Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Футбол
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116
Thrashard
Ахахахахахахахахахаха, кой беше тоя отбор бе ??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Абе, чух, че в Столипиново спират нета след 19:00 часа, вярно ли е ?
RunningWild
В темата за ЧНГ се зароди интересен спор и исках само да добавя, че в тоя разколебан състав на Юнайтед + застаряващия Челси + наперения Сити се оформя една група от топ отбори, които не заслужават титлата кой знае колко. Като виден Артилеристки фен искам да добавя, че Арсенал този сезон имат равни с другите топ отбори шансове. При тия млади момчета не може да става дума за умора, а четворката Сонг + Росицки + Артета + ван Перси прави шансовете за титла доста големи според мен. Признавам, че старта на сезона беше доста слаб за Арсенал, но сега се постегнаха и свикнаха с новите попълнения. Разбира се, че тимът сега има някои слаби моменти.... но проявявам надежда biggrin.gif
alpha prime
ЦСКА : "Нашият сироп за кашлица е по-енергиен от вашия"
monolithe


The King Returns!!!

bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif
RunningWild
^Последно за 2 месеца ли само?
monolithe
Да. За съжаление само за два месеца. Но пък в тези два месеца сме домакини на Скъма и Мошетата и, надявам се, с помощта на Краля ще ги резнем!
RunningWild
Дано, щото след загубата от Фулам, малко се саднах ;Д
karelian
Е как няма?! След последните няколко кръга положението там става все по-трагично. Съмнявам се, че Тиери Анри ще успее да помогне.

Иначе беше голямо удоволствие за мен да наблюдавам макар и второто полувреме на снощния мач. punk.gif tongue.gif rolleyes.gif
monolithe
Тази вечер се подновява битката в Шампионската лига. Вече няма сметки, групи, точки, само чарът на директните елиминации.

Байер Леверкузен - Барселона

Очаквам приятен за гледане мач, дори и само при наличието на Барса. Каталунците сериозно издишат напоследък, но след издънката с Осасуна, Гуардиола беше достатъчно категоричен - отборът скача за втора поредна КЕШ. Затова очаквам един силно мотивиран и мачкащ тим на Барселона, макар и с хиляди кадрови проблеми. Леверкузен отдавна не са този отбор, който бяха преди десетина години с Бербатов, Балак (в момента бледа сянка на самия себе си), Жуан, Лусио, Бут и т.н. и не виждам как ще намерят начин да се противопоставят на испанците. Не вярвам Байер да се опъне кой знае колко, затова залагам смело на Барселона.

Олимпик Лион - АПОЕЛ Никозия

Лион сякаш имаха зверски късмет при жребия, ако трябва да оценяваме отборите само по имена. Но кипърци показаха, че не са за подценяване и ако хората на Реми Гард не подходят сериозно, без подценяване към мача, ги чака много много труден сблъсък. Лион далеч не са онова страшилище, което караше не един и два гранда да треперят, но все пак си остават големия фаворит в двойката. За АПОЕЛ участието на тази фаза е колосален успех, предвид традициите на кипърския футбол и според мен ще излязат просто да се забавляват на терена. А, че са способни да поднесат някоя и друга изненада, вече ни е ясно!

Зенит - Бенфика

Изключително равностоен двубой! "Италианският" Зенит спечели симпатиите на много хора с красив футбол и много себераздаване. Селекцията им е настина отлично подбрана, а стилът на игра на "питерци" много прилича на атакуващия футбол на Рома, когато Лучано Спалети водеше "вълците". Бенфика взеха скалпа на Манчестър Юнайтед и със сигурност са тим, който не бива да бъде подценяван, дори и за секунда. Не съм кой знае колко запознат с играта на "орлите", тъй като единствените мачове, които съм им гледал бяха срещу Юнайтед. Но, ако срещу Зенит играят по същия начин, двубоят ще бъде наистина жесток.

