идващата Bloodline Champions? Изцяло skill-based игра, може би по-МОБА от ДотА и ХоН. Без левели, без предмети, WASD+mouse контролирана.
ludspamer
Цитат(S.I.N. @ Jan 18 2010, 06:59 PM) *
Добре, само аз ли играя



?

Струва ми се, че само ти играеш толко стара версия:Д

Иначе цъкнем по 1 игра дневно, ма гледам да не се занимавам мноо шот не ми остава време за нищо.'
Ghost
Цитат(abydos @ Jan 17 2010, 09:04 PM) *
Имам вече 20тина регистрирани часа в Borderlands. Голяма зарибявка е за сега, ще видим след като я врътна веднъж дали ще има хляб за втори път.

И аз я започнах. biggrin.gif Наистина пристрастява!
scion_of_storm
http://www33.zippyshare.com/v/13466650/file.html

Първи досег с фрапс, ама обърках резолюцията и е малко шит biggrin.gif
Mirana, of course.
abydos
Heroes of Newerth Beta Signup for FB fans: http://bit.ly/aw84Cc
Новият Zеphyr... нищо ново от Уар3, а?:д

61 Hero Concept Art

http://stats.maide.ca/players/view/abydos
EvilBowlOfCereal
Главно игри на Blizzard:

1. Starcraft/Broodwar- велика стратегия, първата ми игра по принцип. Колкото и надежди да имам към двойката, няма шанс да бие единицата по оригиналност.

2. Diablo 2/Lord of Destruction- страхотна игра, все още ми липсва паладина/сорската ми на US West. paladin.gif

3. Warcraft- I и II, тройката беше ужасна.

4. Tzar- грабнах Цар веднага след като превъртях Старкрафт, никога няма да я забравя тая игра, още я имам някъде в дълбините на D-то laugh.gif

5. CS 1.6- супер ламер съм, ама ме радва viking.gif
Void KD
Цитат(EvilBowlOfCereal @ Jan 31 2010, 01:52 PM) *
3. Warcraft- I и II, тройката беше ужасна.

Еееее не... тва как можа да го кажеш?! suicide.gif
Во Царствии Твоем
^^ Тройката направи много по-стратегияеска играта. Юнит контрол, герои и т.н. Как успя да го кажеш, че не струва smile.gif ?!?

По темата AION - ужас... Отново попаднах на нещо, което ми изяжда часовете свободно време и сън :/
Void KD
^На мен пък Айон не ми хареса. Най-вероятно, защото съм свикнал с УоУ - играя я от 2006. Смисъл, на всеки 3-4 месеца си взимам по една гейм карта и играя около месец и половина, след което ми писва.
EvilBowlOfCereal
Нямам никаква представа какво не ме изкефи... някак си няма нищо общо с предишните в серията... моделите на ВСИЧКО са ужасни, всичките тия модове/карти дет хората ги играят вместо самата игра, не ме изкефи и не съм само аз.
Void KD
^Само ти си, лъжеш.
scion_of_storm
Не е само той, но са единици.


Цитат(Во Царствии Твоем @ Feb 1 2010, 03:29 PM) *
По темата AION - ужас... Отново попаднах на нещо, което ми изяжда часовете свободно време и сън :/

Оу боже, и ти ли...имам два зациклили персонажа от моите, трагедия е.
EvilBowlOfCereal
Пффф, мога да събера форум от хора, които не се кефят на Wc3. laugh.gif
scion_of_storm
...които ще е НАИСТИНА голям в сравнение с 3000 форума на такива, които СЕ кефят, нали?

Това имах предвид с единици.
Void KD
ОМГ! Ония ден си инсталирах Oni. Е просто няма друга таква игра! bowdown.gif Грабна ме още от първия път когато я играх, което беше горе-долу 2 седмици след излизането й, и от тогава ме е обсебила. Вече 9 години!!!!!!!!

Бойната система, историята и начина по който се развива, моделите, музиката, нивата, оръжията и хипо-спрейовете, битките с босовете, враговете и отличният им изкуствен интелект, заедно със специалните им умения... всичко е на 6! Определено остава в моят топ 3 "любими игри на всички времена".

