Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Футбол
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116
pa®tci
Като ви загледам мненията и ми се доповръщва. no.gif
LordZombie
Айде Ювее ! drinks_drunk.gif whistle.gif
monolithe
Zombie, брат! Потресен съм! Не е възможно такъв велик отбор като Юве да се ръководи от такъв ТЪП, НЕКАДЪРЕН, НЕКОМПЕТЕНТЕН, че навсичкото отгоре и римлянин, треньор. Кво да кажа! Винаги съм твърдял, че Раниери не е достоен да води Ювентус! Тази вечер всичко това се доказа! При такова нарисувано класиране, Раниери направи всичко, само не и да прати тима си на 1/4 финал! Обезумял съм от яд! Просто съм кълбо от нерви!!!
abydos
Ядосвай се на бастуна дето не знае какво да прави в защита.
LordZombie
Раниери е идеален... да ръководи тим като Парма в Серия Б. Просто не може да организира и да се справя на най - високото ниво във футбола. Не е нужен вече на отбора, просто, да заминава да води борбата за влизане в елита на калчото. Друг е въпроса кой да бъде назначен ? Може би Роберто Манчини ? Франк Рийкард ? По - добре някой италианец де.
sgoh
На кой му пука за Ювентус? drinks_drunk.gif
monolithe
Ювентус – Челси 2:2

Снощи бях адски афектиран и невероятно ядосан от крайния развой на мача. Въпреки това, заставам зад думите си, че Раниери НЕ направи това, което можеше да постигне, след като Якинта вкара така важния гол. Уникална простотия бе да се остави инициативата в Челси, вместо да задържим топката в средата на терена и ние да владеем ситуацията. Излизането на Недвед бе тотален шок и бях убеден, че без него нещата отиват на зле. Салихамиджич не помогна с нищо, а оставането на пейката на Джовинко и късната поява на Амаури в игра са пълна загадка! За Челси няма какво да кажа. Хората не са прости. Като ти се дава нещо на тепсия, просто отиваш и си го вземаш. Отмениха им СЪВСЕМ РЕДОВЕН гол, въпреки отсъждането на НЕСЪЩЕСТВУВАЩ фаул преди него, но пък и Юве не се постара да си даде зор в защита.

Байерн – Спортинг Лисабон 7:1

Когато фактите говорят и боговете мълчат, имаше една приказка. А фактът е – без много много усилия, срещу обезверен съперник седем гола! Нищо повече!

Ливърпул – Реал Мадрид 4:0

Чест прави на Ливърпул, че изигра мача така, все едно е загубил в първата среща. Много съм радостен, че Фернандо Торес най-накрая победи Реал, че на всичко отгоре вкара и гол и беше един от най-добрите на терена. Мадридчани с нищо не показаха, че заслужават да продължат, а и, че са много далеч от най-добрите си игри.

Панатинайкос – Виляреал 1:2

Абсолютната изненада на вечерта. С оглед на резултата в първата среща си мислех, че ПАО са с крак и половина напред, но показаxa типичното за нашия регион отпускане и заслужено отпадат. Симпатягите Виляреал отново влизат в топ 8 на Европа и по всичко личи, че големите тимове ще се мъчат сериозно срещу тях. Да са живи и здрави.
LordZombie
Видииииич !!!! drinks_drunk.gif
_TNT_
Барса > u. (4:1 за 45 мин)
Slash
monolithe-че, как е хавата? wacko.gif

Бяхме толкова зле, че просто нямаше как да не бием на дузпите. Законите на Мърфи. biggrin.gif
Арсенал - враг №1 на Ботуша! Интер, Ювентус, Милан, Рома наредени на колана на артилерията!

