Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Футбол
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116
monolithe
Не съм сигурен доколко Венгер е съгласен да пусне Туре в Ман Сити. А ако го направи ще е абсолютен глупак. Просто не виждам причина един от най-добрите ни защитници да търка пейката, докато бездарник като Галас даже носи до скоро и капитанската лента! no.gif
pa®tci
Цитат
Поредна изневяра от страна на Божинов е новогодишният подарък за Алисия

Алисия излови неверния си мъж Валери Божинов на тясно с две мацки и с приятеля му Благой Георгиев в хотелски комплекс Царско село. Мястото е известно на футболни звезди и на родните бизнесмени, които водят скритите си любовници в къщичките, които са далеч от хорските погледи.
"Алисия дойде с приятелката на Благой - Христина към 3 часа през нощта. Видяха къде са паркирани колите на футболистите и затропаха на вратата на вилата. Явно Валери е видял кой ги търси и скочи през прозореца. Но Алисия го посрещна и стана скандал", разказват хора от хотелския комплекс.
Последвали заплахи от страна на излъганите половинки на футболистите, но явно Георгиев и Божинов са звучали съвсем убедително и жените са им простили, защото в новогодишната вечер те са вдигали наздравици с Христина и Алисия в заведение в Сандански.
Ден след Нова Година Алисия бе забелязана с приятелка в столичния Планет клуб. На съседно сепаре се беше настанила врагинята и съперница на Алисия - палавата плеймейтка Златка Райкова. "Няма какво да деля с Алисия. Щастлива съм с моя приятел Благой (бел. ред. самбиста Благой Иванов). Тя да му мисли с такъв мъж като нейния. Вече изпитвам съжаление към нея. Само не разбирам защо се унижава да го преследва. Да го остави да си чупи главата", коментира тя.


БеГе езиик аалеее w00t.gif
pa®tci
Гледкам "Отличните Приключения на Бил и Тед" по TV1000 - teh Trve Kvlt biggrin.gif
Vivi
Оооо, с един бивш ходехме на мачове. Много яко. Не че следях играта... атмосферата и песните са яки. И "говоренето" между секторите. ю
- Сектор Б!
- Кой сега е номер 1?

Иначе футболът не ми харесва толкова като спорт. Футболистите имат яки задни части... обратно пропорционални на акъла им обаче.
t0xIc
OMG

Подуенци и този рефрен ли откраднаха циганите му с цигани whistle.gif
Vivi
Кой те излъга, че става въпрос за мачове на Левски?

Бтв, живея на 10 минути пеша от стадиона на Левски. И не съм циганка. Не че няма сума ти цигани в квартала whistle.gif
Atrocity
Значи си се объркала. Тоест:


- Кои сега са селяни?

- Сектор Б са селяни.
Vivi
EEE, беше преди 3 години, простено ми е rolleyes.gif
t0xIc
сектор "Б" се отнася за любимците ми идващи от север и юг - недей пита повече whistle.gif
Викам тия нова песен са ни свили след "червено бели шампиони" ,която от около година вече я пеят. Баси една песен да не могат да измислят.
_Moonshield_
^А вие хич не свивате наши, тъй ли хаха laugh.gif
t0xIc
Освен "кур за лефски оле!" - не. Дай пример . Знам ,че няма затова си welcome.
_Moonshield_
Ооо "червени богове", какво е според тебе?
pa®tci
Комунистически рефрен sleep.gif
monolithe
Днес е дербито:

Скъм Юнайтед - Челски

Дайте една прогноза. Аз се надявам на хиксче, предвид вчерашните резултати, което би било добре дошло за Арсенал. Залагам на хикс, с гол на Бербатката за Скъм и на Анелка за Челски!
LordZombie
Твърдо 1
Но, дори и да не бием пак сме с по - добри шансове от Пуул и Челси за титлата
monolithe
Пфу, дейба, бихте! Евала на Бербата! Хубав гол!
LordZombie
Ние направо си ги прегазихме, Пуул да се пазят, че идва техен ред drinks_drunk.gif
monolithe
Помним, помним последния мач на "Анфийлд"!
LordZombie
Нали знаеш, че с един мач първенство не се печели wink.gif
monolithe
Това в пълна сила важи и за останалите отбори. Нека ти припомня, че май от голямата четворка Манчестър и Челси са спечелили по-малко мачове срещу преките си конкуренти. Все още е рано, но Юнайтед биха само Челси. Да не забравяме, че Астън Вила правят силен сезон и вече объркаха доста сметки. Но всъщност, не само те! wink.gif И ние от Арсенал най-добре го знаем!
LordZombie
Според мен Топ 5 ще изглежда по следния начин :
1.Man United
2.Chelsea
3.Liverpool
4.Aston Villa
5.Arsenal

сигурно няма да е баш така, ама за 1вото място съм сигурен drinks_drunk.gif
monolithe
Докато не загубим и математическите си шансове за титлата, аз вярвам, че Арсенал може да е шампион. Но с много, ама много условия. Ако и илюзорните ни възможности за титла изчезнат, ще стискам палци за Ливърпул. Въпреки, че ни порязаха многократно срещу тях, ги смятам за симпатичен отбор, на който му дойде времето да вземе шампионата. Рафа е велик тактик, но способността му да прави глупости понякога (присъщи само на мосю Венгер) може да му изяде сезона. Колкото до Астън Вила, постоянни са в тази част от шампионата, но нека видим на финалната права докъде ще я докарат.