Който си пада по екшън игри от 3-то лице задължително трябва да пробва Они. Вярно... графиката е доста остаряла сравнение с новите, но все пак е велика игра. (лично за мен няма толкова голямо значение каква е графиката. Все пак не е важно каква е черупката на ореха, важно е каква ще е самата ядка wink.gif *прави се на философ*)

stage
Цитат(abydos @ Jan 30 2010, 06:42 AM) *
Heroes of Newerth Beta Signup for FB fans: http://bit.ly/aw84Cc
Новият Zеphyr... нищо ново от Уар3, а?:д

61 Hero Concept Art

http://stats.maide.ca/players/view/abydos

a e ебаси, от нова година чакам да отворят, да пробвам играта, ся пак съм изпуснал за 2 дена, ихххххх
случайно да нямаш някви френд инвайт кийове?

а иначе по темата за Дота, тва е толкова игра колкото е карта за Warcraft 3
a HoN е толкова игра, колкото Дота е карта

поне от това което съм видял и прочел
ХоН>Дота, първо че е самостоятелен енджин, също така статистики се отчитата на сайта
и всякви чудесийки,
това че може да се реконектваш, който го е измисил тва евала на човека, няма по-тъпо нещо да дропне някой по средата на играта

иначе и двете "игри" се базират на една и съща идея и са интересни, проблема е единствено когато вземат стават много герои идва проблема с балансирането, отделно балансирането на предмети и така нататък

ако някой иска перфектна игра за пвп, koяти е балансирана и всичко е до умения, да се насочи към Q3 arena (team-arena)
http://www.own3d.tv/watch/rocket-science,10600.html
Warrior Of Ice
Цитат(Ghost @ Jan 24 2010, 03:17 PM) *
Цитат(abydos @ Jan 17 2010, 09:04 PM) *
Имам вече 20тина регистрирани часа в Borderlands. Голяма зарибявка е за сега, ще видим след като я врътна веднъж дали ще има хляб за втори път.

И аз я започнах. biggrin.gif Наистина пристрастява!

Разиграх я тази седмица - безспорно приятна игрица с някои откровени Fallout препратки, но в един момент става доста еднообразна. Това за сингъла, с повече хора може и да става веселба.
abydos
Аз я играя с други 2ма и от време на време 3ти. Вече имам 80 часа геймплей и то само с 2 героя като съм ги специализирал в 2 от три възможности. Определено ще я преигравам още доста пъти, а има и 2 ДЛЦта, които не са лоши, които обаче аз нямам намерение да взимам. Идващото трето такова ще вдигне и левел cap-а, така че сигурно него вече ще взема. Има доста хляб в играта, а ми излезна и само 35 кинта.
Warrior Of Ice
Ето какво се задава: Fallout: New Vegas.
sharon
Хохо, появи се NecroVisioN: Lost Company!! w00t.gif cthulhu.gif
MetallicaAntiFan
^^Fallout-а изглежда интересен, като гледам има и град сведен до цивилизованост. Всъщност, не знаех, че Obsidian я разработват.
В замунда пуснаха демо на Alien VS Predator. Нямам търпение да го пробвам. При все, че и SEGA са я разработвали happy.gif
Mor Galad
В момента разработвам сценарий за ДнД, в който се опитвам да адаптирам историята на Кървав Меч - любимата ми книга-игра.
MetallicaAntiFan
Ее, ДнД е класика, ТОТАЛНА. Жалко, че моите набори бяха запалени по разни лайна като покемон, диджимон(което е по-доброто) и разни други, и ДнД остана в сянката им. Затова и нямах шанса да я играя активно, а само от време на време с братовчеда.. а беше зарибявка. В този ред на мисли(но не геймърските) някой играл ли е Magic The Gathering?
Всъщност, ако ДнД наистина осначава това за което говоря, де.
crazyfan_metal
Аз съм играл кежуал мтг на живо и в интернет чрез magic workstation, така че питай smile.gif. Иначе сега цъкам IWD2 с идеята за някво пауъргейминг парти, което има 1 танк с максимален армор клас rolleyes.gif .
Mor Galad
Аз играя активно Magic: The Gathering. Eдна победа ме делеше от про точка на предното национално. Но на тазгодишното смятам да бъда по-сериозен smile.gif
MetallicaAntiFan
Който има стийм акаут, има възможността да дръпне безплатно мултиплеър демо на Aliens Vs Predator 3. Аз поиграх, останах приятно изненадан. Надявам се да има сингъл, все пак.
abydos
Става интересно. Red Eagle ще си партнират "closely" с Obsidian в разработката на игри по книгите на Робърт Джордан.
monolithe
Някой фен на олдскуул Doom поредицата (разбирай I, II, TNT и Plutonia)? Имаше някакви подобрения в графиката май... Сега се присетих и мисля да се разцепя!!
_TNT_
Цитат(pa®tci @ Jan 5 2010, 09:46 AM) *
На този етап ще си цъкам King's Bounty: Armored Princess.

