Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Филми
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92
malleus
^^Ще се насиля.Макар,че в повечето случаи като гледам некъв такъв филм, след това месеци наред се опитвам да го забравя. Изключение прави само "Зелената миля"по "Стефан" Кинг, в която дори Том Ханкс е поносим. Това май е единствения филм от тоя род, дето се сещам и съм го гледала повече от 1 път.
lodborg
Гледах последната лента на Шаямалан - The Happening. Човек с такава филмография не бива да си позволява подобна издънка. Единственото, което адмирирам, е избягването от клишето със зомбитата и обръщането към нещо доста ново и интересно, но настрана от това за съжаление историята просто смуче. Яко. Да не говорим за уникално тъпия край и липсата на каквато и да било пука, което общо взето беше водещ мотив във филмите на Шаямалан.

Жалко, забравяме за случката и чакаме следващата му лента. Дано да не кара и там на празен ход.
Eddie_The_Beast
Абе да ви кажа на мене филм си ми допадна, вярно не може да се мери с The Mist ама не е толкова лош. smile.gif
Warrior Of Ice
Венци, въобще не съм съгласен с негативното ти мнение за The Happening. Филмът е повече от добър, държи те в напрежение почти през цялото време, сравнително неклиширан е за подобен жанр. А и поука не липсва, даже е представена съвсем непосредствено - че природата няма да търпи вечно мизериите, които вършим.
Aggressive Perfector
http://www.imdb.com/title/tt0467197/

ЙЕС! НЯМА УВЕ БОЛ! НЯМА УВЕ БОЛ!!! ФИЛМЪТ ПО ЕДНА ОТ НАЙ-ЛЮБИМИТЕ МИ ИГРИ НЯМА ДА БЪДЕ ОСРАН!!!!!!!!!!!!!!111111
Twilightfall
НАЙ-МАЛОУМНОТО ИМЕ НА ФИЛМ, КОЕТО НЯКОГА СЪМ ВИЖДАЛ!

не съм го гледал де, ахаха.
ludspamer
^АХАхахахахАХаХ laugh.gif laugh.gif w00t.gif w00t.gif

LordZombie
Ochazuke no aji / Вкусът на зеления чай след ядене на ориз WTF
Mago De Oz
Гледах "Хрониките на Нарния - Принц Каспиан"... доста добро филмче за губене на два часа... На мен лично ми хареса много повече от първата част, беше по-динамично, имаше повече "метълизъм" така да се каже. И да за да дам хляб на критикарите ще кажа, че филмчето иделано щеше да си пасне с някой здрав пауър, ама къде има пълно щастие...
gadabout
Ето този филм препоръчвам!

ludspamer
Факинг фег laugh.gif
malleus
Ако някой харесва подобен род филми това е ФИЛМЪТ!Не просто класика,от най-великите в тоя жанр. bowdown.gif
За пълна версия ,пробвайте в някой торент сайт smile.gif
Warrior Of Ice
Че как, доста аниме фенове сме във форума. smile.gif Даже си имаме и тема за дискусии...
Chimera
Цитат(malleus @ Jul 14 2008, 11:28 PM) *
Ако някой харесва подобен род филми това е ФИЛМЪТ!Не просто класика,от най-великите в тоя жанр. bowdown.gif
За пълна версия ,пробвайте в някой торент сайт smile.gif

Ъхъъ wub.gif wub.gif

Пък аз днес за пореден път гледах Дракула на Копола. Деба как обичам тея филмчета happy.gif
telia
Нощес гледах "Предателството". Гръмнах се от сценария. На някого да му говори нещо?
Chimera
Ее, и аз изгледах The Happening. Абе... има замисъл в тва нещо, и като цяло ме изкефи идеята, че хората не могат да избягат от гнева на природата. НО. Ообожемойвсичкиизмират!!! 3 месеца по-късно - back to normal.
gadabout
Тъкмо гледах Welcome Home, Roscoe Jenkins. Твърде приятно филмче, смислено и преди всичко много разтоварващо.
ssg
Taken а.к.а "Новия на Люк Бесон"

Доброфилмче определено, но надали щеше да ми хареса ако не беше на Бесон и вътре не играеше Лиъм Нийсън... и двамата си казват думата тук.
Twilightfall