Милан - Арсенал

Гвоздеят на програмата тази вечер, а защо не и на 1/8 финалната фаза. Бърз поглед върху формата - Милан все още са в борбата за скудетото, имат изключително равностоен и балансиран състав, а освен това са пълни с младоци, които демонстрират изключително самочувствие и сякаш играят с тези съотборници от години. Арсенал - трагични, независимо от резултатите в последните 2-3 мача! Във всяко отношение, с изключение на вратарския пост (ако на вратата е Счезни, разбира се). Изключително непостоянни и зависими от определени единици. Мисля си, че Масимилиано Алегри знае много добре как да спре Арсенал - приклещваш Ван Перси и с отбора е свършено! Докато при Милан, дори и Ибрахимович никакъв да го няма, винаги ще се намери, кой да поеме отговорността. Това е и разликата. Присъствието на играчи като Томас Вермаелен, Бакари Саня (честит рожден ден, снежко!!!) и Лоран Косиелни в защитата (колко ме е яд за нелепата контузия на Пер Мертезакер, не е истина!!!), Артета, Росицки (не знам защо е толкова недолюбван, при положение, че със своята креативност и опит е безценен на терена и е достатъчно полезен в двете фази на играта, макар силата му да е повече в офанзивата) и Сонг в халфовата линия и наличието на младок като Алекс Окслейд-Чембърлейн, ме кара да си мисля, че може да изравни везната, но отборът трябва да е особено концентриран и внимателен през всичките 90 минути. Няма да се учудя и от включване на Тиери Анри в определен етап от мача, а защо не и от самото му начало.
Много ми е криво, че сме толкова зле тази година, но основната вина за това си лежи в самия клуб и сляпото доверие, което ръководството показва към Арсен Венгер. В своя инат да НЕ пазарува стойностни футболисти (с много, ама много малко изключения), френският икономист е на път да лиши клуба от основния си източник на приходи - участие в ШЛ през следващия сезон. А рязко спадналата посещаемост на домакинските мачове на Арсенал е ясен показател, че търпението на червената част от Северен Лондон към мениджъра на своя отбор е изчерпано.
Единственото, което ми дава повод за оптимизъм в този сблъсък е, че "артилеристите" играят повече от сполучливо срещу отбори от Италия в последните години, като в битка на директна елиминация не е бил отстраняван (ако не ме лъже паметта). Сърцето казва, че Арсенал ще продължи, но логиката клони към Милан!
Thrashard
К*р за лефски и расова война!!! trollface.gif trollface.gif trollface.gif
Discipline
Два (2) за тебе!
Vlad
Чак жал ми стана за Байер.Изпуснаха ебати положенията, а Барса без да се напъват си вкараха 3 гола.
monolithe
Барса трябва да черпят! Едва ли в последните години са имали толкова слаб съперник в директна елиминация (с изключение на онзи Арсенал, който беше разфасован за 1:4). Леверкузен бяха жалки, каквато беше и защитата на испанците при изравняването и последвалите 15-на минути. Нещо у хората на Гуардиола куца, но въпреки всичко този мач влиза в учебниците по футбол в главата "разлики между малък и голям отбор" - Барса вкара това, което създаде, Леверкузен - не. Затова историята ще помни немците просто като Neverkusen.
Vlad
Като стана дума за жалка игра, това което показаха Арсенал снощи, не може да се определи по друг начин.Вярно, че този сезон не са в най-добрата си форма, но това снощи беше много зле.То всяка атака на Милан беше потенциален гол.Милан обаче, ако искат да направят нещо трябва да се стягат, защото не всяка защита ще я разминават така и няма всеки път да имат късмет да вкарват голове, като на Боатенг.
Thrashard
КЗЛ trollface.gif trollface.gif trollface.gif
monolithe
Цитат(Vlad @ Feb 16 2012, 10:45 AM) *
Като стана дума за жалка игра, това което показаха Арсенал снощи, не може да се определи по друг начин.Вярно, че този сезон не са в най-добрата си форма, но това снощи беше много зле.То всяка атака на Милан беше потенциален гол.Милан обаче, ако искат да направят нещо трябва да се стягат, защото не всяка защита ще я разминават така и няма всеки път да имат късмет да вкарват голове, като на Боатенг.

"Спектаклите" срещу Милан и Съндърланд са олицетворение на това, което е Арсенал в момента - пълна трагедия, абсолютно жалка картинка. Четворката от италианците си беше чиста проба милостиня, предвид събитията на терена. Подобни загуби не се преглъщат леко, още повече, че идват в сезон, в който всеки по-стойностен съперник срещу който се изправим ни брули като не знам какво. Никой вече няма вяра на тези играчи, а на Венгер само ръководството все още му гласува доверие, но с този дебилизъм трябва да се свърши в един прекрасен момент. Надявам се да дойде скоро. От няколко дни циркулират слухове, че Гуардиола щял да става треньор, но това ми изглежда в сферата на научната фантастика. Надявам се само "любимците" от Тотнъм бъдат по-благосклонни и не ни пердашат много, поне на нашия стадион. Защото вече не знам...

Колкото до мачовете в ШЛ тази седмица...

ЦСКА Москва - Реал Мадрид

Мадрид набраха скорост, поне в Примерата, но там си получават по някоя стабилна аванта, било то директно или не чак толкова. Иска ми се московските "армейци" да се опънат и да натрият носа на Моуриньо и компания, но не виждам как би се случило. Технически руснаците са на светлинни години зад Реал, а като единици изобщо не може да става дума за сравнение. Затова очаквам силите на ЦСКА да стигнат най-много до хикс днес. Студът може и да е на тяхна страна, знам ли, но не вярвам да победят.

Наполи - Челси

Не знам какво се случва в Челси, но това със сигурност не е онзи отбор, който беше такава сила в Англия в последните 7-8 години. Играчите не са кой знае колко различни (съжалявам само за Фернандо Торес, че се озова в толкова неподходящ клуб, защото докато носеше екипа на Ливърпул беше в топ 3 на най-добрите нападатели в света), но сякаш са загубили желанието си да побеждават. Или поне не и под ръководството на Андре Вияш-Боаш, който е един много кадърен млад треньор. Това отваря една друга, страшно дълга тема, затова към мача. Вероятно ще е последния шанс на португалеца да запази поста си, но съдбата му отреди да се бори с много много костелив орех. Наполи са един от най-симпатичните отбори, които щурмуват Европа в последните години. Балансиран, добре селектиран и много дисциплиниран състав, който печели фенове на своя страна с доста приятен за окото футбол. Способни са на изненада и очаквам здрава битка. Труден за прогнозиране мач, но се надявам на поне минимална победа на хората на Мадзари. Аз лично стискам палци за Наполи и бих се радвал те да продължат напред.