След като се поосвободих най-накрая я почнах. Колко ме радва! От няколко дена съм зациклил жестоко и почти само това ми е в главата. tongue.gif
Тъй като не съм играл предната, дори в началото ми беше супер интересно. Засега горе долу съм минал половината или малко повече (main quest-a ми е 4/8). Играта е перфектна във всяко отношение - геймплей, битки, графика, музика. Историята, за жалост, нямам толкова време и нерви да чета всичко, но и така бива. Отвсякъде лъха на завършеност, вкус и фенство - съставки, които са кът в огромна част от новите игри. Евала на създателите! Аха-аха да си сложа Paladin-а на аватар. wink.gif
pa®tci
Не знам кой има нерви да я чете историята, аз чопвам само оттук-оттам по малко. Взе ли камъка от The Temple of Love (между Montero и Verona островчето, трябва да победиш в Montero една гущерка)? Ако не си, гледай да го дръпнеш, ще ти се ъпгрейдне кончето на Пегасче.


AvP-то до момента се оказва пълен провал. Тотална скука му е и сингъл плейъра и све. dry.gif
Void KD
Цитат(monolithe @ Feb 14 2010, 09:47 PM) *
Някой фен на олдскуул Doom поредицата (разбирай I, II, TNT и Plutonia)? Имаше някакви подобрения в графиката май... Сега се присетих и мисля да се разцепя!!

Като казак Дуум, вчера свалих Дуум 3 обаче шибана игра ми крашва като стигна до едно место и ае dry.gif
демек не мога да продължа... освен пък да си сваля Ресуррецтион оф Ежил и да пробвам нея, до сега не съм я играл.
_TNT_
^^ Това беше последният камък, който бях взел до днес - много се израдвах на fly-a. smile.gif
Лек спойлър: много добре влезе за качването при dragon lair-a в Montero, че иначе тая платформа лети пет часа... wink.gif
pa®tci
Първата ми игра тая платформа я "открих" почти преди края на играта, добре, че на Верона имаше Червени Дракони в изобилие в една от къщичките, с Voice of the Dragon i Невидимост и изнасяш цялата карта... без босовете, има някои наистина гадни копеленца (оня лайнар къде ти сере кули с Гремлини, примерно).
И ето ти ако искаш да си билднеш в предварителност героя като хората: http://www.celestialheavens.com/kingsbounty/hs-en.htm - много е полезно. Бройката на руните, дето е със сиво, е тази, която ще имаш към съответното ниво, което си качил в момента (помпаш си го горе в ляво) или планираш да качиш.

Общо взето тая част с Паладина съква, няма много читави бонуси (като например офертата за десет Mind руни да ти даде по десет от другите два вида е отпаднала sad.gif). Война за сметка на това е някакъв чутовен, до Магесницата не можах да разиграя като хората (леко ми писна), но в началото определено е тегаво с нея.
ludspamer
Цитат(Void KD @ Feb 21 2010, 04:26 PM) *
вчера свалих Дуум 3 обаче шибана игра ми крашва като стигна до едно место и ае dry.gif

И на мене ебаси, беше преди 1 година сиг де, ма мноо се нервих. Ма тя кат знам ква е дълга едва ли щях да я врътна.
Void KD
^Ооо некакси ми се оправи играта!!1 И са я разцъквам, голема зарибявка е. Просто велика icon_headbang[1].gif
Megadeth
JINGIBINGI biggrin.gif
Warrior Of Ice
Това старият CS ли е?! ohmy.gif
Megadeth
1.6!
_TNT_
Вчера довърших Armored Princess и продължавам да съм на мнение, че играта е страхотна. Играех на normal с воин и имаше период (първата третина), през който се гърчех доста, но май аз съм си тъп и не подбирах правилно поредността на островите. Получи се, че втората половина от играта беше изриване с трактора, което ми се вижда странно на фона на стабилната клошария до Verona. Може би трябваше на hard, но тогава сигурно щеше да е ужасно в началото.
Парци, мерси за калкулатора - безценен е за проектиране. Разкажи още малко за другите два класа. От магиите, които видях, не съм особено обнадежден за успеха на магьосника. Дали е реално някакво чудо с паладин и хем зверствата на животното, хем някакви атакуващи магии?
Void KD
Току-що превъртях Дуум 3. Играта е просто велика!!! bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif

За жалост Resurrection of Evil не мога да я инсталирам, защото съм със 64 битов ХР sad.gif
pa®tci
С Мага далаверата е, че имаш умение с което да кастваш по две магии на рунд (като рундовете за това са ти ограничени, мотат ми се шест). Иначе основната стратегия (със всеки клас) е да намериш Червени Дракони, оттам си вдигаш Voice of the Dragon и едно ниво Onslaught, първи рунд си кастваш Invinsibility и си бачкаш - Fire Flood-a като го направиш не ти го засичат, стига да не го блъвнеш директно срещу тях от съседното квадратче, от съседното квадратче, ПОКРАЙ вражи стак, същият също не те вижда (май само едни от шибаните феички го засичаха).
С Паладина е яко, че за норматив си вдигаш Learning и Trophies почваш да дърпаш яко. Prayer-a и Holy Anger-a също са добрини, но като цяло класът е отслабен в сравнение с предната част. Всъщност, ето ти я моята Паладинка на какво приличаше накрая (преебах се да се телепортна за последният бос само с армия от Червени Дракони, добре, че имах някакви скролове за призоваване):



Иначе най-шибаната магия май е Гейзера, поне вразите яко мръсно ти правят с нея (особено като играеш да не ти взимат човечета). Fear също върши адова работа... абе като ги разметаш и вървят добре. Примерно това, Calm Rage за босовете е убийствено добро, щото там не ти дава да си ползваш Дракончето и за 1 мана ти дава примерно 45.

Основната ми тактика е да обикалям из картите, да разкарвам стаковете врази и да събирам добрините. примерно, първа битка мога да проведа на 21-о ниво само от изпълняване на куестове. cool.gif
_TNT_
Ако щеш вярвай, ама цяла игра с воина не ми пусна някои магии (invisibility и всевъзможните armor-и, та не можах да взема award-a..) Гейзера ми скъса нервите, особено като ги убивах бавно, но пак на фона на fiery phantoms и lava call бледнее. Voice of the Dragon е зло, даже и предното, общо взето хвърчаха critical-и на поразия. С 90 rage и 116 mana си супер. Яко! smile.gif На каква трудност си играл btw?

Тактиката с обикалянето ще я пробвам като почна пак, първия път не знаех къде се намирам изобщо. laugh.gif

Edit: V Машина си (impossible). Сандъците ги подцених, топката мачка и тя, така си е. smile.gif
pa®tci
На Impossible. blush.gif

Иначе магии може и да си купуваш, но Рандъмнеса понякога наистина е отвратителен. Аз например, от 4 игри само в една ми даде Армагедон, считай!

Иначе медалите са си ГОЛЯМА добрина, особено тоя, дето ти намалява демиджа, дето ти вкарват - той ми е винаги с предимство.
Тоя с капаните също не е лош, качваш точки когато очистиш някой стак с тая магия, а не просто като вкараш някоя гадинка вътре.

Забравих да ти кажа, че най-важното на Дракончето ти е да копаш сандъци - това е първото дето ти трябва да развиеш и приоритет, да изкопаш и трите по време на битка - понякога дава руни, понякога скролове, най-често пари де, но все пак на пет-шест битки една руна си е Сила.

Но най-гнусната част (за вразите) е оная светкваицата - като пуцне и смъкне 40+ % от стака и ти става една много блага мазня, особено към края на играта.
Warrior Of Ice
Bioshock 2 - както очаквах, много приятна игрица. Феновете на единицата ще й се изкефят - същата визия и атмосфера, историята пак е на ниво. Сингълът е малко кратък, сега предстои да се тества мултиплейъра.
MetallicaAntiFan
Ицо, оригиналка ли я имаш? Или ще я тестваш на пиратски сървър. Ако има такъв, казвай!
sharon
Something monstrous this way comes! icon_headbang[1].gif
Базирана е върху книгата, която доста ме впечатли, чака се и филм по-нататък. Проблемът е в това и по-конкретно следното:

Optimum System Requirements:

* Core i7 CPU
* NVIDIA DirectX 11 compliant graphics card (GeForce GTX 480 and 470)
* As much RAM as possible (8GB+) ?!?! suicide.gif
* Fast HDD or SSD
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.