Коментарът е излишен.
Warrior Of Ice
Тъкмо се връщам от прожекция на "Черният рицар". Отидох да го гледам с огромни очаквания, но просто ме отвя, смаза, обезглави и така нататък. Най-силната лента, която ми е попадала от "Престиж" насам. И което е най-странно - звездата на филма не е толкова Крисчън Бейл, който по традиция и тук е непоклатим, колкото Хийт Леджър, чието представяне мога да нарека единствено феноменално. Отдавна не съм попадал на толкова убедително сливане с персонажа, човекът наистина прави нещо изключително. Иначе сюжетът е доволно мрачен, с порядъчно количество обрати; визията - впечатляваща, без изхвърляния. Няма смисъл да пиша повече, ходете да го гледате.
sharon
+1. Още съм под впечатления от проклетия филм. За разочарование не може и дума да става - бетонира те на място от началото до края и просто не осъзнаваш, че това се случва. Историята си е страшно завладяваща, както трябва, колкото до Хийт Леджър - повече от съгласна съм. Нечовешки запомняща се роля, макар и последна, именно той е актьорът, който те вкарва в замисъла. Накратко става дума за тотален шедьовър - уникален, завладяващ, безкомпромисен, ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН. Чакам да допълвате като изгледате.
Beerzebub
Мда, точно днес се присетих за него. Прожекцията фигурира в плана за следващата седмица. smile.gif
Twilightfall
http://zamunda.net/details.php?id=134805

Няма такъв филм!

Вчера пък гледах един, пак руски, за космонавтите загинали при опити преди Гагарин и пазена в тайна. Много интересен.
cunt
Цитат(Stormrider @ Jul 12 2008, 05:31 PM) *

няма право никой на лоша дума за ясуджиро одзу
Danny47
Цитат(Warrior Of Ice @ Jul 19 2008, 12:19 AM) *
Тъкмо се връщам от прожекция на "Черният рицар". Отидох да го гледам с огромни очаквания, но просто ме отвя, смаза, обезглави и така нататък. Най-силната лента, която ми е попадала от "Престиж" насам. И което е най-странно - звездата на филма не е толкова Крисчън Бейл, който по традиция и тук е непоклатим, колкото Хийт Леджър, чието представяне мога да нарека единствено феноменално. Отдавна не съм попадал на толкова убедително сливане с персонажа, човекът наистина прави нещо изключително. Иначе сюжетът е доволно мрачен, с порядъчно количество обрати; визията - впечатляваща, без изхвърляния. Няма смисъл да пиша повече, ходете да го гледате.

Днес видях това. http://www.imdb.com/title/tt0468569/ Изместил е Кръстникът от първото място!!! Определено ще се гледа на кино! Първият беше доста впечатляващ и определено беше "филмът" за Батман, но по думите на приятели този явно е феноменален!
usmif
Аз пък гледах Hero Wanted и горещо го препоръчвам на всички, които не са го гледали smile.gif
Lanfear
Снощи гледах Хрониките на Нарния: Принц Каспиян.
Много приятно филмче със страхотни ефекти и симпатични актьори. На мен лично ми хареса и не съжалявам, че го гледах на кино. То и такива филми няма смисъл да се гледат ако не е на кино, просто не е същото.
Естествено това е приказка, няма някакъв блестящ сценарий или обрати (особено за тези като мен, които и книгата са чели).
Общо казано, мисля че е достоен наследник на първата част (която също много ми хареса).
Crafter
Черният рицар

Отидох да го гледам най-вече от любопитство как би могъл филм, в чиято основа стои комикс (което предполага сериозно количество лейм елементи в сюжета) да застане на първо място в IMDB.
Първите впечатления бяха доста добри - хубава визия, ефекти... Готъм Сити изглежда някак жив и реален. Дори Батман почти успява да направи същото.
Дотук добре, обаче... сценаристът вероятно е написал два сценария и не е могъл да избере кой харесва повече и за това е решил... да ги използва и двата... един след друг! Любовната част е откровено глупава, а грозноватата Маги Гиленхаал (или както се чете името й) е един от основните фактори за това. Изобщо историята хич не ми направи впечатление, поне не и ако се опитвам да гледам сериозно на нея.
Все пак невероятна игра и то не само на Леджър.
Бих го препоръчал ако нямате особени очаквания за дълбокомислена фабула.
nobody


Защото киното е и изкуство. А този е голям.
Warrior Of Ice
^ +1. Тарковски е гений.
Aglarana
Последните филми бяха The Balloon Boy и Wanted.
При все че не обичам комедии, първият беше свежарски и ми хареса. Анджелина и ко. обаче си бяха попадение wub.gif
Crafter
Забравих да споделя впечатления за Wanted.