Моята прогноза:

1. Ливърпул
2. Манчестър Юн.
3. Арсенал
4. Челси
Slash
27 годишното крило Arshavin и 28 годишния дефанзивен полузащитник Battaglia в Арсенал? biggrin.gif

Между другото, Галас и Силвестре аут до края на месеца. Лъч светлина! Сега Коло Туре ще се бетонира на мястото си.
monolithe
Себастиян Баталия? От Лацио?

Ако ше зимат някой от Лацио, нека тва да е Мауро Сарате!!! Стига вече с глупости. По-навит съм да вземат Шаби Алонсо, но той прави много силен сезон и няма кой да ни го продаде! sad.gif
Slash
От Бока Хуниорс: http://en.wikipedia.org/wiki/Sebasti%C3%A1n_Battaglia

Бе за мен е важно да е дърво. Искам дефанзивен полузащитник, който да стои пред централните бранители. Играта има кой да я прави. wink.gif
monolithe
Преди за този Баталия се чуваха добри думи, но не знам сега какво е що е. Аз се обърках, че е от Лацио, шото на мениджъра играеше там. Както и да е. Дано да излезе нещо добро от него, че не ми се мисли.
crazyfan_metal
38' Atalanta [3 - 0] Inter Milan
18' [1 - 0] S. Floccari
28' [2 - 0] C. Doni
33' [3 - 0] C. Doni
w00t.gif
LordZombie
Мразя Интер, тъй че кеф ^^
monolithe
Прекрасен шанс за Юве! Дано бием неска Лацио и се доближим максимално до Интер!

Forza Juve!!!
Slash
Цитат
"Сънди Таймс": Бербатов е генерал, а не обикновен войник
От Топспорт.бг

Българинът пести всяка капка пот, но осигурява качество за сметка на количеството

Бербатов е по-скоро генерал, отколкото обикновен войник, написа в. "Сънди Таймс" след победата с 1:0 на Ман Юн в Болтън,информира "7 дни спорт". Българинът донесе трите точки на шампионите с гол в даденото от рефера продължение. "Димитър вкара в идеалния момент", заяви мениджърът на Юнайтед Алекс Фъргюсън. Той призна, че вече се бил примирил с равния, когато Бербо пратил топката в мрежата.

В повечето мачове присъствието му не се набива на очи. Той по-скоро се оставя на течението, отколкото подтиква другите към по-решителни действия. Съперникът, с когото си сменя фланелката, може би дори не се налага да я пере у дома. Подобно на всичко друго, което прави на терена, Димитър Бербатов сякаш отмерва прецизно всяка капка пот, преди да я изразходва. И от всички футболисти той е този, когото човек трябва да съди според качеството, а не според количеството.

В събота срещу Болтън можехме да видим класическия Бербатов. Той прекара по-голямата част от мача в периферията, но записа достатъчно добри отигравания и добри пасове, за да напомни за стойността си. Имаше също достатъчно повдигнати вежди и нервни ръкомахания, напомнящи на колегите му, че от тях се очаква повече.

Той е по-скоро генерал, отколкото обикновен войник, и точно когато изглеждаше, че срещата ще завърши без голове, Бербатов изникна на точното място и донесе победния гол в 90-ата минута.

Топката беше насочена към Карлос Тевес, но опасността изглеждаше минимална. Анди О'Брайън и Себастиан Пюгрение си попречиха и аржентинецът се измъкна. Той можеше веднага да изведе Бербатов, но вместо това пое топката, напредна и центрира към българина, който засече с плонж и прати топката в мрежата.

До този момент Юнайтед бе създал няколко положения, но това бе първият шанс, открил се пред Бербатов, и всичко бе решено. Две минути по-късно прозвуча последният сигнал и беше напълно разбираемо, че Гари Невил и Неманя Видич отидоха при централния нападател и го поздравиха с онези типични прегръдки, предназначени за героя на мача.