Олимпик Марсилия - Интер

Изключително равностойна двойка! Моментната форма на Интер показва, че са в трагично състояние и сега е времето Марсилия да нанесат своя удар. Винаги го има това, че битките в Европа са доста по-различни. Въпросът е дали този Интер е готов за битка. Раниери срещу Дешан е дуел, който предвещава интригуващ сблъсък - италианецът вече е бил в позицията на губещ срещу своя съперник (Челси срещу Монако в прекрасна полуфинална схватка от 2004, ако не се лъжа). Олимпик показаха много постоянни игри в груповата фаза, като категорично надиграха Арсенал в Лондон, но се разминаха с победа, а фактът, че завършиха пред Борусия Дортмунд, който е един от най-силните немски отбори в последните години, не е за подценяване.

Базел - Байерн Мюнхен

На пръв поглед всичко друго освен победа за "баварците" на "Санкт Якоб Парк" ще бъде изненада. Като се загледам в представянето на немците от началото на годината, оптимизмът ми някак поутихва. Нещо в Мюнхен не върви като хората, а предвид, че Базел изхвърлиха Манчестър Юнайтед от играта, мисля, че ни чака любопитен двубой. Базел са симпатяги, които максимално добре ще използват ролята си на аутсайдер. Те знаят, че няма какво да губят и ще чакат търпеливо своите шансове. Байерн няколко пъти декларираха, че целта им е финалът в Мюнхен, но за да стигнат до там, трябва да докажат, че го заслужават и да започнат да играят отново като отбор. За целта звезди като Рибери и Робен трябва да преглътнат еготата и просто да се концентрират. Този отбор има голям потенциал, играчите в него като единици са най-добрите в Германия и никой не може да ме убеди в противното. Важното е просто отново да влязат в ритъма от есента. Швейцарците вече доказаха, че не трябва да бъдат подценявани, затова си мисля, че Байерн няма да се хвърлят сляпо, а ще бъдат малко по-предпазливи.
monolithe
Арсенал - Милан

При резултат от първия мач 4:0 за съперника, няма какво много да се каже за реванша. Чета няколко дни "изригванията" на Венгер как Арсенал ще вкара четири и повече безответни гола на Милан, но лично аз не виждам как ще стане (какви ти безответни голове с тази защита!!!). За последните два мача на "Емирейтс" (във Висшата лига) имаме 12 отбелязани попадения, но срещу отбори като Блекбърн и Тотнъм, които са на светлинни години от нивото на елиминационен мач в Шампионската лига. Надявам се на победа, която да изпрати Арсенал от турнира с високо вдигната глава, в един сезон, в който срамотиите на тези футболисти и този треньор стигнаха връхната си точка.

Бенфика - Зенит

Самочувствието на Бенфика едва ли е особено високо след поражението у дома от Порто в последния кръг в Лига Сагреш. Въпреки всичко си мисля, че "орлите" ще се мобилизират и ще направят много оспорван мач със Зенит. Руснаците за пореден път демонстрираха класа и постигнаха добра победа в Петербург, но двата гола на чужд терен дават леко предимство на португалците. Очаква ни здрав мач. Който и да продължи от двата тима, ще се радвам да го гледам по-напред в елиминационната фаза.

АПОЕЛ Никозия - Олимпик Лион

Французите си остават големият фаворит. Голът преднина от първата среща им осигурява малко спокойствие, но хората на Реми Гард трябва да са внимателни. Не вярвам АПОЕЛ да надскочи себе си и да изхвърли Лион, но въпреки това, ще ми е интересно да видя дали ще могат да притиснат съперника до стената или ще се превърнат в още една боксова круша за френския тим.