Също като Батман и тук не можехме да очакваме гениален сюжет, но някак ме зарадва повече като филм. Не беше толкова хаотичен и свърши, когато трябваше, а не час след това.
The Torn Prince
Мммм, снощи се разцепих с някф South Park... bowdown.gif
Twilightfall
http://uk.youtube.com/watch?v=loUNoy0Qub0 excl.gif

I miss them... crying.gif
pa®tci
http://uk.youtube.com/watch?v=yVTroIfJxiA

ИСКАААММ! crying.gif crying.gif crying.gif
lodborg
^
- Are you ready for this, Bruce?
- Kid, I made a film in Bulgaria. I'm ready for everything.

laugh.gif laugh.gif
pa®tci
BDW и тоя филм (Man With the Screaming Brain) не мога да го намеря никъде sad.gif



Абе...
Bruce Campbell FTW!!!
Mort
Тъкмо гледах Arn - Tempel Riddaren и съм прятно изненадан. Европейска копродукция основно между скандинавски страни, говори се почти изцяло на шведски (за радост на Braindead). Филмът проследява историята на младежът Арн още от детските му години до израстването му като рицар темплиер. Сюжетът силно наподобява Ридли Скот-ския Kingdom of Heaven, но без излишна натруфеност и препродукция, именно от която страдаше холивудския епос. Актьорската игра е на ниво, баталните сцени също. Без да е особено взискателна лентата задържа интереса ми през целите два часа и нещо. Единствения ми упрек беше леко недодялания финал, но на фона на това, че сритаха арабския гъз на Саладин (отново за разлика от Kingdom of Heaven) не е кой знае какъв кусур. Препоръчвам на феновете на фентъзито и историческите драми.

Иначе относно новия Батман мога да кажа, че е най-силния филм за последните няколко години. Други думи са ненужни.
RazorJack
Току що изгледах Zohan ... изтраях го само за да видя колко малоумен може да стане до края.

много.
Wintersunset
Sex and the City
Такамм.. очаквах да бъде една голяма глупост, както се случва когато се прави пълнометражна версия на сериал. Но! Останах доста приятно изненадана, беше хубав. :Р Определено ме развесели. Доволно! happy.gif
malleus
Цитат(Stormrider @ Jul 30 2008, 02:14 PM) *

+1 crying.gif Ех, доброто старо време!
noel_f
Цитат(Wintersunset @ Jul 30 2008, 08:42 PM) *
Sex and the City
Такамм.. очаквах да бъде една голяма глупост, както се случва когато се прави пълнометражна версия на сериал. Но! Останах доста приятно изненадана, беше хубав. :Р Определено ме развесели. Доволно! happy.gif

+1

Цитат(nobody @ Jul 26 2008, 11:08 AM) *


Защото киното е и изкуство. А този е голям.

Това ме заинтригува. Кажи нещо повече за филма, жанра и т.н.
nikki
http://zamunda.net/details.php?id=92950 това е шедьовър!
Warrior Of Ice
Снощи гледах "Wanted" с едни приятели - е, не очаквах да е чак толкова кух. Абсолютно предвидим сюжет, абсурден до смях екшън, постни образи, посредствена игра... Не знам какво си е мислел екипът, но само задникът на Джоли филм не прави.
lodborg
На мен пък ми допадна, може би защото ми се гледаше точно такава пуцалка. Иначе не е нищо кой знае колко впечатляващо. А пък Джоли прилича на полуумрял прилеп в тоя филм...
MadHatter
Вярно си е това за Джоли, но и на мен филма ми допадна. Вече очаквах нещо марвелско, тъй че просто го изгледах и се изкефих.
Despair
Ами, хайде и аз да драсна нещо за Wanted. Това вече ми е любимият "типичен" екшън (понеже не съм гледала достатъчно много достатъчно внимателно happy.gif ).
Причината при мен със сигурност не е Анджито, макар че с този грим на мен пък страшно ми хареса. Интересно, как ли би успяла да си го запази в реалния живот при такива обстоятелства...
Сюжетът не беше кой знае колко над минималното необходимо ниво, но някои от основните идеи определено ми оказаха въздействие (финалната реплика, например). Фенка съм на режисьора, според мен филмът изглеждаше много добре. Кръвожадните ми наклонности бяха почти напълно задоволени happy.gif .

Oops, EDIT:

V Изключително много искам! Още не е достигнал до кината тук, но трябва да измисля нещо по въпроса.
nikki
някой да е гледал новите досиeтаX?
ViolentBeauty
Да видим какво гледахме последно happy.gif

Recep Ivedik, няма такава простотия! Определено турците ги бива в комедиите, след G.O.R.A. не съм се смяла така! Пък и турския език допринася, имам чувството, че си го измислят на момента laugh.gif

Ханкок, в киното в Ахтопол / в което все едно се връщаш със 20-30 години назад във времето/ blink.gif Филма е забавен, става за убиване на време, ама надали ще го гледам пак unsure.gif Пък и края с луната ми дойде малко в повече!
Ta' Zhal
Йей, днес гледах нашумелия Батман.
Ами, като за филм с Марвел герой си беше добър. Много даже. Стахотна игра на Леджър, добра режисура, изпипан до най-малките подробности. Струваше си времето и парите.
И все пак, не е като за първо място в IMDB. Сравнете го с Мементо, например - вторият го бие по всички параметри.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.