TNT Анри > Барса > u. wink.gif
_TNT_
Цитат(Slash @ Mar 12 2009, 03:21 PM) *
TNT Анри > Барса > u. wink.gif

Хихи, Анри е голям, няма две мнения. wink.gif И все пак Меси ме кефи повече от всички взети заедно. tongue.gif
Slash
Ама най-големия ташак е, че отпред са с Анри и Меси, а отзад с Валдес. tongue.gif
monolithe
Барселона - Лион 5:2

Барса започва отново да мачка по терените, както го правеше до преди месец. Явно са слезли на земята след като получиха някои и друг звучен шамар в Примерата. Да пишеш 5 на Лион не е лесна работа, предвид че французите са един от най-стабилните тимове в Европа в последните 5-6 години. След този мач още повече започвам да си мисля, че КЕШ ще пътува за Барселона тази година!

Манчестър Юнайтед - Интер 2:0

Без много напъване - 2:0. Сега Жозе, да те видим отде ще я вземеш тази КЕШ! Ако Интер не станат шампиони на Италия ще почина от кеф. За Манчестър няма какво да се казва. Очакваното се случи, така че едва ли има изненадани.

Порто - Атлетико Мадрид 0:0

Без малко да се получи другата голяма изненада на тази фаза. Ако Атлетико бяха малко по-смели в опитите си да продължат напред, можеше и да стане. Вярно е, че отпадат непобедени, но това не топли никого. Остава утехата за нещо повече догодина, защото аз поне съм убеден, че Мадридчани могат да се класират за турнира и през следващия сезон.

Рома - Арсенал 1:0, 6:7 след дузпи

Уникален късмет. Просто уникален късмет. Като видях с каква лекота Рома изтърваха направо се изумих. Арсенал игра озадачаващо пестеливо, а Баптища май беше сложил жълта фланелка през второто полувреме. Играеше като централен защитник на Арсенал. Дузпите вече са лотария и шанса бе на наша страна. Дано този мач им е обеца на ухото на лондончани, щото идват 1/4 финалите, а там като гледам каква компания се е събрала, няма да се учудя ако се натресем на Манчу или Челси!


Slash, батсе! Треперил съм кат новобранец на клетва снощи до 1 без нещо. Значи никой не може да ми опъне нервите така, както го прави Арсенал, особено през този сезон. Нещо се случва с отбора и не мога да си обясня още какво. Сега само трябва да се радваме, че ИДИОТЪТ Вучинич би дузпата си така малоумно и че Тонето не уцели вратата, за да ни изхвърлят Циганите от ШЛ. Луд късмет. Но каквото казах за Байерн, ще го кажа и за Арсенал - в следващия кръг късмета може и да не е с нас. Единственото хубаво от цялата работа е, че два от любимите ми отбори са на 1/4 финал. Надявам се Арсенал да се падне на Порто, а Байерн с Виляреал. Но, поживем увидим!
sgoh
Не го разбирам аз това - 3 любими отбора, 5 любими отбора dry.gif


А пък Вучинич явно се е учил да бие дузпи от Гонзо laugh.gif
sgoh
С риск да си повторя едно мнение от есента biggrin.gif


WHO THE FUCK ARE MAN UNITED?




Ахахаха. Реал и Мангалчо унижени в една и съща седмица icon_headbang[1].gif
Burn in Hell
OMG, Юнайтед много яко се изложиха dry.gif Пъкк sgoh ако не знаеш кои са те, ебати човека, ебати нещото biggrin.gif
Arcturus
Цитат(Burn in Hell @ Mar 14 2009, 06:50 PM) *
ако не знаеш кои са те, ебати човека, ебати нещото biggrin.gif

Tи сериозно ли бе?! biggrin.gif

Иначе...

We came, we saw and we conquered Old Trafford! След това ужижение за пореден път доказахме максимата, че формата е временна, а класата - вечна. Купата няма да се върне на Анфийлд и този сезон, нищо че бихме, но тотално им смачкаме самочувствието на Юнайтед, чиито фенове (а и играчи) се мислеха за непобедими и гледаха с пренебрежение на Ливъпрул преди дербито. Сега ако се паднем с тях в ШЛ психологическото предимство ще бъде на наша страна, пък дано спасим сезона със спечелването на турнира и в крайна сметка може и да се утеша...
Ех, сега отново ме хваща яд, че изтървахме питомното, правейки хиксове с непретенциозни отбори като Фулъм и Уигън.