Барселона - Байер Леверкузен

"Аспирините" зашлевиха звучен шамар по шампионските амбиции на Байерн през уикенда и със сигурност ще заминат за Испания с повишено самочувствие преди мача с Барса. Но Леверкузен пропуснаха шансовете си у дома и сега на "Камп Ноу" изглеждат обречени, още повече, взимайки предвид резултата от първата среща. Гуардиола може да си позволи да запази някой друг основен играч, тъй като преднината от мача в Германия му дава повечко спокойствие. Очаквам протоколен мач за Барселона, без особен драматизъм.
SoulOfPerdition
Ще взема да гледам Арсенал и каква драма... smile.gif Засега три гола... Арсеналци направиха баси маниакалната преса през първото полувреме. Да, играят с голям риск, тотално свободно е в защита, но в полузащита са като танк. Евала на Венгер и играчите! smile.gif Ама Милан не трябва така да се дърпат в защита, както почти винаги става с италиански отбор, а да владеят повече топката... и с правилни подавания, понеже много грешки направиха... Могат също и да докарат някой червен картон на играч от Арсенал. А и правилна контратака. Само един гол им трябва, за да ги пречупят. Да видим какво ще става през втората част от мача...
monolithe
Получи се супер як мач. Доволен съм, че отбора показа дух, ако не друго. Независимо, че отпаднахме, го направихме с гордо вдигнати глави. Великолепен мач изнесе Росицки, а Алекс Окслейд-Чембърлейн е бъдещето. Верминаторът нямаше грешна намеса, Ван Перси също бе на ниво, а онзи пропуск, макар и решаващ, се случва на всеки. Дори и "кралят" изтърва подобно положение (още по-чисто, сам срещу Валдес) на финала срещу Барселона през 2006 година. Сякаш този пропуск пречупи отбора, но... Да не сме спали в Милано!
В защита бяхме почти безпогрешни (о, чудо!!!), а Счезни на вратата ми дава поводи за оптимизъм, че сме намерили най-накрая свестен вратар. Като цяло ми харесаха всички играчи, с изключение на Жервиньо, Шамак и Парк! Такива недоразумения трябва да бъдат заточени в "А" група или да им бъде забранено да играят футбол в Европа! Не може да съществуват такива футболисти, имащи наглостта да се наричат "професионалисти" и да не се напрягат да играят, ама грам!!!
Не е лесно и никак здравословно да си фен на Арсенал, това е. В определен момент пулсът ми беше като барабанене на Джордж Колиас. Защо отборът не игра така в Милано, а и през целия сезон си остава абсолютна загадка.
monolithe
За рожденния си ден искам оригинална тениска на Аржентина с името на Лео Меси!!! Най-великият футболист евър!!!
SoulOfPerdition
Докоснат от някакви всевишни футболни сили е Меси! :Р
monolithe
Това същество Меси не е човек!!! Леееееееееееееееееееееееееееееееееееееееео, Лееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееео, Леееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееео!!!
SoulOfPerdition
Почетен гол. Няма рекорд! :Р Ама беше хубав гол. Такива футболисти като него ме карат да не се отказвам тотално от гледането на футбол. smile.gif
Изненадата засега - АПОЕЛ!!! drinks_drunk.gif
Svetyl
След петия гол почнах да мечтая за 10-15 на 0, но Барса, дали от уважение, дали от нежелание, според мен спряха да играят от 70-тата минута нататък.
Mor Galad
Още един сезон, в който Барселона и Реал ще доминират в Европа и каталунците най-вероятно ще победят в директния сблъсък. Трудно ми е да разбера хората, които твърдят, че испанското първенство е по-слабо от английското. Напълно убеден съм, че ако Реал и Барса играеха в Англия този сезон, щеше да има разлики от по 10-15 точки с третия.

Злополучната съдба да си фен на "белите" като че ли ще си даде почивка тази година и ще вземем титлата в Испания. След онзи мач на Ноу Камп за купата, в който единствено невидените хандбални изпълнения на защитниците на Барселона ни отнеха победата, ми се ще да вярвам, че можем да ги бием и в неминуемия директен сблъсък в ШЛ, но психиката на отбора просто превключва когато се изправим срещу Барса. Истинска мистика е за мен защо Игуаин стои на скамейката, а Бензема е титуляр, както и защо господин "ритам за червен картон", а.к.а - Пепе, още е в отбора.

Поздрави за Арсенал за мъжката игра срещу Милан. Не стана, но показаха, че могат да се изправят на крака в решителни мачове. Яд ме е, че Лион паднаха, защото на тях имаме да им връщаме с лихвите за минали години.

За Барселона и Меси няма смисъл да говоря. Ако някой може да ги бие, това сме ние. Остава да видим с каква нагласа ще излезем срещу тях.
monolithe
Цитат(Mor Galad @ Mar 9 2012, 03:25 AM) *
Трудно ми е да разбера хората, които твърдят, че испанското първенство е по-слабо от английското. Напълно убеден съм, че ако Реал и Барса играеха в Англия този сезон, щеше да има разлики от по 10-15 точки с третия.

За повечето хора, които застават зад тази теза, "по-добро" означава "по-интригуващо и интересно". В последните години в Испания са много редки случаите, в които Барса и Реал Мадрид виждат конкуренция. Замисли се дали ще ти е по-интересно да гледаш Висшата лига, където всеки бие всеки и пада от всеки, a шампионът се решава обикновено в първите седмици на месец май, или ти е по-кеф да гледаш Примерата, където разликите между Барселона, Реал и останалите отбори е 10-15 точки още през декември. Аз лично не съм фен на подобен вариант. Обърни внимание на факта, че в Англия също така се разиграват още две купи, паралелно с шампионата, календарът е значително по-натоварен и това допринася за още по-интересно първенство.

