Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Филми
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92
Atrocity
AVGN

Това май му е най-новият епизод. Просто рулира! laugh.gif
Aglarana
"Тютюн"

wub.gif
LordZombie
A Nightmare On Elm Street 2 - Freddys Revenge гледах досега не мога да кажа по - добра,но да кажем еднакво добра с първата част.Другата Събота - 3
ludspamer
Цитат(Atrocity @ Oct 16 2008, 01:56 AM) *
AVGN

Това май му е най-новият епизод. Просто рулира! laugh.gif

Абе кат се замислиш няма почти нищо ново в него."Класическите" му, един вид псувни, са още от стари епизоди като Петък 13ти, Найтмер он елм стрийт, Байбъл геймс, ТМNТ...
Crafter
Мина известно време (и голяма доза глупави филми) от както не съм се разписвал тук.

Наскоро гледах Max Payne. Доста глупаво замислен филм по мотиви от едноименната игра с няколко части. Доста добри попадения с ефектите, но историята и свръх-естествените мотиви си бяха зле.

Eagle Eye е поредното доказателство, че Холивуд явно е решил за далеч по-интересно да събира по поне два сюжета на едно място и да претендира за епичност, разнообразие или качество. Мисля, че този филм печели личната ми награда за най-голямо недоразумение на годината.
LordZombie
A Nightmare On Elm Street 3 - Dream Warriors
Интересен филм, но по-интересно ми е как ще възродят Крюгер отново.
lodborg
The Order - отива директно в списъка с любимите филми

Дръпнах го съвсем случайно, докато търсих съвсем различен филм, изгледах изключително задръстения му трейлър и си беше чист късмет, че не го затрих веднага. Реших, че така и така съм го дръпнал, по-добре да го видя става ли за нещо. Изпипана и дълбока история, малко философия, много религия, много богохулство, но най-вече една удивителна атмосфера - Рим, убийства, езичници, реликви, мистерия. Гледам, че критиката се е отнесла много зле с филма, според мен просто не всеки може да оцени нещо подобно. Препоръчвам наистина на всеки, на когото му се гледа нещо по-мрачно.

А аз ще си го пусна сега пак.
MadHatter
^Хо-хо-хо, поздравления, Фенцьо, за това ти откритие. Филма е убийствен bowdown.gif
Eddie_The_Beast
^^^ Браво, браво. smile.gif Аз вчера прегледах отново първата част rolleyes.gif
_TNT_
Гледах Max Payne. Фен съм на играта и очаквах с голямо нетърпение да видя какво са сътворили. Филмът успява да не се провали на местата, където беше най-уязвим, а именно: <generic-убиват-жената-на-полицая-и-той-ги-навира-в-на-кучето-нз-къде> и <bullet-time-reload-bullet-time>. Много ми се искаше дa e в стил Noir, но, както се видя от трейлърите, за жалост не е. Въпреки това атмосферата на играта почти е уловена - мрачно, потискащо, сняг/дъжд - аз, поне, успях да се вкарам във филма. Уолбърг е вечно намусен и хладнокръвно-апатичен и това кореспондира правилно със състоянието на героя му. Екшънът е интересен и както споменах не е прекалено с bullet time-а. Дотук добре. Сега лошото. Сюжетът е слаб и фрагментарен. Героите (освен Max) са слабо развити и много безлични. Измишльотините с дрогата, която ги прави "супер-яки" до едно време се траят, но към края идва в повече. Ако се бяха придържали плътно към историята в играта (която, според мен, е чудесна), филмът щеше да спечели много. А. и блестящите монолози на Max ги няма...
В закючение ще кажа: филмът не се провали, но можеше (трябваше?) да бъде много, много повече.
lodborg
Цитат(lodborg @ Oct 26 2008, 05:18 PM) *
The Order - отива директно в списъка с любимите филми

Хей, някой от ъплоудърите в Замунда явно чете форума ни, защото снощи в 19:16 някой е качил The Order в Замунда. Два диска - чудесно, сега ще си го дръпна с хубаво качество. :порива доволно ръце: Благодарско.
Atrocity
Cloverfield - много оригинално сниман филм, както и идеята не е лоша. Обаче да се бяха постарали да го направят маалко по-реалистичен. Поне я нямаше добре познатата БОЗА и всички накрая умряха, а и не стана ясно откъде е дошло онова нещо, което му придава още по-загадъчен вид. Удобен е за продължение, но според мен по-добре ще е да го оставят така.
ludspamer
Не мога да повярвам, че въобще някой е харесал тоя филм, поне малко.Първия половин-един час не става абсолютно нищо, а така и не се разбра какво по дяволите е имало там.Въобще по сяква критика. no.gif
Night