Не знам дали го осъзнавате, случи се нещо уникално - 4 гола във вратата на холандския пенсионер! Това се случва веднъж в живота. punk.gif
LordZombie
Радвайте се, нямате много поводи и без туй.
sgoh
^ biggrin.gif
monolithe
От колко години Ливърпул не бе помирисал победа на "Олд Трафорд"? Последната май беше около 2002 някъде? Това не ми попречи да се порадвам и аз злорадо на загубата на Манчестър. Айде да им е честита на ливърпулци.

След вчерашната победа на Арсенал над Блекбърн с 4:0 съм убеден, че лека по лека ще навлезем в нужната форма. Само да се върнат сички играчи! Браво на Аршавин!
Slash
Ще се видим с Манкс на 1/2 !!
monolithe
1. Виляреал - Арсенал

От двата желани от мен отбора се падна единия. Колкото и да ми се иска да съм сигурен, че сме 1/2 финалисти, не мога да се чувствам така. Виляреал са адски симпатичен отбор, който играе доста кораво, а като се сетя за онзи полуфинал преди няколко години, определено ще берем ядове. Предимството ни е, че реванша е на "Емирейтс", а ако всичко е наред контузените играчи като Росицки и Фабрегас трябва да са на линия!

Прогноза в проценти: 40 - 60 %

2. Манчестър Юнайтед - Порто

Другият отбор, който трясна джакпота. Порто отдавна не са сила, като само неопитноста и страха на Атлетико М осигури на португалските циганчета участие на 1/4 финал. Тук мисля, че нещата са повече от ясни!

Прогноза в проценти: 90 - 10 %

3. Ливърпул - Челси

Тази двойка я познах преди доста време! Ще бъде интересно как ще се развие битката, ако Ливърпул запази формата си! Челси играят стабилно, но е истина, че все някога ще се пропукат! Най-непредсказуемата двойка, определено!

Прогноза в проценти: 50 - 50 %

4. Барселона - Байерн

Дотук с баварския късмет. Да видим сега Клинсман как ще измисли начин да спре каталунската машина. Барса определено е фаворит, тъй като играе най-резултатният и е един от отборите, практикуващи най-зрелищен футбол. Иска ми се Байерн да продължат и ще им стискам палци, но процентите не са в тяхна полза!

Прогноза в проценти: 60 - 40 %

За евентуалните 1/2 финали ще говорим като му дойде времето!
LordZombie
Финалисти сме освен, ако не стане нещо ЕКСтремно.
Arcturus
Eх, Юнайтед, такива сте калитари. dry.gif
Пък ний с Челси ще играем за 150863068-ти път в ШЛ.
sgoh
Като цяло тоя турнир може вече да го спрат и направо да ни дадат титлата. Ма все ще си е сладко още едно унижение на Манчо и то насред Рим. smile.gif
sgoh
И Вила размазахме. Дайте следващия cool.gif
monolithe
Мерси, че ни бетонирахте на 4-тото място.
sgoh
Ударете манчо и сме квит laugh.gif
monolithe
И тях, и вас wink.gif! Срещу силните играем силно! Да не казвам голяма дума, но факт! В следващия кръг Манчестър Юнайтед - Астън Вила! Един хикс закопава и двата тима, да не говорим пък ако Юнайтед падне, в което силно се съмнявам. Втора поредна грешка на Олд Трафорд ми се струва невъзможна. А ние опнем ли Ман Сити и положението заспива, че имаме и да си връщаме, мамицата им!
Slash
Хм, докато Арсенал и Ливърпул трупаха нулеви ремита, Ман Юн мачкаше. Сега обаче предстои най-важната част от сезона и първите са свежи...
monolithe
Свежи, свежи, ама ако пак почнат да ни тръшкат контузиите и онзи тъпак Галас не спре с простотиите си, може и да се случи нещо хубаво. Все още май не се знае колко време отново ще остъства Тио, Адебата бави възстановяването си, за Росицки да не говорим!
Slash
Вярвал ли си, че от 4 месеца няма да имаме загубен мач със Сонг, Денилсон и Диаби в средата? Аз не! Сега се връща Фабрегас! Той е най-важен от всички, които имат да се връщат. Това за Уолкът не е толкова зле, защото Насри и Аршавин не са слаби играчи! С тях можем да играем в първенството, а Уолкът ще играе срещу Виляреал, според информациите, там Аршавин не може да играе. Вярвам, че ще си разпределим силите този път.