Много фенове се оплакват, че Барселона били подкрепяни от реферите (последният пресен пример ми е мачът с Атлетико Мадрид, между другото). Да, но особено през тази година Реал Мадрид точно, не бива да говорят много по този въпрос. Бих се изненадал, ако има мач от началото на сезона, в който "балетът" не е побутнат, било то с мъничко или много. Но, когато печелиш с по пет-шест гола, тези неща не се забелязват. Хубаво е да се гледа между редовете понякога. Не съм фен на Барселона, не ги защитавам, моля да не бъда разбран погрешно. Дали Реал ще победи Барса в прекия сблъсък за титлата, вече почти няма значение, предвид това, че каталунците си позволиха да загубят прекалено много точки. Ако хвърлиш бегъл поглед на статистиката от момента, в който Пеп застана начело на синьо-червените, сам ще се убедиш, че опитите на Мадрид да спечелят мач са меко казано плачевни. Проектът "Моуриньо" е срам за футбола (където е той, там са и скандалите), аз помня един прекрасен отбор на Реал, с един великолепен треньор като Висенте Дел Боске, който беше един от най-добрите тимове, които съм гледал някога. Беше пълен със звезди, но те бяха истински екип, който постигаше невероятни успехи (две титли в Испания, за три години два пъти спечелиха КЕШ, Кралска купа), а сега какво - имаш един Кристияно Роналдо и му слугуваш сякаш е нещо кой знае какво. Да, цигането е много добър футболист, но не и отборен състезател. Оставям личните си пристрастия към този "футболист" встрани, те не са важни. Въпреки, че мразя Моуриньо в червата, той си остава един от най-добрите треньори в света. Но и безспорно най-арогантното и самовлюбено същество в занаята.

Колкото до мнението ти за Игуаин и Пепе, тук съм с абсолютно съгласен с теб. Така и не мога да разбера защо "Ел Пипита" търка скамейката на играч като Бензема. Да не говорим пък, че за разлика от прехваления егоист Роналдо, Игуаин бележи почти във всеки важен мач, в който е на терена. В сезона, в който Пелегрини водеше Реал, ако не се лъжа, именно аржентинецът стана голмайстор на първенството. А играчи като Пепе са срам за футбола. На такива психопати трябва със закон да им забраняват да стъпват на терените, а още повече, че този е за освидетелстване.

Снощи Атлетик Билбао толкова ми изпълниха душата, не е истина просто. Аз скоро не съм виждал отбор, който да налага такава убийствена преса на "скъма" на негов терен. Представяте ли си за каква физическа подготовка и издържливост става въпрос? Много силно представяне на баските и ще стискам палци за тях и на реванша. Между другото, вторият и третият им гол бяха доста спортни, ако трябва да съм честен. И все пак... Дано се класират, защото играха много смело и спечелиха симпатии.

Имаше една интересна случка снощи на Твенте - Шалке 04. Деветката на холандците си изпроси толкова противна дузпа, че направо не знам. Говорим си за някакъв финансов феър плей, а този на терена тотално се изгуби. Мишел Платини и неговите хора определено ще имат доста работа в тази насока. А и не само в нея. Като гледам какви абсурдни рефери получават наряди за елиминационната фаза в евротурнирите, положението е наистина трагично и плачевно.
Svetyl
Направо паднах като видях тая дузпа. Какво ли ще напише в доклада си за мача тоя "рефер"...
Discipline
То и дузпата за Скъм ми се стори малко спорна. Дано Билбао продължат.
monolithe
Снощи пак големи драми, обаче Верминаторът отново ни спаси кожата. Шеста поредна победа във всички турнири и сме вече много близо до Тотнъм, за които все още се чудя къде се бутат при големите отбори.

Тази вечер - поредна порция решаващи битки в Шампионска лига.

Байерн Мюнхен - Базел

През уикенда Байерн смаза Хофенхайм, но тази победа е по-скоро за вдигане на самочувствието преди важния мач днес. Напрежението определено ще бъде в редиците на немците, които ще преследват задължителна победа. Личните ми пристрастия са за баварците и ще стискам палци силно за тях, колкото и симпатични да са ми Базел. Швейцарците направиха невероятно силен мач у дома и си заслужиха победата по всички параграфи, но ако играта на Байерн тръгне от самото начало, не виждам как синьо-червените ще се противопоставят на хората на Юп Хайнкес. Мисля си, че Байерн ще продължат напред, като не изключвам и вариант с продължения.

Интер - Олимпик Марсилия

Интер спряха серията си без победа в последните десет (10!!!) мача, но това не означава, че са стъпили на крака. Дидие Дешан е хитра лисица и знае как да нахъса своите, а ролята на аутсайдер със сигурност му е по вкуса. Марсилци имат гол аванс и няма да се учудя да отбележат първо попадение в Милано. Ако това се случи, мачът за Интер практически свършва, затова Раниери и неговите играчи трябва да бъдат внимателни. В ключови моменти от сезона играчи като Пацини, Милито и Форлан се схванаха пред гола като бледи юноши и няма да е изненада, ако го направят и тази вечер. Очаквам французите да задържат аванса си и да се поздравят с влизане в Топ 8.

Реал Мадрид - ЦСКА Москва

Прекалено романтично би прозвучало руските "армейци" да се поздравят с краен успех в Мадрид срещу Реал. На практика такъв вариант е изключен. Интересно ми е единствено дали белите ще са толкова резултатни, колкото срещу бръшняните чували в скучното си първенство. Много ще се радвам ЦСКА да повтори това, което Лион направи преди време, изхвърляйки Мадрид от турнира, но по-скоро битката отива на категорична победа за Реал.