Руските филми FTW,80% от времето се смях като за последно
особено като се има предвид че е снимано у нас laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Цветомир
Warrior Of Ice
^ Велик филм. Напомняш ми да го изгледам пак.
onnellinen
http://www.axn-bulgaria.com/afterworld/
Това хваща окото.
mre
За утре съм си подготвил трилогията на "The evil death".
Aggressive Perfector
^Evil Dead? Първият е КУЛТ, вторият е ГАВРА, не можах да го догледам просто... Третият - не искам да го гледам.
Atrocity
^^^ I'm totally obsessed! bowdown.gif
Warrior Of Ice
Цитат(Aggressive Perfector @ Nov 1 2008, 04:06 PM) *
Evil Dead? Първият е КУЛТ, вторият е ГАВРА

Как точно вторият да е гавра?! За мен той е най-силният в трилогията, съчетава най-добре злокобното и забавното. Третият вече си е пародия, и на мен не ми харесва особено.

Иначе току-що се връщам от прожекция на Saw V. Смазващ. Отново. Тия хора просто ми се издигнаха в очите - творят нова легендарна поредица с респектиращо постоянство и идеи. Брутален, перфектно измислен, обоснован психотрилър. След година - шестия.
sharon
Същото, що се отнася до SAW V. Гениални са, това е, останалото е твърде малко. Страхувах се, че след смъртта на един от сценаристите ще омажат положението, но напук сътвориха цяла епоха. Новият даже ми хареса повече от четвъртата част, която от своя страна беше невероятно силна. Просто притежават отвратителната способност да навлизат в психиката ти с идеите си така, че да се поставиш много точно на мястото на героите и да те смачкат, съвсем буквално.
onnellinen
Въпрос на вкус е, но все пак не разбирам как можете да гледате подобио неща или да търсите изкуство в тях.
sharon
Ключът е съвсем в началото на мнението ти, същото мога да кажа и аз, отнесено до разните комедии, да кажем.
onnellinen
Добре, нека попитам така - с какво допринасят за интелектуалното ви извисяване филми 'един психопат, една цистерна червена боя и много трупове', където единствената вариация е психопатът да бъде сменен от група зомбита или полуживи нацистки войници?
http://www.zamunda.net/details.php?id=134820&hit=1 dry.gif последната кавърверсия на тоя тип филми
Не мога да понасям някой да се опитва да ме стресне. Покрай тази липса на мазохизъм май пропускам основната идея на такива 'произведения исскуства'.
Иначе и аз не съм голяма почитателка на комедиите, но определено тъпа комедия е за предпочитане пред неща като горното, а то е доста 'меко'. Просто по-добре ще ми повлияе на нервната система.
Warrior Of Ice
Е, The Outpost си пада откровена простащина, както и една голяма част от сходните нискобюджетни "хоръри", но иначе обобщението ти е доста плитко. Сред тези филми има и такива, които са наистина добре замислени, изиграни и заснети. Създават атмосфера, увличат и въобще забавляват. Това, че на теб не ти понасят, вече е друг въпрос.
onnellinen
Обобщението ми е толкова плитко, колкото на всеки, който е видял няколко еднородни до еднотипност неща (по-просто не можах да го измисля). Щом има хора, които намират нещо смислено във всяко от тях, значи наистина има, но като цяло ефектът в гореспоменатите филми се постига само чрез търсене на "най-болезнени и бавни начини за получаване на кръв от живо, заблудено, жалко човешко същество". Качеството на филма се оценява според това колко нестандартен е начинът за получаване. Играта очевидно е добра, заснемането също, но искам да знам кое му е добре замисленото. Ако беше музика, може би щяхте да ми обясните по-добре съдържанието й.
Още едно плитко обобщение за плитки филми smile.gif
Айде стига толкова.
gadabout
Ми... к'о да ти кажа, аз мисля същото. НО, Saw, като пример, особено първият, е изключително качествен филм, въпреки факта, че въобще не ми беше интересен.
LordZombie
A Nightmare On Elm Street 4 - The Dream Master
добро и оригинално продължение на поредицата, само едно шибано нещо не става ясно. Как аджеба Фреди се връща?!
Atrocity
The Bucket List - оставя те без думи. Много хубав филм. Радвам се, че реших да го гледам преди да си легна. Препоръчвам го на всеки.
gadabout
Ахам. Силно филмче. Не е най-доброто на Морган Фрийман или Джак Никълсън, но в тандем са много готини, а във филма има доста оригинални моменти.
Цветомир

bowdown.gif

Slash
Blindness ми се гледа, само да се появи с хубаво качество.
Aggressive Perfector
Цитат(Warrior Of Ice @ Nov 1 2008, 08:19 PM) *
Цитат(Aggressive Perfector @ Nov 1 2008, 04:06 PM) *
Evil Dead? Първият е КУЛТ, вторият е ГАВРА

Как точно вторият да е гавра?! За мен той е най-силният в трилогията, съчетава най-добре злокобното и забавното. Третият вече си е пародия, и на мен не ми харесва особено.