За Галас нищо не мога да кажа, знаеш ми мнението, бих го удавил в чаша вода. Да се надяваме да е тих
monolithe
Моето мнение е, че Диаби и особено Денилсон доста прогресираха. Много ги харесвам и двамата. Въпреки младостта си се стараят доста и макар и не винаги да са на висота, вършат много добра работа. Винаги съм вярвал, че Денилсон ненужно беше резерва на Фламини и с играта си лека по лека започна да го доказва. Дано продължи със същите темпове. Мисля, че и на Карлос Вела трябва да се даде малко повече шанс, за сметка на спагета Бендтнер. Нестандартен играч е, има бързина, техника и контрол на топката. За дрибъла му да не говорим. Може да се окаже много важен, ако получи нужното доверие.

Като се сетя в ква серия от мачове влизаме, ми става лошо. Гости на Ливърпул и Скъм, и у дома с Челски! Моля се за минимум 5 точки!
Slash
Ми навлизаме в етап в който трябва да използваме най-доброто и Венгер едва ли ще даде повече игрово време на Вела, а и мексиканеца прегаря не по-малко от Бендтнер, когато излиза като титуляр. Малко се различаваме с теб за Денилсон и Бендтнер, ти харесваш единия аз другия, но за труда на бразилчето мога да кажа само евала, тъй като има най-много изиграни мачове от началото на сезона заедно с Алмуния. Ти надявам се хареса Никлас срещу Нюкасъл, два пъти изведе Перси, веднъж Перси не му даде да вкара заслужен втори, а гола му с глава беше класа. Много хора ме мислят за луд, че го харесвам толкова, но аз ще се смея последен. :р

Чудя се какво ще правим с Росицки, но да видим той изобщо какво ще представлява.
monolithe
Не е лъжа, че Бендтнер се опитва да се развива, но такива безобразни пропуски, които прави, не са в негова полза. Определено за мачовете в които е играл досега, ако беше вкарал поне 40 % от това, което пропускаше, щеше да е по-резултатен от Ван Перси. Дано ме опровергае и се превърне в класен играч, но ми се струва, че ще мине доста време преди това да се случи. Колкото до Росицки, съм повече от убеден, че АКО изобщо отново играе футбол, ще се върне по-силен от всякога. Тогава халфовата ни линия ще бъде от световна класа. Само си представи Аршавин вляво, Фабрегас и Росицки (плеймейкър) в центъра и Насри отдясно (евентуална размяна на местата с Аршавин няма да е изненадваща). Фантазия.
monolithe
Задава се мач с Ейре. Я споделете мнение за абсурдната селекция на Стоилов. Какви са ви очакванията за двубоя? Аз няма да го гледам, тъй като по същото време Danny Cavanagh & Duncan Patterson ще ни забавляват, а и няма смисъл да си хабя нервите за един предрешен от много фактори мач!
Slash
Те тичат! О, чудо!
LordZombie
^^
Абсурдната селекция изигра най - добрия мач на националния отбор в последните 2 години...
Само защитата има да се изглажда. Един Митко Рангелов беше доста под нивото си според мен, необяснимо защо.
monolithe
Абсурдната селекция на Стоилов дори не успя да вкара гол. Няма какво да говорим. С грешки на природата като Томашич, Коловати, Мечо, Топчо, Копчо, Бобчо и Зобчо толкоз. Това бе един от най-слабите отбори играли срещу нас. Смея да твърдя това, макар и гледал само второто полувреме. Аз може би съм един от най-върлите противници на Мъри Стоилов и неговия "модерен футбол", който успешно налага в Литекс, но поне му свалям шапка, че с тези овехтели тумбаци точката измъкна. Светлият лъч в края на тунела бяха (Ко)Пелето и Станислав Манолев. Всичко друго - посредствено. Бербатов се бил криел с националната фланелка. Ами Митето Рангелов, той за цял мач май една пръдня към вратата на Ирландия не изстреля. Вярно е че е новоизпечен национал, ама да не забравяме, че един новоизлюпен национал запали ушите на Петер Шмайхел в една квалификация преди доста години. Който може, си го може!
Но, да не ги критикуваме момчетата, те изнесоха много добър мач. Да са живи и здрави. Ся и с "на тати синчето" на вратата, само се моля да няма бивши играчи на Вердер в Кипър, че иначе на зле отиват нещата.
Националния отбор не бил обединил народа! Ами как бе, льольо кьопав? С безумните идиотии които родното футболно ръководство и децата, които подават топката по време на мача, няма да искат да ви гледат. Тиквеници! Шуробаджанащината край няма! Това е!
Ш'ма сфиняаати, ама туй ми лижИ на сърсету, кът ги гльедам тьез михльиузи!
Vlad
Кое му беше доброто на мача не знам.Е сравнение с предните трагедии може и добър да се нарече наистина. Обаче тез наще не могат удар да отправят,а за гол просто не знам.При всяка втора атака на ирландците се чуваше реплика от рода на грешка на еди кой си и браво на Иванков.А в сряда като застане малката перука не знам.Кипър победи Грузия,а помните грузинците какво ни правеха.Като отчетем факта,че не можем да направим нормална атака и кой ще е вратар работата в сряда отива на лошо.И това срещу отбор срещу който преди излизахме за разлика,а самата победа си беше по подразбиране.
monolithe
E, то не е сигурно че "Малкия Перуци" ше е на вратата титуляр. Рибанков май ше пази. Трябва да внимаваме с Кипър, шото хич не са за подценяване. Дано Божинката се дигне да играе, че иначе с това ялово нападение не знам как ше я изкараме и тая "битка".
conguestadors
Цитат от в-к "7 дни спорт"