Челси - Наполи

Дали Челси ще набере скорост след треньорската смяна? Ди Матео изведе сините до две победи, но все пак Бирмингам и Стоук не са Наполи, а освен това лондончани ще трябва да наваксват два гола пасив. Не, че няма кой да вкара тези попадения, въпросът е как ще изглежда Челси утре вечер. Наполи са в много силна позиция за влизане сред най-добрите осем тима в Европа и ако повторят представянето си от първата среща, не виждам как Челси може да ги спре. Ако Кавани и Лавеци са същите моторетки, каквито бяха в Неапол, Тери и компания ще имат доста работа. Гол на италианците (особено пък в случай, че те поведат) може да убие всякаква интрига в сблъска.
Mor Galad
Само да отбележа, че петият от "скучното" първенство с "брашняни чували" на Реал и Барса смачка първия от "интересното" английско първенство. Повечето отбори в Испания са точно толкова добри колкото елитите на Англия. Просто Реал и Барса са класи над това ниво. Снощи Билбао бяха по-добрият отбор и ми напълниха душата. Проблемът не е в останалите испански отбори. Всеки е брашнян чувал на Реал и Барса. И да, Реал сложиха четири гола в кошницата на московчани, макар играта на белите да не беше точно това, което трябваше да бъде. Начинът по който Барселона се разправи с Юнайтед на финала, където дори не беше интересно, и унижението, което Меси собственоръчно нанесе на Арсенал преди две години, както и мачът , където Арсенал нямаха нито един удар към врата на Барса (макар съдията напълно излишно да подпря каталунците тогава) са добър атестат за разликата в класите на топ отборите в двете първенства. Казвам топ отборИ, защото последните две години Реал определено отстъпва съвсем с малко на Барса, което е достатъчно да премазва всичко останало по пътя си. Казвал съм неведнъж, че технически погледнато Барса трябваше да има три последователни титли в КЕШ, защото онзи полуфинал срещу Манчестър Юнайтед, който се игра три полувремена на английската врата и Скоулс вкара от на майната си, беше просто пародия.
LordZombie
На мнение съм, че в последните години испанският стил просто не понася на английските тимове. Достатъчно примери си изброил, няма да повтарям. Мачът вчера беше разочароващ, един удар към вратата за цял мач и гол на Рууни, не може така да се играе. Подценяване или не, няма значение. Фърдинанд беше ужасен, цялата защита беше ялова, де. В халфовата линия - никой. Клевърли така и не ми е вдъхвал достатъчно доверие с проявите си този сезон. Нямам думи.

Английското първенство и испанското са много различно. Болшинството смята че английското е по-добро заради изравнените сили и повечето интрига. Испанското има 2-3 изявени отбора и другите изглеждат слабо в сравнение с тях. Стига съм говорил добре известни неща, че ми е банално.
Thrashard
Цецка Цачевааааааааааааааааааааааааааааа, ме е питалаааааааааааааааааааааааааааааааааааааа...
Mor Galad
Жребият за ШЛ ме зарадва. Реал и Барса няма да играят преди финала. Ето и прогнозите ми за победители от четвъртфиналите.

Реал
Байерн
Бенфика
Барселона

Залагам на Бенфика, защото Челси тази година продължават лошата си серия от миналата. Абрамович за пореден път показа, че треньорите нямат думата в този отбор, което няма как да не се отрази на морала на играчите, а всеки гол на Торес струва 10 милиона.

Thrashard
Колко съм благодарен, че го купиха т'ва хомо-манекенче...
Mor Galad
Торес играе по-слабо с всеки следващ отбор, който сменя. В Атлетико Мадрид напълно си заслужаваше прякора Ел Ниньо. Носеше целият отбор на гърба си. След това в Ливърпул беше един добър нападател. Не - машината за голове от Испания, но все пак - класен реализатор. Думите му бяха, че от дете е мечтаел да играе за Ливърпул. Когато премина в Челси, един журналист му припомни тези му думи, на което момчето отговори "Аз съм професионалист". И откакто стана "професионалист" спря да играе футбол.

Много се радвам на шамара, който Малага зашлевиха на Реал тази вечер по две причини:

1) Високопарното изказване на Мауриньо към Пелегрини, че като приключи с Реал няма да отиде в отбор като Малага. За мен Пелегрини беше точно това, което беше нужно на белите, но ръководството имаше друго мнение по въпроса.

2) Безумният пропуск на Бензема от малкото наказателно, който коства победата на мадридчани. Моу може да не знае къде точно му е егото, но е добър треньор. Дано да си направи правилните изводи за това кой централен нападател има място в титуляра. Все пак Игуаин като резерва има повече голове от французина. Няма логика просто в това, което се случва.
Thrashard
Велбъжд, локо, юве, кои сте всъщност виеееееееееее, знаем само, че сте цигани от пловдив!!!
ludspamer
Нема кой да ги бутне ЦСКА - то ! 4:0 и 3:0 срещу локомотивци!Разбрах, че сините били паднали от Минъор!