Най-якия коментар под темата cool.gif
Цитат
Не е верно! Тоа вестник е комунистически! Само Лецки! Само Гонзю!
conguestadors
^Тея в топ спорт, са ми лидери с коментарите. whistle.gif
monolithe
Аршавин дебютира за Арсенал в неделя? Почти е постигната договорка между Зенит и "топчиите" за 27 - годишното крило на руския тим. Продължавам да си мисля, че въпреки безспорния му талант, едва ли е най-подходящото ново попълнение. Надявам се, че ако пристигне при нас, с играта си ще ме опровергае! Сега и един централен бранител ако вземем и едно деф. халфче, никак няма да е зле!
Slash
Бе и аз си мисля, че дефанзивните проблеми са по-големи, но като гледам как не можем да убием мач като че ли няма да ни дойде зле. Все пак ще му трябва време преди да почне да слаломира през противниците. Мен ме дразни ръководството, че лятото остави Венгер сам да урежда трансфери, което не му е работата. Затова 2 месеца (2!) се преговаряше за Насри. Аршавин се точи от лятото, става зимата...

http://www.youtube.com/watch?v=Q3e7qMqj_eM...feature=related
Какво му е на човека :р

http://www.youtube.com/watch?v=io5d_gSammc
А това е любимия ми негов гол... засега.
monolithe
Аршавин май все пак ше цъфне на "Емирейтс". Жалко само, че Венгер (както винаги го е правил) няма да се вслуша в думите, този път на Пол Мърсън, че имаме нужда от ДЕФАНЗИВЕН ХАЛФ. Сега и 5 точки след Астън Мартин, тц-тц-тц! Криза!
LordZombie
Както ви казах и преди, Манчестър Юнайтед ще е шампион!
Vlad
Верно много се засилиха Юнайтед. Сезона може да свърши още в неделя. А дори наще да бият, трябва да се наваксва с мач на олд трафорд, което не го виждам как ще стане.
monolithe
Както винаги, за съжаление, Манчу влизат във форма точно през зимата, мамка му! Ливърпул няма да бие Челски, а ако Юнайтед земе мача си с Евертън, сезонът свършва. Съдейки обаче по последните резултати на Карамелите срещу лидерите, мисля си че Берба и ко няма да спечелят.
Slash
Аршавин е с двата крака и едната ръка в Арсенал...

Заглавие в топспорт:
Сампдория взе талант вместо Топузаков
http://topsport.ibox.bg/news/id_1242186469

бтв, при контузията на Тунчев т'ва ще ни потенциалния защитник. Ехх, Бербатов не знам що не можеше да мачка заедно с Живко Миланов, но сега вече няма да простим на никой!!!!!!
sgoh
Бати ташака. Пускаме Кийн на Тотмън crying.gif
LordZombie
Рафа ша ви срине отборчето да знайш whistle.gif
sgoh
Бе Рафа много добре си играе картите, ма въпроса е че с Кийн губим опитен нападател в решаващ момент от сезона.

Не че няма да опънем Мангалчо и без него, както бихме Челси снощи whistle.gif
LordZombie
Хубави шеги като за на 5 (8) точки зад гърба ни
monolithe
To пък Кийн големия футболист. Дейба и мошето смотано. Прибра се обратно в Jew Crew и кво от това?! Смешник. Измиха си ръцете с него и Бербатов за ужасния си старт в Премиършип, а сега играч и клуб взаимно си лижат гъза. Грозно!!! Колкото до Ливърпул - те си имат Ел Ниньо. Друго не им трябва. Продължавам да твърдя, че след Ибрахимович, Торес е най-добрият нападател в света.
sgoh
Факт. Ма освен добър е и чуплив (да не дава Господ )
Ludnichar
Цитат(sgoh @ Feb 2 2009, 11:18 PM) *
Не че няма да опънем Мангалчо и без него, както бихме Челси снощи whistle.gif

Я пак си помисли дали вие ни бихте, или манчестърската к**ва райли за пореден път подпира отбори, играещи срещу основния им конкурент?
От ФА официално отмениха картона на Лампард и признаха грешката на райли! Само не знам какво още трябва да стане, за да въведат видеоповторения и най-после да приключат скапаните подпираници за тоя и за оня!
sgoh
Щото точно картона на онова ренде Лампард беше повратната точка в мача и дотогава ни мачкахте.
Айде стига, даже не мога да се сетя дали имахте удар към вратата. :Р
Ludnichar
Виж, от онзи ден насам споря с 200 ливърпулци... За разлика от повечето пъти, сега никой не смее и да каже нещо за картона, защото е факт, че е смехотворен!
Факт е и, че ливърпул стоеше по-добре на терена, но никак не можеш да кажеш, че изгонването на най-важния играч на противника не влияе!
Факт е и, че за пореден сезон реферите правят всичко в полза на манюн, особено тая плешива к**ва! И на малките деца е ясно, че пул не са лош отбор, но с тоя измислен смешник начело няма да помиришат титла в Англия! И естествено г-н райли се стреми да спре другия основен конкурент!
Не че сколари е цвете за мирисане! Напротив, по-лош е и от бенитез!
monolithe
Интересно се заговорихте около Райли, Лампард и разни червени картони. Колкото и да мразя дебелия ушат кит, демек Лампард, картона беше абсолютно пресилен. Нищо не оправдава постъпката на рефера. Райли е смешник и напълно се доказа като пълен малоумник, след като остави Босингва на терена при ритник в гърба на Бенаюн, някъде към края на мача май беше. Не съм фен на Ливърпул, но съм фен на честната игра. И не за 3, ами за 30 мача трябва да го накажат това говно португалско.
sgoh
Интересното е, че страничния беше там, пък не бил сигнализирал... dry.gif
Slash
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.