Ми Evil Dead 2 си е точно гавра с единичката - същият сюжет, само че направен по "забавен" начин. Като стигна до частта с еленската глава на стената го спрях.

Цитат(onnellinen @ Nov 1 2008, 10:27 PM) *
Въпрос на вкус е, но все пак не разбирам как можете да гледате подобио неща или да търсите изкуство в тях.

По същия начин можеш да питаш слушателите на порн- и горграйнд защо слушат порн- и горграйнд и отговорът ще е същият: забавно е.
Warrior Of Ice
Сега ми кажи, че единицата е бил супер сериозен...
Aggressive Perfector
^Не, разбира се. Абсурдно е в подобни филми да се търси нещо кой знае колко сериозно. Но първият си е просто сплатър и е забавен, по начинът по който са забавни сплатър филмите (глуповат сюжет, зомбита ръфат хора, кървища...), докато вторият ми изглежда по-скоро като подигравка с първия.
mre
И трите филма са си много добри в зависимост от това какво търсиш. Няма да крия, че ги гледах заради тройката (която съм я гледал като малък по един немски канал - pro 7) и понеже наскоро видях този трейлър My name is Bruce.


Може скоро да потърся и приключенията на Бриско. laugh.gif
pa®tci
Цитат(onnellinen @ Nov 2 2008, 12:18 AM) *
... с какво допринасят за интелектуалното ви извисяване филми 'един психопат, една цистерна червена боя и много трупове'...

Bruce Campbell!!!



Мен пък, напоследък, точно тройката ме цепи на макс.
Aggressive Perfector
NIGHT OF THE LIVING DEAD
icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif

...ЗАЩОТО СМЪРТТА Е НАВСЯКЪДЕ!
Slash
Тази вечер, Диема:

Цитат
22.00 "Батман" - екшън с Майкъл Кийтън, Джак Никълсън, Ким Бейсинджър

Keaton's still my fav. Batman icon_headbang[1].gif
Aggressive Perfector
^Подкрепям. Първите два филма (и най-вече вторият) никога няма да бъдат надминати.
RazorJack
Korgoth Of Barbaria icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif


http://www.data.bg/f.php?fid=31537828 bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif
LordZombie
A Nightmare On Elm Street 5 : The Dream Child - перфектно
abydos
Цитат(Aggressive Perfector @ Nov 6 2008, 08:19 PM) *
^Подкрепям. Първите два филма (и най-вече вторият) никога няма да бъдат надминати.

Вече 2 пъти бяха надминати.
stage
Цитат(Slash @ Nov 6 2008, 05:45 PM) *
Blindness ми се гледа, само да се появи с хубаво качество.

Поредната амераканска простотия и опит за филм със зомбита... ще се гледа biggrin.gif

Иначе малко Guild Wars до към девет, и след това е време за White Men Can't Jump, че не съм го гледал вече от година или две biggrin.gif
ZerraX
Вчера гледах Outpost.Хмм винаги съм харесвал зомбита,а тия са някакви ъпгрейдвани нациски войници участвали в играта "Тука-има,тука-нема" и най-важното във филма е,че няма happy end!Трябва да има повече такива филми rolleyes.gif С малко повече бюджет и по-добре разклатен сценарии и щеше да е супер филма,но и така ми хареса.
Днес смянам да гледам Път'шествия до центъра на Земята 3Д(се се заричам да го гледам,но ме домързява) или Монгол-изглежда много добре и може 3Д-то да почака bye.gif
gadabout
Филм(и) по Колелото на времето...
КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ СЕ НАДЯВАТ ДА СТОРЯТ ТИЯ???
Ако е лайна - екстра, ще успеят.
scion_of_storm
Ще има пиене на чай, поне.

rolleyes.gif

Искам да видя коя ще играе Церсей в по Песен за огън и лед сериалчето/филмчетата/уотевър.
хохохо
Slash
Цитат(stage @ Nov 9 2008, 07:30 PM) *
Цитат(Slash @ Nov 6 2008, 05:45 PM) *
Blindness ми се гледа, само да се появи с хубаво качество.

Поредната амераканска простотия и опит за филм със зомбита... ще се гледа biggrin.gif

Мисля, че се бъркаш, очаквам нещо повече от този. Иначе ако искаш това за което пишеш гледай Feast II. Ще видиш джуджета борци, разлагащата им се баба, голи мацки, мацки на мотори, обляти със сперма мацки от чудовище, пърдящо чудовище, изядено бебе... ohmy.gif
Warrior Of Ice
Смъртта на бебето беше апогеят на филма за мен. happy.gif Иначе първият е доста по-як.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.