Айде МИНЪОРОООО хахахаха

Стойчо Младенов ще да е измежду главните виновници за успеха ^^
Thrashard
Интересен начин да напишеш Миньор biggrin.gif кур за рогатите!
conguestadors
Цитат(Thrashard @ Mar 26 2012, 12:49 AM) *
знаем само, че сте цигани от пловдив!!!

Ей чшшшш, аз може да съм ботевист, но една голяма част от феновете на Локомотив Пловдив са ми приятели. Така, че внимавай с епитетите.
monolithe
Интересни неща се случват в родния шампионат. ЦСКА уж сме в криза, а сме първи и дори и моята глава не го побира това. Не съм съгласен с "акцията", която подхвана Стойчо Младенов пред журналистите след назначението си. Директиви, мирективи, глупости на търкалета, олелия до небето! Все повече си мисля, че трябва да спре да се търси под вола теле и да се набляга на повече работа със собствените кадри. Вижда се, че явно могат да се случват нещата, защо трябва да се вдига прахоляк само? Наслушахме се на откровени глупости от червени, сини, червено-черни, оранжеви, зелени, а къде пропускам и достойният за докторантура по футболна простащина бял вожд Венци Стефанов?! Тези хора, ако спрат да говорят и повече работят, както и тези над тях разбира се, може да вземе и да се случи нещо позитивно! Толкова по родния футбол.

Тази вечер предстоят първите два 1/4-финални мача в ШЛ и се надявам да гледаме зрелищен футбол.

АПОЕЛ Никозия - Реал Мадрид

Не знам какъв е този късмет, преследващ Реал Мадрид, който ще срещне сериозен елиминационен противник едва на 1/2-финал. Тук нещата са повече от ясни, според мен. Мисля, че още тази вечер на 100 % можем да си попълним в програмата името на първия полуфиналист. АПОЕЛ са симпатяги, но в компанията на Мадрид, едва ли могат да се надяват на нещо различно от почетна загуба.

Бенфика - Челси

Приказливците от Челси сякаш гледат на мача от доста високо. Какво по-хубаво от това "орлите" звучно да ги шамаросат тази вечер? Въпреки победата си над Наполи в Лондон, сините не (ме) убедиха, че заслужават повече от италианците да са на тази фаза. Предвид моментната форма на Челси, съм склонен да твърдя, че мачът си е отвсякъде фифти-фифти. С добро разузнаване, дисциплинирана игра и максимална концентрация, португалците спокойно може да накарат съперника да потрепери до реванша. Аз лично ще дера гърло за Бенфика!
Mor Galad
Нямам търпение да видя наказателната акция на Барса тази вечер. Ще ми достави истинско удоволствие.

Бтв приемам облози за бира срещу това, че Реал и Барса ще са на финал. biggrin.gif
monolithe
Като цяло очаквани резултати снощи! Да си призная, изненадах се колко беззъби бяха Бенфика срещу Челси, но пък англичаните бяха добре построени и си заслужиха победата. На вторите полувремена хвърлях само по едно око, защото отдавна не се сещам да съм гледал по-скучни 1/4 финали. Не мога обаче да пропусна чудесната асистенция на Фернандо Торес за гола на лондончани. Надявам се тази вечер да има доста повече напрежение и непредсказуеми мигове.

Аз ти се вързвам за бас, че финалът няма да е Барса - Реал, не защото съм убеден, че няма да е той, а за да има интрига. wink.gif

Иначе, довечера е първият финал преди финала.

Милан - Барселона

Абсолютно непредсказуем мач. Милан все още са далеч от величието на легендарния отбор на Ариго Саки (вероятно никога повече няма да имат толкова силен състав), та дори и от отбора, който Карло Анчелоти беше сглобил, преди да си тръгне от Милано. И въпреки всичко от "росонерите" може да се очаква всичко. Двата тима изиграха готини мачове в групите и определено италианците не са обречени. Но ако тръгне играта на онова мъничкото човече с номер 10 в синьо-червено, не ми се мисли. С две ръце съм за Барса и ще стискам за палци за тях. Каталунците постепенно напипаха верния ритъм за игра, като в един много ключов момент от сезона изглеждат отново така, сякаш са си върнали увереността, след някои посредствени игри (в първенството) напоследък. Играчите им един по един се завръщат след дълги контузии, а това може да се окаже от решаващо значение, при положение, че един кръг от 15-на футболисти изнесе сезона на отбора досега. Резултат е трудно предвидим, но голово равенство ми се струва най-вероятно.

Олимпик Марсилия - Байерн Мюнхен

Изключително ми е мъчно, че французите се натресоха на Байерн. Много ми допада характерът, който демонстрират хората на Дешан в евромачовете си, като си мисля, че това ще е най-голямото им оръжие довечера. Мюнхенци определено са уязвими и вярвам, че самите те го осъзнават много добре, което би трябвало да се отрази върху повишаване на концентрацията им за този мач. Да, на хартия Байерн си остава големият фаворит, но е хубаво да го демонстрират и в самия двубой с убедителна игра и положителен резултат. Мисля си, че в лагера на немците биха били доволни на едно равенство с един или повече голове. Стискам палци за Байерн и се надявам да се класират напред, но съм сигурен, че ще срещнат сериозна съпротива и ще берат ядове.
Thrashard
Цитат(conguestadors @ Mar 26 2012, 11:44 PM) *
Цитат(Thrashard @ Mar 26 2012, 12:49 AM) *
знаем само, че сте цигани от пловдив!!!