"Малко след това на негово място пуснаха Кишишев. На 34 години Тинката направи каквото можа - срита набързо двама-трима от ирландците взе им страха, разкрещя се по нашите, озъби се на онези отсреща и играта потръгна. До почивката ирландците не направиха нищо, макар че Стилиян Петров се опита да ги улесни с две панически грешки. Защитата им, която се оценява на повече от 10 млн. евро, не игра дори като за 10 цента. Станислав Ангелов-Пелето пък направи за смях халфовата им линия, в която липсваше контузеният Деймиън Дъф. Нямаше обаче кой от нашите да вкара, тъй като Димитър Рангелов и Ивелин Попов не бяха сработени и все едно се видяха за пръв път на игрището."
monolithe
Ако мога да перифразирам изречението:

"Когато фактите говорят и monolithe мълчи!"

Те хората са го казали!
monolithe
Ликуй народе. Бихме Кипър! С 500000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 зора!
Slash
Манолев юбер алес ! Евала на Литекс за юношата. Най-накрая си имаме бек като хората. И в защита и в атака, ебати самочувствието. bowdown.gif

Стоянов обаче не става и за резерва, ужас. Ясно е, че лятото ще е готов Тунчев, той е най-добрия ни. Но кой до него? Томашич? hmm.gif
monolithe
Веднага ще ти кажа - Вальо Илиев!
Slash
Това е единственото решение и левскарите дори го признават. Дано Стоилов се сети.

Че тичаме - тичаме. Ама добре че бяха Кипър, че с тая централна защита... На Манолев обаче не мога да му се нарадвам. Той е модерен, европейски бек!
monolithe
Евала, ако го земат за заместник на Саня ше се изкефя!
Slash
Аз сериозно го мисля между другото, не знам дали се шегуваш. За Англия не знам дали ще стане, темпото е убийствено, но Манолев бързо трябва да отива в Германия поне.

Ст. Петров също си заслужава да се отбележи тия два мача. Такъв е защото Ангелов мачка като дефанзивен и на Стенли поста му е малко а ла Сеск
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.