Ей чшшшш, аз може да съм ботевист, но една голяма част от феновете на Локомотив Пловдив са ми приятели. Така, че внимавай с епитетите.

Съжалявам за твоите приятели, аз също имам един приятел от шоко, но такава е песента, мразим ги и това е!
Много ми е интересно ти караш ли се на твоите приятели от локо, като обиждат ЦСКА, сто процента имаш приятели от ЦСКА smile.gif И ако може по-културничко, без да си шъткаме, щото няма смисъл от тая работа, аз те уважавам, връщай с подобно smile.gif
П.С. - Леко анално посещение за Берое днес :*
Mor Galad
Милан направиха много силен мач и по тази причина бяха равни на Барса през по-голямата част от времето. Каталунците имаха проблясъци, но на Камп Ноу трябва да променят нещо, ако искат да са сигурни в успеха си.
monolithe
Як мач се получи в Милано, определено! Доста мъжка и корава битка, като развръзката остава за реванша. Предвид видяното снощи, двата отбора си разделиха по две полувремена. Първо Барса разцъкваше, после Милан стоеше по-добре. Учудващо фрапантни пропуски както за домакините (особено на Робиньо в началото), така и за гостите. А съмненията за дузпа, които изразиха от Барселона мисля, че са напълно безмислени. В случая със Санчес бе очевадно, че той ще търси дузпа. Имаше закачане от Абиати, но това в никакъв случай не е дузпа, според мен. Направи ми впечатление, че преди въпросната ситуация имаше още една дискусионна случка, която беше много смело и правилно отсъдена от рефера. Като цяло мачът ми хареса, защото имаше интензитет, напрежение и хубави отигравания. През първата част в най-силна степен, имах чувството, че гледам тренировка на Барселона, но през второто полувреме Милан си стъпи на краката. Стана им навик на червено-черните да имат силни втори полувремена. В последните им няколко мача, които съм гледал (реваншът с Арсенал, битката с Юве за купата и този), Милан изнесе стабилни втори 45 минути. 0:0 е особено коварен резултат, който все още държи шансовете 50:50. Ранен гол на Барса, както и представяне на италианците, подобно на това, което демонстрираха през първото полувреме, ги вади от турнира със сигурност!

Иначе, в Марсилия Байерн почти на 100 % си опече баницата и само някакво уникално чудо може да ги извади от 1/2 финал с Реал Мадрид. Тъжно ми е за Олимпик, защото са супер симпатичен отбор. Не мисля, че баварците впечатлиха кой знае с какво, но поне си личеше, че са подходили към мача с правилната нагласа и успяха да се възползват максимално от възможностите си. А във фаза на директни елиминации това е от решаващото значение, което накланя везните в полза на единия отбор. При всички случаи ни чака зрелищен полуфинал, като дойде време да видим дали прехвалените мадридисти са толкова силни и убедителни срещу отбор от тяхната висота.
VMS
Цитат(Thrashard @ Mar 28 2012, 10:06 PM) *
Цитат(conguestadors @ Mar 26 2012, 11:44 PM) *
Цитат(Thrashard @ Mar 26 2012, 12:49 AM) *
знаем само, че сте цигани от пловдив!!!

Ей чшшшш, аз може да съм ботевист, но една голяма част от феновете на Локомотив Пловдив са ми приятели. Така, че внимавай с епитетите.

Съжалявам за твоите приятели, аз също имам един приятел от шоко, но такава е песента, мразим ги и това е!
Много ми е интересно ти караш ли се на твоите приятели от локо, като обиждат ЦСКА, сто процента имаш приятели от ЦСКА smile.gif И ако може по-културничко, без да си шъткаме, щото няма смисъл от тая работа, аз те уважавам, връщай с подобно smile.gif
П.С. - Леко анално посещение за Берое днес :*

За какво по-културничко говориш, като ти си единствения, който пише неуважително в тази тема... Научи се да обичаш, вместо да мразиш.
Приятен ден и само ЛОКО!
Thrashard
Аз достатъчно си обичам отбора, преди да мразя когото и да било, омразата обаче уви е насадена именно от вас, да ти припомня ли няколко случая, от Ариана, Църна маца, Сандански и тн. и тн. Вие това не можахте да разберете, нямам личностно отношение към никого, освен ако не ме е провокирал, просто генерализирам. САМО ЦСКА!!!
monolithe
crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif



crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif
Thrashard
Ще се оправи, той е мъжкар!!! НИЕ СМЕ С ТЕБ, СТЕНЛИ!!!
Mor Galad
Хосе Карерас се пребори с тази гадост, така че и Стенли може. Убеден съм.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.